80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.73.7
giden.1.000
toplam giden.12.3
hedef.65
spor.yok

Son düzenleme:
kızlarr bildirimi yapmak için tatrılma işini iftara yakınmı yapıyoz ypksa sabahmı .ben yeni tartıldımda ondan soruyorum:44::44:

kızlarr bildirimi yapmak için tatrılma işini iftara yakınmı yapıyoz ypksa sabahmı .ben yeni tartıldımda ondan soruyorum:44::44:

ben 12 saat geçmesini bekledim çünkü normalde de ortalama akşam son yediklerimizden sabaha kadar 12 saat geçiyo tahmini

bende yapim bari bildirimimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.7
bu hafta: 82.4
giden: 200 gr
toplam giden: 2900 gr

sabahtan beri yapim bildirimi diyom bi türlü fırsat olmamıştı. ben öğlen gibi tartıldım.

bende yapim bari bildirimimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.7
bu hafta: 82.4
giden: 200 gr
toplam giden: 2900 gr

sabahtan beri yapim bildirimi diyom bi türlü fırsat olmamıştı. ben öğlen gibi tartıldım.

allahhh alahhhh gülayy kilo vermen hızlandı hamilelikde hormonların tersmi çalışıyor senin ne:44:

s.a kızlar....
herkezin ramazan-ı şerif ayı mubarek olsun
evde misafirler vardı yatılı, gelemedim topiğe ama aklım kaldı burda, bildirim yapıp lkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
gülaycım sen hamiş hamiş veriyosun ya kiloları sana ayrı bi maaşallaharkadaşım
bense yarın tartılcam bakalım ne olur tartıdaki halim :44: ramazan ayına girdiğimizden beri tuvalet sorunum oldu,yemek düzenimiz bozulduğundan sanırım ve bu bende acayip sıkıntı oluşturdu,sizde de varmı böyle bi tepki?

iyiyim canım sen nasılsın sizdeki gibi bizde de yatılı misafir vardı ramazanla birlikte gittiler bende akşama kadar vakit geçmiyo film izliyerek vakit geçiriyorum

bende iyiyim çok şükür, yorgunum ama yaz dönemi başladı kurslarda öğrenciler kalabalık başım dönüyo sesten, susun diyorum susmuyolar yuvarlanıp gidiyorum böyle :)) bende film izlemeyi düşünüyodum, zaman daha kolay geçiyo sanki , önerdiğin film var mı canım?

maşallahhsüpersin:13:

sanada maşallahhh elmamşekerimmm süperr süperrr
teşekkür ederim beyazım cnaımmmm :)o senin süperliğinnnnnnnnnnn
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.73.7
giden.1.000
toplam giden.12.3
hedef.65
spor.yok
oy oy oy ne güzel görünüyorrrrr

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım daha çok yabancı film izlerim en çok Jackie Chan filmlerini severim

ben önereyim mi kız sana ,hayat güzeldir,yeşil yol, esaretin bedeli bunlar eski filmler ama çok etkileneceğin seveceğin filmler heleki hayat güzeldir...izlemediysen tabi :) umudunu kaybetme gzl ne kadar batarsan bat çabalarsan çıkarsın onu anlatıyor limit yokkk çok farklı bir konusu var romantik komedi seversen eğer kötü öğretmen, kadın aklı erkek aklı bunlarda çok yeni değil ama izlerken keyif aldığım iki film tam bir adam sandler hayranıyımdır ben onun filmi olsun çamurdan olsun :) izlemediysen 50 ilk öpücük matrak adamlar benim favorilerim

Son düzenleyen: Moderatör:

yeşil yol ve hayat güzeldir harika benim tarzım olmamasına rağmen çok beğenirim

şekerim o filimleri izledim defalarca , bende çok seviyorum, şimdi game of therons diye dizi var onun 3. sezon finalini izledim, yeni bölümleri artık seneye ....
yeni diziye başlamak istiyorum trt 1 in beni böyle sev dizisini izliycem bakalım artık, tavsiyelere de açığım
tavsiyeleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim
şimdi iftar sofrasını kurmaya kalkıyorum , hepinizin oruçlarını RABBİM kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…