kızlar bugün çarşıda işlerim vardı , nişanlım diycem artık bana ; mavide tişört beğendiğini ama benim bi görmemi istediğini söyledi ( her zaman böyle yapar ) bende tmm dedim, gittim mağazaya ürüne baktım neyse, sonra benim poloyadaki tişörtlerede bakmamı istedi , eywallah dedim, girdim bakınıyorum tabi ben , kasadaki bayan yanıma geldi buyrun zeynep hanım nişanlınızın hediyesi size dedi , birden şok oldum ve şaşırdım , daha önceden bi gömlek beğenmiştim ama indirimlerini bekliyodum, ordan aklına koymuş :)) 5 gündür uğraşıyormuş meğer beyimiz :))) şeker şey yaaaaaaaaaaaaaaa
canım ya senin öyle çokta bi kilon yok ki ama , şaşırdım duruma okuyunca, işte her şeyi önemsemek lazım aslında, küçük gördüğümüz problemler daha sonra daha büyük şeylere yerini bırakabiliyor... ALLAH acil şifa versin canım , inş. geçer ve cihaza bağımlı yaşamazsın ( amiiinn )
amin canım ama malesef durum onu gösteriyor hemşireye sordum bir sürü koah hastası astım hastası 200 kilo civarında olan hastalar geldi geçti ama bu sonuç ilk defa karşımıza geldi dediler bende aşştım kaldım
canımm çokkk çokk geçmiş olsunallah şifa versin..herşeyde bir hayır vardır iyiki eşin gitmiş oraya yoksa kim bilir ne zaman giderdin hastaneye.bak görüyomusun allah büyük tesadüf eseri olmuş senin teşhisin ya bilmeden ameliyatlık bi durumun olsaydı .anestezi alamayabilirdin .allah şifa versinn canımm kaptanımm liderimmmmmmmkızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
daha önce bir iki kere bahsetmiştim belki hatırlayan vardır ben geceleri aşırı horluyomuşum eşim arada bir beni uyandırırdı ona da kızardım elimde olmadan horluyorum filan diye ama hangi pozisyonda yatarsam yatayım ciddi horluyomuşum eşimmi abartıyo filan diyodum ama cevremdeki herkes bunu söleyince başkalarının yanında uyayamaz hale gelmiştim yolculuklarda bile eziyet çekiyodum bursada tıp fak. ne gittim uyku laboratuarına gdeyim de işi çözümleyeyim dedim 1.5 yıl sonrasına randevu verdiler bende vazgeçtim
antalyaya geldik eşimin öksürükleri vardı göğüs doktoruna gitti gittiği hastanede uyku lab varmış eşime orada bi görünmesini önerdi ücretsizmiş bende atladım hemen.. yaz olması ve ramazan olması dolayısıyla sıra yokmuş salı günü yattık 2 gün sonra sonuçları almaya gittik doktor bi bana bakıyo bi sonuçlaraa..
sonucum 120 çıktı yani saatte 120 defa nefesim duruyomuş bu da dakika da 2 defaya denk geliyor hastane kurulalı 10 yıl olmuş şu ana kadar benim kadar ağır bir hasta gelmemiş aşırı kilon yok gençsin defalarca sonuçlarını inceledim ama durum bu dedi. beni rekor listesinin başına koyduğunu da söledi acilen diyetisyen kontrolunde zayıflaman gerekiyor dedi ama sadece bununla bitmiyor iş malesef..
dün gece tekrar makinelere bağladılar bir de oksijen bağladılar burnuma ne eziyetti anlatamam meğerse bu eziyet benim her gece başıma gelecekmiş yarın çıkacak rapora göre evime böyle bi cihaz almam gerekiyomuş her gece bunu bağlayacakmışım aksi durumda ani kalp krizi beyin kanaması felç gibi durumlar meydna gelebilirmiş
ne güzel bi hediye vermekkızlar bugün çarşıda işlerim vardı , nişanlım diycem artık bana ; mavide tişört beğendiğini ama benim bi görmemi istediğini söyledi ( her zaman böyle yapar ) bende tmm dedim, gittim mağazaya ürüne baktım neyse, sonra benim polodaki tişörtlerede bakmamı istedi , eywallah dedim, girdim bakınıyorum tabi ben , kasadaki bayan yanıma geldi buyrun zeynep hanım nişanlınızın hediyesi size dedi , birden şok oldum ve şaşırdım , daha önceden bi gömlek beğenmiştim ama indirimlerini bekliyodum, ordan aklına koymuş :)) 5 gündür uğraşıyormuş meğer beyimiz :))) şeker şey yaaaaaaaaaaaaaaa
10 sene önce herkes benden şikayet ediyodu çok horluyorum diye yani diğer odalardan da duyuluyomuş 5-6 sene böyle devam etti sonra kendiliğinden geçti ya da azaldı şimdi sorsamda kimse horladın demiyo belki seninki de kendiliğinden geçer
canımm çokkk çokk geçmiş olsunallah şifa versin..herşeyde bir hayır vardır iyiki eşin gitmiş oraya yoksa kim bilir ne zaman giderdin hastaneye.bak görüyomusun allah büyük tesadüf eseri olmuş senin teşhisin ya bilmeden ameliyatlık bi durumun olsaydı .anestezi alamayabilirdin .allah şifa versinn canımm kaptanımm liderimmmmmmm
ayyy ne güzelll....
bende benimkine yalvarıverdim bugün beni defactonun depo mağzası var oraya götür alışveriş yapcam diye yok anam totosunu kaldıramadı babamı ikna ettim de gittik gerç, gitmesem daha mı iyiyidi bilmem 110 liracık tutuverdi ama 10 parca:)
kaptanımmm ellerine emeğine sağlık hasta hasta uğraşmışın bizim içinn çokkk teşekkür ederizz[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD] 0 [/TD]
[TD] nick [/TD]
[TD] başlangıç [/TD]
[TD] geçen hafta [/TD]
[TD] bu hafta [/TD]
[TD] giden [/TD]
[TD] toplam giden [/TD]
[TD] hedef [/TD]
[TD] spor [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 1 [/TD]
[TD] kaania[/TD]
[TD] 90 [/TD]
[TD] 82.8 [/TD]
[TD] 81.7 [/TD]
[TD] 1.1 [/TD]
[TD] 8.3 [/TD]
[TD] 70 [/TD]
[TD] 90dk eliptik bisiklet [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 2 [/TD]
[TD] beyazcan[/TD]
[TD] 86 [/TD]
[TD] 74.7 [/TD]
[TD] 73.7 [/TD]
[TD] 1 [/TD]
[TD] 12.3 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 3 [/TD]
[TD] elmaşekeri23[/TD]
[TD] 82 [/TD]
[TD] 79 [/TD]
[TD] 78.5 [/TD]
[TD] 0.5 [/TD]
[TD] 3.5 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 4 [/TD]
[TD] ist87[/TD]
[TD] 89 [/TD]
[TD] 74.5 [/TD]
[TD] 74.1 [/TD]
[TD] 0.4 [/TD]
[TD] 14.9 [/TD]
[TD] 60 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 5 [/TD]
[TD] ayyuzlum0211[/TD]
[TD] 85.5 [/TD]
[TD] 82.7 [/TD]
[TD] 82.4 [/TD]
[TD] 0.3 [/TD]
[TD] 2.9 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 6 [/TD]
[TD] melankoli 84[/TD]
[TD] 91.5 [/TD]
[TD] 86.7 [/TD]
[TD] 86.4 [/TD]
[TD] 0.3 [/TD]
[TD] 5.1 [/TD]
[TD] 80 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7 [/TD]
[TD] ceco34[/TD]
[TD] 120 [/TD]
[TD] 96.6 [/TD]
[TD] 97 [/TD]
[TD] +0.4 [/TD]
[TD] 23 [/TD]
[TD] 65 [/TD]
[TD] yok [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
eşimde hep bana 78in altına düştüğümde azaldı horlaman diyodu ama sonucun bu kadar ağır çıkacağını tahmin etmezdim
evettt bencede kilo vermek azaltıcak hatta geçirecektirr,.bende 4 ,5 sene önce çokkkkkkk fena horluyordumm hatta yatılı misafirlikte beni uyandırmışlardı horluyorum diyede çok üzülüp sabaha kadar uyumamamıştım eşimde diyordu çok gorladığımıı hatta nefesimim durduğu sonra yeniden almaya başladığımı .ama şimdi kimseden ses çıkmıyor horlamıyorum:13:bence zayıfladıkça geçecek arkadaşım yaa , üzülme
duygummmkızlar haklısınız isteyince azmedince oluyor ama işte dayanamıyorum yemekten sonra dondurma çikolata ne bulduysam yedimoooff off
ayyyy iremimmmmmmm ne diyon sen şok oldum vallahi allahım korumuş çok şükür fark etmişsiniz yaa önemsemeseydin de devam etseydikızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
daha önce bir iki kere bahsetmiştim belki hatırlayan vardır ben geceleri aşırı horluyomuşum eşim arada bir beni uyandırırdı ona da kızardım elimde olmadan horluyorum filan diye ama hangi pozisyonda yatarsam yatayım ciddi horluyomuşum eşimmi abartıyo filan diyodum ama cevremdeki herkes bunu söleyince başkalarının yanında uyayamaz hale gelmiştim yolculuklarda bile eziyet çekiyodum bursada tıp fak. ne gittim uyku laboratuarına gdeyim de işi çözümleyeyim dedim 1.5 yıl sonrasına randevu verdiler bende vazgeçtim
antalyaya geldik eşimin öksürükleri vardı göğüs doktoruna gitti gittiği hastanede uyku lab varmış eşime orada bi görünmesini önerdi ücretsizmiş bende atladım hemen.. yaz olması ve ramazan olması dolayısıyla sıra yokmuş salı günü yattık 2 gün sonra sonuçları almaya gittik doktor bi bana bakıyo bi sonuçlaraa..
sonucum 120 çıktı yani saatte 120 defa nefesim duruyomuş bu da dakika da 2 defaya denk geliyor hastane kurulalı 10 yıl olmuş şu ana kadar benim kadar ağır bir hasta gelmemiş aşırı kilon yok gençsin defalarca sonuçlarını inceledim ama durum bu dedi. beni rekor listesinin başına koyduğunu da söledi acilen diyetisyen kontrolunde zayıflaman gerekiyor dedi ama sadece bununla bitmiyor iş malesef..
dün gece tekrar makinelere bağladılar bir de oksijen bağladılar burnuma ne eziyetti anlatamam meğerse bu eziyet benim her gece başıma gelecekmiş yarın çıkacak rapora göre evime böyle bi cihaz almam gerekiyomuş her gece bunu bağlayacakmışım aksi durumda ani kalp krizi beyin kanaması felç gibi durumlar meydna gelebilirmiş
kızlar bugün çarşıda işlerim vardı , nişanlım diycem artık bana ; mavide tişört beğendiğini ama benim bi görmemi istediğini söyledi ( her zaman böyle yapar ) bende tmm dedim, gittim mağazaya ürüne baktım neyse, sonra benim polodaki tişörtlerede bakmamı istedi , eywallah dedim, girdim bakınıyorum tabi ben , kasadaki bayan yanıma geldi buyrun zeynep hanım nişanlınızın hediyesi size dedi , birden şok oldum ve şaşırdım , daha önceden bi gömlek beğenmiştim ama indirimlerini bekliyodum, ordan aklına koymuş :)) 5 gündür uğraşıyormuş meğer beyimiz :))) şeker şey yaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar sonunda hazırlayabildim listeyi kusura bakmayın...
[table="class: Grid"]
[tr][td] 0 [/td] [td] nick [/td] [td] başlangıç [/td] [td] geçen hafta [/td] [td] bu hafta [/td] [td] giden [/td] [td] toplam giden [/td] [td] hedef [/td] [td] spor [/td] [/tr]
[tr][td] 1 [/td] [td] kaania[/td] [td] 90 [/td] [td] 82.8 [/td] [td] 81.7 [/td] [td] 1.1 [/td] [td] 8.3 [/td] [td] 70 [/td] [td] 90dk eliptik bisiklet [/td] [/tr]
[tr][td] 2 [/td] [td] beyazcan[/td] [td] 86 [/td] [td] 74.7 [/td] [td] 73.7 [/td] [td] 1 [/td] [td] 12.3 [/td] [td] 65 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 3 [/td] [td] elmaşekeri23[/td] [td] 82 [/td] [td] 79 [/td] [td] 78.5 [/td] [td] 0.5 [/td] [td] 3.5 [/td] [td] 65 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 4 [/td] [td] ist87[/td] [td] 89 [/td] [td] 74.5 [/td] [td] 74.1 [/td] [td] 0.4 [/td] [td] 14.9 [/td] [td] 60 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 5 [/td] [td] ayyuzlum0211[/td] [td] 85.5 [/td] [td] 82.7 [/td] [td] 82.4 [/td] [td] 0.3 [/td] [td] 2.9 [/td] [td] yok [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 6 [/td] [td] melankoli 84[/td] [td] 91.5 [/td] [td] 86.7 [/td] [td] 86.4 [/td] [td] 0.3 [/td] [td] 5.1 [/td] [td] 80 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[tr][td] 7 [/td] [td] ceco34[/td] [td] 120 [/td] [td] 96.6 [/td] [td] 97 [/td] [td] +0.4 [/td] [td] 23 [/td] [td] 65 [/td] [td] yok [/td] [/tr]
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?