herkese güzel diklekleri için çok teşekkür ederim kızlar...Şimdi işyerind eçikolatamı dağıttım ama elbette yemedim:)
öğle yemeğinde bir simit bir bardak ayran içtim..
2 saat sonra 4 kayısı yiyeceğim..
sağol yağmurgözlü..valla hala şaka gibi geliyor daha erkendi ya belki ondandır...bizimkiler şimdi odasını bizim evin kapısını falan süslüyorlarmış hepsinde bir heves bir heves...ilk torun ne de olsa:)şimdi cornfakesimden de yedim biraz akşam eve gidince spor yapıcam çok aç olmayım dedim..sporda sonra yemeğimi yiyeceğim..
sağol yağmurgözlü..valla hala şaka gibi geliyor daha erkendi ya belki ondandır...bizimkiler şimdi odasını bizim evin kapısını falan süslüyorlarmış hepsinde bir heves bir heves...ilk torun ne de olsa:)şimdi cornfakesimden de yedim biraz akşam eve gidince spor yapıcam çok aç olmayım dedim..sporda sonra yemeğimi yiyeceğim..
mesai kaçta bitiyor?18.00 mi ?çok mu uzak evin ya..yorgun geliyorsundur akşamları eve sen de İstanbuldasın sonuçta bu kent yoruyor insanı..
bebişimiz kız canım..ismi de asya...
benim mesai 18 de bitiyor..işim leventte çekmeköyde oturuyorum..sağol canım valla bizim bebişimizin annesi ince zarif çok hoş bir kız kilosu benzemesin de yüz hatlarıma benzesin diye annesi dua ediyordu bilemem artık..ama uzun boylu,beyaz tenli siyah saçlı ve renkli gözlü şimdilik ama elaya döner demiş dr u...sağlıklı olsun da gerisi boş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?