dizi olarak the mentalisti tavsiye ederim 5. sezonu bitirdim 6. eylülde başlıyacakmışkesinlikle canım katılıyorum sana, ama bi süre sonra piskopata bağlıyosun, gözler kan çanağı oluyo
dizi izlemiyorum valla özellikle kore dizilerini çok sever överler de hiç denemdim sanat filmi severmisiniz kızlarrrr ben hiç sevemedim onu yaaaaaaa :)
evet kore dizilerini övüyolar ama daha bir tanesini izlemiş değilim , sanat filmi ise hiiiç çekemem sıkılıyorum hatta ööööö diyorum ama tabi sevene saygımız sonsuzdizi izlemiyorum valla özellikle kore dizilerini çok sever överler de hiç denemdim sanat filmi severmisiniz kızlarrrr ben hiç sevemedim onu yaaaaaaa :)
tavsiyen için teşekkür canım, izlerimyeni başlayan bir dizi var daha 6. bölümü yayınlandı ben çok beğendim
adı mistresses
bence çok iyi gerçekten tavsiye ederim
dizi olarak the mentalisti tavsiye ederim 5. sezonu bitirdim 6. eylülde başlıyacakmış
kore dizilerini hiç izlemedim sanat filmide izlemedim bayar beni sanat filmleri film dediğinin içinde birazda olsun ya komedi ya da kavga dövüş olmalı bence hele ikisi birden varsa bayılırım o filme
allahhh alahhhh gülayykilo vermen hızlandı hamilelikde hormonların tersmi çalışıyor senin ne:44:
bende yapim bari bildirimimi
başlangıç: 85.5
geçen hafta: 82.7
bu hafta: 82.4
giden: 200 gr
toplam giden: 2900 gr
sabahtan beri yapim bildirimi diyom bi türlü fırsat olmamıştı. ben öğlen gibi tartıldım.
hoş geldin canımm seninde mübarek olsun ,,valla o sorun bendede hat safhadanasıl geçicek bilmiyorum:44:s.a kızlar....
herkezin ramazan-ı şerif ayı mubarek olsun
evde misafirler vardı yatılı, gelemedim topiğe ama aklım kaldı burda, bildirim yapıp lkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum...
gülaycım sen hamiş hamiş veriyosun ya kiloları sana ayrı bi maaşallaharkadaşım
bense yarın tartılcam bakalım ne olur tartıdaki halim :44: ramazan ayına girdiğimizden beri tuvalet sorunum oldu,yemek düzenimiz bozulduğundan sanırım ve bu bende acayip sıkıntı oluşturdu,sizde de varmı böyle bi tepki?
ayy şeker benim dizi rüyam var her öğlen 2de başlar kapının çalmasına kadar devam eder tavsiye ederimm herkese ramazanda iyi oluyordizi izlemiyorum valla özellikle kore dizilerini çok sever överler de hiç denemdim sanat filmi severmisiniz kızlarrrr ben hiç sevemedim onu yaaaaaaa :)
anammmm hayırlı arkadaşımm benim yokluğumu fark etmişşbeyazcanım nerede bugünnnnnnnnnnnnnnn??????????? cecommmm da yokkkkkkkkkk
canım wc sorunu elbet düzelir diye düşünüyorum , bünye alışma safhasında daha...
sahurumu yapayım, uğrayabilirsem gelirm tekrar
tühhhh kimse yokkee 3 de gelirsem tabi kimseolmaz :44:burada ezan 3.30 da okunuyor elma şekerimle ayyüzlüm sizin orda kaçda okunuyor yani tv açmadığım için şu il için ezan vakti yazısını görmüyorumda kızlar ondan merak ettim
tühhhh kimse yokkee 3 de gelirsem tabi kimseolmaz :44:burada ezan 3.30 da okunuyor elma şekerimle ayyüzlüm sizin orda kaçda okunuyor yani tv açmadığım için şu il için ezan vakti yazısını görmüyorumda kızlar ondan merak ettim
canım burda saat 3 te imsak oluyo. ay bu gün saat 00:30 gibi biraz yatayım öyle kalkarım dedim. saat 2 de top patladı nasıl bir korkuyla sıçradım yataktan ve müthiş bi sancı tuttu. biraz bekleyim geçer dedim bu seferde uyuya kalmışım. bi kalktık 15 dk var ezana. zar zor yaptık sahuru. baktım benim sancı hiç geçmiyo bugün tutmamaya karar verdim. şimdi bile çok pis yokluyo arada. geceki kadar kalmadı şükür de. biraz naz yapacam bir süre. eeee nede olsa kp lerin gelmesine 2 gün kaldı. çok iyi görünürsem eşşek gibi koştururlar benibuna da hiiiiiç niyetim yok doğrusu
çok çok geçmiş olsun ayyüzlüm işallah geçer sancın.burda 03.45 de okunuyor ezan .bı gün tutmadığın iyi olmuş canım kendine iyi bak
beyazcanım nerede bugünnnnnnnnnnnnnnn??????????? cecommmm da yokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?