ohh ohhh güzel haber oldu bu iremimmmm yağ yakımınnnnı hızlandırmak sorundu zaten sendeee , uygulasanda o ağır ilerliyorduuuu bakk boşunaaa demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye maşallah kuzuma inşallah kısa zamanda incecik olursun iremim, ne demek iremimmmmmm ooo engin beceriksizliğimleee sana yardım etmeye çalışıırım ben :))))selam canlarrr nasılsınızzzz
benim antalya daki güzel neşeli eğlenceli havuzlu yüzmeli tatilim sona erdi geldim kv nin dibine
burayı anlatmaya ne hacettt
eşim kıbrıs için sınava girdi hatırlarsanız o iş oldu eylül başında kıbrısa gidiyo ama ben bursada bir dahaki sınava kadar kalmaya karar verdim çiko (köpüşüm) ve ben kalacağız
aslında tam belli değil ama ööle olmasını umuyorum kv ler gelini yalnız bırakmayalım diye dibime gelirlerse çok durmama kocişin arkasından giderim gibi geliyo bana
oksijen cihazımı aldım her gece maphus gibi yatıyorum makineye bağlı çok can sıkıcı hemen diyete başladım çünkü cihaz kilo aldırıyomuş
hani çam havası ohhhmis gibi oksijen deriz ya sonrada otururu bi güzel piknik yaparız bol bol yeriz benimki de aynı hesap:26:
yalnız şöylebi artısıda varmış boğazını tutarsan her gece oksijen alımı yüksek olduğ için hücrelerin yenilenmesi ve yağ yakımı fazla oluyomuşşşş
avantaja çevirmeye çalışıyorum
yarın almanyadan eşimin amcası geliyor köye gidiyoruz yarın gitmeden listeyi çıkartacağım ama sonraki iki hafta elmaşekerim ilgilenecek listeişiyle demi dilarammmm demiiii bitanesiii:)))
canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrr neden kimseler yokkkk buradaaaaaaaaaaaaa(((((((
ben geldim
hooooooooooşşşşş geldinnnnnn canımcımmm
cnm çok sıkılıyorrr kuzum yaaaaaaahoşşş buldum tatlımnasılsın dilaracım ?
cnm çok sıkılıyorrr kuzum yaaaaaaa((( sen nasılsın yavrum
bi süre sonra insanın sinirini bozuyo can sıkıntısı, ben de izilerle vakit geçiriyorum :)) gerçi ugün nasıl geçti anlamadım, sabah 6 da uyudum,haliyle geç kalktım, evde biraz temizlik,derken ablam ve yeğenlerim geldi , iftar telaşı ,onların gitmeleri derken yorulmuşum :))
selam canlarrr nasılsınızzzz
benim antalya daki güzel neşeli eğlenceli havuzlu yüzmeli tatilim sona erdi geldim kv nin dibine
burayı anlatmaya ne hacettt
eşim kıbrıs için sınava girdi hatırlarsanız o iş oldu eylül başında kıbrısa gidiyo ama ben bursada bir dahaki sınava kadar kalmaya karar verdim çiko (köpüşüm) ve ben kalacağız
aslında tam belli değil ama ööle olmasını umuyorum kv ler gelini yalnız bırakmayalım diye dibime gelirlerse çok durmama kocişin arkasından giderim gibi geliyo bana
oksijen cihazımı aldım her gece maphus gibi yatıyorum makineye bağlı çok can sıkıcı hemen diyete başladım çünkü cihaz kilo aldırıyomuş
hani çam havası ohhhmis gibi oksijen deriz ya sonrada otururu bi güzel piknik yaparız bol bol yeriz benimki de aynı hesap:26:
yalnız şöylebi artısıda varmış boğazını tutarsan her gece oksijen alımı yüksek olduğ için hücrelerin yenilenmesi ve yağ yakımı fazla oluyomuşşşş
avantaja çevirmeye çalışıyorum
yarın almanyadan eşimin amcası geliyor köye gidiyoruz yarın gitmeden listeyi çıkartacağım ama sonraki iki hafta elmaşekerim ilgilenecek listeişiyle demi dilarammmm demiiii bitanesiii:)))
kesinlikle bozuluyorrrrr ben bugün bir kez daha anladımmm acayip sıkılıyorum kilo veremiyorum vereyim dedikce alıyorummm kpss faktörü varrr çalışmak istemiyiroum ama çalışmaya başlamanın zamanı gelmiş millet harıl harıl çalışıyor offffffffff çok sıkıldım bu durumdannn ne uzuyorum ne kısalıyorummm
can sıkıntısından benimde kilo aldığım çok olmuştur canım, aslunda ne yapıyosak kendimiz yapıyoruz kendimize , çalış canım yaa napacan mecburrrrrrrrrrrrrr
haklısın canımmmmm insan kendi kendine yapıyor ama morali bozukken nasıl bir kere de düzeltir ki
geçmiş olsun allah şifa versin canım.en sağlıklı yaşanlar şeker hastaları derler,hep dikkat ettikleri için...en azından haberin oldu şimdi dikkat ederkontrol altına alırsın şekeri..bendede insilün direnci var ,şeker hastası adayıyım ..çağın hastalığı bazı çocuklar doğuştan bazıları 1,2 yaşında şeker hastası oluyor .düşünsene minicik çocuklar laf anlamaz söz dinlemez yemek ister tatlı çikolata.herşeye rağmen şükür halimizeselam kizlar nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz yogundum bugün gecenlerde doktorum sana seker yükleme testi yapalim demisti bende tamam yapariz deyip sallamistim cünkü kan tahlillerim temizdi bugün gittim yaptirdim veee seker hastasiymisim ac karnina 125 iste bisey iciriyorlrya ondan sonra 200 ciktidoktorda sasirdi cünkü 300 le komaya girenler bile var dedi yani en sonunda anladik kilo artisini ve bu istahi tedaviye baslicaz artik bakalim ee sizde nevar ne yok
kızz o beyazın içinde bende varmıyım:26:bu arada kizlar 85.5 olmusum en son 87 falandim ve doktordan kesin emir 3 beyazdan uzak durulacak ama varya nasil üzüldüm duyunca agladim bu yasta nedir bu geride sükrettim dedim kendine gel neler var su dünyada simdi en azindan biliyorum neyin neden oldugunu
çokkk geçmiş olsun gülayım,,tutma diyoruz sende zorla tutuyorsun orucu,ama her şerde bir hayırvardır ,,belki kb, kv insafa gelirde giderler işallah başından:26:slm kızlar maşallah bi gün gelemedim bi dünya yazı okumak zorunda kaldım. öncelikle hastası olanlara ve hasta olanlara çoooook geçmiş olsun. ve gördüğüm kadarıyla herkes artıda yalnız değilim bu haftane kadar dikkat edilirse edilsin ramazan ayında oluyo böyle kazalar. ay dün azıcık oruçluydum yine. iftarda hiç halim kalmadı ayakta fazla durdum heralde. masada kafayı zor tutuyodum yerinde. sofrada su bitti, eşim su varmı başka dedi. kalktım dolaptan suyu aldım gerisini hatırlamıyorum. düşmüşüm orda. eeee bunun sonucu olarakta bu gün oruç tutmam yasak. gece de bi defa daha öyle oldum. sanırım tansyonum taban yaptı. bu kadar koşuşturursam sonucu böyle olacaktı belliydi zaten. her ne kadar iş yapmıyom desemde evde misafir varken mecbur dolanıyosun ortalıkta. keşke ceconun kaynanasına yaptığını ben kayınbabama yapabilseydim şimdi hiiiiç gelmezdi bende rahat ederdim ne güzel.
kızlar topikce nazara geldik .başlangıç : 91,5
geçen hafta : 86,4
bu hafta : 86,6
gelen : 0,2
toplam giden :4,9
hedef : 80 ( şimdilik )
spor : yok
regl olduğumdan sanırım kilo almış gözüküyorum :44:
Canım şimdiden Allah kavuştursun ...Aminnnnn
İnşallah senin KVler dibine gelmez yoksa bencedde ilk uçakla kocaya kaç
Anam bizimki adam fizanada gitse gelmez ne benim evime ne yakınımaçok şükür
Zaten eşimde diyor Allah korusun ikinizi aynı evde yaşamak zorunda kalsanız eminim 2çi gün ya sen onu öldürürsün yada o seniama ben erken davranırım büyük ihtimal
Hayır adam yerine koyarlar onu birde hapse girerimöbür tarafın hesabı ayrı
Tövbe tövbe ....RAbbim o şekilde sınamasın kimseyi ( benimki gibi kvyle aynı evde oturarak)... Aminnnnnnnnnnn
kesinlikle bozuluyorrrrr ben bugün bir kez daha anladımmm acayip sıkılıyorum kilo veremiyorum vereyim dedikce alıyorummm kpss faktörü varrr çalışmak istemiyiroum ama çalışmaya başlamanın zamanı gelmiş millet harıl harıl çalışıyor offffffffff çok sıkıldım bu durumdannn ne uzuyorum ne kısalıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?