80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam canlarrr nasılsınızzzz

benim antalya daki güzel neşeli eğlenceli havuzlu yüzmeli tatilim sona erdi geldim kv nin dibine
burayı anlatmaya ne hacettt
eşim kıbrıs için sınava girdi hatırlarsanız o iş oldu eylül başında kıbrısa gidiyo ama ben bursada bir dahaki sınava kadar kalmaya karar verdim çiko (köpüşüm) ve ben kalacağız
aslında tam belli değil ama ööle olmasını umuyorum kv ler gelini yalnız bırakmayalım diye dibime gelirlerse çok durmama kocişin arkasından giderim gibi geliyo bana

oksijen cihazımı aldım her gece maphus gibi yatıyorum makineye bağlı çok can sıkıcı hemen diyete başladım çünkü cihaz kilo aldırıyomuş
hani çam havası ohhhmis gibi oksijen deriz ya sonrada otururu bi güzel piknik yaparız bol bol yeriz benimki de aynı hesap:26:

yalnız şöylebi artısıda varmış boğazını tutarsan her gece oksijen alımı yüksek olduğ için hücrelerin yenilenmesi ve yağ yakımı fazla oluyomuşşşş

avantaja çevirmeye çalışıyorum

yarın almanyadan eşimin amcası geliyor köye gidiyoruz yarın gitmeden listeyi çıkartacağım ama sonraki iki hafta elmaşekerim ilgilenecek listeişiyle demi dilarammmm demiiii bitanesiii:)))

Son düzenleme:
ohh ohhh güzel haber oldu bu iremimmmm yağ yakımınnnnı hızlandırmak sorundu zaten sendeee , uygulasanda o ağır ilerliyorduuuu bakk boşunaaa demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye maşallah kuzuma inşallah kısa zamanda incecik olursun iremim, ne demek iremimmmmmm ooo engin beceriksizliğimleee sana yardım etmeye çalışıırım ben :))))

başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,4
bu hafta : 86,6
gelen : 0,2
toplam giden :4,9
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok

regl olduğumdan sanırım kilo almış gözüküyorum :44:

cnm çok sıkılıyorrr kuzum yaaaaaaa ((( sen nasılsın yavrum

bi süre sonra insanın sinirini bozuyo can sıkıntısı, ben de izilerle vakit geçiriyorum :)) gerçi ugün nasıl geçti anlamadım, sabah 6 da uyudum,haliyle geç kalktım, evde biraz temizlik,derken ablam ve yeğenlerim geldi , iftar telaşı ,onların gitmeleri derken yorulmuşum :))

kesinlikle bozuluyorrrrr ben bugün bir kez daha anladımmm acayip sıkılıyorum kilo veremiyorum vereyim dedikce alıyorummm kpss faktörü varrr çalışmak istemiyiroum ama çalışmaya başlamanın zamanı gelmiş millet harıl harıl çalışıyor offffffffff çok sıkıldım bu durumdannn ne uzuyorum ne kısalıyorummm

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Akşam eşimle kız kardeşime çaya gittik tabi ancak döndük
Öncesinde Forum istanbula oyuncakcığa uğradık. Yeğen hastanedeyken eşim ona uslu durursa uzaktan kumandalı araba alacağına dair söz vermişti oda dün gündüz beni aradığında Teteeee eniştem söz verdi ne zaman alacak arabamı diyince hadi bari alalımda çocuğa verdiğimiz sözü tutmuş olalım dedik
Tabi diğeride kıskanır diye onada birşey alalım dedik eeee benim kuzuyuda ihmal etmek olmazdı ve kızlara birer mikrofonlu piyano aldık biraz gürültü yapıcaklar ama olsun

Gider gitmez ikiside hediyelerini görünce çok sevindiler Sonrada hemen pilleri takıp başladık teyze yeğenler şarkı söylemeye
İlk ben söylemek zorundaydım ve o yüzden hemen klasik bir düğün şarkısıyla başladım

''Pınar başı burma burma yar yar .... '' diye başlayınca çocukların hepsi koptu tabi onlar bir tek pepe şarkıları bilirler çahiller Kızkardeşim nasıl gülüyor Allah seni ne yapmasın gece gece nerden geldi o aklına diye
Oğlana uzaktan kumandalı sarı bir spor araba aldık Oda çok çok beğendi arabasını Allahtan Bakalım kaç gün dayanacak oyuncakları

Büyük kızım bizi oradada buldu tabi telefonla anam dedim bundan hiç bir yerde rahat yok
Bugün dedesiyle gündüz konuştuğumda nasıl dedim Cadı sorma bileti aldığımızdan beri bir neşeli bir neşeli o suratsız sıkıldım diye söylenen Beyzadan eser yokmuş şu anda Anannesiyle dedesine bir yağcılık yapıyormuş babam yok böyle birşey diyor
Dedim çocuk işte ödü koptu gelemiyecek bayramdan önce diye şimdi bilet alınınca rahatladı birde Anannesi ona Fotograf makinesi sözü vermişti ya üsütünü biz tamamlayacaktık tabi bizim huysuz kadını üzünce ceza olarak vazgeçtim almıyacağım o beni çok üzdü demişti annem anladığım kadarıyla benim cadı bir kaç gün yağcılık yaparsa belki fotograf makinesi için söz verilen maddi desteği kurtarabilirmiyim diye deniyor yoksa bukadar yalakalık hayra alamet değil ben kızımı tanıyorum
Anamda inattır bakalım tahminim doğru mu çıkacak ve hangisi galip gelecek

Yarında büyük gün KVde iftar var
Bu arada eşim dün bütün laf sokmalarımı fark etmiş sen diyor az değilsin kadına kaç kere laf soktun diye dedim aaaaa benmi nerden çıkartıyorsun öyle şey yaparmıyım hiç
Birde bir ara bakalım anan yarın neler döktürecek dedim diye bile bozuldu laf sokmuşum hesapta anan yine birşey yapmaz yada yaparsa sırf ablan ve kardeşin için yapar anlamında söylemişim ben hiç öyle birşey yaparmıyım dedim herşeyin altında birşey arıyorsun aşk olsun
Bakalım yarın nasıl geçecek

Canım şimdiden Allah kavuştursun ...Aminnnnn
İnşallah senin KVler dibine gelmez yoksa bencedde ilk uçakla kocaya kaç
Anam bizimki adam fizanada gitse gelmez ne benim evime ne yakınıma çok şükür
Zaten eşimde diyor Allah korusun ikinizi aynı evde yaşamak zorunda kalsanız eminim 2çi gün ya sen onu öldürürsün yada o seni ama ben erken davranırım büyük ihtimal
Hayır adam yerine koyarlar onu birde hapse girerim öbür tarafın hesabı ayrı
Tövbe tövbe ....RAbbim o şekilde sınamasın kimseyi ( benimki gibi kvyle aynı evde oturarak )... Aminnnnnnnnnnn

can sıkıntısından benimde kilo aldığım çok olmuştur canım, aslunda ne yapıyosak kendimiz yapıyoruz kendimize , çalış canım yaa napacan mecburrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun allah şifa versin canım.en sağlıklı yaşanlar şeker hastaları derler,hep dikkat ettikleri için...en azından haberin oldu şimdi dikkat ederkontrol altına alırsın şekeri..bendede insilün direnci var ,şeker hastası adayıyım ..çağın hastalığı bazı çocuklar doğuştan bazıları 1,2 yaşında şeker hastası oluyor .düşünsene minicik çocuklar laf anlamaz söz dinlemez yemek ister tatlı çikolata.herşeye rağmen şükür halimize
kızz o beyazın içinde bende varmıyım:26:
çokkk geçmiş olsun gülayım,,tutma diyoruz sende zorla tutuyorsun orucu,ama her şerde bir hayırvardır ,,belki kb, kv insafa gelirde giderler işallah başından:26:
başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,4
bu hafta : 86,6
gelen : 0,2
toplam giden :4,9
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok

regl olduğumdan sanırım kilo almış gözüküyorum :44:
kızlar topikce nazara geldik .hepimiz artıdayızz elem tere fişş kem gözlere şişşş...bide kurşun mu döksek neyapsak

iyi sahurlar kızlarr
bende bugün kv görümceleri iftara çağırdım..bütün kaynanalarmı aynı hayret benim kv de hiç bana eline sağlık demez ve yine demedii.zaten beklemiyorum zaten alışıgım ben yıllardır davet yemeklerini.bayram yemeklerini tek başıma yaparım hiç duymadım eline sağlık

olsunn zaten bende onlardan bişey beklediğimden deyil allah rızası için yapıyorum ..birde ifterdan sonra çay içmeye burda büyük bir park yapılmıştı ,a
ma biz gidememiştik hiç.benimm ö....zz zorla razı ettik oraya gittik

tabi kimseyi memnun edemedik yine .yok çok kalabalıkmış yok hava serinmiş.alaydınız ceket üstünüze ,ama nerde onu düşüncek kafa onlarda

ayyy sorma canım yaaaa ilk uçaktan yer ayırtın banaaa kocişime gitmek istiyorum die havaalanında koşturan bi tip görürseniz o benimmmmm

benim kv iiidir aslında ama kv herzaman kv dir iştee

hayırlı sabahlar olsun topiğimize:)
güzel pazarlar olur inş...
evet beyazcan topikte nazar ramazan bereketi var onları taşıyoruz
ben zaten kg alıyorum ramazanda son bi kaç gündür devam edemedim aslında çok istiyordum ama nasip olmadı devam etmek
inş kışın tutarım açıklarımı. hem kilo hem ilaçlar bırakmak zorunda kaldım haliyle metobolizmamız yavaslıyor
yemekte yeyince hemen yağa çevirip açlık günleri için saklamaya çalısıyor vucumuz
havalar çok sıcak olmasa düzenli yürüyüş yapardım eskisi gibi akşamda adım atacak yer kalmıyor
üstelik bu halde dışarıya çıkmak istemiyorum begenmiyorum kendimi bi tanıdık la karşılasırım diye ödümm .... karısıyor
ama süper bir günle başladım bugün iyice deşarj ettim kendimi sıfırdan başladım tamda zamanını ayarladım özel günüme ramak kaldı belki oyüzden fazla çıkıyorumdur bekleyip görelim akşamdan kiraz sapları vardı kaynattım birde yeşil çay attım içine soguk tükettim
aksamada hafif yemegim var dolapta kabak yemegi porsiyonu 200 kalori civarı 2 tabakta yesem koymaz böyle gecirmeyi düşünüyorum günü artık atıstırmalar bitsin saglıklı olalım ve bu son tatilimiz olsun dileği ile hepinizi öpüyorum

çalışsakta saçma sapan sorular soruolar yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…