iyi akşamlar kızlar...
sanırım kimse yok
öncelikle moralini bozma sevgili çokbilmiş..çizelgene baktım maşallah yolu yarılamışsın ben napayım daha vermem gereken 22 kilo var...olur böyle vücudun isyan ettiği anlar önemli olan toparlanıp eski hıza kavuşmak..sakın bozma moralini...
diyerek bugün yediklerime geçiyorumzemuszemus
kahvaltıyı yazmıştım
öğle:bir biftek
yağsız marul salatası
1 kepçe sebze çorba
1 ince dilim kepek ekmeği
1 kepçe cacık yedim
öğle yemeğine 12.30 da iniyorum
14.00 de 4 kayısı
15.00 de 2 erik
16.30 da da 3 avuç içi kadar buğday gevreğini yarım çay bardağı kadar sütle karıştırarark yedim
19 da eve geldim hemen giyinip yürüyüşe gittim(bugün başladım) 70 dk yürüdüm 20 dk kadar da yürüyüş alanındaki aletlerde çalıştım
e haliyle eve geldiğimde saat 20.30 u biraz geçiyordu o nedenle çok aç olmama rağmen 4 dilim karpuz 1 dilim kepek ekmeği ve biraz beyaz peynir yedim..eve gelip yemek yiyerek yürüyüşe çıkma gibi bir şansım olmadığımdan akşamları iş çıkışıma yakın buğday gevreğiyle süt içmeyi planlıyorum ki bugünkü gibi aç eve dönmeyeyim...
sabah erken kalkabilirsem eğer spor yapıp işe gitmeyi planlıyorum ama bakalım denicem..
yaın görüşmek üzere..iyi geceler herkese...
tşk ederim yağmurgözlü...peki aktardan herbir çayı ayrı ayrı mı aldın birarada olanlardann mı aldın ve nasıl kullandın öğrenebilir miyim?
ben elma sirkesini salatalarda kullanıyorum beni rahatsız etmiyor ama çok kullanılırsa mideye zarar elbette...neyse şimdilik 5 i biyerdeyle başlayım da sonrasına bakarım:)
ben de bir hoşum durdum durdum şimdi herşeye birden atlıyorum:) tabi ki doğal olanlara...
slm kızlar nbr unutmadan artemis06 nın hepinize slm var
selmacım kkda daha yeniyim ama yaşadığın sorun konusunda oldukça deneyimliyim..bence öncelikle sakin olmalısın..panik yok..aynı sorunu çok kısa süre önce evlilik arifesinde yaşadım..6 ay vardı düğünüme ben kararlıydım ama bir türlü hayata geçiremiyordum..Günler geçtikçe iyice panikliyor daha çok uyuyor ve yemeğe adeta saldırıyordum..Sonra bir ara dikkat etmeme rağmen kilo veremediğimi farkettim o zaman daha net anladım ki stress kilo vermeyi kötü etkiliyor hatta durduruyor..Ben de bunu anlayınca rahat bıraktım kendimi..Kafamdaki kilo verme fikrini uzaklaştırıp tamamen ruhumu dinlendirdim bir daha da bu konuyu kafama takmadım..Sonra bir baktım 3 kg gitmiş..;nsan kendini diyet fikrine fazlaca kaptırdığında kendini birsüre sonra kapana kısılmış gibi hissedebiliyor..Bence senin şu anda yaşadığın da bu..Hiç yüklenme kendine..al eline bir kağıt kalem neden zayıflamak istiyorsun yaz ve yüksek sesle oku...Kafandan diyet fikrini çıkar..Daha sağlıklı yaşayabilmek adına kendim için birşeyler yapıyorum bunun için de zamana ihtiyacım var diye telkin et kendini..İşyerinden yazdığım için kilo cetvellerini göremiyorum ama eminim geçmişte kilo vermişsindir...Başardığında aldığın zevki hatırlat bünyene...Ve nolursa olsun bedenini hep sev...
Çok da bilmiş konuştum gerçi kusura bakma Selmacım da benim de bu aşamaya gelmem kolay olmadı anca kendimi ikna ettim..Gaza gelmişken yazıyorum ki ilerde bu yazıyı gözüme sokabilin:dance:
selam çanımmm yaa nerelerdesinizz:uhmpuyorumnanaktan a s sizde ona selamlarımı iletin lütfenopuyorumnanaktan
günaydınnn kızlarr
buralardayım ben artemis tatile çıktı yakın zamanda inş görüşürsünüz slm iletirim canımmm
Merhaba candan cokbılmıŞ elımpıya yagmurgÖlÜ nasılsınız ben hıÇ ıyı degılım dıyet felan kalmadı
teşekkürler flex yanıtın için ben de en kısa zamanda deneyeceğim...ama az önce site üzerindeki reklamlarda gördüm sandaloz sakızının da ilacını yapmışlar sanırım..fiyatı artmasa bari aktarlarda..
başlangıç için ne kadar almam gerek flex?ve fiyatı ne kadar?
ahh be dün çok yemek yedimmm hemde çokkkk
Destegın ıcın teşekkurler canım ınşallah başaracagım:lepi::lepi::lepi:
olsun bugün telafi edersin fazladan spor yap yürü yakarsın üzülme :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?