80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşşalahhh diyim sana iyi dayanıyosunn vee süper ötesi süpersin cecoo sen 2013 de fıstık gibi olucaz demişin yaa bence zaten fıstık olmuşunn .amaaa fazla fıstıklık gözçıkarmaz diyosan sen bilirsinnnn

87 kiloyum ama bir türlü diyete basliyamiyorum bir gün bile motivasyonum cok düsük üstelik istahimda yerinde ne yapmaliyim bilmiyorum

gurubun ennnnn tonbulu olarak sahurumu yazıyım kızlarr
sahur
1 tane börek.çay
bolll suuu
iftarr
yarım kase çorba
1 kaSE YOĞURT
3 kaşık kabak yemeği
1 lavaşş
az salata
karpuz
gece
dondurma
çokkk çokk suuuu

87 kiloyum ama bir türlü diyete basliyamiyorum bir gün bile motivasyonum cok düsük üstelik istahimda yerinde ne yapmaliyim bilmiyorum
hoş geldinnn ne yapmalısın biliyormuşum bize katılmalısın :13: motivasyonun çok yükselir emin ol canımm

hoşgeldin canım benimde iştahım çok açık ama karar verirsen iradene de sahip olursan kilo vermen kolaylaşır

cok tesekkür edrim inanki ilk defa zayiflamam gerek gercegini kabullendim ve ilk burda icimi döktüm nasil bir pskoloji ise hala kabullenemiyorum

bende takiminiza katilmak isterim

Kabul edilmiştir
Aramıza hoşgeldin

Biraz kendinden bahsedermisin kimsin, kimlerdensin, evlimisin bekarmısın ( meraklı ceco )
Bu arada ben Banu 33 yaşında biri 12.5 diğeri 2.5 yaşında iki cadının annesiyim 2 seneye yakındır kilolarımla boğuşuyorum ve çok zor kilo verenlerdenim ama pes etmiyorum ve eninde sonunda bu kilolardan kurtuluyorum

valla bende seni merak ediyordun cecoo .sende benim hayallerimi süsleyen cecosun .tam isabet doğru tahmin ,sende çok hoşsun canımm kızın aynı sen allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı

Aminnnnnn canım Rabbim evlatlarımızı hayırlı kimselerle karşılaştırsın ve Allah korkusu olan ailelere evlat olmayı nasip etsin ...Aminnnnnnnnn
Bu arada iltifatın için teşekkür ederim beni şımartacaksınız o sizin güzel bakan gözlerinizden sizlere öyle geliyor

Emin ol bir kaç gün sonra buraya takıldıkca senin motivasyonda tavan yapar
İştahını yavaş yavaş kontrol etmeyide öğreneceksin canım
Bu arada PKO insülin direncide var galiba sende de hani iştah deyince :44:
Eğer varsa doktor zaten ilaç vermiştir onları düzenli kullanmaya çalış emin ol iştahın kapanır tatlı krizlerini önlemek için tarcınlı süt işe yarıyor
Birde Doktor Mehmet Özünde dediği gibi sağlıksız beslenmede uyuşturucudan farksız bünye 20 gün uzak durmayı başarabilirse beyin unutuyormuş o zararlı şeyleri ben şükür herşeyi dört dörtlük yapamasamda hayatımdan şekeri ve ekmeği çıkardım ekmek çok nadiren yiyorum şekeri tamamen sildim ve eskiden şekerli olmayınca hiç birşey içemeyen ben artık şekerli içemiyorum şerbet gibi geliyor
İnşallah el birliği ile şu kilolardan kurtulacağız sen yeterki burayı takip etmeye devam et

kız ne fıstığı benden olsa olsa ceviz olur şimdilik ama azimliyim eninde sonunda fıstık olacak bu Banuda
İş inada bindi bakalım yağlarmı inatcı benmi
Birde şu azmim tartıya yansısa tam süper olucak neyse Ramazanı almadan bile bitirebilirsem benim için büyük başarı Göbişim bakıyorum da ufaktan iyice pelte kıvamına gelmeye başlıyor ki kilo verdiğime işarettir diyorum ama duraklama olduğundan pek te heveslenmiyorum Olsun en azından doğru yoldayım üstelik bir haftaya kalmaz regl olmam gerekiyor zaten ondan sonra inşallah duraklamayıda kıracağım

Sahur
çeyrek pide
1 dilim peynir
2 yumurta
1 kaşık reçel
domates-salatalık
3 zeytin
İftar
1 kase mercimek çorbası
1 parça hindi eti
yarım tabak pilav
1 dilim tiramisu
Ara
1 şeftali
yarım salkım yeşil üzüm

allah canını almasın adamı savaşa yolluyor yinee gitmeden önce bende sıkı sıkı tembihledim valla mektup istiyorum ona göreeee oda bir anı dedim :))) aynı kafadnaız bak oda acemilikde olmazda usta birliğinde yazarım tamam dedi :)))) üzülme kız bana gelirse bölüşürüz benimkileri :))) inşallah yaaa ilk kez iki gün üst üste konuşmadık kötü oldum birazzz acısı çok fena çıkacak dönünce ama şimdi bilmesine gerek yok dimi :))))

bende takiminiza katilmak isterim
hoşşşşşşşşşşşşşşş gelkdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben cecoyu göremedim yaaaa neden ki arkadaş değiliz ondan mı acaba dur arkadaş olaım cecooo :)inaşşahh kuzummm bi arasa sesini duysam anlatacam daaa iki gğn tavırr yapar şimdiii of yaaa bende var ya hiç naz çekemiyomm ama çok pis naz yaparım :))), değil mi kızzz küçükkennn dergide buna benzer bi ranza görmüşdümmm hayallerimi çok süslemişdi :))) hala bilee olsa yatarım herhalde içinde bunun :)

bütün testlerim temiz cikti doktorumda söyledi zaten hersey benim elimde mesala doktorumun söyledigi önce porsiyonlari kücültmek ama iste diyorumya bu istah bir kapansa

bütün testlerim temiz cikti doktorumda söyledi zaten hersey benim elimde mesala doktorumun söyledigi önce porsiyonlari kücültmek ama iste diyorumya bu istah bir kapansa

bir kerede olmaz ki o canım benim bir gün uyanacan aa bugün iştah gitmiş daha da gelmez gibi birşey yok ne yazık kiiii ((( zamanlaaa azcık azcıkkk küçülecek midennnnn kilolarda azcık azcık gidecek sonra bir bakacaksın incecik kalmışsınnnnnnnnnnnn

inanki ilk defa kilolarim hakkinda birileriyle konusmak bile rahatlatti

Canım aç karnına çörek otunu denedinmi peki hiç :44:
Benim bir arkadaşım kendine engel olamadığından aç karnına her sabah 1 çay kaşığı çörek otu çiğniyordu ve iştahının kapandığını tatlı isteğinin de yok olduğunu söylemişti
Ben çiğneyemiyodum midem kaldırmıyor diye ama direk yutuyordum şifa niyetine diye
Sonuçta kuranda da yeri var ölüm hariç her derde deva diye

Şu an pek ihtiyaç hissetmiyorum şükür Artık bünyem alıştı

Bu arada yine şanslıymışsın ki çok geç olmadan anlamışsın
Ben inan 100lü rakamların üzerine nasıl çıktığımı fark etmedim bile hatta hep eşimin halalarına bile diyorum bari siz uyarsaydınız diye tabi onlar yaşadığım bunalımları falan bilmedikleri için ben kilo aldıkca aralarında ay bu kız git gide şişiyor demişler ama benim tepkimi bilmediklerinden ses etmemişler Keşke bir Allahın kuluda ben evlendikten sonra ( evlenirken 52 kiloydum ) 10 - 15 kilo aldığımda bari dur deseymiş ama işte herşeyde bir hayır vardır
Belki o zaman buradaki kızları tanıyamıyacaktım belki Rabbim başka bir dert verecekti
Günümüze şükür diyip yarınımız için çabalıyor ve pes etmiyoruz

aslında sevindirici bişey testlerin temiz çıkması canım emin ol zamanla yavaş yavaş iştahın azalacak sen bile şaşırcaksın.emin ol vaz geçmezsen istediğine kavuşucaksınn yeşil çay içiyormusunn baya iyi geliyor hemen başlalamalısın hatta bende kendime yapıyım aklıma gelmişken

ayyyyyy şekerr hipnozmu yapıyon ne ediyon kızz benim gözlerim yavaş yavaş kapanıyor çocukluğuma gidiyorum kim çıkarıcak şimdi beni ordan:44::44:

sen gel buraya tiryakisi olucaksınn canımm..:13:bende reklamını yapıyorum ama hiççç duyan yok nerde bu topik kurucusu niye sesimizi duymuyor

hepinize cooook tesekkür ederim kizlar cörekotunu deniycem bu arada dediginiz gibi insallah birgünistedigimiz gibi zayiflarizda bu yazdiklarimiz ani olarak kalir herkese iyi geceler

iyi uykular kızlarrrr artık rüyamda sizi görebilimmm

Hadi sana iyi uykularrrrrr
Bende birazdan sahur için zoraki de olsa birşeyler yiyeyim offff bana kalsa sırf ayran içip yatarımda sonra kızarsınız bana az diye dolapta maşallah Ramazan bereketi var dolup taşıyor olmadı akşamlık yaptığım cacıktan yiyeyim pek fark yok ama salatalıkla birlikte belki biraz daha tok tutar inanın hiç canım birşey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…