Hadi sana iyi uykularrrrrr
Bende birazdan sahur için zoraki de olsa birşeyler yiyeyimoffff bana kalsa sırf ayran içip yatarımda sonra kızarsınız bana az diye dolapta maşallah Ramazan bereketi var dolup taşıyor olmadı akşamlık yaptığım cacıktan yiyeyim pek fark yok ama salatalıkla birlikte belki biraz daha tok tutar inanın hiç canım birşey istemiyor
Hadi sana iyi uykularrrrrr
Bende birazdan sahur için zoraki de olsa birşeyler yiyeyimoffff bana kalsa sırf ayran içip yatarımda sonra kızarsınız bana az diye dolapta maşallah Ramazan bereketi var dolup taşıyor olmadı akşamlık yaptığım cacıktan yiyeyim pek fark yok ama salatalıkla birlikte belki biraz daha tok tutar inanın hiç canım birşey istemiyor
kızzzzzzz sarımsklıysa geberirsin susuzlukdan bak ben diyorum :)))
Anaaaa iyi hatırlattın Allah razı olsun
Ben iyisimi biraz atıştırayımda yatayım
Çok sağ ol uyardın beni yoksa yarın sürünürdüm
yaaaa kızlarr dün benim ki yoldayken aradı 4 5 defa araba annemlerin yanında haliyle açamadım hatta 7 8 de olmuş olabilir :) sanırım kızdı tavır yapıyorrr bugün aramadı offf yaaaaaaa 2 gün olacak konuşmadıkkkk ne sinir biri ya insan arar sorar dimi hoş arasa da ardında büyük azar var da :)
bu erkekler ne ilginçtir yahu neden trip atıyosun ki
kız yapsa demediğini bırakmaz dimi :))
canım benim aman dikkatli kullanın şu çörek otunu çok pis tansyon düşürüyo. bir ara bende iştah kessin diye ker sabah aç karnına alayım dedim 3. günün sonunda tansiyon 8-4 yatıyodum. geçen bronşit olmuştum ya dr çörekotlu ballı süt iç dedi. çörek otunu az koymama rağmen yine sonuç aynıydı. yani dicem o ki tansyon düşürüyo hemde çok pis.Canım aç karnına çörek otunu denedinmi peki hiç :44:
Benim bir arkadaşım kendine engel olamadığından aç karnına her sabah 1 çay kaşığı çörek otu çiğniyordu ve iştahının kapandığını tatlı isteğinin de yok olduğunu söylemişti
Ben çiğneyemiyodummidem kaldırmıyor diye ama direk yutuyordum şifa niyetine diye
Sonuçta kuranda da yeri var ölüm hariç her derde deva diye
Şu an pek ihtiyaç hissetmiyorum şükürArtık bünyem alıştı
Bu arada yine şanslıymışsın ki çok geç olmadan anlamışsın
Ben inan 100lü rakamların üzerine nasıl çıktığımı fark etmedim bile hatta hep eşimin halalarına bile diyorum bari siz uyarsaydınız diye tabi onlar yaşadığım bunalımları falan bilmedikleri için ben kilo aldıkca aralarında ay bu kız git gide şişiyor demişler ama benim tepkimi bilmediklerinden ses etmemişlerKeşke bir Allahın kuluda ben evlendikten sonra ( evlenirken 52 kiloydum ) 10 - 15 kilo aldığımda bari dur deseymiş ama işte herşeyde bir hayır vardır
Belki o zaman buradaki kızları tanıyamıyacaktımbelki Rabbim başka bir dert verecekti
Günümüze şükür diyip yarınımız için çabalıyor ve pes etmiyoruz
canım yukarda anlattım çörekotuna dikkatethepinize cooook tesekkür ederim kizlar cörekotunu deniycem bu arada dediginiz gibi insallah birgünistedigimiz gibi zayiflarizda bu yazdiklarimiz ani olarak kalir herkese iyi geceler
kızlarrrrrrrrrrrrrrr askerimmm aradııııı neyse fazla uzatmadı şükür :)))) günahını aldım çocuğunnn olsun askerde olmasa kesin uzatırdı :) neyseeee usta birliğimiz belli olduuuuuuuuu ankaraaaaa :))))
herkese merhaba nasilsiniz bugün
iyiyiz fıstık sen nasılsın. oruç tutabiliyonmu yoksa ilaç falan kullanırkern yasakmı?
ben birsey sormak istiyorum hani su cörekotu istahi kesiyorya acaba günicindede böyle bir kasik falan cignesek zarari olurmu:44:
sağol cnaım benimmmmmm, zorlamasınlar kızz günahhh :)canım benim aman dikkatli kullanın şu çörek otunu çok pis tansyon düşürüyo. bir ara bende iştah kessin diye ker sabah aç karnına alayım dedim 3. günün sonunda tansiyon 8-4 yatıyodum. geçen bronşit olmuştum ya dr çörekotlu ballı süt iç dedi. çörek otunu az koymama rağmen yine sonuç aynıydı. yani dicem o ki tansyon düşürüyo hemde çok pis.
canım yukarda anlattım çörekotuna dikkatet
hadi gözünüz aydın canım. ankara güzel yer. umarım fazla zorlamazlar. gerçi asker dediğin azıcık zorlanacak. zorlanacak ki sivil hayatın ve özlediklerinin kıymetini bilsin. gerçi benim koca çocuk felcinden dolayı raporlu. asker yolu hiç gözlemedim.
bir önceki sayfaya bak canım bir
gözün aydın şekerimmkızlarrrrrrrrrrrrrrr askerimmm aradııııı neyse fazla uzatmadı şükür :)))) günahını aldım çocuğunnn olsun askerde olmasa kesin uzatırdı :) neyseeee usta birliğimiz belli olduuuuuuuuu ankaraaaaa :))))
valla canım ben eşşekden düşmüş karpuz gibiyimmherkese merhaba nasilsiniz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?