Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi
bende diziye sardım iyice, mentalisti izliyorum, 11. bölümdeyim :)) güzel bi diziymiştavsiyen için sağol canım
bende varım bende
geçmiş olsun canım, sağlık olsun balım ya liste sorun değil ( yani benim için ) ama arkadaşlarımında aynı düşüncede olduklarını sanıyorum
oooooooooo çok yakınız kızzzzzz neredeysen evden çıkıp kapıyı çalsan ben :) bende d.bakırdayım :)))))
tabikideeeeeeeeeeeeee hatta düğünümede çağıracam sseni kızzz
:)))) görümceni de al gel :)))
sahurr
2lavaş peynir çay
iftar
1 kase çorba
4 kasıkkabak
2 dlm ekmk
çookk suu
gelirimm kızz zaten görümcem başımın tacıı onsuz bi yere gidememm
cecoyla sen o kadar az yiyosunuz ki kendimi suçlu hissediyorum ya :18:
Başlıkta Lideriniz olabilirim demişsiniz
Birincisi bizim bir lidere değil bizlere bu yolculukta dost olacak arkadaş olacak, bizim derdimizden anlayan, bizi motive edecek ve çıktığımız bu yolda bizlere yaverlik edecek insanlara ihtiyacımız olablir ancak
İkincisi bunlar reklam kokan hareketlero yüzden yürü git kim bilir hangi ürünü kakalamaya çalışacaksın ama bizim işimiz olmaz
Salla gitsin canım Piskevit bakar çaresine nasılsa
ayyüzlümm sen nasıl oldun ağrın geçtimi canım
:) :) tabiki ben koşar giderim , ihtiyacınız madem yokk kendi yağınızda kavrulun arkadaşlar ,umarım kilolarınızı verir istediğinz kilolara kavuşursunuz :) amacım yardımdı. ihtiyacı olan başka ve bardağı dolu olmayan insanlar bulabilirim :) öptüm
allah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))
Helaaaaaaaaaaaaaaal
allah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))
amaamm topiğe bohçacı girmişş kızlarr..topik topik gezmiş bu seyyar tayyar her yerede aynı yazıyı koymuşşş .aman kapıyı açık bırakmayalım bi dahaaaa
Canım çok şükür iyiyim ama yarından sonra muhtemelen kötü olacam. Kp ler geliyolar o gün geldi çattı sonunda. Dua edinde bir an önce gitsinler. Stresten bir tuhaf oldum bile şimdiden.
amaaa dikkat edelim canımmmm lütfennn bu işkenceye maruz bırakmaya ne hakkınız var kızlarr sahip çıkın anahtarlaraaa iyi kapatınnn :)))
herkese merhabalar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?