80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olsun canım varsa eğer biberiye iç alana kadar
malesef oda yok bi kaç tane form var 2 tane falan da yeşil çayım kaldı bi kaç güne kadar alırım bu ararda nescafe de içmek günde ortalama 70 ile 100 kalori fazladan yakıyormuş bilgine lakin abartmadan 1 yada 2 fincan kafi
Spora nasıl başlayım kızlar ilk günüm bugün birde bitki çayı ne içiyorsunuz
canım hoşgeldin ben yeni fark ettim seni yenisin galiba gerçi ilk günüm yazmısın ama anlayamadım sporunmu ilk günü kk nin ilk günü çıkamadım işin içinden ben sporu evde yürüyerek yapıyorum dısarıya çıkmak fobi oldu bende arada da oryantel dans ediyorum bugün bunuda ekledim sporuma sıkılmayım değişiklik olsun diye

İftar menüm
1kase corba
Yarım kase cacık
3 kaşık bamya
1tane tavuk köfte
Sonrası 1 fıncan 9 otlu çay
Saat 10 gibi spor yapmayı dusunuyorum ılk gunum oldugu ıcın 15 20 dakikayla baslıyım dıyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum pilates seti siparişi verdim fakat 1 hafta teslım suresı o gune kadar neler onerırsınız sız neler yapıyosunuz sımdıden tesekkurlerr

Sporumun ve dıyetımın ılk gunu bı ınternet sıtesındekı tulumu cok begenıp alamayınca karar verdım zayıflamaya aslında benım kılo vermem bıras zor cunku cok sıkı bır etım var ve kemıklerım ırı 171 boyum 80 kıloyum aslında 65 cok ıyı ama ılk etapta 75 olmak ıstıyorum sızınle beraberr aranıza alırsanız benıde

çooookk gzl bir menüüüü sadece 2 eksik var 1 dlm ekmek ve yemeği de 5 kaşık yap ilk adım da çünkü ileride vücudun duracak kilo veremeyecek takılacak o zaman azaltacağın birşeyler olsun değilmi ilk başlarda çok kısmak zararlı canım tbrk edeirm afiyet olsun kilomolmasın inş. öyle kısa süreliğineyse 2mill leslie öneririm ben cnm

sevilcanımmm çok sevmiyorsannnn zorlama içmk için çünkü vücutta su tutuyor ödem yapıyor (( ama düzenli içiyorsan seviyorsan etkilemez

ooooo maşşallah boyun süper çok şanlısın. ozaman hayırlı ugurlu olsun ne demek canım zaten aramızdasın tekrardan hoşgeldin

aramızdasın artık tatlımmm hoşşşşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnn :) bu arada 9 lu çayı da önermiyorum kusura bakmayın bilmişlik taslamak istemiyorum ama :) bitkileri en fazla 3 karışdırmamız gerek fazlası birbirinin etkisini öldürüyor ve daha çok yararı olacak bitkinin yerine daha az olanınkinden yararlanmış oluyoruz o zaman o yüzden bitkilerden teker teker yararlanmamız bizim faydamıza

sevilcanımmm çok sevmiyorsannnn zorlama içmk için çünkü vücutta su tutuyor ödem yapıyor (( ama düzenli içiyorsan seviyorsan etkilemez
ne çok seviyorum nede çok sevmiyorum belki faydası olur diye bir bardak içtim. bu arada özel günüme girmiş bulunuyorum an itibarı ile

bak bak benim senden öğrenecek çok şeyim bi ara bende niyetlenmiştim ozamn tek tek kullanmak en doğrusu

O zaman ben vıdeoyu bulup yukleyım cunku diğer oda da spor yapıcm eşim bıras kılo vermeme karsı da gozunu. Onunde yapmym bari :)))))) herkese teşkkr bu arada yemek az yedım cunku spor ve dustan sonra dondurma yıcem :)) azcıkk

canım benim adım esra daha önce yazmıştım ama farketmedin heralde
canım üzülme bende bugün giremedim kardeşim 2 gün izinli bilgisayara el koydu dışarı çıktıda öyle girebildim internete
bana uyar canım hatta ilkokuldaki gibi ders listesi de yapabiliriz sen nerden çalışıyosun bizim evde eskiden kalma bir kpss kitabı var 2004 yılından kalma matematik, türkçe, tarih, inkilap, coğrafya, vatandaşlık bilgisi ve 2004 ten önceki çıkmış sorular var ondan çalışsam olur mu acaba

kızlar kocam şikayet ediyor pc kalkmıyorm diye beni tehdit ediyor bende sohbet sitelerine girerim diyo ALLAHım ya Neyse cıkım ben yarın görüşmek üzre kızlar kendinize iyi bakın yarına kadar iyi gecelr

canım allah annene acil şifalar versin sanada bol sabır versin inşallah

olur tabi canım benim de eski kaynaklar onları bitiriri sonra yeni kaynak bakarızzz

kızlar kocam şikayet ediyor pc kalkmıyorm diye beni tehdit ediyor bende sohbet sitelerine girerim diyo ALLAHım ya Neyse cıkım ben yarın görüşmek üzre kızlar kendinize iyi bakın yarına kadar iyi gecelr

görüşürüz canım benimmmm ummahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…