80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kimsecikler yok yinelmaz:öğle yemeğimi yiyeyim barizemuszemus
1 tabak salata(tuzsuz yağsız bol limonlu)
1 dilim tuzsuz ekmek
1 tabak taze fasulye(tuzsuz)
arada
1 kase kiraz yerim
akşama kısmette ne var bilmiyorum eve gidince düşünüp yapacağım CADIARZU

herkese güzel diklekleri için çok teşekkür ederim kızlar...Şimdi işyerind eçikolatamı dağıttım ama elbette yemedim:)
öğle yemeğinde bir simit bir bardak ayran içtim..
2 saat sonra 4 kayısı yiyeceğim..

afiyet olsun canımm çiçeği burnunda taze halacıkkopuyorumnanaktan:roflol:

sağol yağmurgözlü..valla hala şaka gibi geliyor daha erkendi ya belki ondandır...bizimkiler şimdi odasını bizim evin kapısını falan süslüyorlarmış hepsinde bir heves bir heves...ilk torun ne de olsa:)şimdi cornfakesimden de yedim biraz akşam eve gidince spor yapıcam çok aç olmayım dedim..sporda sonra yemeğimi yiyeceğim..

bende 1 kase kiraz yedim yolda atıştırmak içinde yanıma kepekli diyet bisküvi alıcam 1 şişede sukaydirigubbakcemile3işyerim eve uzak yolum uzun eve gidince bantta yürümeyi düşünüyorum yada erken inerim otobüsten yürürüm bilmiyorum bir mesai bitsindekaydirigubbakcemile3ben hala çizelgemi yapamadım canım:kedi::kedi:

canım yaa sormayı unutuyorum hep bebiş kızmı erkekmi?

mesai kaçta bitiyor?18.00 mi ?çok mu uzak evin ya..yorgun geliyorsundur akşamları eve sen de İstanbuldasın sonuçta bu kent yoruyor insanı..

bebişimiz kız canım..ismi de asya...

mesai kaçta bitiyor?18.00 mi ?çok mu uzak evin ya..yorgun geliyorsundur akşamları eve sen de İstanbuldasın sonuçta bu kent yoruyor insanı..

bebişimiz kız canım..ismi de asya...

ooo maşallah canım kız halaya benzer derleryerimsenibenmesai 17 ,30 da bitiyor canım sen hangi semttesin:uhm:

benim mesai 18 de bitiyor..işim leventte çekmeköyde oturuyorum..sağol canım valla bizim bebişimizin annesi ince zarif çok hoş bir kız kilosu benzemesin de yüz hatlarıma benzesin diye annesi dua ediyordu bilemem artık..ama uzun boylu,beyaz tenli siyah saçlı ve renkli gözlü şimdilik ama elaya döner demiş dr u...sağlıklı olsun da gerisi boş:)

allah sağlıklı uzun ömürlü eylesin adıyla yaşasın ben birazcık latife edeyim demiştimkaydirigubbakcemilebenim mesai bitiyor canım çıkmak zorundayım iyi akşamlaropuyorumnanaktan

ben geldım oglan bırazcık ızın verdı kk gırmeme:lepi::lepi::lepi:

ne haber kızlar ben bu gün carşıya cıktım yenı geldım sımdı ıkı kase corba ıctım

geçte olsa girdim ama kimsecikler yokk görevimi yapıyım bende

sabah: çok az krep yedim sanırım avuç içi büyüklüğü geçmez
ara : 3 erik
öğle: 3 tane biber dolması içi
ara : 3 kaysı -yeşil çay
3 litre su
spor yok ( utanıyorum halimden ama canım hiç istemiyo. çalışmıyorum okulda bitti kpssden atama bekliyorum o yüzden bi eve kapanma durumu var bu ara. çok zor geliyo spor. spor olmayıncada gitmiyo kilolar üff )

Ben 85 kiloyla aranızdayım. ptesiden pztesiye kilolarımı yazıcam. 2007 yılında ilk defa haydi beraber zayıflayalım diye bir topik açmıştım kk'de henüz gruplar falan yoktu ve yaklaşık 4 ayda 20kg vermiştim arkadşlarıda motive edip zayıflamıştık. tabi ben zayıflama ilacıda kullanmıştım, fakat sabahları ve akşamları evimde mutlaka spor yapıyordum. evlendim ve 2 yılda 20kg geri aldım. çünkü çok pis boğazım abur cubura daynamıyorum. şimdi yine eskisi gibi balık etli olmak istiyorum, BİLİYORUM ÇITIR ZAYIF OLAMICAM, ÇÜNKÜ HAYATIMDA HİÇ OLAMADIM. ama balık etli bir hatun olup şu iğrenç görüntümden kurtulmak istiyorum..

delix cumaları bildirim yapıyoruz arkadaşım ama aramıza tekrar hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle amaçlarından asla vazgeçme

günaydın kızlar sabah 7,5 da kalktım sabah süporumu yaptım 5i 1yerde çayımı içtim şimdi kahvaltı yapıcam

günaydın fleks...ohh valla süpersin güne sporla başlamak kadar güzeli yok benim de spor yapıp duş alıp işe yetişmem için 06.00 da kalkmam lazım henüz başaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…