- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bu gün niyetliyim ve hiç halim kalmadı. biraz yemek hazırlığı yapayım namazımı kılayım da kestireyim vakit geçsin. tabi çocuklar izin verirse. klavyenin tuşlarına bile zor basıyom varmı böyle bişe yaw
kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesiniz uğrayan yok neden acabaaaaaaaaaaaaaaa
iftardan sonra rehavet çöktü üzerlerine galiba
ne güzel çıkmışsın beyazcan da sende fıstık gibisiniz maşallah
offffffff sorma yaaaaaa çok sıcak kurudum kaldımmmm ölüyorum susuzlukdan klimada şansa bozuldu yok böyle birşey yaaaaaaaa evde kebap olacaz şftara yiyin bizi :) aksilik bu sıcakda uyuyamıyorum bileeeeee(( inş. sen uyuyabilirsimn canım :) valla hamile olsam hayatta oruç tutmazdımmmm sen niye tutuyon ya :)
ya benim çocuklar öyleki ben beyazım onlar esmer. ne zaman bir yerlere gitsem gören seninmi diye soruyor. benim olmasa ne diye gezeyim bit kadar çocuklarla dimi ama. o resim işini hiç sorma benimde eşim kızdı bende paylaştım bir arada. siz görmediniz galiba dur avatarım bir süre ben olayım ayarlayayım
şunun güzellliğine bakın kızlar yaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 753447 tam kızıma layıkkk :)))
önce kızımın olması lazımmm tabi :)))) gelecekteki kızım için :)Gerçekten de çok güzel
Benim büyük kıza bile he desek anında yaptıralım der
Odası müsaitse bence mutlaka yaptırınEminim prensesin çok hoşuna gidecektir
şunun güzellliğine bakın kızlar yaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 753447 tam kızıma layıkkk :)))
önce kızımın olması lazımmm tabi :)))) gelecekteki kızım için :)
yaaaa kızlarr dün benim ki yoldayken aradı 4 5 defa araba annemlerin yanında haliyle açamadım hatta 7 8 de olmuş olabilir :) sanırım kızdı tavır yapıyorrr bugün aramadı offf yaaaaaaa 2 gün olacak konuşmadıkkkk ne sinir biri ya insan arar sorar dimi hoş arasa da ardında büyük azar var da :)
önce kızımın olması lazımmm tabi :)))) gelecekteki kızım için :)
olsun be güzleim ne fark eder :) mesaj atabilsem atacam daa atamıyom ki ne pislik yaaa asker de ya şimdi çok pis ders veriyor şuanda bana :) bu günlerin tadı başka dimiiii :))) deme öyleee yapmam prenses falan valla :)ikidir seni evli çocuklu ilan ediyorum
Bu gidişle sık sık söyleyerek gerçekleştireceğiz galiba
Erkek arkadaşına da üzülme benceBir mesaj at gönlünü alıcak ondan sonra zaten siniri geçince eminim herşey tatlıya bağlanır
Olmadı oruçtan tansiyonum düşmüştü konuşacak halim yoktu diye zeytin yağ gibi üste çık
Kız ben eşimle çıkarken ayla diye yakın bir arkadaşımın adıyla kayıt etmiştim cebimehee telefonla konuşurken babam odaya girince hiç bozuntuya vermeden konuşmaya devam ediyordum babam kimle konuşuyorsun diyincede pişkin pişkin sevgilimleeeee diyordum babamda git ananla dalga geç diyordu mesajlarıda sorduğunda mavişim gönderdi diyordum yine dalga geçiyorum sanıyordu hatta evlenmeye karar verdiğimi söylediğimde helal olsun bir kez olsun yalan söylemedin sadece adını ayla diye kayıt etmişsin demişti hani ben diğer odadayken mesaj gelirse babam isim farklı görürdü açmayı zaten bilmezdi
Kızkardeşim gıcıklığına anneme mesaj açmayı öğrettikten sonra tabi iş değiştituvalete bile telefonla gider olmuştum
Hey gidi günler heykıymetini bilin ve tadını çıkartın
Sonra evlenip küçük prensesiniz olunca aranıza giricek
canım hayırlısıyla önce evlen sonra allahın izniyle kızında olur oğlunda allah herşeyin hayırlısını versin
olsun be güzleim ne fark eder :) mesaj atabilsem atacam daa atamıyom ki ne pislik yaaa asker de ya şimdi çok pis ders veriyor şuanda bana :) bu günlerin tadı başka dimiiii :))) deme öyleee yapmam prenses falan valla :)
gerçektenmiiii:44:aslında büyük kız babasının kopyası ama büyüdükçe değişiyor küçük benim küçklüğüme benziyor ben resmen evrim geçirdim evlendikden sonra bi ara salonda düğün resimlerimiz vardı gelen giden senmişim bu hiç benzemiyorsun derdikız beyazcan sana bişe sölimmi tam hayalimdeki gibisin. büyük kızın sanki sana benziyo ama küçüğü farklı. ayyyy gördüğüme sevindim vallahi
valla bende seni merak ediyordun cecoo .sende benim hayallerimi süsleyen cecosun .tam isabet doğru tahmin ,sende çok hoşsun canımmBen benim kız için resmen klonladık yaw diyorum artık
İkidir bir yere gittiğimizde kızkardeşinmi diye soruyorlar tabi benim cadı felaket uyuz oluyoronların kesin gözleri bozuktur diyor
Ya bende ikidir albüme iki tanede olsa resim ekliyeyim diyorum olmuyor nedenseolmadı cepten bir denerim ( eşim nasılsa görmez eskiden vardı ille sil diye tutturmuştu neymiş ya biri resmimi çalarsaymış sanki ne yapacaklarsa )
sağolasın şekerimmm o senin datlılığınnbeyazcanım çooooooooooooooooooook tatlısınnnnnnnnnn inan benimde aynı tahminimde ki gibi :))) bu arada ben merakdan çatladım bütün topic gördü en sona ben kaldım :)
kızz sana rahatmı battıbu gün niyetliyim ve hiç halim kalmadı. biraz yemek hazırlığı yapayım namazımı kılayım da kestireyim vakit geçsin. tabi çocuklar izin verirse. klavyenin tuşlarına bile zor basıyom varmı böyle bişe yaw
ayy fıstıklık kimmm ben kimm canımmm :44:ama ayyüzlü maşşallahne güzel çıkmışsın beyazcan da sende fıstık gibisiniz maşallah
bak kendinde diyon 2 lokma yiyince canlandı diyee ..kızzz çokkkkk güzelsinnn aynaya çok bakta kızın sana benzesinnteşekkür ederim canım
napim bu işin bide sonrası var. tutabildiğim yere kadar tutacam. hoş tutacam diyomda bu saate kadar asfalta yapışmış sakız gibiydim yeni kendime geliyom. iftarda bebiş iki lokma yemeği görünce nasıl canlandı varya kıpır kıpırdı
geçerrr geçerr üzme kendini yarın anlatırsın durumu o da anlıycakdıe senii şekerimmyaaaa kızlarr dün benim ki yoldayken aradı 4 5 defa araba annemlerin yanında haliyle açamadım hatta 7 8 de olmuş olabilir :) sanırım kızdı tavır yapıyorrr bugün aramadı offf yaaaaaaa 2 gün olacak konuşmadıkkkk ne sinir biri ya insan arar sorar dimi hoş arasa da ardında büyük azar var da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?