- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu Bu aralar oda yemek yemiyor ama devamlı dolabın başında neymiş efendim hafif birşeyler diyecekmiş oda benden duya duya aynı cümleleri kullanmaya başladı
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi yerlere yattım gülmekten
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi neymiş bana yardım ediyormuş ben dolaba koyup arkamı döndükce bir bakıyorum yine aynı kabı çıkarmış
Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi dedim ulen senin kuzenin üstelik çocuk zaten yatıya kalma niyetiyle geldi ki hiç ben gideyim demedi )
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım nasılsa işde kalmadı üstelik kuzenide eşimde erken işe gidecekler bende eşime bari erken kaldır dedim Kuzen eşimden iki saat sonra çıkacak bari çocukcağız işe geç kalmasın
Hepinize iyi sahurlar şimdiden
Oyyy Allah nazardan saklasın çok güzel bir jest olmuş gerçekten
İnşallah bir dahakine evlilik teklifi olarak bir süpriz yapar
Kadınların mahpuz kadari
Bende her yatacağım dediğimde aynı şey olur eşim genelde birden Tv başından kalkar hadi yatım der bende dur şunuda yapayım dur bunuda yapayım derken en az 15 - 20 dakika ondan geç yatmış olurum kendide anında uyuduğu için ertesi gün kız yine saat kaça kadar oturdun der bir tek Ramazanda rahat verir
Kız bence Nöri kantarların bir filmindeki gibi ( yazlığa bütün akrabalar geliyrodu da Nöri kantar yalının önündeki sandalda yatmak zorunda kalmıştı hani ) o filmde olduğu gibi biz gidiyoruz evi tepe tepe kullanında diye mesaj bırakıp ailecek kaçın
Bu ne abi ya bunlarda hiçmi acıma duygusu yok seni hamile hamile yoruyorlar
Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım İnşallah Rabbim bu dünyada da diğer dünyada da karşılığını sana misliyle verir ....Aminnnnnnnnn
Aramıza hoşgeldin
Şimdi sahur hazırlamam lazım ama eğer yarın sabaha kadar bir arkadaş yazmadıysa ben sana tickerin linkini yazarım sende çizelgeni oluşturur bizimle uzun ama huzurlu ve bol muhabbetli bir Zayıflama serüvenine başlarsın
Biliyorum çok geç oldu ama bugün inanılmaz yoğundum ve yorgunluktan aslına geberiyorum
Gündüz evimin işleri bir türlü bitmedi tam 3 kere salonu süpürmek zorunda kaldım :26:
Benim küçük cadı bütün gün peşimde dolandı durdu ve ne zaman salonu süpürsem arkasından kırıntı yapacak mutlaka birşey buldu
Dün Tansiyon aletini koluna taktı ve bana dönerek galiba tansiyonum düştü anne bir ölçeyimde bak demezmi
Tabi bugün çileden çıkardı beni. Mutfak dolabının iki gözünün içini temizleyeyim dedim devamlı elleri dolabın içindeydi
Akşam tam iftar sonrasında sizlere bakmaya niyetlendim zil çaldı eşimin kuzeni geldi
Üniversite tercihini yapması gerekiyormuş ve evlerinde net yok tabi saat 10a doğru gelince tercihleri yapması 00:30u buldu
Eeee o saatten sonrada mecbur dayının eşortmanlarından vereyimmi demek zorunda kaldım
Eşim kendime iş çıkardım diye biraz bozuldu ( hani o giderdi niye kal diye ısrar ettin dedi
Şimdide sahur hazırlamadan bir sizlere bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
Yarın inşallah erkenden damlarım
Hepinize iyi sahurlar şimdiden
kızlar bugün çarşıda işlerim vardı , nişanlım diycem artık bana ; mavide tişört beğendiğini ama benim bi görmemi istediğini söyledi ( her zaman böyle yapar ) bende tmm dedim, gittim mağazaya ürüne baktım neyse, sonra benim polodaki tişörtlerede bakmamı istedi , eywallah dedim, girdim bakınıyorum tabi ben , kasadaki bayan yanıma geldi buyrun zeynep hanım nişanlınızın hediyesi size dedi , birden şok oldum ve şaşırdım , daha önceden bi gömlek beğenmiştim ama indirimlerini bekliyodum, ordan aklına koymuş :)) 5 gündür uğraşıyormuş meğer beyimiz :))) şeker şey yaaaaaaaaaaaaaaa
Oyyy Allah nazardan saklasın
İnşallah bir dahakine evlilik teklifi olarak bir süpriz yapar
Akşam annemle babam televizyon seyrediyorlardı.
Annem, 'Geç oldu,' dedi, 'zaten yorgunum, ben yatıyorum.'
...
Annem kalktı, mutfağa gitti.
Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.
Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.
Telefonu şarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp astı ve makineyi tekrar doldurdu.
Banyodaki çöp sepetini boşalttı.
Islak bir havluyu kurusun diye duş perdesinin borusuna astı.
Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçekleri suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.
Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı, eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu.
Kek tarifleri defterini çıkardı,arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu.
Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı,dişlerini fırçaladı.
Gece kremini ve kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.
Tırnaklarına baktı, törpüledi.
İçeriden 'sen yatmaya gitmemiş mıydın' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabını doldurdu.
Kapıları pencereleri kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.
Kardeşimin odasına gitti, oğlan uyumuş diyerek, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı, gömleğini astı, yerdeki kirli çorapları toplayıp sepete attı.
Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi.
Kendi odasına gitti, saati kurdu, ertesi gün giyeceklerini hazırladı.
6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi.
İşte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı.
Sizce bu işte bir gariplik yok mu?
Kadınların mahpuz kadari
Bende her yatacağım dediğimde aynı şey olur
dün akşam benim küçük canavarı dr götürdüm öksürüğü için şanstan pratisyen varmış. buhar verdiler 15 dk arayla 4 sefer. gece yarısına kadar sürdü. zaten yorgundum üstüne tuzu biberi oldu. eşime dedimki sahurda bana yardım et bak hiç halim kalmadı. tamam demişti. sahurda çağırıyom çağırıyom kalkmıyo deli oldum tek başıma hazırladım. bide benim kp öyle sıradan hazırlanmış sofraya oturmaz. a dan z ye olacak her şey. bizimkine surat astım bir sürü. o da uyanamadım napim diyo. e peki ben kalkamasam ne yapacaktınız dedim kızdım. yaw şimdiden azıcık ö...ze bağladı bizimki. sabahta kızı uzmana götürmek için erken kalktım yüzüm gözüm davul gibi. şimdi kan verdik röntgen çektirdik öğleden sonra işin yoksa tekrar git dr. ooooooof oooooooooooof ne bitmez çilem var. güya kp inşaata bakmak için geldi şimdi face den oyun oynuyo. görümceme de sabah bilet alıyodu bayram sonrası için. muş çıkışlı. anam bunlar bayramda burda gibi görünüyolar. şimdi o yetmez kaynımgilde gelirler. ev sahibi olarak şahsen bayramı hastanede geçirmeyi düşünüyom. daha rahat olurum gibi bi his var içimde
Kız bence Nöri kantarların bir filmindeki gibi ( yazlığa bütün akrabalar geliyrodu da Nöri kantar yalının önündeki sandalda yatmak zorunda kalmıştı hani
Bu ne abi ya bunlarda hiçmi acıma duygusu yok seni hamile hamile yoruyorlar
Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım
merhaba bayanlar,
ben de c.tesi günü diyetisyen kontrolünde başladım diyete. şuan ramazana uygun bir diyet uyguluyoruz. 87.8 ile başladım. bugün sabah tartıldığımda 86.4 gördüm:) ilk kez diyetisyenle deniyorum kilo vermeyi. daha önce kulaktan dolma bilgilerle denedim. kitaplardan diyeter yaptım olmadı. çünkü bana özel birşey yapılması gerekiyormuş. şuan hiç aç hissetmiyorum ve inanılmaz mutluyum:)
spor yapacak vakit bulamıyorum ama onu da şöyle çözdük; evde yürüyüş programını yapmaya başlayacağım bugün itibariyle.
kısmetse ayda 4 max. 5 kilo vererek devam edicem.
artık ben de burdayım:)
buarada yazılarınızın altındaki çizelgeden ben de istiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Aramıza hoşgeldin
Şimdi sahur hazırlamam lazım ama eğer yarın sabaha kadar bir arkadaş yazmadıysa ben sana tickerin linkini yazarım