80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy ne güzelll....

bende benimkine yalvarıverdim bugün beni defactonun depo mağzası var oraya götür alışveriş yapcam diye yok anam totosunu kaldıramadı babamı ikna ettim de gittik gerç, gitmesem daha mı iyiyidi bilmem 110 liracık tutuverdi ama 10 parca:)

amin canım ama malesef durum onu gösteriyor hemşireye sordum bir sürü koah hastası astım hastası 200 kilo civarında olan hastalar geldi geçti ama bu sonuç ilk defa karşımıza geldi dediler bende aşştım kaldım

10 sene önce herkes benden şikayet ediyodu çok horluyorum diye yani diğer odalardan da duyuluyomuş 5-6 sene böyle devam etti sonra kendiliğinden geçti ya da azaldı şimdi sorsamda kimse horladın demiyo belki seninki de kendiliğinden geçer

canımm çokkk çokk geçmiş olsunallah şifa versin..herşeyde bir hayır vardır iyiki eşin gitmiş oraya yoksa kim bilir ne zaman giderdin hastaneye.bak görüyomusun allah büyük tesadüf eseri olmuş senin teşhisin ya bilmeden ameliyatlık bi durumun olsaydı .anestezi alamayabilirdin .allah şifa versinn canımm kaptanımm liderimmmmmmm
ne güzel bi hediye vermek oo maşşallahhhişallah hep böyle nazik ve düşünceli olur nişanlın,mutluluğun daim olsun .güle güle giy gömleğini tatlım

eşimde hep bana 78in altına düştüğümde azaldı horlaman diyodu ama sonucun bu kadar ağır çıkacağını tahmin etmezdim

sağol canım benim dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır..

evet çok güzeldi sağolsun bir dediğimi gücünün yettiğince yapmaya çalışır, arada da böyle jestler yapar

kızlar haklısınız isteyince azmedince oluyor ama işte dayanamıyorum yemekten sonra dondurma çikolata ne bulduysam yedim oooff off

kaptanımmm ellerine emeğine sağlık hasta hasta uğraşmışın bizim içinn çokkk teşekkür ederizz ,
anaaaa 100 gr birinciliği kaçırdımm.ama olsunn kaania kutlarım seni :13: elmam şekerim veeeeee tümm kilo veren ve çanta yiyen arkadaş hepinizi kutluyorummm

bence zayıfladıkça geçecek arkadaşım yaa , üzülme
evettt bencede kilo vermek azaltıcak hatta geçirecektirr,.bende 4 ,5 sene önce çokkkkkkk fena horluyordumm hatta yatılı misafirlikte beni uyandırmışlardı horluyorum diyede çok üzülüp sabaha kadar uyumamamıştım eşimde diyordu çok gorladığımıı hatta nefesimim durduğu sonra yeniden almaya başladığımı .ama şimdi kimseden ses çıkmıyor horlamıyorum:13:
kızlar haklısınız isteyince azmedince oluyor ama işte dayanamıyorum yemekten sonra dondurma çikolata ne bulduysam yedim oooff off
duygummm seni görünce duyumu hatırlıorumm nerde o vefasızz....duygumm uzülme vaz geçme ilk günler olur öyle şeyler sen azimli ol yeter olan olmuş artık

menüm
sahur
yarım pide
az sucuk
domates çay
iftar
1 kepçe mantılı çorba
4 kaşık semiz otu
2 kşkyoğurt
8 kayısı
ara
2 dlm etimek tatlısı:18:çoookkk suuu çokkkkk çayyy

kızlar hepinize iyi geceler, ben çıkıyorum, namaz ve teravihimi kılıcam, peşinede sahur sofrasını kurarım...ALLAH'a emanet olun , seviyorum sizleri

ayyyy iremimmmmmmm ne diyon sen şok oldum vallahi allahım korumuş çok şükür fark etmişsiniz yaa önemsemeseydin de devam etseydi (( çok geçmiş olsunnnnnn umarım şifan allahdan gelir de bir kerede kurtulursunnnnn

anammmmmmmm kız sen nişanlımıydınnnn allah kavuşdursun canım benim , ne güzel bir süpriz olmuş öyle maşallah allahım nazarlardan belalardan korusun sizi

Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı.

Annem, 'Geç oldu,' dedi, 'zaten yorgunum, ben yatıyorum.'
...
Annem kalktı, mutfağa gitti.

Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.

Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu.

Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.

Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu.

Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.

Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.

Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu.

Banyodaki çöp sepetini boşalttı.

Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı.

Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçekleri suladı.

Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.

Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu.

Kek tarifleri defterini çıkardı,arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu.

Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.

Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı,dişlerini fırçaladı.

Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.

Tırnaklarına baktı, törpüledi.

İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş mıydın' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu.

Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.

Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş diyerek, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.

Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi.

Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı.

6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.

Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi.

İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı.

Sizce bu işte bir gariplik yok mu?

geçmiş olsun canım...

ben birinci mi olmuşum yeni görüyorumm kendimden hiç beklemediğim için sanırım çokk sevindimm. 1 alıp 1 verdiğim için bana hiç başarı gibi gelmiyo ama yinede sevindim:)) haftaiçi çok güzel uyuyorum diyetime amaa haftasonu eşim sağolsun kebaplardan kebap beğen diyor:)) artık tatlı yemiyorum enazından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…