allah canını almasın:)))) sen benim yavru ceylanımsın tamam mı :)))
Iyi akşamlar kızlarr
Hepinizi kocaamaaannn öpüyorumm
Bu gün çok ekmek yedimsabah resmen ekmek ziyafeti çektim kenndime ..anladım iyice ben mutsuz olunca kendimi ekmeğe veriyorum :26:..1 ay evvel ne kadar moralim iyiydi ve 2 dlm ekmk beni tıka basa doyuruyordu ,duygusal açlık dedikleri şey bumu acep kızlar:44::44::44:
bende öptüm kız
aman canım ya boşver sabah olan olmuş akşama toparlamışsındır seno da olmadıysa yarın dengelersin canım, üzme kendini şimdi
yaaaaaaa biri beni durdursun ben durmadan yemek yiyorummmmmmm((((((( reglden dolayı kanımca iştahım bir açıldı bşr açıldııııı bugün yine + da gördğm kendimiiiiiiii offfffffffffffff
yaaaaaaa biri beni durdursun ben durmadan yemek yiyorummmmmmm((((((( reglden dolayı kanımca iştahım bir açıldı bşr açıldııııı bugün yine + da gördğm kendimiiiiiiii offfffffffffffff
SAĞOL CANIMM İYİKİ SİZLER VARSINIZZ.YOKSA ÇAT DİYE ÇATLARDIM ORTAMDAN...AZ ÖNCE TELE MESAJ GELDİ KOTAMIN YÜZDE SEKSENİ Nİ KULLANMIŞIM....AMANNNN SABAHLARR OLMASIN KOTALAR DOLMASINNNN.. .DOLARSADA KK FEDA OLSUN .
duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr:125::125::125::125::125::125::125:yemeeeeeeeeeeeee düşünnn Yedikde ne olduuu kocaman bir göbek löngür löngür memeler elde var .mutsuzlukkkk sevdiceğini düşün .en güzel gelinlik modelini düşün vaz geç yemekdennn
sende benimm elmam şekerimsinnValla çok seviyommmm seni
ayyyyyyyyyyyy dimi gelinlikkkkkkkkkkkduuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr:125::125::125::125::125::125::125:yemeeeeeeeeeeeee düşünnn Yedikde ne olduuu kocaman bir göbek löngür löngür memeler elde var .mutsuzlukkkk sevdiceğini düşün .en güzel gelinlik modelini düşün vaz geç yemekdennn
kuzu kar etmiyo durmuyooooo sürekli istek var yemeye karşı neden böyle oldum anlamadım kisıvı şeyler tüketmeye çalış şeker, miden şişer yer kalmaz , belki bu yöntem işe yarar :44: bende kendimi bugün artıda gördüm ama bakalım asıl yarın nolcam... takıldım kaldım aynı kiloda ne aşağı arada yukarı
cannımsın be beyaz , fedayi seni
evet canım artık burdayım yegenimi yolcu ettim iki gün önce artık tamamen burdayım iş güç olmadıgı sürece bugün net geldikten sonra eşim süpriz yaptı yatak odası almış çalıstıgı yerden bana sadece sordu alayımmı diye ben önce yok mok dedim borçlar var diye sonra sen bilirsin dedim yarım saat sonra eve getirdi kurdular iyi oldu ya bi yatak odamız yoktu borclar yuzunden hep ertelemiştik oyüzden ugrayamadım yoksa kaç kere gelmiştim buraya ben söylemiştim ama fazla ugrayamayacgımı. aynen canım artık önümüzdeki maçlara bakacagız.kadim dostum sende bendensin :)) haftaya güzel haberlerle geliriz inşallahhhhhhh seni gündüz de buralarda görmek ne kadar güzel ramazan geldiğin den beriiii yokdun
slm beyazcanım ben de senin gibiyim canım sıkılsın hemen yemege veriyorum kendimi ekmek degilde abur cuburdu artık onları canım cekmıyor gecen eşim almıs avır zıvır ertesi gün yedim ama zevk almadan aramıyorum ttatlı tarzı seylerı ama ekmekte hamur işi abrtma canım ne güzel 70 lerdesin toparlamaya bakalım bir an önce ummahhIyi akşamlar kızlarr
Hepinizi kocaamaaannn öpüyorumm
Bu gün çok ekmek yedimsabah resmen ekmek ziyafeti çektim kenndime ..anladım iyice ben mutsuz olunca kendimi ekmeğe veriyorum :26:..1 ay evvel ne kadar moralim iyiydi ve 2 dlm ekmk beni tıka basa doyuruyordu ,duygusal açlık dedikleri şey bumu acep kızlar:44::44::44:
canım ya sen yapmazsın öyle şey inanmam yaptıysanda yapacak birşey yok yarına telafı edecegiz aman şimdiye kadar yedik ne oldu arkadsın dediği gibi yedik yedik kocaman oldu bir yerlerimizyaaaaaaa biri beni durdursun ben durmadan yemek yiyorummmmmmm((((((( reglden dolayı kanımca iştahım bir açıldı bşr açıldııııı bugün yine + da gördğm kendimiiiiiiii offfffffffffffff
sen çok yaşa emi beyazcanSAĞOL CANIMM İYİKİ SİZLER VARSINIZZ.YOKSA ÇAT DİYE ÇATLARDIM ORTAMDAN...AZ ÖNCE TELE MESAJ GELDİ KOTAMIN YÜZDE SEKSENİ Nİ KULLANMIŞIM....AMANNNN SABAHLARR OLMASIN KOTALAR DOLMASINNNN.. .DOLARSADA KK FEDA OLSUN .
ayyyyyyyyyyyy dimi gelinlikkkkkkkkkkk((((((((((((((((
kuzu kar etmiyo durmuyooooo sürekli istek var yemeye karşı neden böyle oldum anlamadım ki(((((((((
hoşbuldum canım teşekkür ederimsevilcan arkadaşım h.geldin
canım şekerim cıkmıs ben yazayım düşüncemi bence sorun olmaz mate çayı metobolizmayı canlandırıcı etkisi var gercişekerim adetliyken mate çayı içsem bi zararı olur mu?
canım şekerim cıkmıs ben yazayım düşüncemi bence sorun olmaz mate çayı metobolizmayı canlandırıcı etkisi var gerci
şekerimin ilgi alanı ama sanmıyorum aksi bir sey olmaz
çooooooooooooooooookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm güle güle kullan canımmmm benimm eşlerin böyle süprizlerine bayılıyorum ]evet canım artık burdayım yegenimi yolcu ettim iki gün önce artık tamamen burdayım iş güç olmadıgı sürece bugün net geldikten sonra eşim süpriz yaptı yatak odası almış çalıstıgı yerden bana sadece sordu alayımmı diye ben önce yok mok dedim borçlar var diye sonra sen bilirsin dedim yarım saat sonra eve getirdi kurdular iyi oldu ya bi yatak odamız yoktu borclar yuzunden hep ertelemiştik oyüzden ugrayamadım yoksa kaç kere gelmiştim buraya ben söylemiştim ama fazla ugrayamayacgımı. aynen canım artık önümüzdeki maçlara bakacagız.
slm beyazcanım ben de senin gibiyim canım sıkılsın hemen yemege veriyorum kendimi ekmek degilde abur cuburdu artık onları canım cekmıyor gecen eşim almıs avır zıvır ertesi gün yedim ama zevk almadan aramıyorum ttatlı tarzı seylerı ama ekmekte hamur işi abrtma canım ne güzel 70 lerdesin toparlamaya bakalım bir an önce ummahh
canım ya sen yapmazsın öyle şey inanmam yaptıysanda yapacak birşey yok yarına telafı edecegiz aman şimdiye kadar yedik ne oldu arkadsın dediği gibi yedik yedik kocaman oldu bir yerlerimiz
sen çok yaşa emi beyazcan
aayyyyyyy kuzummm inan bilmiyorummmm hiç böyle birşeye denk gelmedim valla sevilcanımın dediği gibi etkisi olmaz sanırım ben içmeyi kesmiyorum normalde çaylara devam ediyorum ama istersen normalden daha az iç ne olur ne olmazşekerim adetliyken mate çayı içsem bi zararı olur mu?
rıca ederim canım gelmiş elmasekerim onlinebende sorun olmaz diye düşünüyorum canım ama yinede danışmak istedim şekereteşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?