Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesefEşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı )
Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )
Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16)
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecburbari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn
Canım Bayramdan sonrada devam ederse bu yarış benide eklersinşimdi spor yapamadığımdan zaten yerimde sayıyorum ve sinir oluyorum. Artık bayramdan sonra inşallah her türlü yarışa varım
amaaann ii işte içini dök rahatlaslm kızlar dünden beri tlf dan giriyom nete. birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ve noldu hepsi silindi. bende sinirlendim kapattım neti çıktım. dün sabaha pek güzel basşlamadım aslında. annem sahurda sancılanmış dr götürmüşler. safra kesesinde taş çıkmış. ramazan sonrasında ameliyat olacak demiş dr. tabi öncesinde yine sancılanmazsa. tabi her ne şekilde olursa olsun ben gidemeyecem. babamada söyledim zaten. aklım orda kalacak yaniakşamda iftara davetliydik. saat 6 gibi başımı tutamazx oldum biraz uzanayım dedim demez olaydım önce eşim aradı bişe lazımmı diye sonrada arkadaşım aradı bi saat tuttu tlfda. o sırada eşim geldi iftar saati geldide sen hala yatıyonmu geç kalacaz falan bide çocuklar ortalığı dağıtmış ben içerideyken onun fırçasınıda yedim. kalktım hazırladım çocukları giydirdim bide baktımki herkes hala ev kıyafetiyle oturuyo. deli oldum fırça işi bi tek benim için geçerli sanki. tabi gece gelipte yatağa yatana kadar ağzımı açmadım. beyimiz geldi yok noldu yok canını sıkma yok özür dilerim. bu erkeklerin ö...z halleri hiiiç çekilmiyo. bide kp uzun vadeli planlar yapıyo kalmayla ilgili oturup ağlayasım geliyo. buralarda durmaktan canı sıkıldı eşime diyo hadi kastamonu kayseri gidip mobilya kapı araştıralım diyo. eşim baba şimdi biryere gidemem ramazan sonrası da dersler başlıyo gidemem ancak şubat tatilinde diyo. kp yok şubatta çok kar olur gidilmez falan bahane uyduruyo. sıkıldım biraz türkiye turuna çıkalım demiyo uyuz. inşaata elektirik tesisatı çekilecekmiş bizimkilerin hesabına göre adam fazla söylemiş gidecek kabloyu. o da biraz fazla pahalıya denk geliyo. kesin içinden yürütecek falan diye adamı şimdiden hırsız yaptılar. başında beklemek gerekiyomuş. be ö...z dicen seni buraya boşamı getirdik. başında bekle inşaatın diye. ama o durumu yanlış anladı sanırım. akşama kadar dersanede klimanın önünde eşimin başında bekliyo. biz ona yeni dersaneyi bekle dedik adam eskisini bekliyor. inşaata da eşim olmadan gitmiyo. güya bizimki az yorulmak için bu yöntemi geliştirdi şimdi başı daha çok ağrıyo salağı. ayyyy kusura bakmayın neler anlattım başınızı şişirdim hakkınızı helal edin.
başınız sağolsun canımmmm yaa bak etme bulma dünyasııııı işdee allah o çocuklara yardım etsin de hem kendilerine hem millete hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh, tamam canımmm bayram sonraki yarışda görürürz seni sahalarda.Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Sabah bir uyandım içimde bir sıkıntıyla :26: anlatamam kızlar resmen nefes alamıyor gibiydim ve ortada bana göre hiç bir sebep yoktu hatta kendi kendime Rabbim hayırlara çıkarsın sanki kötü birşey olacakmış gibi hissettim :26:
Neticede yanılmadım da maalesefEşimin evlendiğimizden beri görüşmediği bir amcası vardı ( karısı bütün sülaleyi karıştırmıştı ve o amcasının kendi annesinin ve kardeşlerinin yani eşimin babaannesi ve halaların üzerine saldırmasını sağlamıştı )
Rahmetli KP ölmeden önce bin bir ricayla eşimi arattık bak görsün sonra pişman olur diye ( o zaman onun hastalığı daha ortaya çıkmamıştı ve geziniyordu gayet rahat ) Adama abin bak çok ağır dediğimizde bende hastayım sarımsak yedirin geçer demişti dalga geçer gibi eşimde ondan sonra oda ilerde elden ayaktan düşerse gitmem demişti ve ne dediysem son günlerinde yanına gitmedi
Tabi ölüm haberini alınca ister istemez çok fazla etkilendi ve iki yeğeninin tek başına birşey yapamıyacağını bildiği için cenaze işleri için izin almış :26:
Yarın Cenazeyi köylerine götüreceğiz ( öyle vasiyet etmiş )
Ölüm haberini alınca tabi bu sefer hepimiz dağıldık sonuçta iki tane gencecik evladı kaldı ( ana analık yapmayınca onlarda okadar efendi çocuklarken iyice serseri oldular ama daha biri 18 yaşında diğeri 16)
Yarın benim büyük kızı havaalanından aldığımız gibi direk ordan köye basıp gidiceğiz mecburbari son görevimizi yerine getirelim.
Bundan sonra kuzenleri eşimi abi yerine koyup ararmı bilmiyorum ( önceden amcalarını bile aramazlardı sadece ufak olan gelirdi oda harçlık alırım hesabı )
Ölümlü dünya işte kadın herkesi küstürüp uzak tutmasaydı şu an herkes ona koşardı ve bir an olsun yanlız bırakmazdı ama kadının geçmişte işine gelmedi herkesin bir arada olması :26: Rabbim yinede Yardımcısı olsun inşallah ....Aminnnnnnnnn
Canım Bayramdan sonrada devam ederse bu yarış benide eklersinşimdi spor yapamadığımdan zaten yerimde sayıyorum ve sinir oluyorum. Artık bayramdan sonra inşallah her türlü yarışa varım
offffffffff yaaaa gitsinler artık şunlarr inan ben burda gerilip rahatsız oldum bence eşinde öylee ama sana çekiniyo söyleyemiyo doluncada gereksiz yere sana patlıyoslm kızlar dünden beri tlf dan giriyom nete. birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ve noldu hepsi silindi. bende sinirlendim kapattım neti çıktım. dün sabaha pek güzel basşlamadım aslında. annem sahurda sancılanmış dr götürmüşler. safra kesesinde taş çıkmış. ramazan sonrasında ameliyat olacak demiş dr. tabi öncesinde yine sancılanmazsa. tabi her ne şekilde olursa olsun ben gidemeyecem. babamada söyledim zaten. aklım orda kalacak yaniakşamda iftara davetliydik. saat 6 gibi başımı tutamazx oldum biraz uzanayım dedim demez olaydım önce eşim aradı bişe lazımmı diye sonrada arkadaşım aradı bi saat tuttu tlfda. o sırada eşim geldi iftar saati geldide sen hala yatıyonmu geç kalacaz falan bide çocuklar ortalığı dağıtmış ben içerideyken onun fırçasınıda yedim. kalktım hazırladım çocukları giydirdim bide baktımki herkes hala ev kıyafetiyle oturuyo. deli oldum fırça işi bi tek benim için geçerli sanki. tabi gece gelipte yatağa yatana kadar ağzımı açmadım. beyimiz geldi yok noldu yok canını sıkma yok özür dilerim. bu erkeklerin ö...z halleri hiiiç çekilmiyo. bide kp uzun vadeli planlar yapıyo kalmayla ilgili oturup ağlayasım geliyo. buralarda durmaktan canı sıkıldı eşime diyo hadi kastamonu kayseri gidip mobilya kapı araştıralım diyo. eşim baba şimdi biryere gidemem ramazan sonrası da dersler başlıyo gidemem ancak şubat tatilinde diyo. kp yok şubatta çok kar olur gidilmez falan bahane uyduruyo. sıkıldım biraz türkiye turuna çıkalım demiyo uyuz. inşaata elektirik tesisatı çekilecekmiş bizimkilerin hesabına göre adam fazla söylemiş gidecek kabloyu. o da biraz fazla pahalıya denk geliyo. kesin içinden yürütecek falan diye adamı şimdiden hırsız yaptılar. başında beklemek gerekiyomuş. be ö...z dicen seni buraya boşamı getirdik. başında bekle inşaatın diye. ama o durumu yanlış anladı sanırım. akşama kadar dersanede klimanın önünde eşimin başında bekliyo. biz ona yeni dersaneyi bekle dedik adam eskisini bekliyor. inşaata da eşim olmadan gitmiyo. güya bizimki az yorulmak için bu yöntemi geliştirdi şimdi başı daha çok ağrıyo salağı. ayyyy kusura bakmayın neler anlattım başınızı şişirdim hakkınızı helal edin.
tekerleme gibi olmuş :)))))) bunu da söylemeden geçmeyeyim dedim :)amaaann ii işte içini dök rahatla
ama aslında rahatsız olduğun şeyleri rhatsız olduğun kişilere söylemek daha rahatlatıcı olur :))
senin eşinde öğretmenmi öğretmense branşı ne?
kendinizmi dersane yapıyorsunuz
amaaann ii işte içini dök rahatla
ama aslında rahatsız olduğun şeyleri rhatsız olduğun kişilere söylemek daha rahatlatıcı olur :))
senin eşinde öğretmenmi öğretmense branşı ne?
kendinizmi dersane yapıyorsunuz
canım annene çok geçmiş olsun acil şifalarını versin RABBİMslm kızlar dünden beri tlf dan giriyom nete. birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ve noldu hepsi silindi. bende sinirlendim kapattım neti çıktım. dün sabaha pek güzel basşlamadım aslında. annem sahurda sancılanmış dr götürmüşler. safra kesesinde taş çıkmış. ramazan sonrasında ameliyat olacak demiş dr. tabi öncesinde yine sancılanmazsa. tabi her ne şekilde olursa olsun ben gidemeyecem. babamada söyledim zaten. aklım orda kalacak yaniakşamda iftara davetliydik. saat 6 gibi başımı tutamazx oldum biraz uzanayım dedim demez olaydım önce eşim aradı bişe lazımmı diye sonrada arkadaşım aradı bi saat tuttu tlfda. o sırada eşim geldi iftar saati geldide sen hala yatıyonmu geç kalacaz falan bide çocuklar ortalığı dağıtmış ben içerideyken onun fırçasınıda yedim. kalktım hazırladım çocukları giydirdim bide baktımki herkes hala ev kıyafetiyle oturuyo. deli oldum fırça işi bi tek benim için geçerli sanki. tabi gece gelipte yatağa yatana kadar ağzımı açmadım. beyimiz geldi yok noldu yok canını sıkma yok özür dilerim. bu erkeklerin ö...z halleri hiiiç çekilmiyo. bide kp uzun vadeli planlar yapıyo kalmayla ilgili oturup ağlayasım geliyo. buralarda durmaktan canı sıkıldı eşime diyo hadi kastamonu kayseri gidip mobilya kapı araştıralım diyo. eşim baba şimdi biryere gidemem ramazan sonrası da dersler başlıyo gidemem ancak şubat tatilinde diyo. kp yok şubatta çok kar olur gidilmez falan bahane uyduruyo. sıkıldım biraz türkiye turuna çıkalım demiyo uyuz. inşaata elektirik tesisatı çekilecekmiş bizimkilerin hesabına göre adam fazla söylemiş gidecek kabloyu. o da biraz fazla pahalıya denk geliyo. kesin içinden yürütecek falan diye adamı şimdiden hırsız yaptılar. başında beklemek gerekiyomuş. be ö...z dicen seni buraya boşamı getirdik. başında bekle inşaatın diye. ama o durumu yanlış anladı sanırım. akşama kadar dersanede klimanın önünde eşimin başında bekliyo. biz ona yeni dersaneyi bekle dedik adam eskisini bekliyor. inşaata da eşim olmadan gitmiyo. güya bizimki az yorulmak için bu yöntemi geliştirdi şimdi başı daha çok ağrıyo salağı. ayyyy kusura bakmayın neler anlattım başınızı şişirdim hakkınızı helal edin.
şekercim mate kürünü çaldım başakalarıda bilgilensin diye teşekkür ederim paylasımın içinkızlar bu günler de kitap almayı düşüneniniz varsa canan tan yineeeee yeteneğini konuşturmuş şiddetle ''hasret ''diyorum okumayanınız varsa'' piraye ''ve ''en son yürekler ölür'ü'' de tavsiye ederim çok değerli kitaplar. off yaa canna tan kitapları bitince ben kendimi acayip yalnız hissediyorum sanki en yakın arkadaşım çekip gitmiş gibi beni çok içine çekiyor bu kadın :)
şekercim mate kürünü çaldım başakalarıda bilgilensin diye teşekkür ederim paylasımın için
afiyet olsun şekercimkızlar bitki çaylarımız hazır hadi buyrunnnnnnnnnnnnnnnn içelim sonra da spor yaparız beraber
afiyet olsun şekercimben sıramı saldım bütün sporlarımı yaptım, sıra sizinkileri okucam
aynen canım tabi yeni yemek yediniz biraz sindirilsin enerjide yüklensin hemi. ben mate kürünü henüz yapamıyorumoooooooooooo süpersin canımmmm bende biraz sonra yaparım biraz yağ yakıcı çayımı içeyim ki spor da yağlar daha hızlı yansın :))))
aynen canım tabi yeni yemek yediniz biraz sindirilsin enerjide yüklensin hemi. ben mate kürünü henüz yapamıyorum
ayıptır söylemsi nakit sıkıntısı var biraz ilk fırsatta alıcam bende su an pusuya yatmış bekliyorum
Spora nasıl başlayım kızlar ilk günüm bugün birde bitki çayı ne içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?