amannn canımmm al bendende o kadaray cok sagol bu saatte cevaplayip ugrasiyorsun benimde islerim vardi o yüzden ugrayamiyorum misafirler falan malum ramazan ayi misafir eksik olmaz caylara gelince ben zaten cok severim bitki caylarini ama simdi niyeyse bu ara siyah cay tiryakisiyim elimden gelse 24 saat icicem o dercede anlatamam nasi severek iciyorum icmedigim zaman resmen araniyorum
bu arada kızlar günde 5 fincan ""yeşil çay"" ın depresyona çok iyi geldiği kanıtlanmış
bu yeni bir araştırma___
çooook mutsuzum kızlar2 ay sonra düğünüm var ve ben 86 kiloyum
amannn canımmm al bendende o kadarresmen tiryakiyim zaten oruçtan çıkınca çayı içince kendime geliyorum .çaysızlık deli ediyo beni
ayy ben 10 fincan içiyim o zaman :44::44::44:
ay burasini cok sevdim arkadaslar simdi mesala gün icindeyemek yerken aklima burasi geliyor sonra diyorum en iyisi yemeyim birde aklima geldi ben bir sira yesil cayi cok tüketirdim ama bende asiri uykusuzluk yaptigi icin biraktim ama cidden istahimi kesiyordu birde komik olacak ama sanki ben yesil cay ictigim zamanlar cok agresif oluyorum bendemi öyle yoksa uykusuzlugun stresimiydi anlayamadim
çooook mutsuzum kızlar2 ay sonra düğünüm var ve ben 86 kiloyum
bu arada kızlar günde 5 fincan ""yeşil çay"" ın depresyona çok iyi geldiği kanıtlanmış
bu yeni bir araştırma___
aaaaaaaa valla mııı inan ben bile kötü oldum şimdiiiii kuzum bütün gün yatt sonuçtaaaa hamilesinnnn dinlenmek gerekkk hem hasta numarası yaparsan da hiç birşeycik olmaz naz o naz hamilelikde helal :)
ne nazı ne niyazı sabahtan beri oturamadım kıçımın üzerine. gelmelerine sayılı dakikalar kaldı. giyindim tam tekmil bekliyom. ama sıcaktan bayılmak üzereyim o derece. kızımın öksürüğü geçmedi hala. geçseydi en azından vantilatörü çıkarırdım azıcık hava verirdi. biliyom çıkarırsam önünden ayrılmaz iyice kötüleşir. babası bu gün kısmet olupta babasından fırsat bulabilirse dr götürecek inşallah.
kız dün gece iyi kapışmışınız. arkadaşın tekiyle. ben o kadar laf yedikten sonra bi daha gelmez heralde diyodum ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri cinsten olmuş. arkadaşın anlamadığı. varsa eksik vitamin ya da minaralimiz dr larımız zaten halleder. dışardan besin takviyelerine hiç birimizin ihtiyacı yok. kendisi içsin zayıflasın. aaaaaaafiiiiiiiyeeeeeet olsun arkadaşa.
ayyy bi an un şeker tuz gibi hissettim kendimi valla ..iyiyim diyelim iyi olalım hele bi ezan okunsun çayımı içiyim iyi olucammnasılsınız kızlar ?
kız sendeki bendeki bu çay tutkunluğu nedir böylebende çaysız kendime gelemiyorum iftar ve sahurda olmazsa olmazım iftar yemeğini hazırlarken çayı koyuyorum üstüne hemen içeyim diye
ne nazı ne niyazı sabahtan beri oturamadım kıçımın üzerine. gelmelerine sayılı dakikalar kaldı. giyindim tam tekmil bekliyom. ama sıcaktan bayılmak üzereyim o derece. kızımın öksürüğü geçmedi hala. geçseydi en azından vantilatörü çıkarırdım azıcık hava verirdi. biliyom çıkarırsam önünden ayrılmaz iyice kötüleşir. babası bu gün kısmet olupta babasından fırsat bulabilirse dr götürecek inşallah.
kız dün gece iyi kapışmışınız. arkadaşın tekiyle. ben o kadar laf yedikten sonra bi daha gelmez heralde diyodum ama yavuz hırsız ev sahibini bastırır dedikleri cinsten olmuş. arkadaşın anlamadığı. varsa eksik vitamin ya da minaralimiz dr larımız zaten halleder. dışardan besin takviyelerine hiç birimizin ihtiyacı yok. kendisi içsin zayıflasın. aaaaaaafiiiiiiiyeeeeeet olsun arkadaşa.
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kaania[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 8.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90dk eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.6 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 23 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
kızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
daha önce bir iki kere bahsetmiştim belki hatırlayan vardır ben geceleri aşırı horluyomuşum eşim arada bir beni uyandırırdı ona da kızardım elimde olmadan horluyorum filan diye ama hangi pozisyonda yatarsam yatayım ciddi horluyomuşum eşimmi abartıyo filan diyodum ama cevremdeki herkes bunu söleyince başkalarının yanında uyayamaz hale gelmiştim yolculuklarda bile eziyet çekiyodum bursada tıp fak. ne gittim uyku laboratuarına gdeyim de işi çözümleyeyim dedim 1.5 yıl sonrasına randevu verdiler bende vazgeçtim
antalyaya geldik eşimin öksürükleri vardı göğüs doktoruna gitti gittiği hastanede uyku lab varmış eşime orada bi görünmesini önerdi ücretsizmiş bende atladım hemen.. yaz olması ve ramazan olması dolayısıyla sıra yokmuş salı günü yattık 2 gün sonra sonuçları almaya gittik doktor bi bana bakıyo bi sonuçlaraa..
sonucum 120 çıktı yani saatte 120 defa nefesim duruyomuş bu da dakika da 2 defaya denk geliyor hastane kurulalı 10 yıl olmuş şu ana kadar benim kadar ağır bir hasta gelmemiş aşırı kilon yok gençsin defalarca sonuçlarını inceledim ama durum bu dedi. beni rekor listesinin başına koyduğunu da söledi acilen diyetisyen kontrolunde zayıflaman gerekiyor dedi ama sadece bununla bitmiyor iş malesef..
dün gece tekrar makinelere bağladılar bir de oksijen bağladılar burnuma ne eziyetti anlatamam meğerse bu eziyet benim her gece başıma gelecekmiş yarın çıkacak rapora göre evime böyle bi cihaz almam gerekiyomuş her gece bunu bağlayacakmışım aksi durumda ani kalp krizi beyin kanaması felç gibi durumlar meydna gelebilirmiş
kızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
daha önce bir iki kere bahsetmiştim belki hatırlayan vardır ben geceleri aşırı horluyomuşum eşim arada bir beni uyandırırdı ona da kızardım elimde olmadan horluyorum filan diye ama hangi pozisyonda yatarsam yatayım ciddi horluyomuşum eşimmi abartıyo filan diyodum ama cevremdeki herkes bunu söleyince başkalarının yanında uyayamaz hale gelmiştim yolculuklarda bile eziyet çekiyodum bursada tıp fak. ne gittim uyku laboratuarına gdeyim de işi çözümleyeyim dedim 1.5 yıl sonrasına randevu verdiler bende vazgeçtim
antalyaya geldik eşimin öksürükleri vardı göğüs doktoruna gitti gittiği hastanede uyku lab varmış eşime orada bi görünmesini önerdi ücretsizmiş bende atladım hemen.. yaz olması ve ramazan olması dolayısıyla sıra yokmuş salı günü yattık 2 gün sonra sonuçları almaya gittik doktor bi bana bakıyo bi sonuçlaraa..
sonucum 120 çıktı yani saatte 120 defa nefesim duruyomuş bu da dakika da 2 defaya denk geliyor hastane kurulalı 10 yıl olmuş şu ana kadar benim kadar ağır bir hasta gelmemiş aşırı kilon yok gençsin defalarca sonuçlarını inceledim ama durum bu dedi. beni rekor listesinin başına koyduğunu da söledi acilen diyetisyen kontrolunde zayıflaman gerekiyor dedi ama sadece bununla bitmiyor iş malesef..
dün gece tekrar makinelere bağladılar bir de oksijen bağladılar burnuma ne eziyetti anlatamam meğerse bu eziyet benim her gece başıma gelecekmiş yarın çıkacak rapora göre evime böyle bi cihaz almam gerekiyomuş her gece bunu bağlayacakmışım aksi durumda ani kalp krizi beyin kanaması felç gibi durumlar meydna gelebilirmiş
çok geçmiş olsun canım allah korusun sen biran önce tedbirini al allah beterinden saklasın
Canım çok çok geçmiş olsun
Herşeyde bir hayır vardır demekkieşinin öksürüğü sayesinde sende kontrolünü yaptırmışsın şükür
Benim eşimde benim bazen horladığımı söyler daha doğrusu hırlama gibi bir sesmiş ama sen söyleyince benimde kafama takıldı bir sorayım bakayım yarın herifime ( uyuyor şu an) acaba hala devam ediyormu.
O daha çok benim irkilmelerimden şikayetciyatakta dakika durmuyormuşum devamlı titreme gibi bir durum oluyormuş sanki boşluğa düşüyormuşum gibi hatta bir kaç kez tekmemide yemişliği var
Eskiye nazaran daha azmış ama yinede arada ayağımı titretiyormuşum ( sadece bir kez sonra yine sakince uyuyormuşum baya bir vakit) birde deli yatmama söylenir hatta hep der kızlarında sana çekmiş diye büyük kuzu küçükken ayağını ağzına sokmuştu babasının küçük desen nasıl döne döne uyuduysa adam sabah bir başında bir ağırlıkla uyanmış meğer kuzu aramızda yatarken döne döne adamın başının üzerine yatmış
Şaka bir yana ama hafife almamamız lazımmış meğer
Hepimiz aslında bir fırsatını bulduğumuzda bu tip tetkikleride yaptıralım bari
çok güldüm kız :)) yakında helva yapsana durumuna gelecez desene :)) bi yağımız eksik diycem ama o da bünyelerde fazla bir şekilde bulunmaktaayyy bi an un şeker tuz gibi hissettim kendimi valla ..iyiyim diyelim iyi olalım hele bi ezan okunsun çayımı içiyim iyi olucamm
valla bende öyleama çayı görümcelerle içiyoz sağolsun yemekden 1saat geçmeyince çay içmeyi yasakladı hatun neymiş zararlı sanki faydalı ne yapıyorsak ben ayılamıyorum şöyle tavşan kanı bi çay içmeyince o da imamın abdes suyu tarzında işmem içmem için zor ediyor .zekeriyya beyaza soruyomm acep çayı içerken görümceye isyan etsem günah olurmu :26::26::26::26::26::26:
ellerine sağlık iremcim, uğraşmışsın yine bizim için[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] spor [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] kaania[/TD] [TD] 90 [/TD] [TD] 82.8 [/TD] [TD] 81.7 [/TD] [TD] 1.1 [/TD] [TD] 8.3 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 90dk eliptik bisiklet [/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] beyazcan[/TD] [TD] 86 [/TD] [TD] 74.7 [/TD] [TD] 73.7 [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] 12.3 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] elmaşekeri23[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 0.5 [/TD] [TD] 3.5 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] ist87[/TD] [TD] 89 [/TD] [TD] 74.5 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 0.4 [/TD] [TD] 14.9 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] ayyuzlum0211[/TD] [TD] 85.5 [/TD] [TD] 82.7 [/TD] [TD] 82.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 2.9 [/TD] [TD] yok [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] melankoli 84[/TD] [TD] 91.5 [/TD] [TD] 86.7 [/TD] [TD] 86.4 [/TD] [TD] 0.3 [/TD] [TD] 5.1 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] ceco34[/TD] [TD] 120 [/TD] [TD] 96.6 [/TD] [TD] 97 [/TD] [TD] +0.4 [/TD] [TD] 23 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] yok [/TD] [/TR]
[/table]
canım ya çok üzüldüm durumun böyle olmasına, bende de var horlama ve okuduktan sobnra korktumkızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
çok güldüm kız :)) yakında helva yapsana durumuna gelecez desene :)) bi yağımız eksik diycem ama o da bünyelerde fazla bir şekilde bulunmakta
görümceni salla be onu kim takar, rahatsız oluyosa çayını evinde içsin
ellerine sağlık iremcim, uğraşmışsın yine bizim için
kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum, ceceom sana teşvik amaçlı
canım ya çok üzüldüm durumun böyle olmasına, bende de var horlama ve okuduktan sobnra korktumbenim babamda çok horlar ama öyle böyle değil , şu zamana kadar bi sorun yaşamadık çok şükür....
canım bence başka dr.a da git , tek taraflı kalma sağlık bu , ALLAH göstermesin yaaa( çooooooooooooooooookkk geçmiş olsun ki inş. geçer arkadaşım
canım araştırdım lab dan lab a fark eder mi diye sadece gün içinde yaşadıklarımdan dolayı sonuç artar yada azalırmış
çok yorgunsam ağır yemek yersem vs gibi
ama en fazla +5 +10 yada -5 -10 çıkarmış değer(
yarın rapor ve cihazı almaya gidicez o zmana babamı da götürcem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?