anladım tatlımmmmm memnun oldum
kızlar ramazanda diyetle aranız nasıl ben ramazan boyu ara verdim tatlı tuzlu ne olsa yiyorum inşallah ramazan bitene kadar kilo almam
kızlar ramazanda diyetle aranız nasıl ben ramazan boyu ara verdim tatlı tuzlu ne olsa yiyorum inşallah ramazan bitene kadar kilo almam
iyi geceer kızlarrr
dün devlet hastANESİNİNdiyetisyenine gittim
ne kadar yağ verdim acep merak ettim .birde ramazan menüsü yazdırmak istedim
8 kilo yağ vermişim önceki sonuçlarla karşılatırınca.5 kilo ne verdim bilmiyorum su mu kasmı .
aman neyse işallah ödemdr...size ramazan diyetimi yazıyım kızlar biz yani ben baya az yiyormuşum
iftar
1 hurma
1 kase çorba.
15 dk ara
2 köfte kadar yağsız et
6 kaşık sebze ye.
1 kase yoğurt
2 ince dlm ekmek
yağsız salata
gece
3 porsiyon meyve
sahur
1 su bar süt
1 yumurta
1 dlm peynir
4 dlm kepekli ekmek
3 hurma
domates
salatılık
açık çay
faydalanmak isterseniz diye düşündüm iyi geceler kk topigi
tşk ederizz beyazım canımmmmmmmmiyi geceer kızlarrr
8 kilo yağ vermişim önceki sonuçlarla karşılatırınca.5 kilo ne verdim bilmiyorum su mu kasmı .
aman neyse işallah ödemdr...size ramazan diyetimi yazıyım kızlar biz yani ben baya az yiyormuşum
iftar
1 hurma
1 kase çorba.
15 dk ara
2 köfte kadar yağsız et
6 kaşık sebze ye.
1 kase yoğurt
2 ince dlm ekmek
yağsız salata
gece
3 porsiyon meyve
sahur
1 su bar süt
1 yumurta
1 dlm peynir
4 dlm kepekli ekmek
3 hurma
domates
salatılık
açık çay
öptümm canımmmm
kizlar ben mate cayi iciyorum bir iki gündür güzel böyle portakal aromali pskoljikmidir bilmem ama bayagi istah kapatiyor onu iciyorum sanki böyle yeni yemisim gibi bak az önce yaptim iyi geliyor denemeyen varsa tavsiye ederim
valla bende aynı durumdayım üstelik iştahım da bayağı bir açıldı
sizleri gördüm iyi oldum şekerummahhhhhhhhhhhhhhhhhhh fıstığım nasılsın iyimisin?
iyi geceer kızlarrr
iftar
1 hurma
1 kase çorba.
15 dk ara
2 köfte kadar yağsız et
6 kaşık sebze ye.
1 kase yoğurt
2 ince dlm ekmek
yağsız salata
gece
3 porsiyon meyve
sahur
1 su bar süt
1 yumurta
1 dlm peynir
4 dlm kepekli ekmek
3 hurma
domates
salatılık
açık çay
:)))) benzetme süperrr tanım aynı ben :)ne yazık ki benimde iştahım açık kedi gibi mutfakta dolanıp duruyorum ne yesem diye
ayyyyyyyyy ben yerim onlarııııı şeker şeylerrrr hayvan bile olsalarrrr duyguları var baksana :)sizleri gördüm iyi oldum şekersen nasılsın dün babaannnemlere gittim 1 gece kaldım kocada yok diye u gün geldi koca eve geldik beraber.:44:.birazdeğişiklik oldu iyi geldi bana , gelirken 2 gelin getirdim eve babaaannem benim kızlara hediye etti yavru 1 tavşanla yavru ördek. .ikisi bir arkadaş olmuşlar kucaklaşmadan uyumuyorlar .bebeklikten alştılar birbirlerine birbirlerinin tüylerini temizliyorlar..çok sevimlilr .
mate çayı en güzel bitkilerimizdendirrr çok etkilidir kilolu olanların yağ yakmasını sağlar fazla kilosu olmayanların ise kilosunu korumasını ancak dikkat edilmesi gereken birşey var mate kaynar suyla demlenmiyorr ona dikkat etmek gerekiyor içecek olanları da şimdiden uyaralım :)
ne yazık ki benimde iştahım açık kedi gibi mutfakta dolanıp duruyorum ne yesem diye
kızlar size doyum olmazayrılmakda istemiyorum ama dün gece hiiiiç uyuyamadım yerimi yadırgadım gündüzde utandım yatmaya misafirlikde gözümü açamıyorummm ..hepinize iyi uykularrr.
ne demek canım benim görevimmmm aldığın yerde hata var akdardan aldıysan uyarması gerekirdi.oy oy oy ben naptim direk kaynar suya atiyordum sagol canim uyarin icin
kızlar size doyum olmazayrılmakda istemiyorum ama dün gece hiiiiç uyuyamadım yerimi yadırgadım gündüzde utandım yatmaya misafirlikde gözümü açamıyorummm ..hepinize iyi uykularrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?