80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amannn canımmm al bendende o kadarresmen tiryakiyim zaten oruçtan çıkınca çayı içince kendime geliyorum .çaysızlık deli ediyo beni
bu arada kızlar günde 5 fincan ""yeşil çay"" ın depresyona çok iyi geldiği kanıtlanmış
bu yeni bir araştırma___

ayy ben 10 fincan içiyim o zaman :44::44::44:

çooook mutsuzum kızlar 2 ay sonra düğünüm var ve ben 86 kiloyum

canım üzülmemekle başlamalısın önce , sonra kendini sev ve karar ver, 2 ay kısa bir zaman değil , en azından 6 kilo bile versen görüntünde inanılmaz değişiklikler olacaktır, tabii en önemlisi kilocukları verirken sağlığımızdan olmamamk o yüzden düzgün ve dengeli beslenmeye çaılışıcaksın zaten devamı ister istemez geliyo

amannn canımmm al bendende o kadarresmen tiryakiyim zaten oruçtan çıkınca çayı içince kendime geliyorum .çaysızlık deli ediyo beni

ayy ben 10 fincan içiyim o zaman :44::44::44:

kız sendeki bendeki bu çay tutkunluğu nedir böyle bende çaysız kendime gelemiyorum iftar ve sahurda olmazsa olmazım iftar yemeğini hazırlarken çayı koyuyorum üstüne hemen içeyim diye

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Anam sabahtan beri ancak fırsat bulup gelebildim
Küçük cimcime sabahtan beri oyun istiyor doğru dürüst yemekte yemiyor ben yemiyorum diye onla çebelleşiyorum bir yandan Birazdan beyaz çamaşırlarım biter onları asarım dedim o aradada bir mola verdim
Of yaa yıka kurut iyide birde bunun ütüsü var neyse onlarıda oturduğum yerde yaparım artık aralardada size bakarım
Akşamlık ne yemek yapacağıma da bir türlü karar veremedim :26: salata çorba ayran kesinde ne yiyeceğiz en önemli soru cevaplanmadı
Neyse daha çok var nasılsa Allah büyük

Canım gerçekten insan buraya bir alıştımı her lokmayı KKdaki kızlara hesap vereceğim diye düşünerek biraz daha tartıyor
İNşalalh bu sayede kilolarımızdan çok daha çabuk kurtulacağız
Her fırsatta bekleriz hem iyice bağımlılık haline gelince her boşluğu değerlendirir olursun benim gibi

çooook mutsuzum kızlar 2 ay sonra düğünüm var ve ben 86 kiloyum

Pes etmek yok o 2 ay içinde elbet bir 10 kiloya yakın verirsin bence
7li haneler görsen bile eminim çok güzel bir gelin olucaksındır yeterki azimli ol emin ol gidecektir kilocuklar

bu arada kızlar günde 5 fincan ""yeşil çay"" ın depresyona çok iyi geldiği kanıtlanmış
bu yeni bir araştırma___

Kız ben okadar yeşil çay içsem emin ol tuvalete taşınmaktan depresyona girmeye fıratım olmaz
Şaka bir yana ama Ramazanda içemiyorum tabi bayramdan sonra bende yoğunluk veririm

Son düzenleme:
aaaaaaaa valla mııı inan ben bile kötü oldum şimdiiiii kuzum bütün gün yatt sonuçtaaaa hamilesinnnn dinlenmek gerekkk hem hasta numarası yaparsan da hiç birşeycik olmaz naz o naz hamilelikde helal :)

ne nazı ne niyazı sabahtan beri oturamadım kıçımın üzerine. gelmelerine sayılı dakikalar kaldı. giyindim tam tekmil bekliyom. ama sıcaktan bayılmak üzereyim o derece. kızımın öksürüğü geçmedi hala. geçseydi en azından vantilatörü çıkarırdım azıcık hava verirdi. biliyom çıkarırsam önünden ayrılmaz iyice kötüleşir. babası bu gün kısmet olupta babasından fırsat bulabilirse dr götürecek inşallah.
kız dün gece iyi kapışmışınız. arkadaşın tekiyle. ben o kadar laf yedikten sonra bi daha gelmez heralde diyodum ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri cinsten olmuş. arkadaşın anlamadığı. varsa eksik vitamin ya da minaralimiz dr larımız zaten halleder. dışardan besin takviyelerine hiç birimizin ihtiyacı yok. kendisi içsin zayıflasın. aaaaaaafiiiiiiiyeeeeeet olsun arkadaşa.

:)))))))) gerçekten o hesap olduuuu hayırr bide şöyle birşey varrr madem amacı yardım etmek( kendisine göre tabi) o nasıl bir üslup, sen kim oluyorsun ki bizimle seviyesiz , dalgaya varacak şekilde konuşabiliyorsun??? bizde sonun da görmezden geldik hoşş gelmedik gerçekten görmedik :)) oda gitti umarım bir daha da gelmez bu topic kaldıramıyorrr öyle şeyleri :)))))

Günlerden birgün şeytanın yolu bir
köye düşmüş.
Keyfi yerinde olan şeytan sırtını bir
ağaca dayamış ve buzağısı kazığa bağlı
olan ineğini sağan genç bir kadını
... uzaktan izlemiş. Şeytan kadını epeyce izledikten sonra
yerinden kalkıp kazığa bağlı buzağının
ipini biraz gevşetmiş. Buzağı bu az ötede annesinin sütünün
kovaya sağılmasını aç karnına izlemeye
daha fazla dayanamamış debelenmiş ve
boynundaki ip çözülmüş. Koşarak annesini emmeye giden
buzağı süt kovasını devirmiş. Sağdığı süt ziyan olunca sinirlenen genç
kadın eline geçirdiği odunu
buzağıya vurunca yavru yere yığılmış. Yavrusuna saldırılan inek kayıtsız
kalamayıp bir tekmede kadını yere
serip öldürmüş. Uzaktan geçmekte olan kadının kayın
pederi, ineğin ´gelinini öldürdüğünü
görüp ineği tüfekle vurmuş. Silah sesini duyan koca , karısını yerde
cansız yatar babasını da elinde tüfekle
görünce silahını çekip babasını
öldürmüş. Kısa bir süre sonra gerçeği öğrenen
genç adam , bu kadar acıya
dayanamayıp intihar etmiş. Bütün bu olayları bir kenardan izleyen
şeytan; "BU FELAKETİ DE BANA YÜKLERLER,
BUZAĞININ İPİNİ GEVŞETMEKTEN BAŞKA
BEN NE YAPTIM ŞİMDİ" demiş.

nasılsınız kızlar ?
ayyy bi an un şeker tuz gibi hissettim kendimi valla ..iyiyim diyelim iyi olalım hele bi ezan okunsun çayımı içiyim iyi olucamm
kız sendeki bendeki bu çay tutkunluğu nedir böyle bende çaysız kendime gelemiyorum iftar ve sahurda olmazsa olmazım iftar yemeğini hazırlarken çayı koyuyorum üstüne hemen içeyim diye

valla bende öyle ama çayı görümcelerle içiyoz sağolsun yemekden 1saat geçmeyince çay içmeyi yasakladı hatun neymiş zararlı sanki faydalı ne yapıyorsak ben ayılamıyorum şöyle tavşan kanı bi çay içmeyince o da imamın abdes suyu tarzında işmem içmem için zor ediyor .zekeriyya beyaza soruyomm acep çayı içerken görümceye isyan etsem günah olurmu :26::26::26::26::26::26:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

İftardan sonra eşim ve küçük cimcimeyle biraz hava almaya çıktık tabi ancak eve geldik
Şimdide bir yandan Nurgül Yeşilçayın yeni dizisini izlerken bir yandanda sizlere bakayım dedim
Diziye karı koca bayıldık Sanki bizi anlatıyormuş gibi
Gece gece iyi geldi valla kendime geldim

Canım Allah yardımcın olsun
İnşallah çok fazla yorulmasın diyeceğim ama çok zor :44: Hayır birde bu haldeyken bukadar insanla uğraşmak zorunda kalman
Neyse canım Rabbim kolaylıklar versin

Sorma güzelim yaa birde lider olabilirim demiş ( densiz diyeceğim ayıp olucak )
Bizim zaten dünya tatlısı bir liderimiz kaptanımız var Ne yapalım tanımadığımız liderliiğe meraklı birini
Neyse okadar laftan sonra tekrar geleceğini sanmıyorum
Tabi meraklı biriyse gizli gizli gelip varmı hala tepki diye bakar kedinin çiğere baktığı gibi

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kaania [/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 8.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90dk eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan [/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] elmaşekeri23 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87 [/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211 [/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84 [/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34 [/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.6 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 23 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]

[/table]

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Okadar yoğunluk içinde yinede listeyle uğraştın gece gece hakkını helal et canım

Bu arada kızlar harikasınız İnşallah bende son kez çanta yerim yaa aptal olacağım çantayı kafaya yiye yiye
Rabbim hepimize hep eksilerde bildirim yapmayı nasip eder inşallah ....Aminnnnnnnnnn

kızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...

daha önce bir iki kere bahsetmiştim belki hatırlayan vardır ben geceleri aşırı horluyomuşum eşim arada bir beni uyandırırdı ona da kızardım elimde olmadan horluyorum filan diye ama hangi pozisyonda yatarsam yatayım ciddi horluyomuşum eşimmi abartıyo filan diyodum ama cevremdeki herkes bunu söleyince başkalarının yanında uyayamaz hale gelmiştim yolculuklarda bile eziyet çekiyodum bursada tıp fak. ne gittim uyku laboratuarına gdeyim de işi çözümleyeyim dedim 1.5 yıl sonrasına randevu verdiler bende vazgeçtim

antalyaya geldik eşimin öksürükleri vardı göğüs doktoruna gitti gittiği hastanede uyku lab varmış eşime orada bi görünmesini önerdi ücretsizmiş bende atladım hemen.. yaz olması ve ramazan olması dolayısıyla sıra yokmuş salı günü yattık 2 gün sonra sonuçları almaya gittik doktor bi bana bakıyo bi sonuçlaraa..

sonucum 120 çıktı yani saatte 120 defa nefesim duruyomuş bu da dakika da 2 defaya denk geliyor hastane kurulalı 10 yıl olmuş şu ana kadar benim kadar ağır bir hasta gelmemiş aşırı kilon yok gençsin defalarca sonuçlarını inceledim ama durum bu dedi. beni rekor listesinin başına koyduğunu da söledi acilen diyetisyen kontrolunde zayıflaman gerekiyor dedi ama sadece bununla bitmiyor iş malesef..

dün gece tekrar makinelere bağladılar bir de oksijen bağladılar burnuma ne eziyetti anlatamam meğerse bu eziyet benim her gece başıma gelecekmiş yarın çıkacak rapora göre evime böyle bi cihaz almam gerekiyomuş her gece bunu bağlayacakmışım aksi durumda ani kalp krizi beyin kanaması felç gibi durumlar meydna gelebilirmiş

çok geçmiş olsun canım allah korusun sen biran önce tedbirini al allah beterinden saklasın

Canım çok çok geçmiş olsun
Herşeyde bir hayır vardır demekki eşinin öksürüğü sayesinde sende kontrolünü yaptırmışsın şükür
Benim eşimde benim bazen horladığımı söyler daha doğrusu hırlama gibi bir sesmiş ama sen söyleyince benimde kafama takıldı bir sorayım bakayım yarın herifime ( uyuyor şu an ) acaba hala devam ediyormu.
O daha çok benim irkilmelerimden şikayetci yatakta dakika durmuyormuşum devamlı titreme gibi bir durum oluyormuş sanki boşluğa düşüyormuşum gibi hatta bir kaç kez tekmemide yemişliği var
Eskiye nazaran daha azmış ama yinede arada ayağımı titretiyormuşum ( sadece bir kez sonra yine sakince uyuyormuşum baya bir vakit ) birde deli yatmama söylenir hatta hep der kızlarında sana çekmiş diye büyük kuzu küçükken ayağını ağzına sokmuştu babasının küçük desen nasıl döne döne uyuduysa adam sabah bir başında bir ağırlıkla uyanmış meğer kuzu aramızda yatarken döne döne adamın başının üzerine yatmış

Şaka bir yana ama hafife almamamız lazımmış meğer
Hepimiz aslında bir fırsatını bulduğumuzda bu tip tetkikleride yaptıralım bari

çok geçmiş olsun canım allah korusun sen biran önce tedbirini al allah beterinden saklasın

teşekkür ederim

eşim bazen beni nefes al nefes almıyosun diye uyandırdığı da oluyodu bazende ben uyanıp sık sık sanki koşmuşum gibi nefes alıp sonra tekrar uykuya dalıyodum meğerse problem büyükmüş doktor bana sen araba kullanırken kırmızı ışıkta bile uyuyabilirsin dedi
hakikaten de oyun oynarken okey filan bazen uyuyup irkilerek uyanıyorum

çok güldüm kız :)) yakında helva yapsana durumuna gelecez desene :)) bi yağımız eksik diycem ama o da bünyelerde fazla bir şekilde bulunmakta
görümceni salla be onu kim takar, rahatsız oluyosa çayını evinde içsin
ellerine sağlık iremcim, uğraşmışsın yine bizim için
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum, ceceom sana teşvik amaçlı
canım ya çok üzüldüm durumun böyle olmasına, bende de var horlama ve okuduktan sobnra korktum benim babamda çok horlar ama öyle böyle değil , şu zamana kadar bi sorun yaşamadık çok şükür....
canım bence başka dr.a da git , tek taraflı kalma sağlık bu , ALLAH göstermesin yaaa ( çooooooooooooooooookkk geçmiş olsun ki inş. geçer arkadaşım

canım araştırdım lab dan lab a fark eder mi diye sadece gün içinde yaşadıklarımdan dolayı sonuç artar yada azalırmış
çok yorgunsam ağır yemek yersem vs gibi
ama en fazla +5 +10 yada -5 -10 çıkarmış değer(
yarın rapor ve cihazı almaya gidicez o zmana babamı da götürcem bende

Son düzenleme:
kızlar bugün çarşıda işlerim vardı , nişanlım diycem artık bana ; mavide tişört beğendiğini ama benim bi görmemi istediğini söyledi ( her zaman böyle yapar ) bende tmm dedim, gittim mağazaya ürüne baktım neyse, sonra benim polodaki tişörtlerede bakmamı istedi , eywallah dedim, girdim bakınıyorum tabi ben , kasadaki bayan yanıma geldi buyrun zeynep hanım nişanlınızın hediyesi size dedi , birden şok oldum ve şaşırdım , daha önceden bi gömlek beğenmiştim ama indirimlerini bekliyodum, ordan aklına koymuş :)) 5 gündür uğraşıyormuş meğer beyimiz :))) şeker şey yaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

canım ya senin öyle çokta bi kilon yok ki ama , şaşırdım duruma okuyunca, işte her şeyi önemsemek lazım aslında, küçük gördüğümüz problemler daha sonra daha büyük şeylere yerini bırakabiliyor... ALLAH acil şifa versin canım , inş. geçer ve cihaza bağımlı yaşamazsın ( amiiinn )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…