80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cok pardon canim görmemisim net biraz yavas himmm ozaman fazlasi zarar gibi duruyor dikkatli olmak lazim

ilk aldığımda sabah 1 tatlı kaşığı alıyodum. ikinci kullandığımda 1 çay kaşığı kullanıyodum etkisi değişmedi yatağa düşürdü beni. tansiyon düşüklüğü varsa dikkatli ol

ayyy kız hiç sorma gece biraz erken yatim dedim apartmanın çocukları gece 1 e kadar pencerenin dibinde oyun oynadılar. en son çıktım bağırdım saat kaç oldu bu gürültü ne diye. sustular ama uykumun içine ..... saat 2:20 gibi zar zor uyandım tekrar sahuru zor yetiştirdim. sonrada sıcak bastı uyuyamadım. şimdi başım ağrıyo. açlıkta hafiften yokluyo sanki

evet yaa çok şükürrrr :)))) dimi ama şans olmasaaaa beni nasıl bulurdu :)))) valla maşallah çok iyi oldu tam burunlarının dibi oldu o hep inşallah doğu olur yakın oluruz diyordu ama :) kıbrıs ist. ankara göndermiş bunun bulunduğu yerr yaa kıbrıs çıkaydıııııııııııııı allah korudu valla

bend ekullanıyodum onu ünideykennnn ama hiç etki etmedi aksine iştahımı açtııı o parasız fakir zaman daaaa fazladan yemek yedirdi bana :)))

bende aksilik yaa normalde gözleirm kapanırrrr oruçluyken öldür allah uyuyamıyorummmm vakit geçsin yatayım diyorum yokkkk ama acayip sıcak yaaaa 40 dereceyiz yine bugün

sağol cnaım benimmmmmm, zorlamasınlar kızz günahhh :)

gözünaydın güzel yer çıkmış ankara. benimkide istanbulda yaptı.. aman kız nerde yaparlarsa yapsınlar gene de erkekler çok nazlııı biz de sabahtan akşama kadar uğraşıyoruz
ama onlar hemen eve gelir uzanır yok oram ağrıyor yok buram ağrıyor :))
ulan bizim ağrısa geçiştirirler gıcıklar )))

ayyy dimi bide o varrrrr onu da babamdan biliyorummm :) hastalık hali çok sıkıntılımı bilmiyorum ama hastalığı bana sorrr hastayken nasıl gergin olurum hep pohpohlanmak isterim :) allah aşkına sen hasta olmaaa ben olayım der hep :))) bende yılda rahat 5 kere grip olurum allah yardımcısı olsun ne diyeyim :)

d.bakır kuzummmmm , allah bize şimdiden cehennemi yaşatıyor ki öteki tarafda indirim yapsın :)))

güzel yer ama alah kolaylık versin. aslende diyarbakırlımısın :))
bende ardahnlıyım ama hiç gitmedim
fakat soyumuzu yani ataları incelemişler amcamlar sözde zamanında diyarbakırdan göç etmişiz :))
herkesin arştılsa geçmişi neler çıkar kimbilir :))

Yüzü gözü mosmor bir kadın doktora gider..

Doktor: Ne oldu size?

Kadın: Doktor bey ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş
... dönse beni gebertene kadar dövüyor.
...
Doktor: Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi.
Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve
kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızını...
...
z içinde
sürekli dolaştırın....

İki hafta sonra aynı kadın eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.

Kadın: Evet doktor harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her
seferinde yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi
ağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı.

Doktor:
-Gördünüz mü ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyorDevamını Gör

aaaa hemşeri çıktık :))) evet güzel yerrr tarih kokan bir şehir canım ama yaşanacak yer değil yaaa :) buraya arada geleceksinnnnn gezeceksin resim filan çekeceksinnnn sonra geri gideceksinnn sıcağııı çok sıcakkk soğuğu çok soğukkkk iş imkanı çok kısıtlıııı , ama insanı gerçekten insannn yani öyle haberlerde gördüğümüz gibi değil eli açıkdır hoşgörülüdürrr geçen yılll erkek arkadaşım gelmişdi yemeğe gittik çıkarken elini yanlış cebine attı adam da para az yada yok zannetti sanırımmm yoksa kalsınnn dedi :)) bunu herkes yapmaz kolay kolay , kız tarih kokan demişkennn face de d.bakırda açık alanda düğün fotoları çeken bir site gördüm sabah ne güzel resimler varrr surlar mı dersin 10 gözlü köprü mü dersinnn gazi köşkü mü dersin d.bakır reklamı yapıyorum sanırım bu arada :))) ayyyyyy çok güzle bende istiyorumm :) ama çok da pahalı yaaa 750 liraymış

iyiyim canim sagol cocuklar hep öyle benimkilerde resmen enerji patlamasi yasiyor gibiler

iyi yapıyorsun :))) memelektin değil mi:)
valla doğulu insanı zaten öyledir eli açıktır tanımasa bile evine davet eder yedirmeden yollamaz ....
ben konyada oturuosun sanmıştım bilmiyorum burda konya lafı geçmişti de :))

evet aslinda tansiyonum hep düsük cikar ama öyle ileri boyutta degil eniyisi bir iki gün deneyim bakarim artik

Selamün Aleyküm Canlarrrrr

Herkese hayırlı cumalar

Ay uyandığımdan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Biraz evi toparladım sonrada tam oturayım derken bir baktım zil meğer eşimin buralarda işi varmış hem cumaya gitmeden biraz uğrayayım demiş
Bende birazdan hazırlanıp eşimin Amcasının evine gidiceğim gündüz kadınlar toplanıp her gün kuran okuyorlarmış yengeside davet etmişti hem akşamada iftara kalırsınız diyordu bugün iftar derdide yok

Kızkardeşimle iftarda yaptıklarımızı konuştukta kız sen hiç birşey yapmıyorsun ki demezmi tabi hatun böreğinden tut pilavına kadar resmen kral sofrası kuruyormuş neyse haftaya cumartesi onlara iftara gideceğiz o zaman kral sofrasını görürüm dedim

Gece artık ancak geç saatte gelebilirim diye düşünüyorum Sonuçta iftardan sonra çay faslı falan derken ancak gelebiliriz
Eşim yarın için oruç tutmayı denemek istiyor böbreğindeki taş yüzünden tutmuyordu malum birde tutturmuş Eminönüne gezmeye gidelim diye ama adam oruç tutarsa nasıl olucak o iş bilmiyorum :26: neyse bakalım bir yarın olsunda

başlangıç.90
geçen hafta.82.8
bu hafta.81.7
giden:1.1
toplam giden.8.3
hedef.70
spor : 2 gün 45 dk eliptik bisiklet

Maşallah subhanallah Ramazanda da olsa çok güzel kilo vermişsin Darısı benim başıma bakalım henüz tartılmadım yarın tartılırım büyük ihtimal belli olmaz

Gözün aydın canım
Hadi bakalım bundan sonra biraz daha rahat olur sizde daha sık görüşebilirsiniz belki
Rabbim hayırlısıyla tezkeresini almayı nasip eder inşallah....aminnnnnnnnn
Pşşt söyle ona mektup yazmayı unutmasın hatıra saklarsınız ilerde evlenincede artık çocuklarınıza gösterirsiniz

herkese merhaba nasilsiniz bugün

Bende şükür iyi sayılırım Rabbim veriyor kolaylığını ve oruç hiç rahatsız etmiyor
Bu arada gece sahurda canım hiç birşey istemedi bende 4 adet hurma yedim bir büyük bardakta ayran içtim Şu ana kadar çok çok iyi gidiyor Umarım iftara kadar böyle devam eder

Anammmm zaten benim tansiyon en ufak şeyde yerlerde o zaman uzak durayım ben çörek otundan
Ben bukadar etkisi olduğunu bilmiyordum demekki o dönem halsizliğimin sebebide oymuş

Kuzum sen hamile hamile niye tutuyorsun ki oruç :26: Eşimin amcasının gelinide hamile oruç tutmayla ilgili kız oruç tutursam çocuk açlıktan içimde buruşur diyordu senikide içinde buruşacak
Çok geçmiş olsun canım inşallah baş ağrın bir an önce geçer

süpermiş yaa
Sağ ol valla iyi geldi

evet canım inşallahhhhhhh konya gelini olacam ordan gelmişdir aklına konyada okudum sevdiceğim de konyalı :)

allah yardimcin olsun ben tutamiyorum ama inan okadar kötüyümki böyle suclu suclu geziyorum
senin elinde olan birşey yok ki canımmm kışın denersin olmadı günler kısa hava serin oluyor ya benim de annem şeker hastasıııı bazen dinlemiyor tutuyor bazen tutmayıp kışa saklıyorrr güm pat gidiyoruz bakalım bizde :)

mektup yazmak zorunda artıkkk o mektuplar ikimizinnnnnnnnnnn :)))))

Neyse kızlar geç kalacağım ben kaçtım
Gece görüşürüz inşallah

başlangıç: 89
bu hafta: 74,1
geçen hafta: 74,5
giden: 0,4 (diyetsiz, sporsuz çok bile vermişim )
toplam giden: 14,9
hedef: 60
spor: yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…