80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi akşamlar kızlarr
Hepinizi kocaamaaannn öpüyorumm
Bu gün çok ekmek yedim sabah resmen ekmek ziyafeti çektim kenndime ..anladım iyice ben mutsuz olunca kendimi ekmeğe veriyorum :26:..1 ay evvel ne kadar moralim iyiydi ve 2 dlm ekmk beni tıka basa doyuruyordu,duygusal açlık dedikleri şey bumu acep kızlar:44::44::44:

bende öptüm kız
aman canım ya boşver sabah olan olmuş akşama toparlamışsındır sen o da olmadıysa yarın dengelersin canım, üzme kendini şimdi

yaaaaaaa biri beni durdursun ben durmadan yemek yiyorummmmmmm ((((((( reglden dolayı kanımca iştahım bir açıldı bşr açıldııııı bugün yine + da gördğm kendimiiiiiiii offfffffffffffff

bende öptüm kız
aman canım ya boşver sabah olan olmuş akşama toparlamışsındır sen o da olmadıysa yarın dengelersin canım, üzme kendini şimdi

SAĞOL CANIMM İYİKİ SİZLER VARSINIZZ.YOKSA ÇAT DİYE ÇATLARDIM ORTAMDAN...AZ ÖNCE TELE MESAJ GELDİ KOTAMIN YÜZDE SEKSENİ Nİ KULLANMIŞIM....AMANNNN SABAHLARR OLMASIN KOTALAR DOLMASINNNN...DOLARSADA KK FEDA OLSUN.

yaaaaaaa biri beni durdursun ben durmadan yemek yiyorummmmmmm ((((((( reglden dolayı kanımca iştahım bir açıldı bşr açıldııııı bugün yine + da gördğm kendimiiiiiiii offfffffffffffff

duuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr :125::125::125::125::125::125::125:yemeeeeeeeeeeeee düşünnn Yedikde ne olduuu kocaman bir göbeklöngür löngür memelerelde var .mutsuzlukkkksevdiceğini düşün .en güzel gelinlik modelini düşün vaz geç yemekdennn

sıvı şeyler tüketmeye çalış şeker, miden şişer yer kalmaz , belki bu yöntem işe yarar :44: bende kendimi bugün artıda gördüm ama bakalım asıl yarın nolcam... takıldım kaldım aynı kiloda ne aşağı arada yukarı

cannımsın be beyaz , fedayi seni

katılıyorum , yemeyelim , yememeliyiz . . . dönüm aynada bi arkaya bakmak lazım kocaman bi kocaman işte ....:26:

ayyyyyyyyyyyy dimi gelinlikkkkkkkkkkk ((((((((((((((((

kuzu kar etmiyo durmuyooooo sürekli istek var yemeye karşı neden böyle oldum anlamadım ki (((((((((

kadim dostum sende bendensin :)) haftaya güzel haberlerle geliriz inşallahhhhhhh seni gündüz de buralarda görmek ne kadar güzel ramazan geldiğin den beriiii yokdun
evet canım artık burdayım yegenimi yolcu ettim iki gün önce artık tamamen burdayım iş güç olmadıgı sürece bugün net geldikten sonra eşim süpriz yaptı yatak odası almış çalıstıgı yerden bana sadece sordu alayımmı diye ben önce yok mok dedim borçlar var diye sonra sen bilirsin dedim yarım saat sonra eve getirdi kurdular iyi oldu ya bi yatak odamız yoktu borclar yuzunden hep ertelemiştik oyüzden ugrayamadım yoksa kaç kere gelmiştim buraya ben söylemiştim ama fazla ugrayamayacgımı. aynen canım artık önümüzdeki maçlara bakacagız.
slm beyazcanım ben de senin gibiyim canım sıkılsın hemen yemege veriyorum kendimi ekmek degilde abur cuburdu artık onları canım cekmıyor gecen eşim almıs avır zıvır ertesi gün yedim ama zevk almadan aramıyorum ttatlı tarzı seylerı ama ekmekte hamur işi abrtma canım ne güzel 70 lerdesin toparlamaya bakalım bir an önce ummahh
canım ya sen yapmazsın öyle şey inanmam yaptıysanda yapacak birşey yok yarına telafı edecegiz aman şimdiye kadar yedik ne oldu arkadsın dediği gibi yedik yedik kocaman oldu bir yerlerimiz
sen çok yaşa emi beyazcan

çooooooooooooooooookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm güle güle kullan canımmmm benimm eşlerin böyle süprizlerine bayılıyorum ]

şekerim adetliyken mate çayı içsem bi zararı olur mu?
aayyyyyyy kuzummm inan bilmiyorummmm hiç böyle birşeye denk gelmedim valla sevilcanımın dediği gibi etkisi olmaz sanırım ben içmeyi kesmiyorum normalde çaylara devam ediyorum ama istersen normalden daha az iç ne olur ne olmaz

şeker bu arada şu bizim bitki kürlerimizi yapmaya başlasak yine , en azından çayları iftardan sonra tüketebiliriz yada sahurdan önce :44: ne dersin ? hem yoksa bizim çanaklar bayrama daha bi geniş olacak sanki bu gidişatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…