çooooooooook sağol canım benimmmmm dur bakalım inş. giderim şimdilik fikir aşamasında bi annemle konuşalım bakalım baş patron ne diyecek :)iyi canım sevindim aman aksi bir şey olmasın da koy masefeleri boşver ayrıca spora bencede git en azında 2 kg spor yaparak gitmesi en az 4 kg gitmiş kadar düzeltir vücutu şimddiden hayırlı olsun canım
merhaba arkadaşlar
nasıl gidiyor diyet işleri?bende yeni doğum yaptım ve bu şişko halimi hiç sevmiyorum...bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.birlik olalım ve kurtulalım şu kilolardan.....!!!
hoşgeldin canım en büyük temennimiz o saglıksız görüntüden kurtulmak valla ben çok özledim eski kıyafetlerime girmeyihoşbuldukkk
bebiş daha 4 aylık bende öyle umut ediyorum ama inşallah kurtulruz fazla kilolardan..bende artık biraz biraz spor yapmaya başladım.sezeryan olduğum için uzak duruyordum zarar verir diye....
sende sagol bitanem fikire girmişşe o olur hemde kesin olur biz kızların öyle bir özelliği vardır kafamıza koydumuzu yaparız yaparızdaçooooooooook sağol canım benimmmmm dur bakalım inş. giderim şimdilik fikir aşamasında bi annemle konuşalım bakalım baş patron ne diyecek :)
hg canımmmm bebiş ne kadarlıkkk çok yeniyse doğumun acele etme şimdilik bebişini düşün kilolar hallolurrr zamanla
canım iyiyim çok şükür, birde karnım ve sırtım ağrımasa çok daha iyi olcamhoş geldin canımhele şükür ya kimse gelmeyecek sandım nasılsın melankoli?
ister istemez kalıyorum ceryanda, anlamadan birden ağrı girdi kaldı, geçer inş. ovdurcam biraz anneme :44:aman canım dikkat et serinlicez diye bide hasta olmayalım sıcak su torbası yap iyi gelir geçmiş olsun
adaçayını hiç içmedim desem şekercim :44:ama önümüzdeki ay için denerim hatta deneyelim, hatırlatalım birbirimizekuzummmm düzenli adaçayı içersennn regl sancılarına gerçekten çok yararı var ben geçen ayyy o kadar rahattım kiii ama bu ay içmeyi kestimmm çok sancılı geçti
merhaba arkadaşlar
nasıl gidiyor diyet işleri?bende yeni doğum yaptım ve bu şişko halimi hiç sevmiyorum...bende sizinle birlikte zayıflamak istiyorum.birlik olalım ve kurtulalım şu kilolardan.....!!!
dimi dimiii o kadar güçlü olup bir o konuda iradesiz güçsüz kalmak ne kötü :))))) olsun yinede mükemmeliz :)sende sagol bitanem fikire girmişşe o olur hemde kesin olur biz kızların öyle bir özelliği vardır kafamıza koydumuzu yaparız yaparızda
o gücümüzü birde bogaza vermek nasip olsa çok daha mutlu olucaz
olurr bebeği hatırlatalım bu arada çayı çoooooooooook iyi hatırlattın hemen bilgileri toplayıppp dönüyorum sizee :)))canım iyiyim çok şükür, birde karnım ve sırtım ağrımasa çok daha iyi olcam
ister istemez kalıyorum ceryanda, anlamadan birden ağrı girdi kaldı, geçer inş. ovdurcam biraz anneme :44:
adaçayını hiç içmedim desem şekercim :44:ama önümüzdeki ay için denerim hatta deneyelim, hatırlatalım birbirimizehaaaaaaa bu arada bizim bitki kürü noldu?
aramıza hoşgeldin canım, ama bebişin daha küçükmüş diyete girmen için, ama dengeli beslenerek de emzirirken zayıflaman mümkün, zaten bebişin emmesi demek kalori yakman demek
canım iyiyim çok şükür, birde karnım ve sırtım ağrımasa çok daha iyi olcam
ister istemez kalıyorum ceryanda, anlamadan birden ağrı girdi kaldı, geçer inş. ovdurcam biraz anneme :44:
adaçayını hiç içmedim desem şekercim :44:ama önümüzdeki ay için denerim hatta deneyelim, hatırlatalım birbirimizehaaaaaaa bu arada bizim bitki kürü noldu?
aramıza hoşgeldin canım, ama bebişin daha küçükmüş diyete girmen için, ama dengeli beslenerek de emzirirken zayıflaman mümkün, zaten bebişin emmesi demek kalori yakman demek
olurr bebeği hatırlatalım bu arada çayı çoooooooooook iyi hatırlattın hemen bilgileri toplayıppp dönüyorum sizee :)))
bu gün karnımın üzerine kumandayı koydum uzandım. bebişimin hareketleri artık belli oluyo.kumandaya nasıl tekmeler atıyo görseniz. çok mutlu oluyom. birazcık sancılarımda dursa iyi olacak. bu gün bamye yapacaktım kaynanam sadece onu koydu ocağa pilavı salatası sofra kurması bana kaldı. zar zor adım atıyom ama kimsenin beni düşündüğü yok. tek umudum bayramdan sonra evlerine dönmeleri. bu da nerden baksan 20 gün alacak gibi görünüyo. gerçi kp inşaat işlerinin içine girince pek bırakacak gibi görünmüyo. çocuklara da diyo zaten bundan sonra sizinle beraberim aynı evde yaşayacaz diye bunlar yüzünden erkenden doğururumda ben . çok değil bir ay sonra bebek haberimi alırsanız şaşırmayın yani kız irem kv ler yanında kalmaya kalkarlarsa arkana bile bakmadan kaç bu memleketten sana tavsiyem. şimdi herkes uyuyo bi kenarda bi ben ayaktayım. sofrayı kurunca çağıracam onları
merhaba arkadaşlar
sağol canım işallah.:26:afiyet bal şeker olsun yağ olmasın inşallah
ayyüzlümmm sen ne diyorsun öylebu gün karnımın üzerine kumandayı koydum uzandım. bebişimin hareketleri artık belli oluyo.kumandaya nasıl tekmeler atıyo görseniz. çok mutlu oluyom. birazcık sancılarımda dursa iyi olacak. bu gün bamye yapacaktım kaynanam sadece onu koydu ocağa pilavı salatası sofra kurması bana kaldı. zar zor adım atıyom ama kimsenin beni düşündüğü yok. tek umudum bayramdan sonra evlerine dönmeleri. bu da nerden baksan 20 gün alacak gibi görünüyo. gerçi kp inşaat işlerinin içine girince pek bırakacak gibi görünmüyo. çocuklara da diyo zaten bundan sonra sizinle beraberim aynı evde yaşayacaz diye bunlar yüzünden erkenden doğururumda ben . çok değil bir ay sonra bebek haberimi alırsanız şaşırmayın yani kız irem kv ler yanında kalmaya kalkarlarsa arkana bile bakmadan kaç bu memleketten sana tavsiyem. şimdi herkes uyuyo bi kenarda bi ben ayaktayım. sofrayı kurunca çağıracam onları
yaaaaaaaaa kimse kalmamış şekerden başkaaa .....şekerim başbaşa kaldık senle z önce topik doluydu ben geçmiş yapana kadar millet dağılmışş
- matenin en etken maddesi olan matein kafein benzeri özelliklere sahip olmasına karşın vücut üzerinde canlandırıcı etkisi çok daha farklı.Matein enerjiye htiyacı olan bünyeyi kafeinin yarattığı sinirlilik halini yaratmadan uyararak canlandırmakta daha uzun süreli ve kalıcı olan bu etki sayesinde de zihinsel ve bedensel aktiviteyi arttırmaktadır.
-açlık hissini azaltan bir etkiye sahiptir.
-vücutta yağ emilimini engeller, aynı zamanda yağların hızla yakılmasını sağlar.
-kuvvetli bir antioksidandır.
-sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır.
-ödem giderici etkisi vardır.
- açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller.
-vücudun ve zihnin eerken yorulmasını engeller.
kullanımı: 1 bardak için 1 çay kaşığı mate, 1 bardak kaynar olmayan su 4 5 dk kadar demlendirilir.( kaynar olmayan su derken kaynatın kızlar 2 3 dk fialn bekleyip içine mateyi öyle atın)
evettttttt niye kaçtılar benden şekerr:44::44:bizi gördü millet kaçtı gördünmü beyazcanımmmm
- matenin en etken maddesi olan matein kafein benzeri özelliklere sahip olmasına karşın vücut üzerinde canlandırıcı etkisi çok daha farklı.Matein enerjiye htiyacı olan bünyeyi kafeinin yarattığı sinirlilik halini yaratmadan uyararak canlandırmakta daha uzun süreli ve kalıcı olan bu etki sayesinde de zihinsel ve bedensel aktiviteyi arttırmaktadır.
-vücutta yağ emilimini engeller, aynı zamanda yağların hızla yakılmasını sağlar.
kullanımı: 1 bardak için 1 çay kaşığı mate, 1 bardak kaynar olmayan su 4 5 dk kadar demlendirilir.( kaynar olmayan su derken kaynatın kızlar 2 3 dk fialn bekleyip içine mateyi öyle atın)
şekerimm tam benlik bu matee,- matenin en etken maddesi olan matein kafein benzeri özelliklere sahip olmasına karşın vücut üzerinde canlandırıcı etkisi çok daha farklı.Matein enerjiye htiyacı olan bünyeyi kafeinin yarattığı sinirlilik halini yaratmadan uyararak canlandırmakta daha uzun süreli ve kalıcı olan bu etki sayesinde de zihinsel ve bedensel aktiviteyi arttırmaktadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?