80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam anlaşdıkkkk kuzummm ben bugün tartıda 79 gördüm c.tesi ye kadar 78 olmayı planlıyorummm sende hedefini belirt
araya oruç girince böyle oldu olsun aldımız gibi veririzde bende 1 kg versem kafi 83 olayım yeter çünki az zaman kaldı 5 gün var önümüzde bu arada cumartesimi bildirim olacak:44:

ahh canım benim yaptığım şeyi yapıorsun herkes şaşkın şaşkın bakıyor evde nasıl yürüyorsun diyee
baya yürüyorum azimle bende 16000 adım yürüyorum ve 2.5 saat sürüyor
üstüne bende mekik falan çekiorum arka bacak hareketleri yarım şınav falan ama süpersin :))))

Kız ne güzel bölümün var napcan memurlugu. Gerci atama puanınız kaç bilmiyom ama. Alan sınavına girdinmi çok zordu diyolar.

atama puanım istediğim yer için 95 fln almam lazım
eşim şehir dışı istemiyor zaten olmaz öyle ya ayrı gayrı kimbilir kaç sene zor olur benim için
ama ben öğretmenlik sewmiyorum zaten matematik okudum üstüne yksek lisans yaptım
özeldede zor eskisi gibi değil dersaneler özel okullar kullanmak istiyorrr
kpss de zor ama napacannn :)))

olur tabi kızz ne kızacam çalışmalııyız hemen başlamak gerek tabiki
ama sen başla bence benim bu aralar taşınma işlerim var eşim iş değşkliği yaptı bu yüzden ben anca 1 ay sora başlıcam
ama sen başla artık biliosun ales tarzı olcak kpss sende lisans mısın maliye okuyodun herlde ama bilmiom 2 yıllıkmı 4 yıllıkm??
ben ales denemeleri alıp çözmeyi düşünüyorum bence sende öyle başla

başlangıç :93 kilo
gecen hafta : 77.8
bugün : 76.8
başlangıçta hızlı verdim kilo ama artık haftada 1 kilo gidiyor
beslenme konusuna gelince sbaah 2 dil ekmek ekmek yiyorum sadece
ama ekmek aramıyorum hiç sabah dışında alıştım ama ekmek yerine makarna pilav bulgur yemekteyim
artık böyle bakalım :)))

bende yarışa varıımm bugün 81.5 çıktı cuma bildirim yapabilirim ancak 81 olsun benimde hedefim
o süperrr yarışma kızışıyorrrrrrrrrrr :)))))
tamam cnaım anlaşdıkkk ben şimdilik yapabilirsem ön hazırlıkm yaparım sen işlerini oturtunca beraber 0 dan başlarız yok yaaa maliyeden dönem uzattım kredim yetmedi 1 dönem uzattım lisansdan giremeyecem bu durumda önli,sans ( demek ki hayırlısı buymuş ne yapalım artık

yarışmacılarımız hedef

elmaSekeri 78
sevilcan 83
kaania 81

katılmak isteyen varsa kızlar alıntıyla cevaplada kendi ismini eklesin

ortaöğretim ve önlisans kpss ne zaman yapılıcakmış biliyomusun şekerim bende lisansı bitiremediğim için ortaöğretimden giricem sınava hep beraber çalışalım kpssye

aaa çok sevindim ne güzel aynı şeyleri yapıyormuşuz habersizden bende eskiden çok yapardım demekki çok faydası vardı 68 nerde 84 nerde offff offff ayrıca sen benden de süpersin 16000 adım baya yüksek maşallah deyim ben evde birileri olursa gönderirim odadan tv önünü kapatıyorum çünki engel olmasınlar bana son setimi yapıcam şimdi hemde çok güzel kilolar vermişin maşallah canım devamını diliyorum hepimize AMİN

ortaöğretim ve önlisans kpss ne zaman yapılıcakmış biliyomusun şekerim bende lisansı bitiremediğim için ortaöğretimden giricem sınava hep beraber çalışalım kpssye

yaşasınnnnnn biri daha çıktıııı kuzum 2012 kpss eylül 23 de olmuşdu yine aşağı yukarı o tarihlerdedirr ne dersin hemen başlayalım mı canımmmm

yaşasınnnnnn biri daha çıktıııı kuzum 2012 kpss eylül 23 de olmuşdu yine aşağı yukarı o tarihlerdedirr ne dersin hemen başlayalım mı canımmmm

bence de hemen başlayalım şekerim bugün geçsin yarın geçsin dedikçe sonra yumurta kapıya dayanıp iş işten geçmiş oluyo ne kadar erken o kadar iyi bence

bence de hemen başlayalım şekerim bugün geçsin yarın geçsin dedikçe sonra yumurta kapıya dayanıp iş işten geçmiş oluyo ne kadar erken o kadar iyi bence

tamam canım peki ne şekilde yapalım bir fikrin varmı bence ön hazırlık gibi olsun öyle kendimizi çok sıkmadan konulara başlayalım anayasa kalsın onu dershaneler zamanına bırakalım onlar açılmaya başladığı tarihde bakalım çünkü değişiklikler filan oluyor ya 2014 kaynakları çıkmaya başlayınca çalışırız bizde nasıl olur???

ben matematikle başlamayı düşünüyodum hem çözemiyorum soruları hem de seviyorum matematiği ama başım ağrıyo çalışırken kısa kısa ona çalışırım diye düşünüyodum ama bir plan çizersek ona da uyarım

o zmana gece kafamız dingin bir şekilde bir plan yapalım düşünmüş oluruz hem

Selamün aleyküm kızlarrrrrr

Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesef Eşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı )

Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )

Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16 )
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecbur bari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn

yarışmacılarımız hedef

elmaSekeri 78
sevilcan 83
kaania 81

katılmak isteyen varsa kızlar alıntıyla cevaplada kendi ismini eklesin

Canım Bayramdan sonrada devam ederse bu yarış benide eklersin şimdi spor yapamadığımdan zaten yerimde sayıyorum ve sinir oluyorum. Artık bayramdan sonra inşallah her türlü yarışa varım

canım böyle durumlarda ne denir nasıl yanında olunur pek bilmem oyuzden sürçü lisan edersem kusuruma bakma. başınız sagolsun allah taksiratını af etsin mubarek günlerdeyiz mekanı cennet olsun. geride kalanlarına sabır versin RABBİM üzüldüm canım ama elden birşey gelmez hayat bu böyle devam etmek zorunda. aslında kırgınlıklar olmasa ne güzel şu hayat neyin derdindeyizki yarın birgün ne yaşayacagımızı nerden bilecegiz geç kalmadan kalbimizdeki kirleri temizlenmeyi nasip etsin ALLAHIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…