80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aminnnnnnnnnnnn balımmmmmm , bakarsın aynı dönemde evleniriz :)
ayyyy süper olur canım ya :123:

canım çok geçmiş olsun, inş. kuzucuk iyleşir, sevinmeniz gereken yer ise erkenden durumu anlamış olmanız yoksa daha da kötü sonuçlar olabilrdi, ilacını kullanıyorsa bence gelişim sürecinde olduğundan devamlı olmaz diye düşündüm, bilmem yanılıyor muyum :44:

sen demi ekmek yemediğim zaman yemek yememiş sayıyor kendimiiii bennn onsuz olmuyor :)

ne yazıkki bu insanlarrr hayatımız da hep vardı ve hep olacak allah bizlere sabır versinnn kli onları çekebilelim

cok sagol canim bende ilk duydugumda hem üzüldüm hem sasirdim sonrada sükrettim dedigin gibi erken tedaviye baslamamiz bir sans düsünsene farketmesek ne bileyim belki yasi büyüdükce bu hastalikta ilerleyecekti doktorumuzda öyle söyledi korkacak bisey olmadigini bazen iste ergenlige dogru bu hormonlarin böyle nasil desem karistigini falan rahatlatti bizi tekrar cok sagol canim iyi dileklerin icin inan burasi beni okadar rahatlatiyorki hepinize cok tesekkür edrim

valla bende öyleyim canım çocukken ekmeksiz yemek büyük bi zevkti ama ekmek ye karnın doymaz diye diye .şimdi bağımlısı oldum kokusu bile beni mest ediyor çokk seviyorum mubareği.2 tabak makarna yesem karnım doymaz ama .2 dlm kepek ekmeği doyuruyor beni
ahhh ahhh canımm yaa sorma aynı durum bizdede var .büyük şişman az yesin çok mu yiyor diye çocuğu üzüyorlaer halbuki yemeside yok .bide çevremdekilere hiçç bahsetmedim çocuğun hastalığından yakınımda eczane var ama ben taaaaa 2 otobüsle uzakya bi eczanem var alıyorum ilacı bile herkes bi tuhaf anlamadan etmeden kulp takarlar çocuğa .etraf ök....zz kaynıyor tatlım .biri laf sokmasa öbürü sokar ..küçük kızımda zayıf buna şunu yedir bunu yedir sankş ben bakmıyom çocuğa ,sanki onlardan bilicem .olmayınca olmuyor işte bunlar insan yavrusu,oyuncak diyilki istedigin gibi şekillendiresin.allahıma binlerce şükürler olsun eli ayağı tutuyor akılları eriyor yavruların .çok kızarım çarşıda pazarda bi engelli görüncedönüp dönüp bakanlara küçümseyen gözlerle onlara bakanlara.kimin başına ne geliceği belli olmaz hangimizim garantisi var sanki şu hayatta.ayağımız kayıp başımızı vurmamız bile yeter sakat kalmak için .allah akıl feraset versin millete

canım benimde saçımın içinde var.dr gittim zararlı görünmüyo ama hayat kaliteni arttırmak için alalım dedi kaçtım hastaneden. benimki nohut büyüklüğünde ve çoooook uzun zamandan beri durur orda. benim annemde aldır belki ilerde zararı olur diyo. ama ben aldırmayı düşünmüyom. üstelik şimdi kızımın oyuncağı gibi oldu bakıp bakıp seviyo cücük

ya çok geçmiş olsun yaşadığı şey çok zor. benimde tiroitlerim çalışmıyor ama ilacını düzenli ver eskisi gibi olur inşallah canım. bide demişsin ya benim çocuk tembel hareket etmiyo diye. o tembellikten değil hormon yüzünden halsiz. insanın kolunu kaldıracak dermanı olmuyo. yediklerine dikkat etmezsen malesef ilaç alsada kilo veremiyo. biraz kendine gelsin hareket ettir. çok geçmiş olsun

canım esenyurttayım ve burası hala serin akşam üzeri yağmur bile yağdı

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrr

Gece gece bir mesajlıkta olsa uğrayayım dedim
Bugün inanılmaz yoğundu ve tam akşam iftar saatinden hemen sonra oturup keyif yapayım derken kız kardeşim aradı :26:
Oğlu iftara bir saat kala fenalaşmış dili dönmüş ve bunlar apar topar hastaneye gitmişler. O an Allahtan çocuuğun ağzına parmaklarını sokup düzeltmişler karı koca dilini. Bizim damat tabi o panikle ayakkabısız üzerinde eşortman ve atletle sokağa atmış kendini. Bütün apartmanı panikten ayağa kaldırmışlar hatta komşular bile ambulans falan diye bağırmış. Allahtan soğuk kanlı bir komşu kendi arabasıyla hemen onları en yakın hastaneye götürmüş
Meğer çocuk havale geçirmiş durduk yere ( ateş falanda yokmuş öncesinde hatta bütün gün çok neşeli oynamış daha 10 dakika olmuş uyuyalı :26: çocuk birden kasılıp ağzından köpük çıkınca bunlar anlamışlar şükür )
Şişli etfale göndermişler bütün tekikler yapılsın diye oradan beni arayınca bende anında eşimle oraya gittim doğal olarak

Tabi gidene kadar yüreğim azımdaydı ama bir gittim sıpa yine ayaklanmış hatta etrafta koşuşuyor
Kardeşim hastaneye gidene kadar kasmış kendini ve tam hastane kapısında oda bayılmış :26: onada sakinleştirici vermişler sırıtarak bir köşede oturuyordu Kvsine bile okadar sakin konuşuyordu ki ben zor tuttum kendimi gülmemek için
Bak bu sıpa bizi gece gece ne hale getirdi diyor gülerek tabi o an ki korku ömründen ömür çaldı herkesin ama şu an şükür iyi
Ne olur ne olmaz diye hastanede kaldılar bir geceliğine ama bütün filmler tahliller temiz çıkmış

Rabbim tüm yavrularımızı korusun inşallah Aminnnnnnnnnn

Yarın sabah onlarıda hastaneden almaya ben gideceğim büyük ihtimalle
Anam misafir gelecek diye taze fasülyemide bu saate pişiriyorum Allahtan yemeklerim basitte iftara 1 saat kala yapsam yine yeter tabi bir ikisini gündüzden yapacağım inşallah

daha kız öyle diyorsaa eşini düşünemiyorum ramazan ramazan günaha girmeye hiç gerek yok :)))

menü güzel canımmm tam ramazan menüsü afiyet olsun şimdiden çorbayı mercimek yap kızzz :)))

Bende misafire mercimek çorbasını daha çok yakıştırıyorum doğrusu
Heee tarhanaya bayılırım o ayrı

kolay gelsin sana şimdiden cecoooocummm
adın neydi gız seninnn..???
bu arada ben bu kayınvalidelerin topununnn....................
noktaya canı isteyen istediğini yerleştirsin :)))) mucx hepinize

Benim adım banu canım
Bu arada ben o boşluğu istesemde dolduramam bizimki nasıl bezdirdiyse onun içinde olsa yaz yaz dolmaz o boşluklar
Ben Kaynanatör diyorum artık
Artık 4 senedir kadına Anne demiyorum ama farkındamı değil yoksa umurunda mı değil bilmiyorum bence farkında olsa kesin olay çıkarmıştı neyse alayına giderim istediği olayı çıkarsın valla artık eski saftirik sessiz her lafı yutan banu yok karşısında o yüzden biraz desturla yaklaşıyor ( iki üç ayda bir de olsa )

canım çocukları şişman az yesin zayıf istediğini yesin diye ayırmamak lazım bana çocukken annem yapardı yorganın altında balkonda gizli gizli çok ağlardım şimdi gülüyorum halime ama çocukken insan anlamıyo halbuki annem kilo verip yaşıtlarım gibi olmamı istiyodu yine ne varsa annede var zorla doktora götürmeseydi şimdi belkide 200 kilo olurdum hormon bozukluğundan
keşke hepimiz sağlıklı beslenerek abur cubursuz büyüseydik

ben geldim burdayım
aslında hep burdayım ama öğrenci kayıt işleriyle uğraşıyodum:44:

çok geçmiş olsun canım

allah korumuş yavruyu iyiki görmüşler çocuğu

ya bide uyuyor nasılsa diye odasına girip görmeselerdi,allah korumuşş..soğuk havale dedikleri bu heralde,

kızz o yeni banunun tarifini banada versene ,kaç ölçü tuz.kaç bardak sirke koydun ne kadar fırında pişti bu yeni banu bende becerebilirsem yeni bir beyaz çıkarıyım

5 gün gecikmeli olarak kırmızı kart gördüm, 10 gün oruca ara verdim zorunlu hem sevindim hem üzüldüm bu duruma ben yaw ...

ne üzülcenn sevin sevinn..bende kırmızı kart gördüm dün beraber yiyelim yemekleri.gerçi ramazanda oruç tutmazkende bişey yenmiyor .

kızz o yeni banunun tarifini banada versene ,kaç ölçü tuz.kaç bardak sirke koydun ne kadar fırında pişti bu yeni banu bende becerebilirsem yeni bir beyaz çıkarıyım

Sabır sabır bir yere kadardı be güzelim en son herifi kapı önüne koymaya kalkışınca birkaç sene evvel adam sırf boşanmıyalım herşeye razı geldi bende o zaman müdahale edeceksin demiştim tabi yapamıyacağını söyleyince o zaman bana karışmayacaksın demiştim ve şimdi hiç karışmıyor sağ olsun şakayla karışık lafımı söylüyorum her zaman ama dellendirdiğinde bir kaç kere sesimide yükselttim hiç kusura bakmasın

Bir keresinde bana Spor salonuna niye yüzük takmadan gidiyorsun yoksa kendini bekarmı tanıtıyorsun demişti eşimin yanında bende bir dellendim Heeee kendime yeni kaynana adayı arıyorum dedim ( sonuçta kadın erkek ayrı gittiğim yer ) oda baştan tabi benden iyisini bulursun belki bir sonraki sefere diyince bende iyice dellendim ve resmen sesimi yükselterek bende bu şans varken kesin yine senin gibisi bana deng gelir dedim sinirden kudurdu ama tabi birşey diyemedi sonuçta hak etmişti

Eşim tek kelime bile etmedi tabi doğal olarak çünkü o an kesin onuda o sinirle aradan çıkartırdım

ağzıııınaa sağlıkk içimn yağları eridii.sana hayranım ceco..deniycem bende lafın yeri gelince cevabı vermeyi ama kısmet kendimden pek ümidim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…