- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün gece sahuru dışarda yapınca gece 3de eve geldik doğal olarak da yatmamız saat 4dü buldu
12ye doğruda uyanınca eşime ve kuzuya kahvaltı hazırlayıp iki gündür salladığım işlere giriştim
İnanılmaz yoruldum ama Allah razı olsun eşimde çok yardımcı oldu
Birlikte bugünde mutfağı dip köşe aradan çıkardık
Bir tek Fayanslar kaldı onlarıda yarın aradan çıkarttığım an ev tam bal dök yala oldu
Bayram temizliği yapmaya gerek kalmadıbir tek salonun tülünü yıkar camını silerim birde tabi sil süpür toz al
Kendi kendime iş çıkardım kaç gündür ama küçük kuzunun bebeklik battaniyelerine kadar herşeyi yıkadımküçük gelenleride ayırdım 3 koca çöp poşetine katlayıp koydum ( eşim ilk fırsatta onlarıda ihtiyaç sahibi birilerine verecek sonuçta bazılarının etiketi bile üzerinde )
İftardan sonrada biraz mayışınca ancak geldim
Canım nasip kısmet
Benim KKdan tanışıp görüştüğüm bir iki kişi varVe gerçekten dünya tatlısılar gerçekten
Kim birlir belki bir gün sizlerle de bir araya gelmeye fırsatımız olurBen seve seve buluşmalara katılırım tabi davet edilirsem ve Allahtan bir mani gelmezse
Canım çok geçmiş olsun
Liste diyince benim bildirim yapmadığımda aklıma geldi
Geçen hafta: 96.6 kg ( yanılmıyorsam )
Bu hafta: 97 kg ( vurun balyozu)
fark ; + 0.4 kg
Toplam fark; 23 kg
Hedef: 65 kg
Beden: 48
Boy: 1.54 cm
Spor: maalesef 0
Bu haftada canta yiyeceğimi biliyorum ama hala regl olmadım ve resmen kendimi davul gibi hissediyorumŞu bağırsaklar bari düzene girse olmadı yine bitkisel birşeyler kullanacağım hareketlenmeleri için yoksa böyle gitmez
bende diziye sardım iyice, mentalisti izliyorum, 11. bölümdeyim :)) güzel bi diziymişa.s. kendi adıma iyidir şeker can sıkıntısından dizi izleyip duruyorum arada da kimse varmı diye topiğe bakıyorum ama bu ara kimse gelmiyo sen nasılsın
bende varım bendeayyyyyy bende aynı durumdayım sıkıntıdan çatlyıorum(( ramazandan dolayı sanırım kimseciklerin uğradığı yok bi sen bi.de ben :)
Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi
sen hangi ilden din canım??? bizde iremle görüşecektik sözde zayıflayıp hamburger partisinde :) ama biz zayıflayıp görüşene kadar o burdan taşındı gitti((((
sen hangi ilden din canım??? bizde iremle görüşecektik sözde zayıflayıp hamburger partisinde :) ama biz zayıflayıp görüşene kadar o burdan taşındı gitti((((
Canım ben İstanbul Eyüp Sultandayım
Sizler nerelerdesinizvarmı yakınlarda birileri
Canım ben İstanbul Eyüp Sultandayım
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
iremcim neyin var güzelim liste deyilbize sen lazınsın tatlım ,geçmiş olsunKızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi
bu yazılar nerden çıktı anlam veremedim ben yawwww
aman bilmem canım yaa:26: .lider olmaya niyetli biri ama:44: bizim liderimizde kaptanımızda var.sanırım reklam amaçlı
Kilo gözüken sonuç arkadaşlar. zayıflamak yememek değil. ne yazıkki şu an manavda satılanlar da gerçek besin değil. hormondan geçilmiyor. besin takviyesi şart . brokoli yiyerek diyet yapamıyoruz niye biliyo musunuz? çünkü artık brokolinin kalsiyum değeri %75 oranında düşmüş. biz görüntüden anlamıyoruz ama vücudumuz anlıyor. ben onunla doymuyorum diyor o beni beslemiyor bana farklı bir şey ver diyor. siz de başka bir şey veriyorsunuz şekeriniz düşüyor hopp çikolata hop aburcubr vücut ne yapıyor şişiyor kendisine hiç faydası olmayan bir şeyi vücutta depoluyor kas yok diyor protein yok diyor bari yağ ver. onu eski haline fabrika ayarlarına geri döndürmemiz lazım. size yardım ederim , isterseniz lütfen email atın . bişi kaybetmezsiniz email atmak ücrets,z hem :)) cagemsal@gmail.com
evet canımm biz hayatımızdan gayet memnunuzzkesinlikle reklam kokuyu, biz kaptanımızı seviyoruz , böyle teklifler bizi bozar , püsküüüt buna bi el atar sanırım
Başlıkta Lideriniz olabilirim demişsiniz
Birincisi bizim bir lidere değil bizlere bu yolculukta dost olacak arkadaş olacak, bizim derdimizden anlayan, bizi motive edecek ve çıktığımız bu yolda bizlere yaverlik edecek insanlara ihtiyacımız olablir ancak
İkincisi bunlar reklam kokan hareketlero yüzden yürü git kim bilir hangi ürünü kakalamaya çalışacaksın ama bizim işimiz olmaz
Salla gitsin canım Piskevit bakar çaresine nasılsa
oooooooooo çok yakınız kızzzzzz neredeysen evden çıkıp kapıyı çalsan ben :) bende d.bakırdayım :)))))Canım ben İstanbul Eyüp Sultandayım
tabikideeeeeeeeeeeeee hatta düğünümede çağıracam sseni kızzziremcim neyin var güzelim liste deyilbize sen lazınsın tatlım ,geçmiş olsun
şekerimmm seni transfer edersek konya ya görüşürüz işallah senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?