80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öncelikle cayimi artik sekersiz icmeye calisiyorum ekmegi sadece sabahlari tüketyorum ha birde cörekotunu denedim hic bana göre degilmis midemi mahvetti dedigim gibi seker bir cikarabilsem cünkü ben siyah cayi ve kahveyi cok icerim e haliyled sekerli iciyorum ha bu ardakilo bildirimini ne zaman yapiyoruz kusur bakmayin yeniyim oyüzden cok soru soruyorum:44:

ay burasini cok sevdim arkadaslar simdi mesala gün icindeyemek yerken aklima burasi geliyor sonra diyorum en iyisi yemeyim birde aklima geldi ben bir sira yesil cayi cok tüketirdim ama bende asiri uykusuzluk yaptigi icin biraktim ama cidden istahimi kesiyordu birde komik olacak ama sanki ben yesil cay ictigim zamanlar cok agresif oluyorum bendemi öyle yoksa uykusuzlugun stresimiydi anlayamadim

sor canım sorrr,elmaşekerim sahur hazırlıyor sanırım :44:.görse cevaplardı ama ben söyliyim dilimin döndüğünce .2 hafta listeye giremiyorsun ,2 hafta düzenli olarak yediklereini her gün bize yazıyorsun.2 hafta sonunda listeye girmeye hak kazanıyorsun canım..sende bu günden itibaren yaz menülerini

bildirim günlerimiz cuma c.tesi tatlımmm pazar günü liste çıkıyor genelde ama kaptanımız hasta sanırım o yüzden aksadı bu hafta listeye yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta sonra girecek canım listede adını görmezsen şaşırma :) yeşil çay bende dediklerini yapmıyor açıkcası ama kişiden kişiye değişebilir tabi başka çayları deneye bilirsin canım biberiye tarçın yada mate dene istersen biz topic olarak aynı kürü yapıyorduk ama kızlar birer ikişer dağıldı kaldı ramazan bitsin yine aynı çayları içmeye başlayım inş. istediğini sorabilirsin canım benimmm kaptanımız yok ama yardımcı kaptanınız burda evvelallah :)))) aklına ne takılırsa rahatlıkla sor kuzum

ay cok sagol bu saatte cevaplayip ugrasiyorsun benimde islerim vardi o yüzden ugrayamiyorum misafirler falan malum ramazan ayi misafir eksik olmaz caylara gelince ben zaten cok severim bitki caylarini ama simdi niyeyse bu ara siyah cay tiryakisiyim elimden gelse 24 saat icicem o dercede anlatamam nasi severek iciyorum icmedigim zaman resmen araniyorum

alkış koccaman
yürü be beyaz kim tutar seni
bravooo ağzına sağlıkk cecooooo

bende ramazanda izlemeye başlamıştım çok hoşuma gitmişti insanı sarıyo ama onu bitirdim şimdi yeni dizi buldum onu izliyorum fringe diye kuzenler önermişti o da güzel bilim kurgu
banada bulaştı bağımlılığı canım büyük ihtimal fringe e de bulaşırım yakın zamanda
allah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))
yazan parmakların dert görmesin şekerim

Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet
1 salatalık 10 zeytin
10 badem

öğle
dün zaten öğle kalktım
2 yumurtadan omlet
1 parça pide

akşam
sucuklu yumurta
1 parça pide
yoğurtlu buğday-nohut
2 çatal kadayıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…