80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi yerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi neymiş bana yardım ediyormuş ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış

Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi )
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim

İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın

Hepinize iyi sahurlar şimdiden

Oyyy Allah nazardan saklasın çok güzel bir jest olmuş gerçekten
İnşallah bir dahakine evlilik teklifi olarak bir süpriz yapar

Kadınların mahpuz kadari
Bende her yatacağım dediğimde aynı şey olur eşim genelde birden Tv başından kalkar hadi yatım der bende dur şunuda yapayım dur bunuda yapayım derken en az 15 - 20 dakika ondan geç yatmış olurum kendide anında uyuduğu için ertesi gün kız yine saat kaça kadar oturdun der bir tek Ramazanda rahat verir

Kız bence Nöri kantarların bir filmindeki gibi ( yazlığa bütün akrabalar geliyrodu da Nöri kantar yalının önündeki sandalda yatmak zorunda kalmıştı hani ) o filmde olduğu gibi biz gidiyoruz evi tepe tepe kullanında diye mesaj bırakıp ailecek kaçın
Bu ne abi ya bunlarda hiçmi acıma duygusu yok seni hamile hamile yoruyorlar
Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım İnşallah Rabbim bu dünyada da diğer dünyada da karşılığını sana misliyle verir ....Aminnnnnnnnn

Aramıza hoşgeldin
Şimdi sahur hazırlamam lazım ama eğer yarın sabaha kadar bir arkadaş yazmadıysa ben sana tickerin linkini yazarım sende çizelgeni oluşturur bizimle uzun ama huzurlu ve bol muhabbetli bir Zayıflama serüvenine başlarsın

selam kızlarrrrrrrr
yaa kilo vermek iyi hoşta yeni pantolonlar yeni kıyafetler almak baya masraflı olcak yaaa
inşallah verdiğimiz kiloları geri almayızzzzzz

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Artık eskisi gibi düzenli olarak buralardayım inşallah
Kaç gündür aklım sizlerdeydi pek uğrayamadığım için ama umarım bundan sonra daha sık fırsatım olur
Gece sahura kadar oturmak yaramıyor bana
Öğleni buluyor uyanmam sonrada işler bitmek bilmiyor üstelik eşimde sinir oluyor kaç gündür hep ayrı zamanlarda yatıyoruz diye
Bundan sonra bir kaç saatte olsa uyuyacağım yoksa ne erken kalkabilirim nede günlük işleri yetiştirebilirim

Umarım gönlüme göre olurda hem kilo almam hemde Bayrama kadar güzel kilolar veririm

selam kızlarrrrrrrr
yaa kilo vermek iyi hoşta yeni pantolonlar yeni kıyafetler almak baya masraflı olcak yaaa

Anam kilocuklar gitsinde varsın masraf olsun Ben son hedefime kadar birşey almayı düşünmüyorum sonuçta daha bir sürü ufak bedenlere doğru inen çeşit çeşit bedenlerde kıyafetlerim var hiç birini geçmişte atmaya veya vermeye kıyamamıştım ( iyiki )
Ondan sonrada bütün gardorobu yenileyeceğim Allahın izniyle

anammmm kızlar doktor bana 20 kilo ver gel dedi yaaa
bir kere başardın bebeğimmm yine başarırsın ben sana güveniyorummmm

selam kızlarrrrrrrr
ahhhhhh kuzummmm verelim de inana hiç sorun değil benim için zaten çoğu kıyafetim dar geliyor bana :)))

selam kizlar bugünkü menüm biraz karisikoldu daha dogrusu sabah kahvalti edemedim zamanim yotu öglen 1 gibi kahvalti ettim biliyorum yanlis ama
tost zeytin
közlenmis biber
su
cay

selam kizlar nasilsinizz ramazaniz mubarek olsunn.benim diyetim hep yarim kaldi tatildiy di ramazandi kaldi devamli. insallah ramazan dan sonra siki bir diyet olur..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Yine ben geldim
Küçük kuzuya yemek yedireceğim diye göbişim çatladı sabahtan beri
İnadıı tuttu yine yemiyor Neyse artık oda orucunu açınca yer bizimle birlikte nasılsa sabahtan beri sadece 2 biberon süt bir kaç kaşık çorba içti. Sehpaya bir sürü şey dizdim belki yer diye ama yok

Bu arada eşimin halası bir haftalığına Akçaydan gelmiş ( abla kardeş tezgah açıyorlar 3 aylığına yazlıkta oda mal almaya gelmiş )
Hazır gelmişken amcasıyla halasınıda iftara çağırayım dedim ( ben pazartesi yada pazar diye düşünüyordum ) meğer bu hafta sonu gidiyormuş bu durumda bana kaldı iki gün yani ya yarın yada öbür gün
Offfffff yine ayaklarım totoşuma vuracak mecbur daha ütülenecek iki posta çamaşır var üstelik evin her yerini temizlemiştim ama salon hariç en önemli odayı sona bırakmışım sanki içime doğmuş gibi
Eşim cumaya al olmazsa dedi bu durumda ben yarın salonu temizleyip, ütülerimi aradan çıkartıp yerleştirip birde tekrar banyoyu elden geçirmem lazım tabi birde menü oluşturup zeytinyağlı ne yapacaksam onu geceden yapmam lazım
Yine kendi kendime iş çıkardım ama olsun yeterki misafir gelsin benim küçük kuzun dediği gibi çot seviyom çoooottttttt

Akşamdan kuzunun oyuncaklarını yok edeyim ki sabah direk siler süpürürüm cadıda uyansada dağıtacak birşey bulamasın

selam kızlarrrrrrrr

İnşallah istediğimiz kiloyu verelimde allah yardım eder kıyafette yavaş yavaş alınır canım

kızlar çok sıcak yaaa nefes alamıyorummm menapoz halleri gibi oldummm içim bi garip oturduğum yerde duramıyorummm durduğum yerde terliyorum ayyy allahım kafayı yiyorum galibaaa

ay kizlar iste varya benim bu saatlerde nasil canim atistirmalik böyle abur cubu istiyor nasil desem sanki hicbirsey yememisim

benimde aynen öyle oluyor varya yoğurt yemeyi dene zarar vermez o ya cnm bu arada birşey diyeceğim biz seninle detaylı tanışmışmıydık ben unuttum da sorun olmaz sa kendinden bahsedermisin önceden ettiysen kusuruma bakma yaşın nerdensin evlimisin çalışıyormusun çocuk varmıydı?

evliyim canim 27 yasindayim 2 cocukla calisamiyorum maalesef bütün enerjimi onlara harciyorum

allah yardımcın olsun arkadaşımm allah akıl fikir versin gelen misafirlerede.işallah kuzunun önemli bişeyi yoktur geçmiş olsun canım..allah sabırlar versin sana:26::26:
aynen öyle inan önceleri diyorumya her nekadar hatirlamayim bosver desemde olmuyor bu seferde diyorum acaba onlarda hatirliyorlarmi bunlari bazende diyorum takintilimiyim neyim niye düsünüp duruyorsam diye
hepimizin ortak kaderi bu kv kp görümce ..aklmıza geldikce üzülüp hasta oluyozz be canım .bi çoğumuzsenin gibi dşünüp duruyoz :26:
amann cecooo o cadılar evin tadı tuzu ,aynı modelinden bendede var hayatımdan bezdiriyor ama 2 saat sonrada yaşama sevincim oluyor .allah hepimiz,n yavrularına güzel yazı yazsınn..ramazanda da misafir ağırlamanın tadı başka güzeldirr tabi o misafir zoraki kendine baktırmıyorsa..kolay gelsin cecoo menüde neler var ,ne pişiriyorsun misafirlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…