80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar...

sanırım kimse yok

öncelikle moralini bozma sevgili çokbilmiş..çizelgene baktım maşallah yolu yarılamışsın ben napayım daha vermem gereken 22 kilo var...olur böyle vücudun isyan ettiği anlar önemli olan toparlanıp eski hıza kavuşmak..sakın bozma moralini...

diyerek bugün yediklerime geçiyorumzemuszemus

kahvaltıyı yazmıştım

öğle:bir biftek
yağsız marul salatası
1 kepçe sebze çorba
1 ince dilim kepek ekmeği
1 kepçe cacık yedim

öğle yemeğine 12.30 da iniyorum

14.00 de 4 kayısı

15.00 de 2 erik

16.30 da da 3 avuç içi kadar buğday gevreğini yarım çay bardağı kadar sütle karıştırarark yedim

19 da eve geldim hemen giyinip yürüyüşe gittim(bugün başladım) 70 dk yürüdüm 20 dk kadar da yürüyüş alanındaki aletlerde çalıştım

e haliyle eve geldiğimde saat 20.30 u biraz geçiyordu o nedenle çok aç olmama rağmen 4 dilim karpuz 1 dilim kepek ekmeği ve biraz beyaz peynir yedim..eve gelip yemek yiyerek yürüyüşe çıkma gibi bir şansım olmadığımdan akşamları iş çıkışıma yakın buğday gevreğiyle süt içmeyi planlıyorum ki bugünkü gibi aç eve dönmeyeyim...

sabah erken kalkabilirsem eğer spor yapıp işe gitmeyi planlıyorum ama bakalım denicem..

yaın görüşmek üzere..iyi geceler herkese...

selam ben geldimopuyorumnanaktan

aktardan ayrı ayrı almaya gitmiştim sürekli gittiğim yer baharatlarımıda ordan alırım genelde eminönünde bir dükkan dan sordum 5,1 yerde çayı varmı diye genelde toz halinde istiyor müşteriler bende hepsini çektim karıştırdım daha yeni çektim abla dedikaydirigubbakcemile3azık alıyım denemek için dedim ve aldımCADIARZU

kızlar 5-1 yerdeyi bulamayanlara ben lipton plus ı öneririm tabi 5-1 yerde sadece ödme yarıyo değilmi çünkü lipton plus sadece ödeme yarıyo . ilk başladığımda bağırsaklarımıda çalıştırmıştı

Merhaba candan cokbılmıŞ elımpıya yagmurgÖlÜ nasılsınız ben hıÇ ıyı degılım dıyet felan kalmadı

Destegın ıcın teşekkurler canım ınşallah başaracagım:lepi::lepi::lepi:

günaydın herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktançıtırlar nerdesiniz :uhm:kimsecikler yok neyse ben yazıp kaçayım işteyim
sabah
1 bardak suyla tiroid ilacımı içtim 30 dk yürüyüş
yolda 1,5 galeta yedim
şimdide kahvaltımı yapıcam
1 dilim tuzsuz ekmek(ben tiroid hastası olduğum için tuz yasak)
1 dilim tuzsuz dil peyniri
1 domates
ve şekersiz çay
ara
yeşilçay
öğle
1 tabak salata(yağsız tuzsuz)
1 dilim ekmek
ara
1 kase kiraz
:sm_cool:

ben 100gr aldım bir ay giyormuş zaten fiyatı 5 tl

kızlar herkese günaydınlar..Bugün çooook güzel bir olsun hepimiz için...
kahvaltım:
klasik kepek ekmekli sandviçim..
şekersiz çay..

günaydın kızlarrr...

dünden beri giremedim... sebebi ise.. dün arkadaşıma kahvaltıya gidicem demiştim ya.. annesi yokmuş işi var diye gelmemiş..ark. ben ilgilenmek zorunda kaldım.. yemek bulaık derken çıkıp gelemedim.. sonra da bırakmadılar.. yemeğiburda yiyelim fln... neyse gece 12 de geldim ama açamadım kk...

bugünde bilindiği üzre yazlığa gidiyorum.. cuma sabahı istanbulayola çıkıcaz.. :))) 10 yıl oldu gitmeyeli... :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…