- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
şeker bu arada şu bizim bitki kürlerimizi yapmaya başlasak yine , en azından çayları iftardan sonra tüketebiliriz yada sahurdan önce :44: ne dersin ? hem yoksa bizim çanaklar bayrama daha bi geniş olacak sanki bu gidişatla
teşekkür ederim canım darısı sekerime nasip olsun İNŞALLAHçooooooooooooooooookkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmm güle güle kullan canımmmm benimm eşlerin böyle süprizlerine bayılıyorum ]
aayyyyyyy kuzummm inan bilmiyorummmm hiç böyle birşeye denk gelmedim valla sevilcanımın dediği gibi etkisi olmaz sanırım ben içmeyi kesmiyorum normalde çaylara devam ediyorum ama istersen normalden daha az iç ne olur ne olmaz
teşekkür ederim canım darısı sekerime nasip olsun İNŞALLAH
kız bende bir yandanda okey oynuyordum içindemi dogdu dedim bi anhaklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm
kız bende bir yandanda okey oynuyordum içindemi dogdu dedim bi anben varım okey
hadi gözün aydın canım normal karsıla canım misafirler gidince normale döner cekiniyordur şimdi aile büyüklerinden bilirsin az çok ama tavsiye istersen fazla üstüne düşme ne olsa şimdi zorlktan cıktı 1 haftalıgına tadını cıkarmak istiyordur hayatın lakin aynı davranısı sende yap çok istliyse çok istekli ol işte anla nedemk istedimi tabi tepeleme adamıda ortada ol tamam canım benim canını sıkma sabaha aklı basına gelır bakarrsın gece uyutmaz senikızlarrrrrrrrrrrrr askerim 1 haftalık izne geldiiiiiiiiiiii gerçi memlekete gitti ama olsunnnnnnnn istediğim zaman ulaşacağımmmmm çok mutluyum yaaaaaaaaaaa aradım şimdi teyzeleri filan gitmiş hemen offf yaaa gece gece ne işleri varrrrrr konuşamadıkyaaaaa saçma gelecek ama sanki konuşmak istemedi o kadar içten ,soğurmu ki
hadi gözün aydın canım normal karsıla canım misafirler gidince normale döner cekiniyordur şimdi aile büyüklerinden bilirsin az çok ama tavsiye istersen fazla üstüne düşme ne olsa şimdi zorlktan cıktı 1 haftalıgına tadını cıkarmak istiyordur hayatın lakin aynı davranısı sende yap çok istliyse çok istekli ol işte anla nedemk istedimi tabi tepeleme adamıda ortada ol tamam canım benim canını sıkma sabaha aklı basına gelır bakarrsın gece uyutmaz seni
artık hayırlı haberler bekliyoruz şekercimdenayyyyy çok tatlısınnnnnnnnnnn yerim seni ben :))) hayatın tadını bensiz çıkaracak bende tepelemeyecem çok bekler :)) dur bakalım hele mşsafirler gitsin şaka bi yana tamam sıkmak yokkk uslu kız olacam :)
çok hoşşun valla ...arkam da önümde kocaman bi kocaman.doğru tesbitkatılıyorum , yemeyelim , yememeliyiz . . . dönüm aynada bi arkaya bakmak lazımkocaman bi kocaman işte ....:26:
ben seni daha çokkkkvalla bende snei çok seviyorum balımmmmmmmmmm
bencede sen ayran yoğurt ye hatta bende yiyim:26:kız ayran iç kocaman bi kavanozacayip şişiriyo insanı belki fayda eder :44:
gözün aydın şekerkızlarrrrrrrrrrrrr askerim 1 haftalık izne geldiiiiiiiiiiii gerçi memlekete gitti ama olsunnnnnnnn istediğim zaman ulaşacağımmmmm çok mutluyum yaaaaaaaaaaa aradım şimdi teyzeleri filan gitmiş hemen offf yaaa gece gece ne işleri varrrrrr konuşamadıkyaaaaa saçma gelecek ama sanki konuşmak istemedi o kadar içten ,soğurmu ki
benden okeyin kralı var sana şeker mate zzaten evde var iyi olur başlayalımhaklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm
6. hissini yerim senin.zaten karnım aç varsa 7, 8 hepsini hallederim:))))))))))) 6. hissim acayip kuvvetlidir benimmm :)))))
artık hayırlı haberler bekliyoruz şekercimden
nşallah kuzum yaaaaaaa herşey güzel olsun hepimiz için hayırlı olsunnn hayırlı eşlerimiz işlerimiz çocularımız olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhartık hayırlı haberler bekliyoruz şekercimden
kahkaha attırdın yine beyazcanım yaaaaaaaa :))))))))tşk edeim canım aydınlıkda olun inşallahhhh :) bizde gözğn aydın olsun diyene öyle derler sizde ne derler bilmem de :)çok hoşşun valla ...arkam da önümde kocaman bi kocaman.doğru tesbit
ben seni daha çokkkkşekerimmm..
bencede sen ayran yoğurt ye hatta bende yiyim:26:
gözün aydın şeker.çok görme şimdi sudan çıkmış balık gibidir evde kalabalıkmış.hele bi dinlensin aklı başına gelir askerin
benden okeyin kralı var sana şeker mate zzaten evde var iyi olur başlayalım
6. hissini yerim senin.zaten karnım aç varsa 7, 8 hepsini hallederim
kızlar ben kaçıyorum kocam geldi odaya hepinizi öpüyorum iyi gecelr
şekerim 1 kase yoğurdun içine biraz meyve şeftali, kayısı gibi meyvelerden küçük parçalara bölüp koy yarım çay kaşığı kadar da tarçın at evde varsa yulaf ezmesi ya da müsli at 1-2 kaşık kadar hem lezzetli hemde çok doyurucu oluyo zaten hepsini karıştırınca büyük bi kase oluyo insanın gözüde doyuyo ayıptır söylemesi biraz önce yedimmidem davul gibi şişti
selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 ciktidoktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?