- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
maşallahhbaşlangıç: 89
bu hafta: 74,1
geçen hafta: 74,5
giden: 0,4 (diyetsiz, sporsuz çok bile vermişim )
toplam giden: 14,9
hedef: 60
spor: yok
başlangıç: 82
geçen hafta: 79
bu hafta:78.5
giden:500gr
toplam giden: 3.500 gr
hedef:65
spor : yok
bildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.73.7
giden.1.000
toplam giden.12.3
hedef.65
spor.yok
kızlarr bildirimi yapmak için tatrılma işini iftara yakınmı yapıyoz ypksa sabahmı .ben yeni tartıldımda ondan soruyorum:44::44:
bende yapim bari bildirimimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.7
bu hafta: 82.4
giden: 200 gr
toplam giden: 2900 gr
sabahtan beri yapim bildirimi diyom bi türlü fırsat olmamıştı. ben öğlen gibi tartıldım.
istcim nasılsın? ne zamandır kimseyle sohbette edemedim
iyiyim canım sen nasılsın sizdeki gibi bizde de yatılı misafir vardı ramazanla birlikte gittiler bende akşama kadar vakit geçmiyo film izliyerek vakit geçiriyorum
teşekkür ederim beyazım cnaımmmm :)o senin süperliğinnnnnnnnnnnmaşallahhsüpersin:13:
sanada maşallahhhelmamşekerimmm süperr süperrr
oy oy oy ne güzel görünüyorrrrrbildirim
başlangıç.86
geçen hafta.74.7
bu hafta.73.7
giden.1.000
toplam giden.12.3
hedef.65
spor.yok
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnns.a kızlar....
herkezin ramazan-ı şerif ayı mubarek olsun
evde misafirler vardı yatılı, gelemedim topiğe ama aklım kaldı burda, bildirim yapıp lkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
gülaycım sen hamiş hamiş veriyosun ya kiloları sana ayrı bi maaşallaharkadaşım
bense yarın tartılcam bakalım ne olur tartıdaki halim :44: ramazan ayına girdiğimizden beri tuvalet sorunum oldu,yemek düzenimiz bozulduğundan sanırım ve bu bende acayip sıkıntı oluşturdu,sizde de varmı böyle bi tepki?
bende iyiyim çok şükür, yorgunum ama yaz dönemi başladı kurslarda öğrenciler kalabalık başım dönüyo sesten, susun diyorum susmuyolar yuvarlanıp gidiyorum böyle :)) bende film izlemeyi düşünüyodum, zaman daha kolay geçiyo sanki , önerdiğin film var mı canım?
bende iyiyim çok şükür, yorgunum ama yaz dönemi başladı kurslarda öğrenciler kalabalık başım dönüyo sesten, susun diyorum susmuyolar yuvarlanıp gidiyorum böyle :)) bende film izlemeyi düşünüyodum, zaman daha kolay geçiyo sanki , önerdiğin film var mı canım?
ben önereyim mi kız sana ,hayat güzeldir,yeşil yol, esaretin bedeli bunlar eski filmler ama çok etkileneceğin seveceğin filmler izlemediysen tabi :) umudunu kaybetme gzl ne kadar batarsan bat çabalarsan çıkarsın onu anlatıyor limit yokkk çok farklı bir konusu var romantik komedi seversen eğer kötü öğretmen, kadın aklı erkek aklı bunlarda çok yeni değil ama izlerken keyif aldığım iki film tam bir adam sandler hayranıyımdır ben onun filmi olsun çamurdan olsun :) izlemediysen 50 ilk öpücük matrak adamlar benim favorilerim
yeşil yol ve hayat güzeldir harika benim tarzım olmamasına rağmen çok beğenirim
evet bende o tarz filmleri pek izlemzdim ama izledikçe beğenmeye başladım tam bir film delisiyimdir bende çok seveirm yabancı filmleri bu aralar izleyemiyorum ama
ben bu ara filmden çok yabancı dizi izliyorum filmleri aratmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?