80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnn cecoonegüzel iştahının kapalı olması ama bişeyler ye vucutunu az yemeye alıştırıp metebolizmanı yavaşlatma .:13:ahhh benim iştah biraz kapansa şu aralar doymuyorum niyeyse stresten sanırım:44::44:

kızzzzzzz sarımsklıysa geberirsin susuzlukdan bak ben diyorum :)))

Neyse bana müsaade benim gözler başladı kaykılmaya sahurumuda yapıp yatayım bari

Herkese hayırlı geceler
Rabbim cümlemizin tuttuğu oruçları ve duaları kabul eder inşallah....aminnnnnnnnnnn

bu erkekler ne ilginçtir yahu neden trip atıyosun ki
kız yapsa demediğini bırakmaz dimi :))

slm kızlar ...

bende sinbo dijital tartı var kullanan varmı aranızda yalnış tarttığı oluyor mu

başlangıç.90
geçen hafta.82.8
bu hafta.81.7
giden:1.1
toplam giden.8.3
hedef.70
spor : 2 gün 45 dk eliptik bisiklet

kızlarrrrrrrrrrrrrrr askerimmm aradııııı neyse fazla uzatmadı şükür :)))) günahını aldım çocuğunnn olsun askerde olmasa kesin uzatırdı :) neyseeee usta birliğimiz belli olduuuuuuuuu ankaraaaaa :))))

canım benim aman dikkatli kullanın şu çörek otunu çok pis tansyon düşürüyo. bir ara bende iştah kessin diye ker sabah aç karnına alayım dedim 3. günün sonunda tansiyon 8-4 yatıyodum. geçen bronşit olmuştum ya dr çörekotlu ballı süt iç dedi. çörek otunu az koymama rağmen yine sonuç aynıydı. yani dicem o ki tansyon düşürüyo hemde çok pis.
hepinize cooook tesekkür ederim kizlar cörekotunu deniycem bu arada dediginiz gibi insallah birgünistedigimiz gibi zayiflarizda bu yazdiklarimiz ani olarak kalir herkese iyi geceler
canım yukarda anlattım çörekotuna dikkatet

hadi gözünüz aydın canım. ankara güzel yer. umarım fazla zorlamazlar. gerçi asker dediğin azıcık zorlanacak. zorlanacak ki sivil hayatın ve özlediklerinin kıymetini bilsin. gerçi benim koca çocuk felcinden dolayı raporlu. asker yolu hiç gözlemedim.

ben birsey sormak istiyorum hani su cörekotu istahi kesiyorya acaba günicindede böyle bir kasik falan cignesek zarari olurmu:44:

sağol cnaım benimmmmmm, zorlamasınlar kızz günahhh :)

gözün aydın şekerimm.boşuna üzdün kendini gördünmü ..ne şanslı kız bu oğlann anasıgile yakın yere düşmüş .eee şanslı olmasa sannada rastlamazdı heralde
herkese merhaba nasilsiniz bugün
valla canım ben eşşekden düşmüş karpuz gibiyimmsahura kadar oturup sabahın köründede kız uyandırınca sersem sersem dolanıyom ahh şu kızı bi uyutsam haman yatıcamasıl sen nasılsın tatlım:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…