80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar selam nasılsınız bugün liste gün biliyorum ama hastanedeuim bu gcee burda kalmam gerekiyo yarın öğlene dığru çıkar listemizi yayınlarım öpüyorum hepinizi

canım geçmiş olsun liste önemli değil bu hafta olmasa da olur allah sağlık sıhhat versin

bende ramazanda izlemeye başlamıştım çok hoşuma gitmişti insanı sarıyo ama onu bitirdim şimdi yeni dizi buldum onu izliyorum fringe diye kuzenler önermişti o da güzel bilim kurgu

gelirimm kızz zaten görümcem başımın tacıı onsuz bi yere gidememm

:) :) tabiki ben koşar giderim , ihtiyacınız madem yokk kendi yağınızda kavrulun arkadaşlar ,umarım kilolarınızı verir istediğinz kilolara kavuşursunuz :) amacım yardımdı. ihtiyacı olan başka ve bardağı dolu olmayan insanlar bulabilirim :) öptüm

allah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))

allah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))

amaamm topiğe bohçacı girmişş kızlarr.. topik topik gezmiş bu seyyar tayyar her yerede aynı yazıyı koymuşşş.aman kapıyı açık bırakmayalım bi dahaaaa

amaamm topiğe bohçacı girmişş kızlarr.. topik topik gezmiş bu seyyar tayyar her yerede aynı yazıyı koymuşşş.aman kapıyı açık bırakmayalım bi dahaaaa

amaaa dikkat edelim canımmmm lütfennn bu işkenceye maruz bırakmaya ne hakkınız var kızlarr sahip çıkın anahtarlaraaa iyi kapatınnn :)))

Canım çok şükür iyiyim ama yarından sonra muhtemelen kötü olacam. Kp ler geliyolar o gün geldi çattı sonunda. Dua edinde bir an önce gitsinler. Stresten bir tuhaf oldum bile şimdiden.

aaaaaaaa valla mııı inan ben bile kötü oldum şimdiiiii kuzum bütün gün yatt sonuçtaaaa hamilesinnnn dinlenmek gerekkk hem hasta numarası yaparsan da hiç birşeycik olmaz naz o naz hamilelikde helal :)

bilmem ki öyle mi diyosun :) haklısın olabilir tabiki . benim olayım sadece kuyumcu çığırtkanlık yapmaz. :) marka adı verebilirdim düşündüğünüz gibi biri olsam ama olsun böyle düşününn .. insan her zaman fırsatları değerlendiremez :) allah hepimizi korusun

kızzz şekerrr bizim ona deeyil ama onun bize ihtiyacı var sanırım gidemedi bu hatunmuuu :26:yoksa adammııı:44: neysee burdan ayrılamadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…