- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
dilaram seni görüyorum aşağıda nasılsın napıyosunnn
olur bebeği hemen ben hemen geliyorummmmm diğerlerini bilmem çay yapar içeriz, amannnnnnn sahurlar olmasınnnnnnnnnn :) canım konya d.bakır arası tam 40 dk oynuyor biz önceyiz 40 dk
buyurgel canımm topikce buyrun gelin ne güzelolur dışarda sahuroooohhh içtiniz mis gibi çayı dışarda, bende gelcem bana ne
buyurgel canımm topikce buyrun gelin ne güzelolur dışarda sahur
inan ne güzel olurdu, hepimizin toplanadığını düşünsene bi ne gır gır şamata olurdu
iyi geceler kızlarnasıl gidiyor ramazan .beni sallıyor amaolsun allah sabrımızı veriyor nede olsa.zaten açlık falan deyilde su arıyor insan birde be2ni2m ka2nsızlığımvar ondan sanırım nefes bile alırken takatim kesiliyor:44: allah kabul etsin yata kalka tutuyoruzoruçları..bu gün canım yemek istemedi ama meyveyi abarttım 1166 kalori almışım sahurla birlikte meyve diye küçümsememek lazımmış
canım ilaç kullanmıyomusun kansızlık için bende de var günde 2 öğün ilaç kullanıyorum yoksa dediğin gibi insan çok halsiz yorgun oluyo
slmmmmmmmmmm kzılarrrrrrrrrrrrr nasılsınız bugünnnn????
a.s. kendi adıma iyidir şeker can sıkıntısından dizi izleyip duruyorum arada da kimse varmı diye topiğe bakıyorum ama bu ara kimse gelmiyo sen nasılsın
ayyyyyy bende aynı durumdayım sıkıntıdan çatlyıorum(( ramazandan dolayı sanırım kimseciklerin uğradığı yok bi sen bi.de ben :)
ayyyy işallah oda olur birgün ...kk yönetimi duy sesimi biz toplantı istiyoruz .bizi kesmiyor artık tık tık yazmak acıkda yüz yüze görüşelimmm :113:
Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi
Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?