çok geçmiş olsun canım inşallah senin için bundan sonrası daha iyi olur neyin olduğunu bilince başa çıkması daha kolay olur inşallah
selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 ciktidoktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok
ahhh kzuummm geçmiş olsunnnnn bizim ailede de var büyüklerden anneme miras kaldı büyük ihtimalle annemden de bana kalacak bende acayip tatlıya düşkünümdür geçen yıll o iğrenç şeyden bende içtimmmm birşey çıkmadı ama çıkmayacağının garantisi yok ne yazık ki çağımızın hastalığı buuu ama rabbim beterinden saklasınnnn kilonu verirsen zaten çok zorlamazda seni sıkma canını
cok sagol canim ama ben biliyordum bisey ioldugunu cünkü benim ailemde genetik olarak var yani simdi olmasa bile ilerde olacagini azcok tahmin ediyordum ama ne yalan söyleyim bukadar erkende beklemiyordum ee sen nasilsin görüsmeyeli
iyiyim çok şükür canım benim ailemde de var şeker hastalığı bende de insülin direnci var ilaç kullanıyorum ileride şeker hastası olma ihtimalim yüksek bu yüzden kilo vermeye çalışıyorum süreci yavaşlatmak için
evet başlayalım kesinlikle , yani ooooooookkkkkkeeeyyyy tatlımhaklısın valla bebeğimmmmm istersenizzzzz ben zevkle yaparım vallaaaaaa kızlar da okey verirse yarınnnn mateyi tanıtayımmm mateyle devam edelimmmmm
canım bence askerliğin vermiş olduğu bi durum bu, ben abimden bilyorum asker dönüşü değişikti , tuhaf tuhaf hareketleri vardı,yani tamamen piskolojiktir, sen içini rahat tut ve evham yapma , tilki misalikızlarrrrrrrrrrrrr askerim 1 haftalık izne geldiiiiiiiiiiii gerçi memlekete gitti ama olsunnnnnnnn istediğim zaman ulaşacağımmmmm çok mutluyum yaaaaaaaaaaa aradım şimdi teyzeleri filan gitmiş hemen offf yaaa gece gece ne işleri varrrrrr konuşamadıkyaaaaa saçma gelecek ama sanki konuşmak istemedi o kadar içten ,soğurmu ki
kızz ne haberi ya, ne kaçırdım ben yinevalla sevilcanım o hayırlı haberi senden bekliyoruz artık..yatak odası hayırlı olsun ,1 .aya kadar iyi haberlerini bekliyoruz can can
bende çok yaparım bu tarifi , kendim buldum diye de kendimle övünüyodum ama yalanmış kocamanşekerim 1 kase yoğurdun içine biraz meyve şeftali, kayısı gibi meyvelerden küçük parçalara bölüp koy yarım çay kaşığı kadar da tarçın at evde varsa yulaf ezmesi ya da müsli at 1-2 kaşık kadar hem lezzetli hemde çok doyurucu oluyo zaten hepsini karıştırınca büyük bi kase oluyo insanın gözüde doyuyo ayıptır söylemesi biraz önce yedimmidem davul gibi şişti
selam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 ciktidoktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok
evet başlayalım kesinlikle , yani ooooooookkkkkkeeeyyyy tatlım
canım bence askerliğin vermiş olduğu bi durum bu, ben abimden bilyorum asker dönüşü değişikti , tuhaf tuhaf hareketleri vardı,yani tamamen piskolojiktir, sen içini rahat tut ve evham yapma , tilki misali
kızz ne haberi ya, ne kaçırdım ben yine
bende çok yaparım bu tarifi , kendim buldum diye de kendimle övünüyodum ama yalanmış kocaman
canım çok geçmiş olsun, en azından asrtık neye dikkat edeceğini biliyosun , inş. dikkat ederek bunu da atlatırsın canım
size iyi geceler kızlar ben sahur hazırlamaya gidiyorum
güzel diyorsun ama benim takım arızalı bilmem anlatabildimmivalla sevilcanım o hayırlı haberi senden bekliyoruz artık..yatak odası hayırlı olsun ,1 .aya kadar iyi haberlerini bekliyoruz can can
ömürsün valla:))oooooooooooooo hadi git sennn nede olsa yeni oda...hadi iyi geceler:123:
slm canım ya çok geçmiş olsun üzülme böyle aklına normal birşeymiş gibi getirki sende kalıcı şeyler bırakmasın canım benimselam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 ciktidoktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok
slm kızlar maşallah bi gün gelemedim bi dünya yazı okumak zorunda kaldım. öncelikle hastası olanlara ve hasta olanlara çoooook geçmiş olsun. ve gördüğüm kadarıyla herkes artıda yalnız değilim bu haftane kadar dikkat edilirse edilsin ramazan ayında oluyo böyle kazalar. ay dün azıcık oruçluydum yine. iftarda hiç halim kalmadı ayakta fazla durdum heralde. masada kafayı zor tutuyodum yerinde. sofrada su bitti, eşim su varmı başka dedi. kalktım dolaptan suyu aldım gerisini hatırlamıyorum. düşmüşüm orda. eeee bunun sonucu olarakta bu gün oruç tutmam yasak. gece de bi defa daha öyle oldum. sanırım tansyonum taban yaptı. bu kadar koşuşturursam sonucu böyle olacaktı belliydi zaten. her ne kadar iş yapmıyom desemde evde misafir varken mecbur dolanıyosun ortalıkta. keşke ceconun kaynanasına yaptığını ben kayınbabama yapabilseydim şimdi hiiiiç gelmezdi bende rahat ederdim ne güzel.
canım geçmiş olsun, tutma gülayım oruç, kendine ve bebeğe zarar olmasın tatlım, baksana pat pat düşüp bayılıyosun, gerçi bunu görüpte hala yanında duranlarda ayrı bi sorunlu yaaaa . . .
kızlarrrrrrrrrrrrr askerim 1 haftalık izne geldiiiiiiiiiiii gerçi memlekete gitti ama olsunnnnnnnn istediğim zaman ulaşacağımmmmm çok mutluyum yaaaaaaaaaaa aradım şimdi teyzeleri filan gitmiş hemen offf yaaa gece gece ne işleri varrrrrr konuşamadıkyaaaaa saçma gelecek ama sanki konuşmak istemedi o kadar içten ,soğurmu ki
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hele şükür gelebildim
Dün akşam çok yoğun, yorucu ama bir okadarda güzel geçti
Eşimin kuzeni sağ olsun bir kaç saat erken geldi yardım etmek için ( tabi ben bitirmiştim o ayrıama olsun düşünmesi bile yeter )
Masanın resimi çekemedim sizlere göstermek için ama gerçekten çok hoştu görüntü
Toplamda 13 kişiydik ve herkes sofrayı görünce kız sen ne yapmışsın dedisağ olsun eşimin amcasıda dört dörtlük sofra olmuş maşallah banu yarın bir posta daha misafir çağırsan yemek yapmasan yeter bunlar dedi
Tabi Ramazanda herkes çabuk tıkandığı için Taze Fasülyeyi elleyen olmadıartık 2 gün yemek yapmam diğer şeylerden çok çok az kaldı
Eşimde tatlı olarak Güllaç yapmıştı hatta üzerine Ay Yıldız şeklinde Antepfıstığı tozuyla süsledi ama ben pek sevmediğim için tadına bile bakmadımtabi herkes bayıldı çok hafif olmuş işte sen bu işi biliyorsun diye
Hatta verdiler gazı siz cafe değilde karı koca ufakda olsa bir lokanta açın diye
Geç iftar açılınca tabi çay faslı falan derken herkesin dağılması 12yi buldu
KVde tabiki vardı ve yine yapacağını yaptı 5 karış suratla oturdu doğru dürüst sohbet etmeden
Eline sağlık demeyi bile yüreği götürmedi ama baktı herkes iltifatlar yağdırıyor yarım ağızlada olsa baya sonra eline sağlık diyebildi
Geldiğinde eşimin kuzeni elini öpmek istedi ama hatun nedensiz bir şekilde arkasını dönüp salona geçip oturdu kızcağızda fena bozuldu bilseydim asla gelmezdim falan dedi :26: dedim salla gitsin ben el öpmeye niyetlenmedim bile dedim
Herkesin keyfi çok yerindeydi ve ben koştur koştur servis yaparken sökülmeye bile başlamışım
Bakalım hatun Pazar günü iftara gittiğimizde nasıl bir tavır sergileyecekhuysuz ne olucak. Umursamamış gibi göründüm ama sinir oldum ortamı germeye çalışmaktan başka birşey yapmadı hatta bir iki bana laf sokmaya kalkıştı yok şunu niye böyle yapmadın falan diye ukalalık yapmaya kalkıştı bende direk gülerek canım istedi öyle yaptım keyfim nasıl isterse öyle yaparım dedim
Bardağı boşaldığında bile eşim yanında oturuyordu ona söylüyordu benim bardağa çay koydursana diyesanki ezeli düşmanıyım kadının kızım bir çay koyarmısın diyemiyor
Bu arada dünde çok güzel birşey olduKızıma anannesi sonunda biletini almış Salı günü öğlende gelecek Allahın izniyle Hatun Anannesiyle fazla didişince kadında dayanamamış gitmiş biletini almış Kız sen nasıl başa çıkıyorsun bununla dakika çenesi durmuyor diyor dedim eeee Ergen gerisi olduğunu söyledim ben sana uyarmıştım sıkılır okadar uzun kalmasın diye ama yok beni dinlemedin iyi oldu sana dedim
Salı günü çüçük kuzuyla birlikte ablamızı almaya gideceğizOhhh beee valla rahatladım özelmiştim cadıyı
Canım hadi gözün aydın
Eminim onun şu an nevri dönmüştür sonuçta hem yol yorgunluğu hemde oradan çıkıp eve gelince oradamı buradamı iyice şaşırmıştıryoksa niye durduk yere senden soğsun
İlk fırsatta arayacaktır o zaten seniOlmadı sen ona onu ne kadar çok özlediğini belirten bir mesaj at ilk fırsatta kendisiyle rahat rahat konuşmayı beklediğini ifaade et eminim hemen döner sana jetonun düşmesi biraz sürebilir yoksa o yoğunlukta
Canım çok çok geçmiş olsun
Kafana takıpta iyice üzme kendiniemin ol benimde eskiden okadar yüksekti hatta doktor bu şekilde devam ederse insülin vurulmaya başlayacaksın demişti Allah korusun
Anam ne ağlamıştım ben şeker hastası oldum diye ama sonra ne olursa olsun insülin vurulmak istemediğimi bildiğimden kendime geldim ve inan 1.5 senedir çok çok dikkat ediyorum hatta son ölçümde doktor normal seviyedesin risk yok gibi ama sen ne olur ne olmaz bir sene daha glukophage kullanmaya devam et demişti
Bizlerin eylimi var demekki bünye olarak ve gerekirse ömrümüzün sonuna kadar çok dikkatli davranmak zorundayız
İNşallah sende dikkat ederek o seviyeyi çok çok aşağılara indireceksin
offfffff allahım zayıflamak neden bu kadar zor yaaaaaaaaaaaa
Bencedeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Anam şu 8li haneleri bir ucundan görebilseydim belki daha bir gaze gelirdim ama yok inat etti tartı üstünü gössteriyor altını göstermiyorneyse göreceğiz kimmiş inat dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?