ayy banada ye dediler büyünce yee diye, ama olmaz ben arkadaş yemiyorum dedim bizimkilere:)))) benzetme süperrr tanım aynı ben :)
ayyyyyyyyy ben yerim onlarııııı şeker şeylerrrr hayvan bile olsalarrrr duyguları var baksana :)
ay hepimizin ortak derdi bu galiba bazen diyorum esim cocuklar olmasa alisveris falanda yapmasam o zaman birsey yok der otururum yerime
bizim evde öyle değil aslında bana kalmış ben alırsam ya da yaparsam eve girer yoksa girmez ama ramazanda mecburi oluyo evde ramazandan sonra eve girecek şey sadece bitter çikolata ve dondurma tatlı yapımı bayramdan sonra son bulacak inşallah
yok canim ya benim esimde yemek cok yemez ama böyle aburcubur acaip cok yiyor valla bana sormadan bir bakarim kaybolmus birde geli eli kolu dolu bir gramda almiyor adaletmi bu ya
kızlar çok sıcak yaaa nefes alamıyorummm menapoz halleri gibi oldummm içim bi garip oturduğum yerde duramıyorummm durduğum yerde terliyorum ayyy allahım kafayı yiyorum galibaaa
istanbula gel canım burası serin yağmur bile yağdı
amann cecooo o cadılar evin tadı tuzu ,aynı modelinden bendede var hayatımdan bezdiriyor ama 2 saat sonrada yaşama sevincim oluyor .allah hepimiz,n yavrularına güzel yazı yazsınn..ramazanda da misafir ağırlamanın tadı başka güzeldirr tabi o misafir zoraki kendine baktırmıyorsa..kolay gelsin cecoo menüde neler var ,ne pişiriyorsun misafirlere
Slm kızlar nekadar erken geldim dimi:))). Dün benim cücüğe dr igne verdi. Canım yaaa nasıl agladı. Demek hastalıgı baya iyi ilerlemişki iki tane de antibiyotik verdi bide sanırsam öksürük şurubu. Sagolsun neyi oldugunu da soylemedi. Devlet hastanesi işte. Reçeteyide elle yazdı teşhis okunmuyo amaaaaan offfff. Neyse boşverin beni
daha kız öyle diyorsaa eşini düşünemiyorum ramazan ramazan günaha girmeye hiç gerek yok :)))Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah bugün herkesin günü çok rahat ve güzel geçer
Benim bugün temizlik günü malum yarın misafirler gelicekyani çok çalışmam lazım çoooooooook
Menümü belirledim şükürToplam 11 kişi olacağız ( KVde dahil ) onuda daha aramadım ama neyse ararız nasılsa daha gün uzun Eşime sen haber ver dedim ama inat ille ben kendim arayacakmışım tabi biliyor kadın onu bile sorun edecek. Aslında ben bile arasam şimdi yarın buyur gel diye emin olun bu seferde diğerlerine daha evvel haber verdi beni son anda zoraki çağırdı diye tripler atacak ( huyunu biliyorum huyu kuruyasıca )
Zaten bana gıcık olmuş cumartesi kızkardeşime iftara gideceğiz diyeo gün kızı geliyormuş yurtdışından da niye onu düşünerek iftarı erteleyemezmişiz. Eşime bari iftardan sonra ablana çaya gelin demiş bende söylendim zaten geç saatte iftar açılıyor sofradan kalkıp direk ablasınamı koşacağız sonuçta daha 20 gün burada bizde ilk değil ikinci gün gidiveririz ama olmaz ille yalakalık yapacaklar ya damada ve kızına eşime hiç kusura bakma işim olmaz başka bir gün gideriz dedim oda sağ olsun tamam nasıl istersen dedi
Hee bu arada benim KV benim Telefonun aynısını istiyordu ya havamı söndürmek içineşime dün nasıl bir naz yaptıysam ama ben bu telefonu çok sevdim ya banane ona başka alalım hem ne yapacak o akıllı telefonu diye baktım adam inatlaşıyor o zaman bana İphone 5 alacaksın dedim 2 000 küsürlük telefonda inat edince ( ki hayatta işim olmaz beğenmiyorum bile ) adam anında yumuşadı o zaman sence anneme başka ne gibi bir telefon alabiliriz demeye başladı
Anam ben bu oyunlar ve edepsizlikle adamı yine dediğimi yapmaya ikna ettim yaAnası bilse yeminle sinirden iyice kudurur hiç söylemeden emrivaki yapacağız bu sana yeterlidir diye
Canım bende senin gibiyim hani utanmasam bütün gün evin içinde çamaşırla oturacağımama işte her an birinin zile basma tehlikesi var birde kuzu kızda olsa hemen aaaa anne sütlükleri gördüm diye kuçağıma oturuyor
Kızzzzzzzzz ne zaman yağdı valla görmedimİstanbulun neresi o serin olan atlıyayım geleyim hafif rüzgar var ama sıcak esiyor resmen buralarda sanki
Sorma canım dün gece bir kriz daha yarattı cadı
Hep birlikte yatağımıza sıralandık ( cadı da bizimle yatsın dedik ) sonra cadı tutturdu yok benim odama diye iyi sen git yat dedik yok ille babamda gelsin dedikız baban nerde yatacak dedik ablamın yatağında diyor bide utanmadan Yarım saat inatlaştık hadi uyu diye oda hadi gidelim diğer odaya diye
Eşimde benden ayrı yatmak istemeyince gel bari o uyuyana kadar sıkışalım kızın yatağına dedik ama ne gezer odaya girer girmez tutturdu irlikte yatacağız diyeablasının yatağına 3 kişi sıkışacakmışız :26:
Eşim sen annenle yat ben yerde yatayım diyor onuda kabul etmedi en sonunda senin ananın diye başladımve kendime yer yatağı yaptım sabahta bir uyandım hatun kendi yatağında eşimde ferah ferah tek yatıyor
İşe gitmek için uyandırdım; ne zaman yattı o cadı yatağına dedim de gece sen uyuduktan hemen sonra oda uyudu bende yatırdım demezmilen seninde kızınında diye sabah sabah beni dellendirdi ulen yerde belim tuttuldu bari hatun uyanda yatak odasına geç de bari dimi ama dedim haklısın diye diye gitti işe
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce şifa bulur iyileşir senin kuzu ...Aminnnnnnnnnn
menü güzel canımmm tam ramazan menüsü afiyet olsun şimdiden çorbayı mercimek yap kızzz :)))Bu arada yarınki misafirlerim için yapmayı düşündüğüm menü
Mercimek yada Tarhana çorbası ( henüz karar veremedim tam)
Ortaya
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Karışık salata
Belki birde cacık
Büyük servis tabaklarınada;
Az birşey patates püresi
Tereyağlı / Tel şehriyeli Pilav
Tavuk Schnitzel ( yağlı kağıtla fırına sürüyorum )
Tatlı olarak
Güllaç ( eşim yapacakmış bu geceden)
Hem çok fazla olmamış olur hemde doyurur diye düşündümtabi benim acımdanda daha az servis git geli olur
Bu arada ben bunlardan sadece çorba, salata ve çok az Tavuk schnitzel yemeyi düşünüyorumTatlı zaten yemem
Bu arada yarınki misafirlerim için yapmayı düşündüğüm menü
Mercimek yada Tarhana çorbası ( henüz karar veremedim tam)
Ortaya
Zeytinyağlı Taze Fasülye
Karışık salata
Belki birde cacık
Büyük servis tabaklarınada;
Az birşey patates püresi
Tereyağlı / Tel şehriyeli Pilav
Tavuk Schnitzel ( yağlı kağıtla fırına sürüyorum )
Tatlı olarak
Güllaç ( eşim yapacakmış bu geceden)
Hem çok fazla olmamış olur hemde doyurur diye düşündümtabi benim acımdanda daha az servis git geli olur
Bu arada ben bunlardan sadece çorba, salata ve çok az Tavuk schnitzel yemeyi düşünüyorumTatlı zaten yemem
amiiin canım teşekkür ederim , sağolsun güzel jestler yapar romantik prensimOyyy Allah nazardan saklasınçok güzel bir jest olmuş gerçekten
İnşallah bir dahakine evlilik teklifi olarak bir süpriz yapar
yok yawru yaa nişanlı dğeilim ama nişanlı gibiyiz artık, kaç sene oldu, ailem etrfaım hep biliyo o yüzden sevgilim yazmak gelmedi içimdenanammmmmmmm kız sen nişanlımıydınnnn allah kavuşdursun canım benim , ne güzel bir süpriz olmuş öyle maşallah allahım nazarlardan belalardan korusun sizi
canım benim ramazanla aram çok iyi maaşallahkızlar ramazanda diyetle aranız nasıl ben ramazan boyu ara verdim tatlı tuzlu ne olsa yiyorum inşallah ramazan bitene kadar kilo almam
iyi geceer kızlarrr
dün devlet hastANESİNİNdiyetisyenine gittim
ne kadar yağ verdim acep merak ettim .birde ramazan menüsü yazdırmak istedim
8 kilo yağ vermişim önceki sonuçlarla karşılatırınca.5 kilo ne verdim bilmiyorum su mu kasmı .
aman neyse işallah ödemdr...size ramazan diyetimi yazıyım kızlar biz yani ben baya az yiyormuşum
iftar
1 hurma
1 kase çorba.
15 dk ara
2 köfte kadar yağsız et
6 kaşık sebze ye.
1 kase yoğurt
2 ince dlm ekmek
yağsız salata
gece
3 porsiyon meyve
sahur
1 su bar süt
1 yumurta
1 dlm peynir
4 dlm kepekli ekmek
3 hurma
domates
salatılık
açık çay
faydalanmak isterseniz diye düşündüm iyi geceler kk topigi
geçmiş olsun canımmmerhabalar herkese nasilsiniz bugün bakalim beni sorarsaniz iyi gibiyim biraz kafam karisik bugün cilt doktoruna gittim kolumda ben vardi benim görürgörmez alalim onu dedi ama bilmiyorum incelemeden falan kötü birseymi dedim yok sadece görüntü acisindan dedi bende kararsiz kaldim anneme sordum iyi olmaz aldirma zarari yoksa diyor ama bakalim artik eee sizde nevar ne yok
iyi günler kızlarr
size bişey sorcam kızlarrr özellikle ELMAMŞEKERİMMM
sana
acı çehre diye bir tohum duydum ,bağırsak tenbelliğine iyi geliyormuş.:26:ayıptır söylemesi benim bağırsaklar bayaaaa bi tenbel wc ye 3 günde bir ancak gidebiliyorummbu acı çehreyi alsam iyi gelirmi yoksa b zararı olurmu bilmiyorum :44:nette araştırcam ama sizlerede danışmak istedim eeeee elma şekerim nede olsa okulunu okumuşşş bilgisi vardırr muhakkak
geçmiş olsun canımm
sen özele gittiysen ondan hemen alalım demiştirr.benim her yerim ben dolu devlette bi makine gibi bişeyle baktı sanırım iyice yaklaştırıyor o şey görüntüyü,bi zararı yok aldırman gerekmez ama illede rahatsız oluyorum aldırcam dersen kesip çıkarmak lazım dediler ondada azda olsa iz kalırmış.lazede sadece özelde var .sen bilirsin ama bi zararı yoksa zaten kolundaymış çok dikkat çekicek yer deyil aldırma tabii sen ve doktorun bilir.ama illede alalım diyorsa sözünü dinle doktorun
sağolasın canımmselam canim aci cehreyi bilmiyorum ama tecrübelerime dayanarak söyleyim bagirsak tembelline en iyi ac karnina kuru kaysi vekuru erik inan beni bunlar kurtardi birde ben sabahlari sekersiz kahve ama ac karnina cok iyi geliyor bana tüm gün rahat geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?