Aklımdayken yediklerimide yazayım
Sahurda;
2 bardak su ( alkali )
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
1 bardak ayran
1 fincan sıcak su az limonlu ( alkali hesabı)
İftarda;
1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 ufak kase çacık
1 kase karışık salata ( az yağlı, bol limonlu )
Bir saat sonrada tatlı niyetine meyveli yoğurt ( probiyotik olanlardan )
Yine hiç ekmek yemedim ve bu saat oldu gram acıkmadımmide ufalmaya başladı herhalde
Bugün sahurda pek birşey yemeyi düşünmüyorum böyle olursaKoca bir bardak ayran içip birde bol su tüketmeyi düşünüyorum
hoş geldinnn87 kiloyum ama bir türlü diyete basliyamiyorum bir gün bile motivasyonum cok düsük üstelik istahimda yerinde ne yapmaliyim bilmiyorum
87 kiloyum ama bir türlü diyete basliyamiyorum bir gün bile motivasyonum cok düsük üstelik istahimda yerinde ne yapmaliyim bilmiyorum
bende takiminiza katilmak isterim
valla bende seni merak ediyordun cecoo .sende benim hayallerimi süsleyen cecosun .tam isabet doğru tahmin ,sende çok hoşsun canımmkızın aynı sen allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı
87 kiloyum ama bir türlü diyete basliyamiyorum bir gün bile motivasyonum cok düsük üstelik istahimda yerinde ne yapmaliyim bilmiyorum
maşşalahhhdiyim sana iyi dayanıyosunn vee süper ötesi süpersin cecoo sen 2013 de fıstık gibi olucaz demişin yaa bence zaten fıstık olmuşunn .amaaa fazla fıstıklık gözçıkarmaz diyosan sen bilirsinnnn
hoşgeldin canım benimde iştahım çok açık ama karar verirsen iradene de sahip olursan kilo vermen kolaylaşır
allah canını almasın adamı savaşa yolluyor yinee gitmeden önce bende sıkı sıkı tembihledim valla mektup istiyorum ona göreeee oda bir anı dedim :))) aynı kafadnaız bak oda acemilikde olmazda usta birliğinde yazarım tamam dedi :)))) üzülme kız bana gelirse bölüşürüz benimkileri :))) inşallah yaaa ilk kez iki gün üst üste konuşmadık kötü oldum birazzz acısı çok fena çıkacak dönünce ama şimdi bilmesine gerek yok dimi :))))kız ben hep diyorum kızlar analarının kumları diye
Ama emin ol insan yinede iyiki yapmışız iyiki Rabbim vermiş diyor
Yaa evet birde askerlik durumunuz vardı dimiayyyy kız mektup yazdınmı askerine
Eşime hep diyorum keşke sen askerliğini yaptığında tanışsaydık da iki üç mektup en azından şimdi hatıra olsaydı diyorumadamda nasıl gülüyor özendiğin şeye bak diye
Erkekler askerden terhiz olurken tezkerelerinde bir reng mi ne oluyormuş ( renglere ayrılıyorlarmış da Allah korusun bir savaş çıkarsa o reng sırasına göre tekrar çağırabiliyorlarmış belli bir yaşa kadar ) Eşiminkide kırmızıymış yani ilk gideceklerdenbir gün makarasına len alsalar ya seni askerede bende mektup yazardım sana diye adam yahu kafayı yedin sırf iki mektup yazacaksın diye savaşmı çıkartalım diye
Şimdi o ders versin gelince nasılsa sen onu yine kediye cevirirsinsonuçta sıkıldığı için biraz stres yapıyordur ama siniri geçince eminim senin ailenin yanında cevap veremeyeceğini anlar
hoşşşşşşşşşşşşşşş gelkdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbende takiminiza katilmak isterim
ben cecoyu göremedim yaaaa neden kigerçektenmiiii:44:aslında büyük kız babasının kopyası ama büyüdükçe değişiyor küçük benim küçklüğüme benziyor ben resmen evrim geçirdim evlendikden sonra bi ara salonda düğün resimlerimiz vardı gelen giden senmişim bu hiç benzemiyorsun derdiyok kocamım ilk karısı yanımdaki herif aynı hatta gençleşti bile onuda görmüyor sanki resimde soran kişi
valla bende seni merak ediyordun cecoo .sende benim hayallerimi süsleyen cecosun .tam isabet doğru tahmin ,sende çok hoşsun canımmkızın aynı sen allah iyilerle karşılaştırsın yavrularımızı
sağolasın şekerimmm o senin datlılığınneeee senide görsün topik sakinleri şeker bekliyozzz
kızz sana rahatmı battıne orucu buu günahada girdik gece gece ...sana dr tutma demedimi niye yapıyon böyle sonra kazasını tutarsınn yaaaaa aç bırakma yeğenimizi
ayy fıstıklık kimmm ben kimm canımmm :44:ama ayyüzlü maşşallahgerçekden ayyüzlü topik güzel hatun kaynıyor,iremmm,banuu.gülayyy..dilaraa,hepinize maşşallahh bide kilo versenizz süper olucakk..diyer arkadaşlar esraaa sizleride görmek isteriz mahsuru yoksa
bak kendinde diyon 2 lokma yiyince canlandı diyee ..kızzz çokkkkk güzelsinnn aynaya çok bakta kızın sana benzesinn
geçerrr geçerr üzme kendini yarın anlatırsın durumu o da anlıycakdıe senii şekerimm
ayy ne kızı şeker yaa ben bile isterim bundannn çok şirinnnallah gönlüne göre versin işallah
bütün testlerim temiz cikti doktorumda söyledi zaten hersey benim elimde mesala doktorumun söyledigi önce porsiyonlari kücültmek ama iste diyorumya bu istah bir kapansa
bir kerede olmaz ki o canım benim bir gün uyanacan aa bugün iştah gitmiş daha da gelmez gibi birşey yok ne yazık kiiii((( zamanlaaa azcık azcıkkk küçülecek midennnnn kilolarda azcık azcık gidecek sonra bir bakacaksın incecik kalmışsınnnnnnnnnnnn
bütün testlerim temiz cikti doktorumda söyledi zaten hersey benim elimde mesala doktorumun söyledigi önce porsiyonlari kücültmek ama iste diyorumya bu istah bir kapansa
inanki ilk defa kilolarim hakkinda birileriyle konusmak bile rahatlatti
aslında sevindirici bişey testlerin temiz çıkması canım emin ol zamanla yavaş yavaş iştahın azalacak sen bile şaşırcaksın.emin ol vaz geçmezsen istediğine kavuşucaksınn yeşil çay içiyormusunn baya iyi geliyor hemen başlalamalısın hatta bende kendime yapıyım aklıma gelmişkenbütün testlerim temiz cikti doktorumda söyledi zaten hersey benim elimde mesala doktorumun söyledigi önce porsiyonlari kücültmek ama iste diyorumya bu istah bir kapansa
ayyyyyy şekerrbir kerede olmaz ki o canım benim bir gün uyanacan aa bugün iştah gitmiş daha da gelmez gibi birşey yok ne yazık kiiii((( zamanlaaa azcık azcıkkk küçülecek midennnnn kilolarda azcık azcık gidecek sonra bir bakacaksın incecik kalmışsınnnnnnnnnnnn
inanki ilk defa kilolarim hakkinda birileriyle konusmak bile rahatlatti
iyi uykular kızlarrrrartık rüyamda sizi görebilimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?