80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben iii sayılırım canım aslında pek iyi değilimmm off benim bile kafam karışık hastanelerle uğraşıyorummm

menümm
sahur
2 lavaş
peynir
çay
iftar
1litre su
1kilo şeftali
1küçük haşlanmış pat.
ara
3biskrem
bolllll su
bol bol bollll çayyyy

iyi geceler kızlar nasıl gidiyor ramazan.beni sallıyor amaolsun allah sabrımızı veriyor nede olsa.zaten açlık falan deyilde su arıyor insan birde be2ni2m ka2nsızlığımvar ondan sanırım nefes bile alırken takatim kesiliyor:44: allah kabul etsin yata kalka tutuyoruzoruçları..bu gün canım yemek istemedi ama meyveyi abarttım 1166 kalori almışım sahurla birlikte meyve diye küçümsememek lazımmış

aman allahımmm biz bahçede oturuyoruz şimdi küçükkızuyumadı daha davulcu güm güm vurunca çocuğun ödü koptuu..bu neeee anneee diye zırlıyor yavru tabi ilk defa duyor ne bilsin davulu hele gecenin bu saatinde şimdi sorgu sual soruyor ni çalıyorlar ramazan ne davulu gezmeyemi çıktııı niye çıktıııı .............davul şimdi niye çalmıyorrniye gittii:26::26: :26:uyutuyumda sorularını yaın devam ediyim cadının

canım ilaç kullanmıyomusun kansızlık için bende de var günde 2 öğün ilaç kullanıyorum yoksa dediğin gibi insan çok halsiz yorgun oluyo

canım ilaç kullanmıyomusun kansızlık için bende de var günde 2 öğün ilaç kullanıyorum yoksa dediğin gibi insan çok halsiz yorgun oluyo

aslında uzun zamandır vardı kansızlığım ama şimdi daha beter iyice düşmüş kanım daha 2 gün oldu ilaca başlayalı işallah fayda görürüz.

3 kadına araba çarpar ve ölürler. Tam cennete gireceklerken Cebrail gelir ve der ki;
— İçerisi ördek ...dolu; sakın ördeklere basmayın cezalandırılırsınız.
— Tamam. diyerek içeri girerler.
İçerisi gerçekten ördek doludur. Ama o kadar çoklardır ki üzerine basmamak mümkün değildir.Nitekim biri basar üzerine ördeğin. Hemen Cebrail görünür ve yanında da çirkin bir erkek getirir, kadının koluna kelepçeler.
— Bundan sonra bu adamla yaşayacaksın! denir.
... Diğerleri;
— Yandık hiç çekilmez bu herif! Bari dikkat edelim. derler.
Ama bir kaç gün sonra diğeri de basar bir ördeğin üzerine.Onun da koluna çirkin bir erkek kelepçeler Cebrail.
3.cüsü;
— Yooo! Ben kesinlikle basmamalıyım!
O kadar dikkat eder ki, hiç bir ördeği çiğnemez.
Bir yıl sonra Cebrail elinde yakışıklı bir erkekle görünür. Kadının koluna kelepçeler adamı.
Kadın adama döner;
— Yaşasın! Ördeğe basmadım diye seni bana ödül olarak yolladılar!!
Adam döner kadına ve:
— Salak kadın, ördeğe ben bastım!

a.s. kendi adıma iyidir şeker can sıkıntısından dizi izleyip duruyorum arada da kimse varmı diye topiğe bakıyorum ama bu ara kimse gelmiyo sen nasılsın

ayyyyyy bende aynı durumdayım sıkıntıdan çatlyıorum (( ramazandan dolayı sanırım kimseciklerin uğradığı yok bi sen bi.de ben :)

Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadı bir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadım küçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde )

İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim

ayyyy işallah oda olur birgün ...kk yönetimi duy sesimi biz toplantı istiyoruz .bizi kesmiyor artık tık tık yazmak acıkda yüz yüze görüşelimmm:113:

Canım nasip kısmet
Benim KKdan tanışıp görüştüğüm bir iki kişi var Ve gerçekten dünya tatlısılar gerçekten
Kim birlir belki bir gün sizlerle de bir araya gelmeye fırsatımız olur Ben seve seve buluşmalara katılırım tabi davet edilirsem ve Allahtan bir mani gelmezse

Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi

Canım çok geçmiş olsun
Liste diyince benim bildirim yapmadığımda aklıma geldi

Geçen hafta: 96.6 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta: 97 kg ( vurun balyozu )
fark ; + 0.4 kg
Toplam fark; 23 kg
Hedef: 65 kg
Beden: 48
Boy: 1.54 cm
Spor: maalesef 0

Bu haftada canta yiyeceğimi biliyorum ama hala regl olmadım ve resmen kendimi davul gibi hissediyorum Şu bağırsaklar bari düzene girse olmadı yine bitkisel birşeyler kullanacağım hareketlenmeleri için yoksa böyle gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…