söyle o kızına saçını başını yolmadan görünür kılsınn kuduracam yoksaaaaaaaaaaaa :))))))))))) yaa sen oradasın ben göremiyorummmmmmmmmmm
yoll kız uyuz kız özel yapmış şimdi açtım heral görürsün ama hayallerini yıkıcam senin pişman olma şeker
öyle birşey olmayacağından eminim deee ben hala göremiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahh allahh nasıl şekerim benim profilde halka açıkkk:44:
((((((((( göremedim nasıl da heyecanlanmışdımmm yarın senin kıza sor bakalımmmm bebeğimmmm
kızzzz bende ki orofil de çiçek resmi varr anladım galiba senin kızın iki facesi var :)))) iyi sahurlar kuzum bizde yedik uyuyacağım şimdi acayip yoruldum bugün ummahhhhhhhkızz bu kadar heyecan yapmaakeşke profilimdeki kız çocuğu olsaydım ama malesefffdeğilimm:44:
kızz şeker sen faceyimi bakıyonn ben kk profilde n söz ediiyordummm amaammm neyse sabahh görüşürüz şekerimm oruç devrelerimizi bozmuş bizim yatalımda uyuyalımkızzzz bende ki orofil de çiçek resmi varr anladım galiba senin kızın iki facesi var :)))) iyi sahurlar kuzum bizde yedik uyuyacağım şimdi acayip yoruldum bugün ummahhhhhhh
yoll kız uyuz kız özel yapmış şimdi açtım heral görürsün ama hayallerini yıkıcam senin pişman olma şeker
kız beyazcan sana bişe sölimmi tam hayalimdeki gibisin. büyük kızın sanki sana benziyo ama küçüğü farklı. ayyyy gördüğüme sevindim vallahi
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ay dün gece tam işlerim bitti şimdi güzel güzel bir iki saat kızlarla sohbet ederim diye düşünürken pat diye elektrikler gitti
Kaldım zifiri karanlıkta üstelik ben pek korkağımdırnormalde eşime başlarım hemen seslenmeye de bu sefer Rabbim nasıl bir cesaret verdiyse korkmadım ama sinir oldum tabi
Ufak bir iki tane gece lambası gibi birşeyler vardı onları yakıp biraz yapılacak işleri hallettim baktım elektriklerde gelmiyor sahur tabağımıda hazırlayıp balkonda bir güzel sahurumu yaptım ( orası evin içine nazaran biraz daha aydınlıktı)
Sabahta uykumu almış gibi ( az daha uyusaydım iyidide yatarak oruç tutmak istemiyorum) telefon sesine uyandım.
Öğlene doğru biraz kendime geleyimde bugün biraz silip süpüreyim diyorumSonuçta herşeyi de kocadan beklememek lazım
Anammmmm kız ödüm koptu ben göremeyeceğim diyeNe hayal yıkılması kız kendini hiç küçümseme bence çokta hoşsun
Bende aynı şeyi diyecektimbüyük annesinin kopyası resmen benim cadının olduğu gibi
bir ben bana benzetemiyom çocukları galiba
Ben benim kız için resmen klonladık yaw diyorum artık
İkidir bir yere gittiğimizde kızkardeşinmi diye soruyorlar tabi benim cadı felaket uyuz oluyoronların kesin gözleri bozuktur diyor
Ya bende ikidir albüme iki tanede olsa resim ekliyeyim diyorum olmuyor nedenseolmadı cepten bir denerim ( eşim nasılsa görmez eskiden vardı ille sil diye tutturmuştu neymiş ya biri resmimi çalarsaymış sanki ne yapacaklarsa )
ya benim çocuklar öyleki ben beyazım onlar esmer. ne zaman bir yerlere gitsem gören seninmi diye soruyor. benim olmasa ne diye gezeyim bit kadar çocuklarla dimi ama. o resim işini hiç sorma benimde eşim kızdı bende paylaştım bir arada. siz görmediniz galiba dur avatarım bir süre ben olayım ayarlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?