ayyyy süper olur canım ya :123:aminnnnnnnnnnnn balımmmmmm , bakarsın aynı dönemde evleniriz :)
yok aslinda senelerdir ayni gibi sadece böyle nasil desem hani sivilce gibi kabardi bakalim artik buarda benim derdim bitmez benim oglan 9 yasinda son zamanlar kilo almaya baslamisti iki senedir falan endokrolojiye götürmüstüm gecen aradilar kan vermistik sonuclar cikti guatr varmis yavrumdanasil üzülüorum ondanmis kilo almasi ilac verdi günlük almasi icin diyorum kac yasinda daha düzelirmiki kac gündür uyuyamiyorum
sen demi ekmek yemediğim zaman yemek yememiş sayıyor kendimiiii bennn onsuz olmuyor :)himm ben zaten makarnayi ve pilavi hic aramam yani olmasada olur ekmek alayim onlarin yerine ah ah bu ekmek yemeyede annem alistirdi beni yemezsen karnin doymaz yok büyümezsin simdi diyorum niye alstirdin beni ekmege cok düskünüm sanki yemezsem doymuyormusum gibi
ne yazıkki bu insanlarrr hayatımız da hep vardı ve hep olacak allah bizlere sabır versinnn kli onları çekebilelimsagol canim cok var öyle düsüncesizlerden mesala atiyorum bir yerde falan aa kova nolmus bu iste cocuguma az ye su haline bak birde es dost güya ama artik agizlarinin payini veriyorum cünkü onlarin tek derdi rencide etmek cünkü bunlari söäyleyen insanlarda tabii kimsenin anneligini sorgulamak haddime düsmez ama bir laf varya saldim cayira mevlam kayira diye cocuklariyla o sekildeler oglumada söylüyorum bosver aldirma diye ama iste cocuk icerliyor bazen hic anlatmiyor biraz kendine güvensizlikte olusuyor böyle inan diyorum bazen böyle insanlarla ugrasmak zorundamiyim
ayyyy süper olur canım ya :123:
canım çok geçmiş olsun, inş. kuzucuk iyleşir, sevinmeniz gereken yer ise erkenden durumu anlamış olmanız yoksa daha da kötü sonuçlar olabilrdi, ilacını kullanıyorsa bence gelişim sürecinde olduğundan devamlı olmaz diye düşündüm, bilmem yanılıyor muyum :44:
ayyyy süper olur canım ya :123:
canım çok geçmiş olsun, inş. kuzucuk iyleşir, sevinmeniz gereken yer ise erkenden durumu anlamış olmanız yoksa daha da kötü sonuçlar olabilrdi, ilacını kullanıyorsa bence gelişim sürecinde olduğundan devamlı olmaz diye düşündüm, bilmem yanılıyor muyum :44:
valla bende öyleyim canım çocukken ekmeksiz yemek büyük bi zevkti ama ekmek ye karnın doymaz diye diye .şimdi bağımlısı oldum kokusu bile beni mest ediyor çokk seviyorum mubareği.2 tabak makarna yesem karnım doymaz ama .2 dlm kepek ekmeği doyuruyor benihimm ben zaten makarnayi ve pilavi hic aramam yani olmasada olur ekmek alayim onlarin yerine ah ah bu ekmek yemeyede annem alistirdi beni yemezsen karnin doymaz yok büyümezsin simdi diyorum niye alstirdin beni ekmege cok düskünüm sanki yemezsem doymuyormusum gibi
ahhh ahhh canımm yaa sorma aynı durum bizdede var .büyük şişman az yesin çok mu yiyor diye çocuğu üzüyorlaer halbuki yemeside yok .bide çevremdekilere hiçç bahsetmedim çocuğun hastalığından yakınımda eczane var ama ben taaaaa 2 otobüsle uzakya bi eczanem var alıyorum ilacı bile herkes bi tuhaf anlamadan etmeden kulp takarlar çocuğa .etraf ök....zz kaynıyor tatlım .biri laf sokmasa öbürü sokar ..küçük kızımda zayıf buna şunu yedir bunu yedir sankş ben bakmıyom çocuğa ,sanki onlardan bilicem .olmayınca olmuyor işte bunlar insan yavrusu,oyuncak diyilki istedigin gibi şekillendiresin.allahıma binlerce şükürler olsun eli ayağı tutuyor akılları eriyor yavruların .çok kızarım çarşıda pazarda bi engelli görüncedönüp dönüp bakanlara küçümseyen gözlerle onlara bakanlara.kimin başına ne geliceği belli olmaz hangimizim garantisi var sanki şu hayatta.ayağımız kayıp başımızı vurmamız bile yeter sakat kalmak için .allah akıl feraset versin milletesagol canim cok var öyle düsüncesizlerden mesala atiyorum bir yerde falan aa kova nolmus bu iste cocuguma az ye su haline bak birde es dost güya ama artik agizlarinin payini veriyorum cünkü onlarin tek derdi rencide etmek cünkü bunlari söäyleyen insanlarda tabii kimsenin anneligini sorgulamak haddime düsmez ama bir laf varya saldim cayira mevlam kayira diye cocuklariyla o sekildeler oglumada söylüyorum bosver aldirma diye ama iste cocuk icerliyor bazen hic anlatmiyor biraz kendine güvensizlikte olusuyor böyle inan diyorum bazen böyle insanlarla ugrasmak zorundamiyim
merhabalar herkese nasilsiniz bugün bakalim beni sorarsaniz iyi gibiyim biraz kafam karisik bugün cilt doktoruna gittim kolumda ben vardi benim görürgörmez alalim onu dedi ama bilmiyorum incelemeden falan kötü birseymi dedim yok sadece görüntü acisindan dedi bende kararsiz kaldim anneme sordum iyi olmaz aldirma zarari yoksa diyor ama bakalim artik eee sizde nevar ne yok
allah razi olsun sanada gecmis olsun bir yandanda seviniyorum en azindan yasi kücükken ögrendik doktorda öyle söyledi erken tedavi herzaman iyidir rabbim daha kötülerinden korusun yavrularimizi spora gelince bizimkinede doktor bir liste yapti hani diyet degil mesala 3 ögün tam yesin aburcubur yemesin gibi ha birde mesala 4 saat oturuyorsa 4 saat spor yapsin dedi ama benimki biraz hareketsiz insallah düzene girer cünkü iste cocuklar daha mesala gecen bizimki heralde bir arkadasiyla kavga etmis cocukta buna sisko demis hadi oneysede cocugun anneside gelmis demiski utanmiyormusun sanas bak ona bak nasil kavga edrsiniz diye benimki anlamiyor ama oda hani kilosunu ima etmis diyorum ne insanlar var
kızlarr nerdesinizzz hadi gelin garii
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese kocaman bir günaydın
İnşallah bugün herkesin günü çok rahat ve güzel geçer
Benim bugün temizlik günü malum yarın misafirler gelicekyani çok çalışmam lazım çoooooooook
Menümü belirledim şükürToplam 11 kişi olacağız ( KVde dahil ) onuda daha aramadım ama neyse ararız nasılsa daha gün uzun Eşime sen haber ver dedim ama inat ille ben kendim arayacakmışım tabi biliyor kadın onu bile sorun edecek. Aslında ben bile arasam şimdi yarın buyur gel diye emin olun bu seferde diğerlerine daha evvel haber verdi beni son anda zoraki çağırdı diye tripler atacak ( huyunu biliyorum huyu kuruyasıca )
Zaten bana gıcık olmuş cumartesi kızkardeşime iftara gideceğiz diyeo gün kızı geliyormuş yurtdışından da niye onu düşünerek iftarı erteleyemezmişiz. Eşime bari iftardan sonra ablana çaya gelin demiş bende söylendim zaten geç saatte iftar açılıyor sofradan kalkıp direk ablasınamı koşacağız sonuçta daha 20 gün burada bizde ilk değil ikinci gün gidiveririz ama olmaz ille yalakalık yapacaklar ya damada ve kızına eşime hiç kusura bakma işim olmaz başka bir gün gideriz dedim oda sağ olsun tamam nasıl istersen dedi
Hee bu arada benim KV benim Telefonun aynısını istiyordu ya havamı söndürmek içineşime dün nasıl bir naz yaptıysam ama ben bu telefonu çok sevdim ya banane ona başka alalım hem ne yapacak o akıllı telefonu diye baktım adam inatlaşıyor o zaman bana İphone 5 alacaksın dedim 2 000 küsürlük telefonda inat edince ( ki hayatta işim olmaz beğenmiyorum bile ) adam anında yumuşadı o zaman sence anneme başka ne gibi bir telefon alabiliriz demeye başladı
Anam ben bu oyunlar ve edepsizlikle adamı yine dediğimi yapmaya ikna ettim yaAnası bilse yeminle sinirden iyice kudurur hiç söylemeden emrivaki yapacağız bu sana yeterlidir diye
Canım bende senin gibiyim hani utanmasam bütün gün evin içinde çamaşırla oturacağımama işte her an birinin zile basma tehlikesi var birde kuzu kızda olsa hemen aaaa anne sütlükleri gördüm diye kuçağıma oturuyor
Kızzzzzzzzz ne zaman yağdı valla görmedimİstanbulun neresi o serin olan atlıyayım geleyim hafif rüzgar var ama sıcak esiyor resmen buralarda sanki
Sorma canım dün gece bir kriz daha yarattı cadı
Hep birlikte yatağımıza sıralandık ( cadı da bizimle yatsın dedik ) sonra cadı tutturdu yok benim odama diye iyi sen git yat dedik yok ille babamda gelsin dedikız baban nerde yatacak dedik ablamın yatağında diyor bide utanmadan Yarım saat inatlaştık hadi uyu diye oda hadi gidelim diğer odaya diye
Eşimde benden ayrı yatmak istemeyince gel bari o uyuyana kadar sıkışalım kızın yatağına dedik ama ne gezer odaya girer girmez tutturdu irlikte yatacağız diyeablasının yatağına 3 kişi sıkışacakmışız :26:
Eşim sen annenle yat ben yerde yatayım diyor onuda kabul etmedi en sonunda senin ananın diye başladımve kendime yer yatağı yaptım sabahta bir uyandım hatun kendi yatağında eşimde ferah ferah tek yatıyor
İşe gitmek için uyandırdım; ne zaman yattı o cadı yatağına dedim de gece sen uyuduktan hemen sonra oda uyudu bende yatırdım demezmilen seninde kızınında diye sabah sabah beni dellendirdi ulen yerde belim tuttuldu bari hatun uyanda yatak odasına geç de bari dimi ama dedim haklısın diye diye gitti işe
Canım çok çok geçmiş olsun
Umarım bir an önce şifa bulur iyileşir senin kuzu ...Aminnnnnnnnnn
haniii nerdesin yaaayettim gariiiiiiiiiiiiii :)
bense geç kaldım
daha kız öyle diyorsaa eşini düşünemiyorum ramazan ramazan günaha girmeye hiç gerek yok :)))
menü güzel canımmm tam ramazan menüsü afiyet olsun şimdiden çorbayı mercimek yap kızzz :)))
kolay gelsin sana şimdiden cecoooocummm
adın neydi gız seninnn..???
bu arada ben bu kayınvalidelerin topununnn....................
noktaya canı isteyen istediğini yerleştirsin :)))) mucx hepinize
valla bende öyleyim canım çocukken ekmeksiz yemek büyük bi zevkti ama ekmek ye karnın doymaz diye diye .şimdi bağımlısı oldum kokusu bile beni mest ediyor çokk seviyorum mubareği.2 tabak makarna yesem karnım doymaz ama .2 dlm kepek ekmeği doyuruyor beni
ahhh ahhh canımm yaa sorma aynı durum bizdede var .büyük şişman az yesin çok mu yiyor diye çocuğu üzüyorlaer halbuki yemeside yok .bide çevremdekilere hiçç bahsetmedim çocuğun hastalığından yakınımda eczane var ama ben taaaaa 2 otobüsle uzakya bi eczanem var alıyorum ilacı bile herkes bi tuhaf anlamadan etmeden kulp takarlar çocuğa .etraf ök....zz kaynıyor tatlım .biri laf sokmasa öbürü sokar ..küçük kızımda zayıf buna şunu yedir bunu yedir sankş ben bakmıyom çocuğa ,sanki onlardan bilicem .olmayınca olmuyor işte bunlar insan yavrusu,oyuncak diyilki istedigin gibi şekillendiresin.allahıma binlerce şükürler olsun eli ayağı tutuyor akılları eriyor yavruların .çok kızarım çarşıda pazarda bi engelli görüncedönüp dönüp bakanlara küçümseyen gözlerle onlara bakanlara.kimin başına ne geliceği belli olmaz hangimizim garantisi var sanki şu hayatta.ayağımız kayıp başımızı vurmamız bile yeter sakat kalmak için .allah akıl feraset versin millete
ben geldim burdayımhaniii nerdesin yaaa
yoklama yapıyorum
.
melankoli..yokkk
elmaşekerii.yok
ayyüzlü.yok
ceco.yok
ist.87.varrrr
kova.yok
wintersun.yokk hastaraporlu
nilersin.yok
duyumm. kaçtııı yok
sevilcan yokk
herkes devamsızlıkdan kaldıııı..tahtaya yazdım sizii
çok geçmiş olsun canımSelamün Aleyküm kızlarrrrr
Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak
Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyorduKvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerektabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış
Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn
Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorumAllahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah
Bende misafire mercimek çorbasını daha çok yakıştırıyorum doğrusu
Heee tarhanaya bayılırım o ayrı
Benim adım banu canım
Bu arada ben o boşluğu istesemde dolduramambizimki nasıl bezdirdiyse onun içinde olsa yaz yaz dolmaz o boşluklar
Ben Kaynanatör diyorum artık
Artık 4 senedir kadına Anne demiyorum ama farkındamı değil yoksa umurunda mı değil bilmiyorumbence farkında olsa kesin olay çıkarmıştı neyse alayına giderim istediği olayı çıkarsın valla artık eski saftirik sessiz her lafı yutan banu yok karşısında o yüzden biraz desturla yaklaşıyor ( iki üç ayda bir de olsa )
5 gün gecikmeli olarak kırmızı kart gördüm, 10 gün oruca ara verdim zorunluhem sevindim hem üzüldüm bu duruma ben yaw ...
kızzo yeni banunun tarifini banada versene ,kaç ölçü tuz.kaç bardak sirke koydun ne kadar fırında pişti bu yeni banu bende becerebilirsem yeni bir beyaz çıkarıyım
ağzıııınaa sağlıkk içimn yağları eridiisabır sabır bir yere kadardı be güzelim en son herifi kapı önüne koymaya kalkışınca birkaç sene evvel adam sırf boşanmıyalım herşeye razı geldiBende o zaman müdahale edeceksin demiştim tabi yapamıyacağını söyleyince o zaman bana karışmayacaksın demiştim ve şimdi hiç karışmıyor sağ olsun şakayla karışık lafımı söylüyorum her zaman ama dellendirdiğinde bir kaç kere sesimide yükselttim hiç kusura bakmasın
Bir keresinde bana spor salonuna niye yüzük takmadan gidiyorsun yoksa kendini bekarmı tanıtıyorsun demişti eşimin yanında bende bir dellendimHeeee kendime yeni kaynana adayı arıyorum dedim ( sonuçta kadın erkek ayrı gittiğim yer ) oda baştan tabi benden iyisini bulursun belki bir sonraki sefere diyince bende iyice dellendim ve resmen sesimi yükselterek bende bu şans varken kesin yine senin gibisi bana deng gelir dedim Sinirden kudurdu ama tabi birşey diyemedi sonuçta hak etmişti
Eşim tek kelime bile etmedi tabi doğal olarak çünkü o an kesin onuda o sinirle aradan çıkartırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?