- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
:)))))))))))))))))))))) ne güldüm yaaaaa vallahiii öyle ama ben bitki çaylarını çok seviyorum ya çok zevk alırı içerken kokusu cezbediyor bir kere :))))Paylaşım için teşekkürler canım
Bende şu an evde hazır poşeti var ama aktardan ilk fırsatta tazesini alacağımo zamana kadar poşetle idare edeyim bende bari Anam zayıflamak uğruna neler içiyoruz yaaa Şifa niyetine diyelim
kızzzzzzz bak şimdi 3 beyazdan uzak durmak lazımm ee bende şekerimmmmm, sen beyaz ben şekerr kilo yapıyoruzzz :))))evettttttt niye kaçtılar benden şekerr:44::44:
hiç fark etmez canım yemek aralarındaaa öncesindeee hepsi yararlı :)harikasın şekerimeline sağlık hayatım peki biz bu çayı yemek öncesi ya da sonrası nasıl tüketmemiz bizim için daha iyi olur, bu konuda da bilgi verir misin?
şekerimm tam benlik bu matee,,o kadar yorgun ve bitkinimki son 2 ,3 yıldır çokk severek yaptığım işlerii yapamıyorum elimi kolumu kaldırasım yok tek yaptığım uyumak uyumak ve kk gelip sizlerle olmak ..işalllahh biraz enerji verir şu mate
valla bende seviyorum artık bitki çaylarını :2: .napcazz mecbuuuurr..sevmeyipde ne edicez.:26:.kaçınılmaz en azından zevk almaya çalışmak lazım insan alışıyor zamanla ,içe içeeee:)))))))))))))))))))))) ne güldüm yaaaaa vallahiii öyle ama ben bitki çaylarını çok seviyorum ya çok zevk alırı içerken kokusu cezbediyor bir kere :))))
kızzzzzzz bak şimdi 3 beyazdan uzak durmak lazımm ee bende şekerimmmmm, sen beyaz ben şekerr kilo yapıyoruzzz :))))
hiç fark etmez canım yemek aralarındaaa öncesindeee hepsi yararlı :)
dimi ama yaaa :)valla bende seviyorum artık bitki çaylarını :2: .napcazz mecbuuuurr..sevmeyipde ne edicez.:26:.kaçınılmaz en azından zevk almaya çalışmak lazım insan alışıyor zamanla ,içe içeeee
kızzz şekerr ondanmı kaçıyor bu hatunlar bizdenn:44: korkmayınn kızlarr biz light beyaz light şeker iz bizden size zarar gelmez
işde onu de başka birşey deme :)) girdin mi sende cnm kpss bir daha girecekmisin hangisinden giriyorsun :) çok mu soru sordum ki :)
lisans tan giriyorum aslında lise mat. öğretmenlik ama ben memur olmak isiyorum 2014 e hazırlancam :))
lisans tan giriyorum aslında lise mat. öğretmenlik ama ben memur olmak isiyorum 2014 e hazırlancam :))
canımmm benim birşey söyleyecem ama kızma bana lütfennnn 1. olarak spora çok yüklenmişsinnnn en azından bu haftalık sadece adım olsun haftaya ek spora başlaaaa ekmeğiii kesinlikle kısmaaaa günde 3 öğün ye ve öğün azaltma sakınnnnn inan kendine yarardan çok zarar verirsinnnn belki bu kısacık zaman da çok hızlı güzel kilo veirirsin ama inana sadece kilo olmaz bayram dönüşü çok hızlı almış işekilde gelip 0 dan başlarsınnnn üstelik o zaman artık vermende bu kadar kolay olmaz çok yavaiş ilerlemeye başlarsınnnn inanki öylesine konuşmuyorumm yaşadığım gördüğüm şeylerrrr süt fikri güzel ama ara öğünlerde tükettt çok faydası olacakdırrr. bugün bende artık durmayıp adım atmm gerkeiyor diye başladım güneeee çok mola verdim yeterrrr bakayım bu salon işi olmazsa evde leslie ye başlayacam bende bayrama bendeee böyle obez girmek istemiyorum en azından kilo gitmesede fazla vücut otursun biraz hadi fıstığımmm bugünnnn miladımız olsun :))) kerçi benim kaçıncı miladımsa artık bilmiyorum :) ekmeği kısma demişim ama demek istediğim öğün başı 2 dlm siyah ekmek yanlış anlaşılmasın şimdi :)slm ben geldim akşam çıkmak zorunda kaldım pc yi aldılar elimden
ama ben naptım bu sabah on numara bir başlangıç yaptım
ne diye sorarsanız spora başladım günde 10000 adım 4 set halinde yapıcam 1 setini yaptım bile:))) ayrıca her set sonrası bazı egzersizler ekledim
60 mekik 100 tane ellerimi omuza koyup düz bir duruştan sonra saga sola çevirdim üst bedenimi.
100 tane de yan bölgelere çalıstım. 50 şerde bacakları ayaktayken yan kaldırma yaptım, offf ama çok yandı nasıl hissettim
baya zorlandım ama yıkılmak yok bi ara spora gitmiştim aynı hareketleri uyguladım kısa zamanda sonuç almam lazım bayramdan sonra köye gidicem bu kadar kg almış olarak beni görsünler istemiyorum birazda bu kamçıladı beni birazdaha azltıcam gıdamı 2 ana ögün aralarda süt içicem ve çogunluk protein olucak ekmegi en az seviyede tutucamkaldı 3 set sporum erken kalkıp mutlaka yapacagım 12 ye dogru 2. üçe dogru da 3. akşamda 4 yaparım kızlar yürüyüş için dışarı çıkmıyorum bizim salon büyük ileri geri hızlı bir şekilde yürüyorum ve adımımı sayıyorum şunuda belirteyim geri geri yürümek normalin 3 katı kalori yakıyormuş ben normal yürümüş olarak sayıcam size anlatıyorum belki bir nebze teşkil ederiz bir kişi daha başlasa hiç fena olmaz lütfen eşlik edin bana hep beraber yapamlım çok isterim
kuzumm bu aralare bende öyleyim yaaa ama bakk topic olarak bugün güne pek olumlu başlamışız :)))) sende takıl bizeeeee harekete geçme zamanıııııııııııı :)iyi günler kızlarr
nasılsınız bu gün....ben birazcık hevesliyim dün yediğim bazlamalar bu gün beni gayrete getirdi gibi sanki,işallah:44:,umarım,:26:öyle olmasını istiyorum....oruç olmadığımdan sabah za ekmekle kahvaltımı yaptım ,arada mmeyve yedim ve acıkmadım acıkırsam yoğurt yemeyi düşünüyorum..şu aralar çok ekmek ağırlıklı beslendim biraz yoğurt yemeliyim sanki metebolizmam durdu gitmiyor biyere ..o deyilde birde kilo almak var işin ucunda çooooookk korkuyom:18::18::18::18::18:
canımmm benim birşey söyleyecem ama kızma bana lütfennnn 1. olarak spora çok yüklenmişsinnnn en azından bu haftalık sadece adım olsun haftaya ek spora başlaaaa ekmeğiii kesinlikle kısmaaaa günde 3 öğün ye ve öğün azaltma sakınnnnn inan kendine yarardan çok zarar verirsinnnn belki bu kısacık zaman da çok hızlı güzel kilo veirirsin ama inana sadece kilo olmaz bayram dönüşü çok hızlı almış işekilde gelip 0 dan başlarsınnnn üstelik o zaman artık vermende bu kadar kolay olmaz çok yavaiş ilerlemeye başlarsınnnn inanki öylesine konuşmuyorumm yaşadığım gördüğüm şeylerrrr süt fikri güzel ama ara öğünlerde tükettt çok faydası olacakdırrr. bugün bende artık durmayıp adım atmm gerkeiyor diye başladım güneeee çok mola verdim yeterrrr bakayım bu salon işi olmazsa evde leslie ye başlayacam bende bayrama bendeee böyle obez girmek istemiyorum en azından kilo gitmesede fazla vücut otursun biraz hadi fıstığımmm bugünnnn miladımız olsun :))) kerçi benim kaçıncı miladımsa artık bilmiyorum :)
kuzumm bu aralare bende öyleyim yaaa ama bakk topic olarak bugün güne pek olumlu başlamışız :)))) sende takıl bizeeeee harekete geçme zamanıııııııııııı :)
buna yazmayı unuttum önceki mesajda :))) çalışmaya baişladınmı canımmm ne zmana başlamayı düşünüyorsun şimdi sanane diyecen de demek istiyorum ki acabaaa beraber mi başlasak böyle hem destek olup hem rakip olsakk birbirimizi gaza getirsek
çokkk doğru şeyler yazmışşın şekeraz yemek kilo verdirmiyor aksine metebolizmayı yavaşlatarak vücut az besinle bile kilo almaya başlıyor biz kiloluların bi çoğu sanırım şu yemek işine üşendiğimizden kilo alıyoruz kendimize vakit ayırıp az az yesek hem hiç aç kalmıycaz hemde yağlarımızdan kurtulcaz..ama ben kendi adıma söyliyim üşeniyormuyum yoksa aklımamı gelmiyor yemek iyice acıkır elim ayağım titremeden yemezdim halada bu huyummu atabilmiş deyilim ...aslında şu menü yazma işini bırakmasak çok iyi olucak yazınca daha düzenli yeniyor hem insan utanıyor homini yemeyeburada yazınca...aaaa birde şeker sen obez mobez değilsindi sen yanlış biliyorsundur ama kilo ver tabii..ama ben bu güne bugün obezimmmm
Canım neden kızayım aksine hoşuma gider, haklısın hemde çok ekmek yemicem derken sabahları zaten yerim ben öyle diyorumda benim yemicem demek mutlaka bir tost götürüm arada yani 5 dilim falan yerim günde. sporuda gerçekten abartım biliyorum lakin alışşın vücudum zordan baslasın ki şimdiden kabullensin bugun sizin için 3 setten sonra bırakıcam yani 7000 adım az egzersiz anlaştık ilğine teşekkür ederim.canımmm benim birşey söyleyecem ama kızma bana lütfennnn 1. olarak spora çok yüklenmişsinnnn en azından bu haftalık sadece adım olsun haftaya ek spora başlaaaa ekmeğiii kesinlikle kısmaaaa günde 3 öğün ye ve öğün azaltma sakınnnnn inan kendine yarardan çok zarar verirsinnnn belki bu kısacık zaman da çok hızlı güzel kilo veirirsin ama inana sadece kilo olmaz bayram dönüşü çok hızlı almış işekilde gelip 0 dan başlarsınnnn üstelik o zaman artık vermende bu kadar kolay olmaz çok yavaiş ilerlemeye başlarsınnnn inanki öylesine konuşmuyorumm yaşadığım gördüğüm şeylerrrr süt fikri güzel ama ara öğünlerde tükettt çok faydası olacakdırrr. bugün bende artık durmayıp adım atmm gerkeiyor diye başladım güneeee çok mola verdim yeterrrr bakayım bu salon işi olmazsa evde leslie ye başlayacam bende bayrama bendeee böyle obez girmek istemiyorum en azından kilo gitmesede fazla vücut otursun biraz hadi fıstığımmm bugünnnn miladımız olsun :))) kerçi benim kaçıncı miladımsa artık bilmiyorum :) ekmeği kısma demişim ama demek istediğim öğün başı 2 dlm siyah ekmek yanlış anlaşılmasın şimdi :)
Sende haklısın beyazcım aynı düşünceliri sanada yazdım say size katılıyorum hemde sonuna kadar, eksik olmayın kızlarçokkk doğru şeyler yazmışşın şekeraz yemek kilo verdirmiyor aksine metebolizmayı yavaşlatarak vücut az besinle bile kilo almaya başlıyor biz kiloluların bi çoğu sanırım şu yemek işine üşendiğimizden kilo alıyoruz kendimize vakit ayırıp az az yesek hem hiç aç kalmıycaz hemde yağlarımızdan kurtulcaz..ama ben kendi adıma söyliyim üşeniyormuyum yoksa aklımamı gelmiyor yemek iyice acıkır elim ayağım titremeden yemezdim halada bu huyummu atabilmiş deyilim ...aslında şu menü yazma işini bırakmasak çok iyi olucak yazınca daha düzenli yeniyor hem insan utanıyor homini yemeyeburada yazınca...aaaa birde şeker sen obez mobez değilsindi sen yanlış biliyorsundur ama kilo ver tabii..ama ben bu güne bugün obezimmmm
bende obezim zaten 33 bki ben varımsende mi öylesinnnn inan bende de aynı durum var aslında önceden yoktu şu kpss ye çalışmaya başladık geçen yıl arkadaşla çalışırken kendimizi unutuyorduk son zamnalarda birden titreme geliyorduuuuuuuuu semraaaaa yemek yiyelim diye inlerdimmmm oda iyiki hatırlattınnn elim niye titriyor diyorum bende derdi :)))) gerçekten bile bilee kendine zarar veren en zeki canlılar biziz varya :))) nedne yaparız ki bunu kendimizee saatinde güzel güzel yesek ne acıkacaz ne şeker krizlerine girecez nede kilo alacaz, ayrıcaa lütfennnn hakkımı yedirtmemmmm ben obezim hadi kızlar yarışalımmmm bu haftaaa ne dersinizz???
ne demek bebeğimm görevimizzz burda bunun için varızzz önemsediğin için ben tşk ederim :)))) yarışa mı varsın kuzum çözeme4dim de :)Canım neden kızayım aksine hoşuma gider, haklısın hemde çok ekmek yemicem derken sabahları zaten yerim ben öyle diyorumda benim yemicem demek mutlaka bir tost götürüm arada yani 5 dilim falan yerim günde. sporuda gerçekten abartım biliyorum lakin alışşın vücudum zordan baslasın ki şimdiden kabullensin bugun sizin için 3 setten sonra bırakıcam yani 7000 adım az egzersiz anlaştık ilğine teşekkür ederim.
Sende haklısın beyazcım aynı düşünceliri sanada yazdım say size katılıyorum hemde sonuna kadar, eksik olmayın kızlar
bende obezim zaten 33 bki ben varım
Evet evet yarışa her zaman varım:)ne demek bebeğimm görevimizzz burda bunun için varızzz önemsediğin için ben tşk ederim :)))) yarışa mı varsın kuzum çözeme4dim de :)
Evet evet yarışa her zaman varım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?