kızzz şekerrrbizim ona deeyil ama onun bize ihtiyacı var sanırım gidemedi bu hatunmuuu :26:yoksa adammııı:44: neysee burdan ayrılamadıı
öncelikle cayimi artik sekersiz icmeye calisiyorum ekmegi sadece sabahlari tüketyorum ha birde cörekotunu denedim hic bana göre degilmis midemi mahvetti dedigim gibi seker bir cikarabilsem cünkü ben siyah cayi ve kahveyi cok icerim e haliyled sekerli iciyorum ha bu ardakilo bildirimini ne zaman yapiyoruz kusur bakmayin yeniyim oyüzden cok soru soruyorum:44:
pek bi sevdi heraldee kuzummmmm:)))
öncelikle cayimi artik sekersiz icmeye calisiyorum ekmegi sadece sabahlari tüketyorum ha birde cörekotunu denedim hic bana göre degilmis midemi mahvetti dedigim gibi seker bir cikarabilsem cünkü ben siyah cayi ve kahveyi cok icerim e haliyled sekerli iciyorum ha bu ardakilo bildirimini ne zaman yapiyoruz kusur bakmayin yeniyim oyüzden cok soru soruyorum:44:
iyi geceler canım benimmmmmmmmmmmmIyi uykularr kızlarrr
bildirim günlerimiz cuma c.tesi tatlımmm pazar günü liste çıkıyor genelde ama kaptanımız hasta sanırım o yüzden aksadı bu hafta listeye yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta sonra girecek canım listede adını görmezsen şaşırma :) yeşil çay bende dediklerini yapmıyor açıkcası ama kişiden kişiye değişebilir tabi başka çayları deneye bilirsin canım biberiye tarçın yada mate dene istersen biz topic olarak aynı kürü yapıyorduk ama kızlar birer ikişer dağıldı kaldı ramazan bitsin yine aynı çayları içmeye başlayım inş. istediğini sorabilirsin canım benimmm kaptanımız yok ama yardımcı kaptanınız burda evvelallah :)))) aklına ne takılırsa rahatlıkla sor kuzum
Iyi uykularr kızlarrr
alkış koccamanBaşlıkta Lideriniz olabilirim demişsiniz
Birincisi bizim bir lidere değil bizlere bu yolculukta dost olacak arkadaş olacak, bizim derdimizden anlayan, bizi motive edecek ve çıktığımız bu yolda bizlere yaverlik edecek insanlara ihtiyacımız olablir ancak
İkincisi bunlar reklam kokan hareketlero yüzden yürü git kim bilir hangi ürünü kakalamaya çalışacaksın ama bizim işimiz olmaz
Salla gitsin canım Piskevit bakar çaresine nasılsa
yürü be beyaz kim tutar senievet canımm biz hayatımızdan gayet memnunuzzve gurubumuzu çooooooooooooooookk seviyoruz ne ilaca ne besin takviyesi adı altında ne olduğu belli olmayan merdiven altı ilaçlara itibar etmiyoruz ..bizim çook güzell bir arkadaşlığımız ve birbirimize desteğimizz varrr. bu da bize yeter
bravooo ağzına sağlıkk cecooooo
banada bulaştı bağımlılığı canımbende ramazanda izlemeye başlamıştım çok hoşuma gitmişti insanı sarıyo ama onu bitirdim şimdi yeni dizi buldum onu izliyorum fringe diye kuzenler önermişti o da güzel bilim kurgu
yazan parmakların dert görmesin şekerimallah korusun morali bozuk birini bulursam kaçırmam diyorsunnnn:) valla tatlım bana öyle geliyor ki sen pek bi dolu görüyorsun bardağını da görünüşe göre o kadar dolu değil :)))
çooook mutsuzum kızlar2 ay sonra düğünüm var ve ben 86 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?