80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GÜNAYDIIIINNN
bebeg sana iyi tatiller . ne hareketli hayat valla bebeg ne güzel

kahvaltıdan önce yazıyorum ipi kaçrmıycam bugün sonra vicdan azabı çekmiycem bugün
herkese az kalorili bol sporlu günler

dün çok yiyip bugün pişman olanlar bugün üzülmüyoruz çünkü telafi ediceğiz zaten bi günde kilo alınmıyo. dengelemk mesele hep duyuyrm uzmanlardan eğer bi gün fazla kaçırdıysanız ertesi günü az yiyin dengelersiniz diyolar . ama battı balık yan gider lafından uzak duruyoruzz

bebeg iyi tatiller...demek istanbula geliyorsun...değişiklik olur senin için de baksana .çok uzun zaman olmuş..

cokbilmis söylediklerine kesinlikle katılıyorum çoğu kez nasıls akaçırdım bugün bitti bari devam edeyim diye heba ettiğim birsürü günüm oldu...olabilir insanız elbette kaçırdığımız anlar olabilir ama hemen telafi etmek lazım yoksa arkası çorap söküğü gibi geliyor..
ben çantamda ve işyerinde masamda bir not defteri bulundurmaya başladım...her yediğimi yaızyorum..çok işe yarıyor...yediklerini biliyorsun ama oraya yazdıklarını görünce meğer ne çok şey yemişim ya da aferin bana hiç kaçırmamışım diyebiliyorsun...

bu arada yaz nedeniyle mi acaba kimse yok ya..normalde de böyle mi??bana herkes bir rehavete kapılmış gibi geldi...yanılıyor muyum:)

cokbilmis, elimphia... çok sağolun arkadaşlar... :)))

colbilmis..cnm evet hayatım bayaa hareketlibu sıralar.. kışın tüm gün evde boş boş oturuyorum ama yazın acısı çıkıyo :))

elimphia.. cnm evet büyükçekmece de babamın halası ve akrabalar fln varişte... düğün varmış oyüzden gidicez.. ama eşim gelemicek ona canım sıkılıyo... beni bile10 yıldır görmediler yani..onuda görüp tanımalarını isterdim.. ama onun da amcakızının düğünü var ve bayaa yakın olduğu için bırakıp gelemicek.. olsun belki bigün beraber gideriz.. hıı bideçok özlicem yaa neyse 5gün sonuçta sıkıcaz dişimizi :)))
cnımcım.. evet haklısın herkes bi salıvermiş.. bi boşvermiş.. ümitleri bırakışş.. birlikten gün doğar ilkemiz unutulmuş.. bi acayip sessiz bi topik oldu burası.. normalde ben kızımı okula bırakıp gelene kadar 10 sayfa birikirdi inan... muhabbet o biçimdi yani... o biçim ne demek yaa :)) hahah .. neyse...
mazereti olup da giremeyenler yazıyoyada önceden bildiriyo yani gelemicem diye.. ama çoğu da sabah günaydın yazıp bi daha uğramıyo... ben gibi :))) ama benim cidden bu günlerde acayip bi yoğunluğun var ya anlatamam :):)) neyse canım kışın toparlanırsanırım herkes.. çoğu tatilde yada yazlıkta... bi çoğu da nedensiz girmiyo... neyse umarım eski haline döner...

günaydın arkadaşlar
BEBEG ıyı tatıller canım

elımpıya evet normalde boyle degıldı gurubumuz ama herkes bır yerlerde

ben bakalım artık soz verdım kendıme yemek yok bakalım ne olacak sımdı ıkı bardak su ıctım bırazdan kahvaltı yapacagım

kızlarr... eltimin kızı geldi... pazar akşamı alıcak annesi yemeğe ama dayanamamış sabah kahvaltıya gelicez demiş... akşam öğrenmiştim.. az önce zil çaldı.. bi baktım ayselim.. sositososito yerimseniben hihoyyyt . direk banaçıktı.. onlar 2. katta ben3. katta oturuyom yani.. şimdi annesine indiler.. ayyy kuzum yabi güzelleşmiş geldibana nedense.. eeekadın oldu yasanırım ondan :))) :kedi: neyse kahvaltıdan sonra kaçarım ben sana her zamanki gibi dedi... çok sevindim valla.. ben gittikten sonra gelse göremesem üzülücektim.. aklım onda kalcaktı.. şükür... çok mutlu oldum kızlarr ya ... zemuszemus

demek tahmin ettiğim gibi kızlar..selmacım afiyet olsun da kahvatı için geç bir saat değil mi..ben şimdi 2. ara öğünümü yiyorum..ben de gaza geleyim diye buraya kaydoldum kızlar bi baktım kimsecikler yok neyse umarım en kısa zamanda toparlanır herkes..
bebeg arada sırada uzakta kalmak iyidir aşkınız tazelenir boşver:)
bu arada kızlar az önce haberini aldım hala oldum ben:)

hadi gözünaydın bebegcim..eltinin kızını bu kadar sevmen benimsemen ne kadar hoş yaa...imrendim doğrusu.....

elımpıya hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün ınşallah

canım yaz tatılı girdi sapıttık bız bu yaz bıryerede gıtmedık evde depresyon takılıyoruz gece 4 5 den once yatmıyorum o yüzdende sabah gec kalkıyorum

HAKLISIN CANIM...uzakta kalmak bazen iyi olabiliyo.. :)) accık özleşelim demi ama :)))
seninde gözün aydın canım.. allah analı babalı ve khalalı büyütsün :))) ne güzel haberler sabah sabah...

bebek hangi sıtede eltıyın kızı yanı sıtemı neresınde erıklının yakınmı bıze acaba

sitede oturmuyo cnım.. müstakil bi binadalar.. kaynanası ve görümcesi sitede ama bilemicem onlarınkini de.. ankara yolundan erikliye dönülen kavşaktan içeri girince 5-6 sokak yukardaydı sanırım.. 1 kere çeyiz sermeye gittik kuzum tam bilemicem :))))

o zaman yakınız demekkı bızde erıklı parkının ıçındekı sıtedeyız

kahvaltıda bır diliim kekmek ve men emen yedım

canımı menemen istettin:)afiyet olsun canım benim öğle yemeğim de 12.30 da bir arkadaşımla buluşacağım için yemekhaneye inemeyeceğim bugün ona simit ayran ısmarlattım onu yiyeceğim...sulu yemek tercih ederim genelde öğlenleri en azındna çorba ama bugünlük böyle olacak...
güzel dileklerininiz için de tşk ler kızlar bu ilk torun herkes acayip mutlu..Bugün babamın da doğumgünüydü 5 gün erken geldi bebişimiz dedesine doğumgünü hediyesi oldu...ben istanbuldayım onlar izmirde ..aklım nasıl orda bilemezsiniz..

opuyorumnanaktan
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmasını nasip eylesin:Saruboceq:canım yeğenler çok kıymetli oluyor tecrübeyle sabitkaydirigubbakcemile32 kız yeğenim var birinin halasıyım birinin teyzesi canlarım onlar benim biri 4 biri 8 yaşındaopuyorumnanaktanbüyümüşte küçülmüşlerkaydirigubbakcemile3

iyi tatiller hayırlı yolculuklar diliyorum opuyorumnanaktan

hmmm.. olabilir cnım.. hiç bilmiyorum ben o tarafları...kavşaktan dönünce nurbaşak market vardı..onun az üst tarafında... :))) ayy bana bak yaa açık adres vercem yani tam bilsem.... hahha...
annemler yıldırımdalar.. ihtisastan ilerisinin yabancısıyı güzelim...

yagmurgozlu.... teşekkürler canımm :)) ama çok ayrı kalıyorum bu günlerdeburdan.. özlüyom sizi yaa...

opuyorumnanaktan

yagmurgozlu.... teşekkürler canımm :)) ama çok ayrı kalıyorum bu günlerdeburdan.. özlüyom sizi yaa...

opuyorumnanaktan

sonunda kavuşmak varsa özlemekte güzeldir benceopuyorumnanaktangüzel güzel tatilini yap bak uzun zamandır gelmemişin ist tadını çıkar biz seni bekleriz güzelim:1hug:

yıldırım derken bayrampaşa yıldırım mı???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…