80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

söyle o kızına saçını başını yolmadan görünür kılsınn kuduracam yoksaaaaaaaaaaaa :))))))))))) yaa sen oradasın ben göremiyorummmmmmmmmmm

yoll kız uyuz kız özel yapmış şimdi açtım heral görürsün ama hayallerini yıkıcam senin pişman olma şeker

kızzzz bende ki orofil de çiçek resmi varr anladım galiba senin kızın iki facesi var :)))) iyi sahurlar kuzum bizde yedik uyuyacağım şimdi acayip yoruldum bugün ummahhhhhhh
kızz şeker sen faceyimi bakıyonn ben kk profilde n söz ediiyordummm amaammm neyse sabahh görüşürüz şekerimm oruç devrelerimizi bozmuş bizim yatalımda uyuyalım

kız beyazcan sana bişe sölimmi tam hayalimdeki gibisin. büyük kızın sanki sana benziyo ama küçüğü farklı. ayyyy gördüğüme sevindim vallahi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Ay dün gece tam işlerim bitti şimdi güzel güzel bir iki saat kızlarla sohbet ederim diye düşünürken pat diye elektrikler gitti
Kaldım zifiri karanlıkta üstelik ben pek korkağımdır normalde eşime başlarım hemen seslenmeye de bu sefer Rabbim nasıl bir cesaret verdiyse korkmadım ama sinir oldum tabi
Ufak bir iki tane gece lambası gibi birşeyler vardı onları yakıp biraz yapılacak işleri hallettim baktım elektriklerde gelmiyor sahur tabağımıda hazırlayıp balkonda bir güzel sahurumu yaptım ( orası evin içine nazaran biraz daha aydınlıktı )

Sabahta uykumu almış gibi ( az daha uyusaydım iyidide yatarak oruç tutmak istemiyorum ) telefon sesine uyandım.
Öğlene doğru biraz kendime geleyimde bugün biraz silip süpüreyim diyorum Sonuçta herşeyi de kocadan beklememek lazım

yoll kız uyuz kız özel yapmış şimdi açtım heral görürsün ama hayallerini yıkıcam senin pişman olma şeker

Anammmmm kız ödüm koptu ben göremeyeceğim diye Ne hayal yıkılması kız kendini hiç küçümseme bence çokta hoşsun

kız beyazcan sana bişe sölimmi tam hayalimdeki gibisin. büyük kızın sanki sana benziyo ama küçüğü farklı. ayyyy gördüğüme sevindim vallahi

Bende aynı şeyi diyecektim büyük annesinin kopyası resmen benim cadının olduğu gibi

bir ben bana benzetemiyom çocukları galiba

bir ben bana benzetemiyom çocukları galiba

Ben benim kız için resmen klonladık yaw diyorum artık
İkidir bir yere gittiğimizde kızkardeşinmi diye soruyorlar tabi benim cadı felaket uyuz oluyor onların kesin gözleri bozuktur diyor
Ya bende ikidir albüme iki tanede olsa resim ekliyeyim diyorum olmuyor nedense olmadı cepten bir denerim ( eşim nasılsa görmez eskiden vardı ille sil diye tutturmuştu neymiş ya biri resmimi çalarsaymış sanki ne yapacaklarsa )

beyazcanım çooooooooooooooooooook tatlısınnnnnnnnnn inan benimde aynı tahminimde ki gibi :))) bu arada ben merakdan çatladım bütün topic gördü en sona ben kaldım :)

Biraz kuzuyla uzanayımda belki başımın ağrısı geçer Ondan sonrada ancak mutfağa girer hazırlarım birşeyler
İftardan sonra inşallah görüşürüz yine

ya benim çocuklar öyleki ben beyazım onlar esmer. ne zaman bir yerlere gitsem gören seninmi diye soruyor. benim olmasa ne diye gezeyim bit kadar çocuklarla dimi ama. o resim işini hiç sorma benimde eşim kızdı bende paylaştım bir arada. siz görmediniz galiba dur avatarım bir süre ben olayım ayarlayayım

bu gün niyetliyim ve hiç halim kalmadı. biraz yemek hazırlığı yapayım namazımı kılayım da kestireyim vakit geçsin. tabi çocuklar izin verirse. klavyenin tuşlarına bile zor basıyom varmı böyle bişe yaw

ne güzel çıkmışsın beyazcan da sende fıstık gibisiniz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…