kızlarr... eltimin kızı geldi... pazar akşamı alıcak annesi yemeğe ama dayanamamış sabah kahvaltıya gelicez demiş... akşam öğrenmiştim.. az önce zil çaldı.. bi baktım ayselim.. sositososito yerimseniben hihoyyyt . direk banaçıktı.. onlar 2. katta ben3. katta oturuyom yani.. şimdi annesine indiler.. ayyy kuzum yabi güzelleşmiş geldibana nedense.. eeekadın oldu yasanırım ondan :))) :kedi: neyse kahvaltıdan sonra kaçarım ben sana her zamanki gibi dedi... çok sevindim valla.. ben gittikten sonra gelse göremesem üzülücektim.. aklım onda kalcaktı.. şükür... çok mutlu oldum kızlarr ya ... zemuszemus
demek tahmin ettiğim gibi kızlar..selmacım afiyet olsun da kahvatı için geç bir saat değil mi..ben şimdi 2. ara öğünümü yiyorum..ben de gaza geleyim diye buraya kaydoldum kızlar bi baktım kimsecikler yok neyse umarım en kısa zamanda toparlanır herkes..
bebeg arada sırada uzakta kalmak iyidir aşkınız tazelenir boşver:)
bu arada kızlar az önce haberini aldım hala oldum ben:)
bebek hangi sıtede eltıyın kızı yanı sıtemı neresınde erıklının yakınmı bıze acaba
HAKLISIN CANIM...uzakta kalmak bazen iyi olabiliyo.. :)) accık özleşelim demi ama :)))
seninde gözün aydın canım.. allah analı babalı ve khalalı büyütsün :))) ne güzel haberler sabah sabah...
sitede oturmuyo cnım.. müstakil bi binadalar.. kaynanası ve görümcesi sitede ama bilemicem onlarınkini de.. ankara yolundan erikliye dönülen kavşaktan içeri girince 5-6 sokak yukardaydı sanırım.. 1 kere çeyiz sermeye gittik kuzum tam bilemicem :))))
kahvaltıda bır diliim kekmek ve men emen yedım
demek tahmin ettiğim gibi kızlar..selmacım afiyet olsun da kahvatı için geç bir saat değil mi..ben şimdi 2. ara öğünümü yiyorum..ben de gaza geleyim diye buraya kaydoldum kızlar bi baktım kimsecikler yok neyse umarım en kısa zamanda toparlanır herkes..
bebeg arada sırada uzakta kalmak iyidir aşkınız tazelenir boşver:)
bu arada kızlar az önce haberini aldım hala oldum ben:)
günaydın kızlarrr...
dünden beri giremedim... sebebi ise.. dün arkadaşıma kahvaltıya gidicem demiştim ya.. annesi yokmuş işi var diye gelmemiş..ark. ben ilgilenmek zorunda kaldım.. yemek bulaık derken çıkıp gelemedim.. sonra da bırakmadılar.. yemeğiburda yiyelim fln... neyse gece 12 de geldim ama açamadım kk...
bugünde bilindiği üzre yazlığa gidiyorum.. cuma sabahı istanbulayola çıkıcaz.. :))) 10 yıl oldu gitmeyeli... :))))
yagmurgozlu.... teşekkürler canımm :)) ama çok ayrı kalıyorum bu günlerdeburdan.. özlüyom sizi yaa...
opuyorumnanaktan
hmmm.. olabilir cnım.. hiç bilmiyorum ben o tarafları...kavşaktan dönünce nurbaşak market vardı..onun az üst tarafında... :))) ayy bana bak yaa açık adres vercem yani tam bilsem.... hahha...
annemler yıldırımdalar.. ihtisastan ilerisinin yabancısıyı güzelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?