80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dizi izlemiyorum valla özellikle kore dizilerini çok sever överler de hiç denemdim sanat filmi severmisiniz kızlarrrr ben hiç sevemedim onu yaaaaaaa :)

kesinlikle canım katılıyorum sana, ama bi süre sonra piskopata bağlıyosun, gözler kan çanağı oluyo
dizi olarak the mentalisti tavsiye ederim 5. sezonu bitirdim 6. eylülde başlıyacakmış

dizi izlemiyorum valla özellikle kore dizilerini çok sever överler de hiç denemdim sanat filmi severmisiniz kızlarrrr ben hiç sevemedim onu yaaaaaaa :)

kore dizilerini hiç izlemedim sanat filmide izlemedim bayar beni sanat filmleri film dediğinin içinde birazda olsun ya komedi ya da kavga dövüş olmalı bence hele ikisi birden varsa bayılırım o filme

yeni başlayan bir dizi var daha 6. bölümü yayınlandı ben çok beğendim
adı mistresses
bence çok iyi gerçekten tavsiye ederim

evet kore dizilerini övüyolar ama daha bir tanesini izlemiş değilim , sanat filmi ise hiiiç çekemem sıkılıyorum hatta ööööö diyorum ama tabi sevene saygımız sonsuz
yeni başlayan bir dizi var daha 6. bölümü yayınlandı ben çok beğendim
adı mistresses
bence çok iyi gerçekten tavsiye ederim
tavsiyen için teşekkür canım, izlerim

tavsiye dizne bakarım canım, tavsiyen için sağol benim içinde komedi olması lazım, yada kurgusu güzel fantastik filimleride çok seviyorum, animasyon çizgifilmleride seviyorum ( buz devri serisi gibi )

allahhh alahhhh gülayy kilo vermen hızlandı hamilelikde hormonların tersmi çalışıyor senin ne:44:

kız yokvben hiç kilo almadımki oartı olarak görünenlerin hepsi ödem dr sordum bu hafta hiç kilo almadım diye normalmi dedim. dr ilk 3 ayda kilo alınmasını beklemeyiz, 2. 3ayda ayda 1 kilo 3. 3 ayda ayda 2 kilo alınmasını bekleriz dedi. bana iyi görünüyosun takma kafana dedi. ben 2. 3ayın 2. ayını doldurdum bakalım ne zaman alacam kilo. aslında almamak işime gelir ama korkuyorumda sorun olurmu diye.

Selamün aleyküm kızlarrrrrrr

Öğlende bir attım kendimi dışarı daha yeni geldik
Gündüz eşimin amcasının evinde kuran dinledim sonrada yengesiyle birlikte mutfağa girip olan yemeklere az ilave yaptık ( yabancı yoktu nasılsa )
Yengesi ay daha ne yapsak dedikce yeter yengeciğim Rabbim bekeretini verir dedim ve kadıncağızı frenledim
Gerçektende yemekler yettide artı bile artık yarın yemek derdi yok hatunun

Gelini 7 aylık hamile maşallah fazlada kilo almamış son görüştüğümüzden beri henüz sadece 2 kilo almış ama göbişi çıkmaya başlamış tabiki
Ona almanyadan bir iki bebiş kıyafeti almıştım ama sadece 3 tanesini götürdüm bugün sonuçta doğumda diğerlerini götürürüm o yüzden onlardan söz etmedim bile çok sevindi meğer daha bir iğne bile almamışlar

Yemekte fazla kaçırmadım şükür sonrada zaten çay faslı falan derken ancak gelebildim
Yarında eşimle Eminönüne ineceğiz biraz gezinmek için gitmişkende gümrük malların ucuza satılan bir yer var oraya bakacağız en son eşim 100 liralık bir ayakkabıyı oradan 20 liraya almıştı birde kızın araç koltuğunu 50 liraya almıştık ( mağazalarda 250 liraymış ) Her türlü şey satıyorlar giyimden tutun elektronik eşya kadar

Maşallah subhanallah canım gerçekten süper gidiyorsun inşallah doğuma kadarda hiç kilo almazsın

hoş geldin canımm seninde mübarek olsun ,,valla o sorun bendede hat safhadanasıl geçicek bilmiyorum:44:
ayy şeker benim dizi rüyam var her öğlen 2de başlar kapının çalmasına kadar devam eder tavsiye ederimm herkese ramazanda iyi oluyor
beyazcanım nerede bugünnnnnnnnnnnnnnn??????????? cecommmm da yokkkkkkkkkk
anammmm hayırlı arkadaşımm benim yokluğumu fark etmişşvalla sevindimmmisafir vardı sahura kadar oturduk bahçede , kızzsizde gelin yarın bahçedeoturalım sonra sahur yaparız ne güzel olurr

sabah oluyor ama menüm
sahur
3 dlm ekmk
peynir
1 yumurta
maydanoz
1 lokma reçel
çay
iftar
5 br su
8 kayısı
1 büyük kase yoğurtlu makarna
maydanoz
booollll suuu
vee çayyyyyyyyyyy

tühhhh kimse yokk ee 3 de gelirsem tabi kimseolmaz :44:burada ezan 3.30 da okunuyor elma şekerimle ayyüzlüm sizin orda kaçda okunuyor yani tv açmadığım için şu il için ezan vakti yazısını görmüyorumda kızlar ondan merak ettim

canım wc sorunu elbet düzelir diye düşünüyorum , bünye alışma safhasında daha...
sahurumu yapayım, uğrayabilirsem gelirm tekrar

olur bebeği hemen ben hemen geliyorummmmm diğerlerini bilmem çay yapar içeriz, amannnnnnn sahurlar olmasınnnnnnnnnn :) canım konya d.bakır arası tam 40 dk oynuyor biz önceyiz 40 dk

canım burda saat 3 te imsak oluyo. ay bu gün saat 00:30 gibi biraz yatayım öyle kalkarım dedim. saat 2 de top patladı nasıl bir korkuyla sıçradım yataktan ve müthiş bi sancı tuttu. biraz bekleyim geçer dedim bu seferde uyuya kalmışım. bi kalktık 15 dk var ezana. zar zor yaptık sahuru. baktım benim sancı hiç geçmiyo bugün tutmamaya karar verdim. şimdi bile çok pis yokluyo arada. geceki kadar kalmadı şükür de. biraz naz yapacam bir süre. eeee nede olsa kp lerin gelmesine 2 gün kaldı. çok iyi görünürsem eşşek gibi koştururlar beni buna da hiiiiiç niyetim yok doğrusu

çok çok geçmiş olsun ayyüzlüm işallah geçer sancın.burda 03.45 de okunuyor ezan .bı gün tutmadığın iyi olmuş canım kendine iyi bak

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bugün ilk kez uğramaya fırsatım oldu
Gece sahura kadar biraz uzanayım dedim o yüzden yoktum meydanda
Sabahta baya geç uyandım. Küçük kuzuyu besledikten sonrada Eminönü yaptık eşimle
Gümrük Mallarının satıldı iki dükkan var oraya gittik ve şansıma güzel bir güneş gözlüğü buldum kendime
İnanılmaz güzel gözlükler vardı hepside marka ( çakma değil ) Armaniden tutun Gucciye kadar ve sadece 10 liraya satılıyordu Gümrükte kalan malları o tip dükkanlar ihaleyle alıp istedikleri gibi fiyata satıyorlar tabi sürüyle olunca dükkanda yer açmak için uçuk bir fiyat koymuşlar
Benimki Tom bilmemne diye bir marka hatırlamıyorum bile çünkü benim için önemsiz zaten
Eşim çok beğendi gözlüğümü tabi küçük cimcime kıyameti kopardı o benim gözlüğüm olsun benim güneş gözlüğüm yok diye
Aslında evde iki tane evde vardı ama o an anlatamadık

Market alıışverişinide yapıp evimize geldik iftarıda yaptık şükür Aslında daha mutfakta işim var ama birazdan girişirim nasılsa
Bu arada bu gece kızkardeşim ve ailesiyle dışarda sahuru yapacağız
Eyüp sahile inip yeşillere yayılıcağız Küçük tüpte cay demleyip keyif yaparız sonrada evden götüreceğimiz kahvaltılıklarla sahurumuzu yaparız diye düşünüyoruz
Yani bu gece beni beklemeyin anacığım

beyazcanım nerede bugünnnnnnnnnnnnnnn??????????? cecommmm da yokkkkkkkkkk

Hayatım aklım sizdeydi ama uyumuşum Sabahtan beride ancak totoşum yer gördü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…