- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
Spora nasıl başlayım kızlar ilk günüm bugün birde bitki çayı ne içiyorsunuz
malesef oda yok bi kaç tane form var 2 tane falan da yeşil çayım kaldı bi kaç güne kadar alırım bu ararda nescafe de içmek günde ortalama 70 ile 100 kalori fazladan yakıyormuş bilgine lakin abartmadan 1 yada 2 fincan kafiolsun canım varsa eğer biberiye iç alana kadar
canım hoşgeldin ben yeni fark ettim seni yenisin galiba gerçi ilk günüm yazmısın ama anlayamadım sporunmu ilk günü kk nin ilk günü çıkamadım işin içinden ben sporu evde yürüyerek yapıyorum dısarıya çıkmak fobi oldu bende arada da oryantel dans ediyorum bugün bunuda ekledim sporuma sıkılmayım değişiklik olsun diyeSpora nasıl başlayım kızlar ilk günüm bugün birde bitki çayı ne içiyorsunuz
canım öncelikle aramıza hoş geldin ben elma şekeri dilara yardımcı kaptanıyım buranın sana burdan bahsedeyim istersen biraz nasıl yapıyorsunuz demişsin ya canım hergün menü paylaşımı yaparsan beraber bakarızzz doğruların neler yanlış varmı ona göre şekillendiririz hiç birimiz 4 4 lük bilmiyoruz ama öğrendiğimiz şeyler var tabiki işe nasıl başladık siyah ekmek yemekle beyaz ekmeği tamamen unut gitsin öğünlerinde yoğurt mutlaka olsun çok faydası olacak yağlarını yakacak salata olmasın çok büyük avantaj çiğ sebzelerin kalorisi neredeyse yok çünkü yediğin zaman aldığın kaloriden fazlasını yakıyor yani hem karnın doyacak hemde hiç kalori almayacaksın :) bitki çaylarıylada desteklersen ilk aşamayı çok güzel atlatırsın bitki çaylarına gelince biz haftalık kür uyguluyoruz grup olarak bu daha çok motive ediyor bizi istersen sende bize katılabilirsin bu haftanın bitkisi mateydi sana da ondan bahsedeyim.
- matenin en etken maddesi olan matein kafein benzeri özelliklere sahip olmasına karşın vücut üzerinde canlandırıcı etkisi çok daha farklı.Matein enerjiye htiyacı olan bünyeyi kafeinin yarattığı sinirlilik halini yaratmadan uyararak canlandırmakta daha uzun süreli ve kalıcı olan bu etki sayesinde de zihinsel ve bedensel aktiviteyi arttırmaktadır.
-açlık hissini azaltan bir etkiye sahiptir.
-vücutta yağ emilimini engeller, aynı zamanda yağların hızla yakılmasını sağlar.
-kuvvetli bir antioksidandır.
-sindirimi kolaylaştırır, bağırsakları çalıştırır.
-ödem giderici etkisi vardır.
- açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller.
-vücudun ve zihnin eerken yorulmasını engeller.
kullanımı: 1 bardak için 1 çay kaşığı mate, 1 bardak kaynar olmayan su 4 5 dk kadar demlendirilir.( kaynar olmayan su derken kaynatın kızlar 2 3 dk fialn bekleyip içine mateyi öyle atın)
malesef oda yok bi kaç tane form var 2 tane falan da yeşil çayım kaldı bi kaç güne kadar alırım bu ararda nescafe de içmek günde ortalama 70 ile 100 kalori fazladan yakıyormuş bilgine lakin abartmadan 1 yada 2 fincan kafi
canım hoşgeldin ben yeni fark ettim seni yenisin galiba gerçi ilk günüm yazmısın ama anlayamadım sporunmu ilk günü kk nin ilk günü çıkamadım işin içinden ben sporu evde yürüyerek yapıyorum dısarıya çıkmak fobi oldu bende arada da oryantel dans ediyorum bugün bunuda ekledim sporuma sıkılmayım değişiklik olsun diye
İftar menüm
1kase corba
Yarım kase cacık
3 kaşık bamya
1tane tavuk köfte
Sonrası 1 fıncan 9 otlu çay
Saat 10 gibi spor yapmayı dusunuyorum ılk gunum oldugu ıcın 15 20 dakikayla baslıyım dıyorum ama ne yapacagımı bılmıyorum pilates seti siparişi verdim fakat 1 hafta teslım suresı o gune kadar neler onerırsınız sız neler yapıyosunuz sımdıden tesekkurlerr
malesef oda yok bi kaç tane form var 2 tane falan da yeşil çayım kaldı bi kaç güne kadar alırım bu ararda nescafe de içmek günde ortalama 70 ile 100 kalori fazladan yakıyormuş bilgine lakin abartmadan 1 yada 2 fincan kafi
canım hoşgeldin ben yeni fark ettim seni yenisin galiba gerçi ilk günüm yazmısın ama anlayamadım sporunmu ilk günü kk nin ilk günü çıkamadım işin içinden ben sporu evde yürüyerek yapıyorum dısarıya çıkmak fobi oldu bende arada da oryantel dans ediyorum bugün bunuda ekledim sporuma sıkılmayım değişiklik olsun diye
ooooo maşşallah boyun süper çok şanlısın. ozaman hayırlı ugurlu olsun ne demek canım zaten aramızdasın tekrardan hoşgeldinSporumun ve dıyetımın ılk gunu bı ınternet sıtesındekı tulumu cok begenıp alamayınca karar verdım zayıflamaya aslında benım kılo vermem bıras zor cunku cok sıkı bır etım var ve kemıklerım ırı 171 boyum 80 kıloyum aslında 65 cok ıyı ama ılk etapta 75 olmak ıstıyorum sızınle beraberr aranıza alırsanız benıde
Sporumun ve dıyetımın ılk gunu bı ınternet sıtesındekı tulumu cok begenıp alamayınca karar verdım zayıflamaya aslında benım kılo vermem bıras zor cunku cok sıkı bır etım var ve kemıklerım ırı 171 boyum 80 kıloyum aslında 65 cok ıyı ama ılk etapta 75 olmak ıstıyorum sızınle beraberr aranıza alırsanız benıde
ne çok seviyorum nede çok sevmiyorum belki faydası olur diye bir bardak içtim. bu arada özel günüme girmiş bulunuyorum an itibarı ilesevilcanımmm çok sevmiyorsannnn zorlama içmk için çünkü vücutta su tutuyor ödem yapıyor(( ama düzenli içiyorsan seviyorsan etkilemez
bak bak benim senden öğrenecek çok şeyim bi ara bende niyetlenmiştim ozamn tek tek kullanmak en doğrusuaramızdasın artık tatlımmm hoşşşşşşşşşşşş geldinnnnnnnnnn :) bu arada 9 lu çayı da önermiyorum kusura bakmayın bilmişlik taslamak istemiyorum ama :) bitkileri en fazla 3 karışdırmamız gerek fazlası birbirinin etkisini öldürüyor ve daha çok yararı olacak bitkinin yerine daha az olanınkinden yararlanmış oluyoruz o zaman o yüzden bitkilerden teker teker yararlanmamız bizim faydamıza
bak bak benim senden öğrenecek çok şeyim bi ara bende niyetlenmiştim ozamn tek tek kullanmak en doğrusu
teşekkür ederim şekerim bilgiler ALLAH seni basımızdan eksik etmesin...
ist87.cim :)))ya ben ismini bilmiyorum bilsem çok iyi olacak :) cnm ben düşündüm taşındım kafamda birşeyler kurdum şimdi şöyle yapsak nasıl olur türkçeyle başlasak onu çalışıp testini çözsek baktım da zaten 7 ünite günde bir ünite çalışsak 1 haftada biter sonra genel tarih coğrafya inkılap ard arda bakarız onları bitirirz ama diyelim ki türkçeyi bitirdik tarihe geçtik tarih çalışırken de türkçeyi unutmamak için türkçeden de bu arada test çözeriz tarih bitti coğrafyaya geçtik 2 sinden 1 er test çözeriz matematikle anayasayı ayırdım matematik hergün bakabildiğimiz şekilde bakalım o bulmaca beyinfırtınası gibi birşey olacak ben bu arada matematikden 0 ım :) onu temelden öğrenmeye çalışacağıom 1 yıl boyunca anayasayıda dün söylediğim gibi, 3 ay sonra devreye sokarız ne dersin??? dün gece gelemedimmmm misafir vardı sahur vakti kalktı k.bakma, eğer tamam dersen yada başka bir şekilde oturtursak bugün başlayalım diyorum ???
slm kızlar dünden beri tlf dan giriyom nete. birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ve noldu hepsi silindi. bende sinirlendim kapattım neti çıktım. dün sabaha pek güzel basşlamadım aslında. annem sahurda sancılanmış dr götürmüşler. safra kesesinde taş çıkmış. ramazan sonrasında ameliyat olacak demiş dr. tabi öncesinde yine sancılanmazsa. tabi her ne şekilde olursa olsun ben gidemeyecem. babamada söyledim zaten. aklım orda kalacak yaniakşamda iftara davetliydik. saat 6 gibi başımı tutamazx oldum biraz uzanayım dedim demez olaydım önce eşim aradı bişe lazımmı diye sonrada arkadaşım aradı bi saat tuttu tlfda. o sırada eşim geldi iftar saati geldide sen hala yatıyonmu geç kalacaz falan bide çocuklar ortalığı dağıtmış ben içerideyken onun fırçasınıda yedim. kalktım hazırladım çocukları giydirdim bide baktımki herkes hala ev kıyafetiyle oturuyo. deli oldum fırça işi bi tek benim için geçerli sanki. tabi gece gelipte yatağa yatana kadar ağzımı açmadım. beyimiz geldi yok noldu yok canını sıkma yok özür dilerim. bu erkeklerin ö...z halleri hiiiç çekilmiyo. bide kp uzun vadeli planlar yapıyo kalmayla ilgili oturup ağlayasım geliyo. buralarda durmaktan canı sıkıldı eşime diyo hadi kastamonu kayseri gidip mobilya kapı araştıralım diyo. eşim baba şimdi biryere gidemem ramazan sonrası da dersler başlıyo gidemem ancak şubat tatilinde diyo. kp yok şubatta çok kar olur gidilmez falan bahane uyduruyo. sıkıldım biraz türkiye turuna çıkalım demiyo uyuz. inşaata elektirik tesisatı çekilecekmiş bizimkilerin hesabına göre adam fazla söylemiş gidecek kabloyu. o da biraz fazla pahalıya denk geliyo. kesin içinden yürütecek falan diye adamı şimdiden hırsız yaptılar. başında beklemek gerekiyomuş. be ö...z dicen seni buraya boşamı getirdik. başında bekle inşaatın diye. ama o durumu yanlış anladı sanırım. akşama kadar dersanede klimanın önünde eşimin başında bekliyo. biz ona yeni dersaneyi bekle dedik adam eskisini bekliyor. inşaata da eşim olmadan gitmiyo. güya bizimki az yorulmak için bu yöntemi geliştirdi şimdi başı daha çok ağrıyo salağı. ayyyy kusura bakmayın neler anlattım başınızı şişirdim hakkınızı helal edin.
olur tabi canım benim de eski kaynaklar onları bitiriri sonra yeni kaynak bakarızzzcanım benim adım esra daha önce yazmıştım ama farketmedin heralde
canım üzülme bende bugün giremedim kardeşim 2 gün izinli bilgisayara el koydu dışarı çıktıda öyle girebildim internete
bana uyar canım hatta ilkokuldaki gibi ders listesi de yapabiliriz sen nerden çalışıyosun bizim evde eskiden kalma bir kpss kitabı var 2004 yılından kalma matematik, türkçe, tarih, inkilap, coğrafya, vatandaşlık bilgisi ve 2004 ten önceki çıkmış sorular var ondan çalışsam olur mu acaba
kızlar kocam şikayet ediyor pc kalkmıyorm diye beni tehdit ediyor bende sohbet sitelerine girerim diyo ALLAHım yaNeyse cıkım ben yarın görüşmek üzre kızlar kendinize iyi bakın yarına kadar iyi gecelr
esracım o zaman ne zaman başlıyoruzzzzzzz??? başlangıç kurdelasını sen kes :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?