80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Anam bu saat oldu ve ben henüz birşey yapmadım evle ilgili
Birazdan kenarda bekleyen ütülerimi yapayım diyorum Nasılsa akşama KVdeyiz iftara yemek derdi yok bende bari olan işlerimi bitireyim
Gece hesapta uyuyacaktım TVde bir korku filmine takıldım sabahladım

Neyse Pazar münasebetiyle pek kimseciklerde topikte olmaz benimde ütü yaparken buradaki sohbette aklım kalmaz

Herkese iyi pazarlar

ohhh yemek derdin yok keyfine bak ütünde bitsin uzat ayaklarını ohhh ohhhh:))

kolay gelsinn

iyi pazarlar kızlarrr
ben bu gün kendimi toplayıp bahçeye gittim :44:.görümce iştaha gelmiş bahçade iş yapıcakmış yapıcak pek bişey yok aslında meyve bahçesi:26:,ot yolucakmış özlemiş ot yolmayı..bende gittim birazda ben yoluyum şu olmayan otları diye...ama kızın uykusu geldi eve geldim şimdi sizi görmeden edemedim..geldim ama ne geliş açlıkdan elim ayağım titriyor 6 aydır yapmadığım şeyleri yaptımm:18:.itiraf ediyorum.bazlama ısıtır arasına tereyağ sürdüm veeee afiyetle yedimm.pişman değilim yine olsayine yerim..atın beni hapse suçluyum

afiyet bal şeker olsun yağ olmasın inşallah

bu gün karnımın üzerine kumandayı koydum uzandım. bebişimin hareketleri artık belli oluyo. kumandaya nasıl tekmeler atıyo görseniz. çok mutlu oluyom. birazcık sancılarımda dursa iyi olacak. bu gün bamye yapacaktım kaynanam sadece onu koydu ocağa pilavı salatası sofra kurması bana kaldı. zar zor adım atıyom ama kimsenin beni düşündüğü yok. tek umudum bayramdan sonra evlerine dönmeleri. bu da nerden baksan 20 gün alacak gibi görünüyo. gerçi kp inşaat işlerinin içine girince pek bırakacak gibi görünmüyo. çocuklara da diyo zaten bundan sonra sizinle beraberim aynı evde yaşayacaz diye bunlar yüzünden erkenden doğururumda ben . çok değil bir ay sonra bebek haberimi alırsanız şaşırmayın yani kız irem kv ler yanında kalmaya kalkarlarsa arkana bile bakmadan kaç bu memleketten sana tavsiyem. şimdi herkes uyuyo bi kenarda bi ben ayaktayım. sofrayı kurunca çağıracam onları

günaydın kızlar nasılsınızzzz...
canım kendi adıma ben iyiyim , sen nasıl oldun ?

yawrum yaaa ( sen böyle yazınca benim içim cızlıyo kız, can taşıyosun kimse farkında değil hadi sağlam olsan neyse ama hamileliğin başladığından beri hep sağlık sorunların var, şimdide sancıların... ALLAH'tan korkmak lazım ...bebiş çok tatlı yaa, yerim onun kıpırdanmalarını ben

slm canım kız nerelerdesin sen ben geliyorum sen yoksun üstelik bazlamaları götürmüşün ask olsun insan benide cagırır dermişim
tabiki şakada bide diyor pişman degilim bidaha olsa yersin kusura bakma izin veremeyiz birdaha lütfen olmasın
allah korusun canım agzından yel alsın RABBİM saglikli sihatli kucagına almayı nasip etsin AMİN canım ya hamile iken ne sancısı bu anlamıs değilim sitresten falanmı oluyor umarım kötü birşey degildir. allah yardımcısı olsun kv olanlara gerçekten zor ya sabır versin RABBİM
merhaba güzel hatunlarım benimmmmmmmmmmmmmmmm nasılsınızzzzzz???
Merhaba elma şekerim canım ben kendi adıma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor seninki ile varmı gelişmeler?
bu araa baya diyet videolara izledim on numara bir pazartesi beni bekliyor deşarj oldum boş zamanlarda bunları izleyin kızlar daha çok motive ediyor bugün bi enerji doldum anlatamam uzun zamandan beri shape stepperimi kullanmıyordum neyse biraz kullandım alet döküldü vidaları falan zaten hep ses cıkartıyordu bizimkini çagırdım geldi halletti bi de ben bunun ses olayı hallederim dedi ay nasıl mutlu oldum artık bol bol spor yaparım bakalım yarın özel bir sprey yağ varmış bunlarda onu getiricek inş olur ya yoksa spor aleti almayı düşünüyordum hadi bakalım kazam mübarek olsun hayırlı haberler veririm bundan sonra

bu arada aşagıda topiğin tamamen burda oldugunu gördüm yaaaa ne güzel cümbür cemat buradayızzzz

iyiyim kuzum nasıl olsunnnn uğraşıyorum işdee iyi gidiyor şimdilikkk önceki gibi değil amaaaa korktuğum kadar kötü de değil buda birşey :) bende spor salonuna yazılmayı düşünüyorum yaaaa böyle olmuyorrrrr (((( en azından iki insan görürüüm iki hareket ederim çıkarım belki şu asosyallikden

şu karın ağrımda olmasa çok şükür iyi olcam şeker sen nassın ?
kuzummmm düzenli adaçayı içersennn regl sancılarına gerçekten çok yararı var ben geçen ayyy o kadar rahattım kiii ama bu ay içmeyi kestimmm çok sancılı geçti

iyi canım sevindim aman aksi bir şey olmasın da koy masefeleri boşver ayrıca spora bencede git en azında 2 kg spor yaparak gitmesi en az 4 kg gitmiş kadar düzeltir vücutu şimddiden hayırlı olsun canım

merhaba arkadaşlar
nasıl gidiyor diyet işleri?bende yeni doğum yaptım ve bu şişko halimi hiç sevmiyorum...bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.birlik olalım ve kurtulalım şu kilolardan.....!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…