80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Size iyi geceler kızlar Benim herif delleniyor Dün geldide yoldan evde.benim telden kendini.kendinin telden benim teli çaldırıp duruyor .:44::44:can skıntısından ne yapıcanı şaşırdı

geldimmm ama millet yine dağılmış sanırım :) aslında hep buradayım daaa sık sık kontrol ettiğimde kimse birşey yazmaz biraz ara verince ne muhabbetler yhapılmış kısmetsizmiyim neee :)

Kızz bu neee millet geldi ben nasıl gidemmmm nerelere gidemmm vayyy başımmm dertli başımmm oyyy oyyyy

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sevilcan gelmişşş,kızz kulaklarınmı çınladı az önce seni anmıştım nasılsın can can

ağzıııınaa sağlıkk içimn yağları eridii.sana hayranım ceco..deniycem bende lafın yeri gelince cevabı vermeyi ama kısmet kendimden pek ümidim yok

İnan benimde kendimden ümidim yoktu ama şu an resmen braveheart gibi hissediyorum kendimi savaşsa bende kılıçımı kuşanır savaşa en önde koşarım
Benim kız kardeşim bekarkende öyleydi hatta hep derdim ya ben yapamam insanlar kırılır falan diye ama artık KVye bile resmen diyorum kim nasıl muameleyi hak ediyorsa onu görür benden diye
Kadın saygı göstermek zorundalar bana diyip duruyordu her fırsatta bende hep diyorum saygı talep edilmez hak edilir diye
Bana ana gibi yaklaşmış olsaydı emin ol evlatlarından görmediği evlatlığı görürdü ama o böyle istiyorsa keyfi bilir

Eşime bile hep diyorum babası yatalak olduğunda 3 ayda olsa o sevmediği gelinin ( yani benim ) yardımıma muhtaç kaldı Bir kızı zaten yurtdışındaydı haber verdik bak baban kötü gel gör diye gelmedi bile nasılsa 2 ay sonra geliceğim tatile diye ( cenazesine bile gelemedi o an ucakda yer yoktu diye )
Küçük kızı desen yakın olduğu halde babamı o halde görmeye dayanamıyorum bahanesiyle sadece 2 kere geldi oda 10 dakika durup gitti
7 gün boyunca kızları totoşlarını yayıp otururken o sevmediği gelin herşeye koşturdu ona rağmen bir kere Allah razı olsun demedi aksine son gün benle helalleşmek isteyen misafirlere ne helalliği sanki birşeymi yaptı dedi
Millet hep ayıpladı niye öyle diyorsun kızcağız bir dakika oturmadı hatta bir ara yorgunluktan bayılacak gibi olduğum halde kenara çekilmediğimi gördükleri için hepsi hala bile der Rabbim bizede eşin gibi evlat senin gibi gelin nasip etsin diye sağ olsunlar
Hee benim için milletinde ne düşündüğü önemli değil yeterki Rabbim bilsin

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sevilcan gelmişşş,kızz kulaklarınmı çınladı az önce seni anmıştım nasılsın can can
beraber fark etmişiz kız :)))
SANA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM ŞEKERİMMM..HİÇÇ GİDESİMDE YOK AMA TERS TERS BAKIYOR .DU BAKALIM NE ZAMAN PATLIYCAK UYUZ
:)))) canlı bomba gibi diyosunnn neyse patlatmadan kaç iyisimi :)

Neyse benim KV maceraları bitmez sizlerede doyum olmaz sabah erken kalkacağım malum

Bu arada regl başlıyor galiba bende de
Neyse size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar

ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
ceco canım çok geçmiş olsun allahtan erken fark edilmiş . inş birdaha olmaz canım benim allah beterinden sakınsın çok geçmiş olsun
ben çok kötüyüm valla geceleri dikkat etmeme ragmen kg aldım hemde verdimi geri aldım tekrar doktora gittim bu sefer metobolizmam normal cıktı sanıyorum doktorun verdiği vitamin işe yaramaya başlamıs o iyi güzelde gel gelelim ben niye kg alıyorum orucu tutamıcam bugün çok zorlandım bürsürede ilacım var antibiyotik vitamin mide ilacı su an midem bulanıyor hepsini üst üste içmek zorunda kaldım
bakalım artık ilerde telafi ederim inş orucumu. geçmişi fazla okuyamadım nete girme imkanım olmadı bu ara derslere yogunluk veriyorum acık ögretime yazılcam ve yine burda olucam ayrıca sizleri çok özledim buraya gelmeyince insanın hevesi falan kalmıyor hiç birşeye neyse yatayım artık yarın görüşmek üzre kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum iyi gecelr

hoş geldin güle güle oldu bu sevilcanım yaaa :)))) açık öğretim okuyacan haa hadi hayırlısı yavrummm hangi bölüm olacak aman maliye olmasınn ben yandım elller yanmasın :)

allah razı olsun senden kızlarının yapmadığını sen yapmışın ama niyeyse insanlar özellikle kv cinsi biraz değişik oluyor iyilik yapınca kaldırmıyor bünyeleri .ama sen üstüne düşenide düşmeyenide yapmışsın allah bilsin senin evlatlarında sana iyilikde bulunsunlar işallah.ayyy biliyormusun ben kendimi şanslı hissediyorum 2 kızım var diye en azında kv olmıycam

kusura bakmayın kızlar şimdi gördüm yadıklarınızı evet gecmişi okuyırdum biraz hepsini okuyamadım ama eksik olmayın emi siz hayatımdan çok mutlu oldum sizleri seviyorum

neyse benim kv maceraları bitmez Sizlerede doyum olmaz sabah erken kalkacağım malum

Bu arada regl başlıyor galiba bende de
Neyse size hoş sohbetler ve hayırlı sabahlar

aaa ne güzelll Topikce kırmızı kart gördükkk..hadi yarın beraber kahvaltı yapalım

Ayy ne güzel olduu böyle muhabbet ya ama aksi benim koca var gerçi adami takmadım oda gitti yatti sinirlendi dur sevilcanı andım geldii.bide duyumla huri vardı onlarıda çağıralım .kızlar ellerimizi tutup onları düşünelimm eyyy ruhhh geldiysen ekrana 3 kere tıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…