- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
dün akşam benim küçük canavarı dr götürdüm öksürüğü için şanstan pratisyen varmış. buhar verdiler 15 dk arayla 4 sefer. gece yarısına kadar sürdü. zaten yorgundum üstüne tuzu biberi oldu. eşime dedimki sahurda bana yardım et bak hiç halim kalmadı. tamam demişti. sahurda çağırıyom çağırıyom kalkmıyo deli oldum tek başıma hazırladım. bide benim kp öyle sıradan hazırlanmış sofraya oturmaz. a dan z ye olacak her şey. bizimkine surat astım bir sürü. o da uyanamadım napim diyo. e peki ben kalkamasam ne yapacaktınız dedim kızdım. yaw şimdiden azıcık ö...ze bağladı bizimki. sabahta kızı uzmana götürmek için erken kalktım yüzüm gözüm davul gibi. şimdi kan verdik röntgen çektirdik öğleden sonra işin yoksa tekrar git dr. ooooooof oooooooooooof ne bitmez çilem var. güya kp inşaata bakmak için geldi şimdi face den oyun oynuyo. görümceme de sabah bilet alıyodu bayram sonrası için. muş çıkışlı. anam bunlar bayramda burda gibi görünüyolar. şimdi o yetmez kaynımgilde gelirler. ev sahibi olarak şahsen bayramı hastanede geçirmeyi düşünüyom. daha rahat olurum gibi bi his var içimde
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 80-89 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
dün akşam benim küçük canavarı dr götürdüm öksürüğü için şanstan pratisyen varmış. buhar verdiler 15 dk arayla 4 sefer. gece yarısına kadar sürdü. zaten yorgundum üstüne tuzu biberi oldu. eşime dedimki sahurda bana yardım et bak hiç halim kalmadı. tamam demişti. sahurda çağırıyom çağırıyom kalkmıyo deli oldum tek başıma hazırladım. bide benim kp öyle sıradan hazırlanmış sofraya oturmaz. a dan z ye olacak her şey. bizimkine surat astım bir sürü. o da uyanamadım napim diyo. e peki ben kalkamasam ne yapacaktınız dedim kızdım. yaw şimdiden azıcık ö...ze bağladı bizimki. sabahta kızı uzmana götürmek için erken kalktım yüzüm gözüm davul gibi. şimdi kan verdik röntgen çektirdik öğleden sonra işin yoksa tekrar git dr. ooooooof oooooooooooof ne bitmez çilem var. güya kp inşaata bakmak için geldi şimdi face den oyun oynuyo. görümceme de sabah bilet alıyodu bayram sonrası için. muş çıkışlı. anam bunlar bayramda burda gibi görünüyolar. şimdi o yetmez kaynımgilde gelirler. ev sahibi olarak şahsen bayramı hastanede geçirmeyi düşünüyom. daha rahat olurum gibi bi his var içimde
Kızlar merhabalarrrr. Yaklaşık 1 aydır yazlıktayım ay çok uzak kaldım sizlereeehepiniz çok güzel ilerliosunuz adımlarınızda ben anca 1 ayda 1 kilo verebildim çıldırıcammm :)
Yazlıktayken yengem şeker yüklemesi testi yaptırmaya gitti ben de gideyim gitmişken hiç yaptırmamıştım. Gerçi öncki gece 1 bira içmiştim ama yine de çok etkilememiştir heralde. Şekerim düşük çıktı sanırım paylaşmka istedim bilginiz var mı diye? Doktora henüz göstermedim sonuçları size sorayım dedim.
Açlık : 76
60DK.: 117
120.DK.:80 ( Sanki ani bir düşüş gibi geldi bana ama bilmiyiroum)
Glikolize Hemoglebin deikleri bir şey var o da düşük çıktı %4.76mış.
İnsulin :11,59
Fikri olan yorum yapabilcek olan var mı kızlar?
cok gecmis olsun sen anlatincada benim aklima bisey geldi ben ilk dogum yaptigimda iste lohusalikta sadece bir gün dinlenmistim ozaman kv beraber kaliyorduk iste dinlenmek sayilirsa hastanede kaldigim gece neyse eve geldim varya birak yardim etmeyi sirf kv nin ismini koymadigim icin resmen eziyet etmislerdi yemegi hazirlatiyorlardi ben yemege oturdugum zaman azye zaten kilo aldin deyip nasil rencide ediyorlardi ay fena oldum yine hatirladikca o degilde bende niye susarmisim zaten esim desen hic öyle savunma falan yoktur ama varya simdi olsa ah öyle birseydedigim gibi simdi zaten ben esime birakmam öyle birsey olsa ama esim benden önce beni savunuyor gariplik burda demekki icimde kalmis bunlar ay kusura bakmayin niye anlattigimida bilmiyorum ama rahatladim icimi dökünce
geçmişte susunca insan ilerde aklına gelince dert ediyor kendine yada vesvese sanırım bu bendede çok oluyor
ama inan insan kendisine yapıyor geçmişi hatırlayıp üzülünce
kimse kendimizi üzmeye değmez
ve kimse bizden daha değerli değil
her daim cevap verceksin ama üslubunca
yoksa daha kötü oluyoruz...
ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şeker düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?
ya ben su içmeyi hiç sevmiyorum tatsız geliyor bana içine bişeyler atayım dedim aklıma tarçın geldi ama o daha da kötü oldu şeker düzenliyormuş diye yinede zorluyorum kendimi ama tadı güzel ne olabilir acaba fikri olan var mı?
bu günkü menüm kahvalti
2 dilim ekmek
zeytin 2 dilim beyaz peynir
yumurta bol su ve sinirsiz cay
öglen
2 bardak ayran
aksamda corba ile atlatirim diyorum
anammmm kızlar doktor bana 20 kilo ver gel dedi yaaa
anammmm kızlar doktor bana 20 kilo ver gel dedi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?