80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarrrrrrrrrrrrr askerim 1 haftalık izne geldiiiiiiiiiiii gerçi memlekete gitti ama olsunnnnnnnn istediğim zaman ulaşacağımmmmm çok mutluyum yaaaaaaaaaaa aradım şimdi teyzeleri filan gitmiş hemen offf yaaa gece gece ne işleri varrrrrr konuşamadık yaaaaa saçma gelecek ama sanki konuşmak istemedi o kadar içten ,soğurmu ki

Son düzenleyen: Moderatör:

haklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm

teşekkür ederim canım darısı sekerime nasip olsun İNŞALLAH

hadi gözün aydın canım normal karsıla canım misafirler gidince normale döner cekiniyordur şimdi aile büyüklerinden bilirsin az çok ama tavsiye istersen fazla üstüne düşme ne olsa şimdi zorlktan cıktı 1 haftalıgına tadını cıkarmak istiyordur hayatın lakin aynı davranısı sende yap çok istliyse çok istekli ol işte anla nedemk istedimi tabi tepeleme adamıda ortada ol tamam canım benim canını sıkma sabaha aklı basına gelır bakarrsın gece uyutmaz seni

ayyyyy çok tatlısınnnnnnnnnnn yerim seni ben :))) hayatın tadını bensiz çıkaracak bende tepelemeyecem çok bekler :)) dur bakalım hele mşsafirler gitsin şaka bi yana tamam sıkmak yokkk uslu kız olacam :)

ayyyyy çok tatlısınnnnnnnnnnn yerim seni ben :))) hayatın tadını bensiz çıkaracak bende tepelemeyecem çok bekler :)) dur bakalım hele mşsafirler gitsin şaka bi yana tamam sıkmak yokkk uslu kız olacam :)
artık hayırlı haberler bekliyoruz şekercimden

katılıyorum , yemeyelim , yememeliyiz . . . dönüm aynada bi arkaya bakmak lazım kocaman bi kocaman işte ....:26:
çok hoşşun valla ...arkam da önümde kocaman bi kocaman.doğru tesbit
valla bende snei çok seviyorum balımmmmmmmmmm
ben seni daha çokkkkşekerimmm..
kız ayran iç kocaman bi kavanoz acayip şişiriyo insanı belki fayda eder :44:
bencede sen ayran yoğurt ye hatta bende yiyim:26:
gözün aydın şeker .çok görme şimdi sudan çıkmış balık gibidir evde kalabalıkmış.hele bi dinlensin aklı başına gelir askerin
haklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm
benden okeyin kralı var sana şeker mate zzaten evde var iyi olur başlayalım
:))))))))))) 6. hissim acayip kuvvetlidir benimmm :)))))
6. hissini yerim senin.zaten karnım aç varsa 7, 8 hepsini hallederim

artık hayırlı haberler bekliyoruz şekercimden
nşallah kuzum yaaaaaaa herşey güzel olsun hepimiz için hayırlı olsunnn hayırlı eşlerimiz işlerimiz çocularımız olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

kahkaha attırdın yine beyazcanım yaaaaaaaa :))))))))tşk edeim canım aydınlıkda olun inşallahhhh :) bizde gözğn aydın olsun diyene öyle derler sizde ne derler bilmem de :)

şekerim 1 kase yoğurdun içine biraz meyve şeftali, kayısı gibi meyvelerden küçük parçalara bölüp koy yarım çay kaşığı kadar da tarçın at evde varsa yulaf ezmesi ya da müsli at 1-2 kaşık kadar hem lezzetli hemde çok doyurucu oluyo zaten hepsini karıştırınca büyük bi kase oluyo insanın gözüde doyuyo ayıptır söylemesi biraz önce yedim midem davul gibi şişti

ayyyyy çok sağol kuzummmmm yarın bunu yapayımmm benim dur demem lazımmm bu işeee çoooooooooooookkkkkk tşklr yavruuuu

selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 cikti doktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok

bu arada kizlar 85.5 olmusum en son 87 falandim ve doktordan kesin emir 3 beyazdan uzak durulacak ama varya nasil üzüldüm duyunca agladim bu yasta nedir bu geride sükrettim dedim kendine gel neler var su dünyada simdi en azindan biliyorum neyin neden oldugunu

çok geçmiş olsun canım inşallah senin için bundan sonrası daha iyi olur neyin olduğunu bilince başa çıkması daha kolay olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…