80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun canım inşallah senin için bundan sonrası daha iyi olur neyin olduğunu bilince başa çıkması daha kolay olur inşallah

cok sagol canim ama ben biliyordum bisey ioldugunu cünkü benim ailemde genetik olarak var yani simdi olmasa bile ilerde olacagini azcok tahmin ediyordum ama ne yalan söyleyim bukadar erkende beklemiyordum ee sen nasilsin görüsmeyeli

ahhh kzuummm geçmiş olsunnnnn bizim ailede de var büyüklerden anneme miras kaldı büyük ihtimalle annemden de bana kalacak bende acayip tatlıya düşkünümdür geçen yıll o iğrenç şeyden bende içtimmmm birşey çıkmadı ama çıkmayacağının garantisi yok ne yazık ki çağımızın hastalığı buuu ama rabbim beterinden saklasınnnn kilonu verirsen zaten çok zorlamazda seni sıkma canını

sagol canim benim dedigim gibi bizimde genetik birde dedigin gibi tatliya düskünlük nasil desem oturunca öyle cok biseyde yemem tatliyi ama illa o krizim geldiginde yemeliyim yedigim zaman nasil rahatlarim birde benim bir arkadas dedi onun tanidigida yedigine ictigine dikkat ederk yenmis bir senede bu hastaligi insallah rabbimde yardim ederde kurtulurum allah beterinden saklasin birde bisey sorucam bugün iste doktordan ciktim ama nasil kötüyüm benden böyle sanki kovayla su döküyorlarmis gibi ter akiyor ellerim titriyor ilk defa böyle oldum artik biseyler yedim biraz gecti acaba o icirdikleri igrenc seydenmi olduki anlamadim

cok sagol canim ama ben biliyordum bisey ioldugunu cünkü benim ailemde genetik olarak var yani simdi olmasa bile ilerde olacagini azcok tahmin ediyordum ama ne yalan söyleyim bukadar erkende beklemiyordum ee sen nasilsin görüsmeyeli

iyiyim çok şükür canım benim ailemde de var şeker hastalığı bende de insülin direnci var ilaç kullanıyorum ileride şeker hastası olma ihtimalim yüksek bu yüzden kilo vermeye çalışıyorum süreci yavaşlatmak için

insallah olmaz canim sendede birde doktorum bugün bisey söyledi dedi korkacak bisey yok seker hastaligi bolluktan gelir yedigimiz ictigimiz seylerden olur niye afrikadakilerde olmuyor mesala acliktan yokluktan okdar perisanlar ama seker hastaligi oranlari en düsük ülke diyor düsünüp duruyorum bu sözlerini

haklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm
evet başlayalım kesinlikle , yani ooooooookkkkkkeeeyyyy tatlım
canım bence askerliğin vermiş olduğu bi durum bu, ben abimden bilyorum asker dönüşü değişikti , tuhaf tuhaf hareketleri vardı,yani tamamen piskolojiktir, sen içini rahat tut ve evham yapma , tilki misali
valla sevilcanım o hayırlı haberi senden bekliyoruz artık..yatak odası hayırlı olsun,1 .aya kadar iyi haberlerini bekliyoruz can can
kızz ne haberi ya, ne kaçırdım ben yine
bende çok yaparım bu tarifi , kendim buldum diye de kendimle övünüyodum ama yalanmış kocaman

canım çok geçmiş olsun, en azından asrtık neye dikkat edeceğini biliyosun , inş. dikkat ederek bunu da atlatırsın canım

cok sagol canim en azindan niye kilo aliyorum niye veremiyrum diye düsünmüyorum demekki herseyin bir sebebi var diye bosuna demiyorlar

valla sevilcanım o hayırlı haberi senden bekliyoruz artık..yatak odası hayırlı olsun,1 .aya kadar iyi haberlerini bekliyoruz can can
güzel diyorsun ama benim takım arızalı bilmem anlatabildimmi bize kalsa şimdiye 2 tane çocugum vardı daaaaaa ah o imkanlar yok mu borçları halledince tüp bebek yapıcaz canım bende sabırsızlıkla bekliyorum o günü rabbim hayırlısını nasip etsin tüm isteyenlere AMİN
oooooooooooooo hadi git sennn nede olsa yeni oda ...hadi iyi geceler:123:
ömürsün valla:))
slm canım ya çok geçmiş olsun üzülme böyle aklına normal birşeymiş gibi getirki sende kalıcı şeyler bırakmasın canım benim
annemdede vardı halada var dikkatli bir hayat sürdürmek zorundasın gerisinde ALLAHIN izni ile hiç birşey olmaz sıkma canını kafana da takma bak yenenler var bu hastalıgı sekerimin dediği gibi ALLAH beterinden korusun. güzel beslenerek yenersin bunu sabırlı ve dikkatli ol canım. gerisi kendiliginden gelecek. hatırlarım eski çalıştım yerde genç bir çocuk vardı şeker hastasıydı çocuk kola hastasıydı hemde öyle böyle değil ben kendimi çok içer sanırdım her boşlugunda kola ve iğnesi olurdu elinde neler diyorduk ama dinlemiyordu bizi halada devam ediyor aynı hayatını takmayan bir çocuk belkı de oyuzden etkilermiyordu sakın bunu yanlıs anlamayın sadece dikkatli olursan başarırsın canım benim tekrar çok geçmiş olsun ayrıca kg en büyük etken miş gr da gitse faydalı senin için

üzme kendini canım geçmiş olsun
gerçekten sağlığımızın düşmanı kilo
sen kilo ver bak şekerin kesin düzelicek eminimm

slm kızlar maşallah bi gün gelemedim bi dünya yazı okumak zorunda kaldım. öncelikle hastası olanlara ve hasta olanlara çoooook geçmiş olsun. ve gördüğüm kadarıyla herkes artıda yalnız değilim bu hafta ne kadar dikkat edilirse edilsin ramazan ayında oluyo böyle kazalar. ay dün azıcık oruçluydum yine. iftarda hiç halim kalmadı ayakta fazla durdum heralde. masada kafayı zor tutuyodum yerinde. sofrada su bitti, eşim su varmı başka dedi. kalktım dolaptan suyu aldım gerisini hatırlamıyorum. düşmüşüm orda. eeee bunun sonucu olarakta bu gün oruç tutmam yasak. gece de bi defa daha öyle oldum. sanırım tansyonum taban yaptı. bu kadar koşuşturursam sonucu böyle olacaktı belliydi zaten. her ne kadar iş yapmıyom desemde evde misafir varken mecbur dolanıyosun ortalıkta. keşke ceconun kaynanasına yaptığını ben kayınbabama yapabilseydim şimdi hiiiiç gelmezdi bende rahat ederdim ne güzel.

canım geçmiş olsun, tutma gülayım oruç, kendine ve bebeğe zarar olmasın tatlım, baksana pat pat düşüp bayılıyosun, gerçi bunu görüpte hala yanında duranlarda ayrı bi sorunlu yaaaa . . .

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrı ama olsun düşünmesi bile yeter )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedi sağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadı artık 2 gün yemek yapmam diğer şeylerden çok çok az kaldı
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadım tabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye

Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım

Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecek huysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diye sanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor

Bu arada dünde çok güzel birşey oldu Kızıma anannesi sonunda biletini almış Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğiz Ohhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı

Canım hadi gözün aydın
Eminim onun şu an nevri dönmüştür sonuçta hem yol yorgunluğu hemde oradan çıkıp eve gelince oradamı buradamı iyice şaşırmıştır yoksa niye durduk yere senden soğsun
İlk fırsatta arayacaktır o zaten seni Olmadı sen ona onu ne kadar çok özlediğini belirten bir mesaj at ilk fırsatta kendisiyle rahat rahat konuşmayı beklediğini ifaade et eminim hemen döner sana jetonun düşmesi biraz sürebilir yoksa o yoğunlukta

Canım çok çok geçmiş olsun
Kafana takıpta iyice üzme kendini emin ol benimde eskiden okadar yüksekti hatta doktor bu şekilde devam ederse insülin vurulmaya başlayacaksın demişti Allah korusun
Anam ne ağlamıştım ben şeker hastası oldum diye ama sonra ne olursa olsun insülin vurulmak istemediğimi bildiğimden kendime geldim ve inan 1.5 senedir çok çok dikkat ediyorum hatta son ölçümde doktor normal seviyedesin risk yok gibi ama sen ne olur ne olmaz bir sene daha glukophage kullanmaya devam et demişti
Bizlerin eylimi var demekki bünye olarak ve gerekirse ömrümüzün sonuna kadar çok dikkatli davranmak zorundayız
İNşallah sende dikkat ederek o seviyeyi çok çok aşağılara indireceksin

Bildirim yapmayi unuttum ya

Baslangic: 85.5
Gecen hafta: 82.4
Bu hafta: 82.9
Gelen: 500gr
Toplam giden: 2600
Hedef: yok

çok sağol bebeğim valla mesajla kalmadım dayanamayıp aradım :) iyidi amaa var biraz mesafe geçer inşallah oda sabredelim bakalım :))

offfffff allahım zayıflamak neden bu kadar zor yaaaaaaaaaaaa

Bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anam şu 8li haneleri bir ucundan görebilseydim belki daha bir gaze gelirdim ama yok inat etti tartı üstünü gössteriyor altını göstermiyor neyse göreceğiz kimmiş inat dimi ama

Bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anam şu 8li haneleri bir ucundan görebilseydim belki daha bir gaze gelirdim ama yok inat etti tartı üstünü gössteriyor altını göstermiyor neyse göreceğiz kimmiş inat dimi ama

inşallah gösteririz ben öyle inatçı iradeli biri değilim ama hemencik pes ederim inşallah ben görmem günümü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…