80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

offffffff sorma yaaaaaa çok sıcak kurudum kaldımmmm ölüyorum susuzlukdan klimada şansa bozuldu yok böyle birşey yaaaaaaaa evde kebap olacaz şftara yiyin bizi :) aksilik bu sıcakda uyuyamıyorum bileeeeee (( inş. sen uyuyabilirsimn canım :) valla hamile olsam hayatta oruç tutmazdımmmm sen niye tutuyon ya :)

benim fazla 20 kilom var ve 6 gün önce sandoloz sakızı kullanmaya basladım....
arkadaslarımda duymustum etkisi oluyormus: etkisi oldukca sizlerle paylaşacagım:))

ne güzel çıkmışsın beyazcan da sende fıstık gibisiniz maşallah

teşekkür ederim canım

napim bu işin bide sonrası var. tutabildiğim yere kadar tutacam. hoş tutacam diyomda bu saate kadar asfalta yapışmış sakız gibiydim yeni kendime geliyom. iftarda bebiş iki lokma yemeği görünce nasıl canlandı varya kıpır kıpırdı

yaaaa kızlarr dün benim ki yoldayken aradı 4 5 defa araba annemlerin yanında haliyle açamadım hatta 7 8 de olmuş olabilir :) sanırım kızdı tavır yapıyorrr bugün aramadı offf yaaaaaaa 2 gün olacak konuşmadıkkkk ne sinir biri ya insan arar sorar dimi hoş arasa da ardında büyük azar var da :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

İftardan sonra bir rehavet çöktü ki anlatamam fazlada yemedim ama yinede mayıştım
Eşim iftardan sonra ille film izleyelim diye tutturdu ama film sarmayınca iyi sen kafana göre takıl bari ben izlerim dedi
Küçük cimcime şükür iftardan evvel yemeğe başladı ve bizlede yedi günün acısını çıkardı herhalde

Büyük kızım bugün Ortopedi doktoruna gitti anannesiyle :26:
Doktor röntgen çekip bakmış kırık varmı diye ama birşey görememiş ağrısınında devamlı olduğunu söyleyince ayrıntılı bir film daha istemiş :26: Kas yırtılmasından şüphelenmiş ayın 16sında çekilecekmiş yeni film.
Umarım öyle birşey çıkmaz çünkü o zamanda ameliyat olma durumu olabilirmiş off o güne kadar ben nasıl bekliyeceğim yaaaaa

Eğer doktor ameliyat dersede tekrar buraya geldiğinde gösterip ona göre tedavi yapılacak :26: İnşallah gerek kalmaz

Canım maşallah yaa ne kadar güzelsin Rabbim inşallah gönlünden geçen herşeyi sana hayırlı olarak önüne sunar....Aminnnnnnnnnn
bende benim büyük kuzuyla benim resmimi atabildim albüme ancak diğerleri olmadı

önce kızımın olması lazımmm tabi :)))) gelecekteki kızım için :)

ikidir seni evli çocuklu ilan ediyorum
Bu gidişle sık sık söyleyerek gerçekleştireceğiz galiba
Erkek arkadaşına da üzülme bence Bir mesaj at gönlünü alıcak ondan sonra zaten siniri geçince eminim herşey tatlıya bağlanır
Olmadı oruçtan tansiyonum düşmüştü konuşacak halim yoktu diye zeytin yağ gibi üste çık

Kız ben eşimle çıkarken ayla diye yakın bir arkadaşımın adıyla kayıt etmiştim cebime hee telefonla konuşurken babam odaya girince hiç bozuntuya vermeden konuşmaya devam ediyordum babam kimle konuşuyorsun diyincede pişkin pişkin sevgilimleeeee diyordum babamda git ananla dalga geç diyordu mesajlarıda sorduğunda mavişim gönderdi diyordum yine dalga geçiyorum sanıyordu hatta evlenmeye karar verdiğimi söylediğimde helal olsun bir kez olsun yalan söylemedin sadece adını ayla diye kayıt etmişsin demişti hani ben diğer odadayken mesaj gelirse babam isim farklı görürdü açmayı zaten bilmezdi

Kızkardeşim gıcıklığına anneme mesaj açmayı öğrettikten sonra tabi iş değişti tuvalete bile telefonla gider olmuştum
Hey gidi günler hey kıymetini bilin ve tadını çıkartın
Sonra evlenip küçük prensesiniz olunca aranıza giricek

olsun be güzleim ne fark eder :) mesaj atabilsem atacam daa atamıyom ki ne pislik yaaa asker de ya şimdi çok pis ders veriyor şuanda bana :) bu günlerin tadı başka dimiiii :))) deme öyleee yapmam prenses falan valla :)

olsun be güzleim ne fark eder :) mesaj atabilsem atacam daa atamıyom ki ne pislik yaaa asker de ya şimdi çok pis ders veriyor şuanda bana :) bu günlerin tadı başka dimiiii :))) deme öyleee yapmam prenses falan valla :)

kız ben hep diyorum kızlar analarının kumları diye
Ama emin ol insan yinede iyiki yapmışız iyiki Rabbim vermiş diyor

Yaa evet birde askerlik durumunuz vardı dimi ayyyy kız mektup yazdınmı askerine
Eşime hep diyorum keşke sen askerliğini yaptığında tanışsaydık da iki üç mektup en azından şimdi hatıra olsaydı diyorum adamda nasıl gülüyor özendiğin şeye bak diye
Erkekler askerden terhiz olurken tezkerelerinde bir reng mi ne oluyormuş ( renglere ayrılıyorlarmış da Allah korusun bir savaş çıkarsa o reng sırasına göre tekrar çağırabiliyorlarmış belli bir yaşa kadar ) Eşiminkide kırmızıymış yani ilk gideceklerden bir gün makarasına len alsalar ya seni askerede bende mektup yazardım sana diye adam yahu kafayı yedin sırf iki mektup yazacaksın diye savaşmı çıkartalım diye

Şimdi o ders versin gelince nasılsa sen onu yine kediye cevirirsin sonuçta sıkıldığı için biraz stres yapıyordur ama siniri geçince eminim senin ailenin yanında cevap veremeyeceğini anlar

Aklımdayken yediklerimide yazayım

Sahurda;
2 bardak su ( alkali )
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 bardak ayran
1 fincan sıcak su az limonlu ( alkali hesabı )

İftarda;
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 ufak kase çacık
1 kase karışık salata ( az yağlı, bol limonlu )

Bir saat sonrada tatlı niyetine meyveli yoğurt ( probiyotik olanlardan )

Yine hiç ekmek yemedim ve bu saat oldu gram acıkmadım mide ufalmaya başladı herhalde
Bugün sahurda pek birşey yemeyi düşünmüyorum böyle olursa Koca bir bardak ayran içip birde bol su tüketmeyi düşünüyorum

kız beyazcan sana bişe sölimmi tam hayalimdeki gibisin. büyük kızın sanki sana benziyo ama küçüğü farklı. ayyyy gördüğüme sevindim vallahi
gerçektenmiiii:44:aslında büyük kız babasının kopyası ama büyüdükçe değişiyor küçük benim küçklüğüme benziyor ben resmen evrim geçirdim evlendikden sonra bi ara salonda düğün resimlerimiz vardı gelen giden senmişim bu hiç benzemiyorsun derdi yok kocamım ilk karısı yanımdaki herif aynı hatta gençleşti bile onuda görmüyor sanki resimde soran kişi
valla bende seni merak ediyordun cecoo .sende benim hayallerimi süsleyen cecosun .tam isabet doğru tahmin ,sende çok hoşsun canımm kızın aynı sen allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı
beyazcanım çooooooooooooooooooook tatlısınnnnnnnnnn inan benimde aynı tahminimde ki gibi :))) bu arada ben merakdan çatladım bütün topic gördü en sona ben kaldım :)
sağolasın şekerimmm o senin datlılığınneeee senide görsün topik sakinleri şeker bekliyozzz
kızz sana rahatmı battı ne orucu buu günahada girdik gece gece ...sana dr tutma demedimi niye yapıyon böyle sonra kazasını tutarsınn yaaaaa aç bırakma yeğenimizi
ne güzel çıkmışsın beyazcan da sende fıstık gibisiniz maşallah
ayy fıstıklık kimmm ben kimm canımmm :44:ama ayyüzlü maşşallah gerçekden ayyüzlü topik güzel hatun kaynıyor,iremmm,banuu.gülayyy..dilaraa,hepinize maşşallahh bide kilo versenizz süper olucakk..diyer arkadaşlar esraaa sizleride görmek isteriz mahsuru yoksa
bak kendinde diyon 2 lokma yiyince canlandı diyee ..kızzz çokkkkk güzelsinnn aynaya çok bakta kızın sana benzesinn
geçerrr geçerr üzme kendini yarın anlatırsın durumu o da anlıycakdıe senii şekerimm
şunun güzellliğine bakın kızlar yaaaaaaaaaaaa Eki Görüntüle 753447 tam kızıma layıkkk :)))

ayy ne kızı şeker yaa ben bile isterim bundannn çok şirinnn allah gönlüne göre versin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…