80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

duyuma benim de canım çok sıkılıyor yaaaaaa iyice soğudu buradan (((( biz onla ne güzel didişirdik onu bile özledim vallaaa (((( abla gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

duyuma benim de canım çok sıkılıyor yaaaaaa iyice soğudu buradan (((( biz onla ne güzel didişirdik onu bile özledim vallaaa (((( abla gel artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kız yokmu bu hatunu gören duyan ..bi geldi pc ye su dölüldü dedi ama şimdiye kadar yenisi bile alınmıştır yoksaa artıkk bizi sevmiyormuu

ya çok iyi yapıyorsun zaten biz başkalarını takmayalım başkaları bizi kafasına taksın bence :)))
kendi kendimize zarar vermektense böylesi daha iyi banucum :)))

maşallah süper hazır cevapsın :)))

hoş geldin güle güle oldu bu sevilcanım yaaa :)))) açık öğretim okuyacan haa hadi hayırlısı yavrummm hangi bölüm olacak aman maliye olmasınn ben yandım elller yanmasın :)
hosbulduk tatlım :) teşekkür ederim canım aslında eskiden de okuyordum da bi kaç sene ara verdim okuyupta ne olacam diye ama
görüyorum ki iş bulmak zor okumayınca liseyi bitireyim bari yoksa kalacaz el elde baş başda canım daha bölüm seçme konusu nda degilim lise bitsin devam edersem nasip olursa güzel bir iş yapabilecegim bir bölüm olsun kafi masa başı birsey hiç fena olmaz şimdiye kadar çalıstım işler yemek üzerineydi ama çok yorucu oluyor ya hep hızlı olmak zorundasın yani zor bir sene sıkayım dişimi inş sonrasında düzene sokarım hayatımı.
bu arada 79 geride bırakmıssın tebrik ederim çok sevindim

başlangıç.90
geçen hafta81.7
bu hafta.81.9
gelen:0.2
toplam giden.8.1
hedef.70
spor : 3 gün 45 dk eliptik bisiklet

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Şükür bu sabahta erken uyanabildim
Bugün cuma yani tartı günü ama sizlerden ricam bir kaç hafta beni izinli yazmanız Bu ara hep tartıda aynı rakamı görmek beni deli ediyor ve bıktırma kıvamına getiriyor
Beslenmeme tabiki dikkat edeceğim ama Bayram sonrası Spor salonuna gitmeye başlayana kadar bildirim yapmak içimden gelmiyor. Tabiki buralardan ayrılmayı düşünmüyorum
Şu kilo çizelgesini gördükçe aynı halde fit oluyorum ama belki bayramdan sonra sporada başlayınca inşallah herşey düzelecek ve bana motivasyon olucak

ya çok iyi yapıyorsun zaten biz başkalarını takmayalım başkaları bizi kafasına taksın bence :)))
kendi kendimize zarar vermektense böylesi daha iyi banucum :)))

Valla ne yapayım canım baktım ben kafayı yiyecek kıvama geliyorum azda onlar kavayı yesinler dedim
İnan okadar kafam rahatki keşke çok daha evvel yapsaymışım dedim
Hatta eşimin bile yüzüne söyledim aynısını oda valla senin iyi olacağını bilseydim ben derdim sana diyor yap şunu diye

sabah tartıldım 85 :) tam istediğim gibi ilerliyor. dün ödül olarak 2 yemek kaşığı dondurma yedim:)

akşamları 3 köfte büyüklüğünde et / 2 kepçe çorba/ 4 yemek kaşığı yağsız salata yada

5 yemek kaşığı sebze yemeği/ 2 kepçe çorba/ 8 yemek kaşığı yağsız salata yada

5 yemek kaşığı bakliyat/ 2 yemek kaşığı çorba / 5 yemek kaşığı salata

1 dilim doygun tam buğday ekmek yenebiliyor ama ben yemiyorum.

2 saat sonra 1 kase light yoğurt ve 2-3 kepekli grissini

1-2 saat sonra meyve(ama abartmadan) erik 4-5 / kayısı 4 / karpuz 1 dilim/ üzüm küçük bir salkım

pirinç pilavını unutucaz bulgur pilavıyla hayatımıza devam.

az yağlı makarna ekmek yenmediği zaman yenebilir.

bunlar benim metabolizmama uygun yiyecekler.

belki yardımcı olur

inşallah canım benim çok sevindimmmmm bu kararına ilk gençlik zamanımızda ne kadar sıkılıyoruz ne kadar boş görüyoruz benim de pes etmişliğim vardırrrr liseden sonra öss girdim olmayınca yapamıyorum nasılsa evde otururum daha iyi demeye başladım 1 yıl hazırlanmadım sonra dank etti bendeee tekrar çalışmaya başlamışdım. kolay gelsin canım benim inşallah bir çırpıda liseyi, de üniyi de bitirirsin

arada bi face de görünüyor amaaaaa o kadar
kız şekerim sen gördüğünde söylesene çok yoğun talep var halk seni istiyor gel gari diye
iyi geceler yavru ceylanımmmmmmmmmm
ayyyy benmiii benmiii kız benden olsa olsa yavru fil olur ceylan neyime
çayda sade gitmiyorrr kızzzz :)))
valla bana her şekilde gidiyor be canım .açık olmasında şöyle tavşan kanı bir çay her durumda içerim

kilo bildirimi
başlangıç.86
geçen hafta.73.7
bu hafta.73.8
gelen.0,1gr
toplam giden.12.2
hedef.65
spor..uyku

başlangıç: 89
bu hafta: 74,8
geçen hafta: 74,1
gelen: 0,7
toplam giden: 14,2
hedef: 60
spor: yok

ramazan bitene kadar 75i aşmasam buna razıyım

ayyy canım benim agzından bal damlıyor teşekkür ederim bitanem...
sabahtan beri nete giremedim internet kesikti pc bastan sona kurcaladım dsn ayarlarıymıs mısta mıs sinir oldum ya
bugün. tarama yaptım acaba virüs falanmı diye yok ana bi baktım şimdi gelmiş bosuna kurcaladım okadar pc yi yazık oldu
garibime bende bildirim yapmıcam bu hafta haftaya toparlanayım öyle yazarım inş

kadim dostum sende bendensin :)) haftaya güzel haberlerle geliriz inşallahhhhhhh seni gündüz de buralarda görmek ne kadar güzel ramazan geldiğin den beriiii yokdun

kızlar s.a
bugün oruçlu olmamama rağmen yemedim yinede, sabah yarım litre su , eve geldiğimde de 1 şeftali yedim sadece :)
iftar : az çorba , az kızartma , 1dilim pide ( petibör kadar ) ve 1 dilim kek

bu ara evde kızartma oluyo ve ben bu durumu sevmemeye başladım acil önlem almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…