- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
canım bence yarından itibaren başlayalım tabi senin için uygunsa ben ramazan sayesinde baya bi boşum
tamam tatlım yarın türkçeyle başlıyoruz ilk üniteee bakarsakda matematik süper olur
oldu canım anlaştık bizim için yarış başlamıştırinşallah ikimizde kazanırız
slm kızlar dünden beri tlf dan giriyom nete. birsürü alıntı yaptım cevap yazdım ve noldu hepsi silindi. bende sinirlendim kapattım neti çıktım. dün sabaha pek güzel basşlamadım aslında. annem sahurda sancılanmış dr götürmüşler. safra kesesinde taş çıkmış. ramazan sonrasında ameliyat olacak demiş dr. tabi öncesinde yine sancılanmazsa. tabi her ne şekilde olursa olsun ben gidemeyecem. babamada söyledim zaten. aklım orda kalacak yaniakşamda iftara davetliydik. saat 6 gibi başımı tutamazx oldum biraz uzanayım dedim demez olaydım önce eşim aradı bişe lazımmı diye sonrada arkadaşım aradı bi saat tuttu tlfda. o sırada eşim geldi iftar saati geldide sen hala yatıyonmu geç kalacaz falan bide çocuklar ortalığı dağıtmış ben içerideyken onun fırçasınıda yedim. kalktım hazırladım çocukları giydirdim bide baktımki herkes hala ev kıyafetiyle oturuyo. deli oldum fırça işi bi tek benim için geçerli sanki. tabi gece gelipte yatağa yatana kadar ağzımı açmadım. beyimiz geldi yok noldu yok canını sıkma yok özür dilerim. bu erkeklerin ö...z halleri hiiiç çekilmiyo. bide kp uzun vadeli planlar yapıyo kalmayla ilgili oturup ağlayasım geliyo. buralarda durmaktan canı sıkıldı eşime diyo hadi kastamonu kayseri gidip mobilya kapı araştıralım diyo. eşim baba şimdi biryere gidemem ramazan sonrası da dersler başlıyo gidemem ancak şubat tatilinde diyo. kp yok şubatta çok kar olur gidilmez falan bahane uyduruyo. sıkıldım biraz türkiye turuna çıkalım demiyo uyuz. inşaata elektirik tesisatı çekilecekmiş bizimkilerin hesabına göre adam fazla söylemiş gidecek kabloyu. o da biraz fazla pahalıya denk geliyo. kesin içinden yürütecek falan diye adamı şimdiden hırsız yaptılar. başında beklemek gerekiyomuş. be ö...z dicen seni buraya boşamı getirdik. başında bekle inşaatın diye. ama o durumu yanlış anladı sanırım. akşama kadar dersanede klimanın önünde eşimin başında bekliyo. biz ona yeni dersaneyi bekle dedik adam eskisini bekliyor. inşaata da eşim olmadan gitmiyo. güya bizimki az yorulmak için bu yöntemi geliştirdi şimdi başı daha çok ağrıyo salağı. ayyyy kusura bakmayın neler anlattım başınızı şişirdim hakkınızı helal edin.
kızlar bu günler de kitap almayı düşüneniniz varsa canan tan yineeeee yeteneğini konuşturmuş şiddetle ''hasret ''diyorum okumayanınız varsa'' piraye ''ve ''en son yürekler ölür'ü'' de tavsiye ederim çok değerli kitaplar. off yaa canna tan kitapları bitince ben kendimi acayip yalnız hissediyorum sanki en yakın arkadaşım çekip gitmiş gibi beni çok içine çekiyor bu kadın :)
kızlar kocam şikayet ediyor pc kalkmıyorm diye beni tehdit ediyor bende sohbet sitelerine girerim diyo ALLAHım yaNeyse cıkım ben yarın görüşmek üzre kızlar kendinize iyi bakın yarına kadar iyi gecelr
Selamün aleyküm kızlarrrrrrr
Sonunda gelebildim :122: :122:
Şükür kızıma kavuştum
Havaalanında küçük kuzum ablasını görünce aaaaa beyzacığımmmmm ablacığım gelmiş diye koştu o an çok zor tuttum kendimi ( sulugöz ceco) Sonra tabi malum eşimin amcasının cenazesi için havaalanından direk köye gitmek için yola çıktık ve abla kardeş arabada bol bol hasret giderdiler
Ufaklık araba koltuğunda bağlı olduğundan pek hareket edemeyince ablasını kendine çekip dizine yatırmış ve seni çot özledim, çot seviyorum bak sakın bir daha gitme tamammı diye öpüp durdu
O manzara gerçekten görülmeye değerdi
Havaalanına gitmeden evvel cenaze evine gidip cenazeyi karşıladık ve hakkımızı helal edip direk havaalanına gitmiştik zaten. Köye giderken eşimin büyük halası aradı tabi eşim kullandığı için telefonu bana uzattı kızım ( ona hoşgeldin falan dedikten sonra )
Keşke hiç almasaydım telefonu elimeEşimin halası köye gidiyormusunuz diye sordu bende doğal olarak evet halacığım dedim ve ondan sonra kadın bana bir saydı yok işte o gelin ( ölenin eşi ) size madalya takacak birde kına yakın hep birlikte biryerlerinize diyip suratıma daha ben birşey diyemeden telefonu kapattı
İnanılmaz sinirlerim bozuldu zor tuttum kendimi ağlamamak için ve acıkcası üzüldüm bu neyin kini böyle diye :26: Eşim tabi beni öyle telefondan sonra donuk görünce hayırdır ne dedi halam diye sorunca anlattım oda boşver üzerine alınma onlar üzüntülerinden öyle demişlerdir yoksa biliyorsun seni çok seviyorlar dedi ama ister istemez kafama şu ana kadar takıldı
Kimseye birşey demedim vardığımızda sadece o halanın oğlunu ( bizde devamlı yatıya kalan ) yanıma çağırıp durumu anlattım ve şok olduğumu söyledim. O bile saçmalıyor yaa sen boşver annemi dedi
Meğer olay başkaymış; Ölen amcanın karısı ( çibanın başı aslında çünkü bütün sülaleyi birbirine katıp ana oğlu bile sağlığında birbirine düşman etmişti attığı iftiralarla ) ölüm haberini eşimin diğer amcasına verirken görümcelerimi asla sokmayacağım o cenazeye sakın gelmesinler rezillik çıkartırım demişUlan kocan ölmüş sen daha neyin kavgasındasın diyememiş amcası tabi o an üzüntüden ama mecbur kardeşlerine ölüm haberini verip gelinin mesajınıda iletmiş hani gelipte rezillik yaşamayın diye. Zaten ikiside şehir dışındalar şu an. Adamcağız ölmeden evvelde gidip görmek istemişlerdi rahmetliyi ama adamı kadın nasıl senelerce zehirlediyse söylediklerinle adam ölüceğine yakın bile olsa kesinlikle gelmesinler istemiyorum demiş Bunlarda hem uzak hemde dışlanmış gibi olunca patlayacak yer arıyorlardı üzüntüden diyor eşim ama bu bana olmamalıydı yinede
Eşim boşver kafana takma bir kaç gün sonra arar ben konuşurum halamla eminim çok pişman olmuştur ama üzüntüden onuda kabul etmek istemez şimdi diyor :26:
Aslında ne kadar acı bir kadın bütün sülaleyi ayırdı üstelik halalar ölüm haberini aldıklarında hüngür hüngür ağlayıp diğer abilerine bizim yerimizede hakkını helal et bizim açımızdan kat kat helal olsun diye ağlamışlar
Çocuklara baktım da cenaze arabası kapı önündeyken ağlamaklıydılar ama köye gidip adamcağızı gömdükten iki dakika sonra arkadaşlarıyla gülüşmeler ellerinde sigara köy meydanında dolaşmalarbukadar mı basit herşey yaaa....
Ufak oğlu daha cenaze gömüldü hemen 10 dakika sonra istanbula dönen belediyenin tahsis ettiği otobüse binip gitti ...
O an kendimi düşündüm eşimi düşündüm bizim evlatlarımızda acaba bizlere birşey olduğunda bukadar soğukmu davranacaklarGömdük bitti hadi eyvallahmı diyecekler
Yahu ben el olduğum halde çok kötü oldum sonuçta giden bir can üstelik babaları ( ama sağlığında bile adam yerine koymamışlar ki öldükten sonra niye koysunlar)
Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Arkamızdan hayır duası eden evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin güzel Allahım...Aminnnnnnnn
Kusura bakmayın sizinde içinizi şişirdim belki biraz ama gerçekten kafaya takılmayacak gibi değil olanlar
Helal olsun canım sende helal et
Bak bende şişirdim
Anam Allah hepimizi düzgün ve vicdanlı insanlarla karşılaştırsın ...Aminnnnnnn
Annene de çok büyük geçmiş olsunİnşallah tez zamanda ameliyatını sağlıcakla olup sağlığına kavuşur ...Aminnnnnnnn
Allahım sanada sabırlar verisin bu halinle okadar sıkıntıyla baş etmek zorundasınİnşallah bu dünyada da diğer dünyada da karşılığını görürsün hayatım çektiğin sıkıntıların Aminnnnnnnnnnnn
İlk fırsatta alıp hemen okuyorum canım
Uzun zamandır değil kitap okumak kendime bakım yapmak için bile vakit ayıramıyorum kendime maalesef ama benim büyük kız sağ olsun çok seviyor kitap okumayıbende karar verdim bayramdan sonra düzenli olarak kitap alacağım kendime bittikce yenisini hiçççççççç umurum değil herif ödesin parasını kendi 2 sayfa kitap okusun anında başı ağrır nasıl birşeyse ama en kısa zamanda doktora gitmeyi düşünüyor oda bu dikkat dağınıklığı yüzünden kitap okumak istiyorum ama olmuyor diyor
Anaaaaa enişteye bak ne uyanıktehdidin babasını bulmuş
Valla benimki fosur fosur uyuyorgir desem girmez sohbete o yüzden ben çok rahatım adamın benle sohbet etmeye takati yok değil yeni karılara kendini anlatsın beceremez zaten anında kendini ele verir ondan sonrada elimden kurtulamayacağını bilir
Bir kere meraktan benden önceki sevgilisini aratmış faceden o zamanda nerden estiyse birşeye bakayım dedim ayarlardan ve kazayla adamın geçmişte arattığı isimleri görünce jeton düştü tabi ( hatunun adını zaten biliyordum birde biz nişanlıyken hatun kıskançlık krizlerine girip bizi ayırmak için eşimi sık sık arıyordu)
Anam adamı inan 1 hafta yedim çenemleulen Allah belamı verseydide aratmasaydım o ismi vallahi sadece merak ettim bir kere baktım sadece dediysede adamın emdiği sütü burnundan getirdim bir daha tövbe dişi sinek aratmam faceden diyor
kızlarrrrrr irem kaptanımızın eşinin dedesi çok hastaymış ölüm döşeğinde dedio yüzden köye gitmiş kk ya gelemiyor listemiz çıkmıyor bu haftaaa yani çıkmasa sorun olur mu diyeyim irem bildiğin şekilde sen yap dedi ama bir daha ki listede başımızın çaresine baksak olur mu kızlar
Hiç sorun olmaz tabiki canım
Eminim herkes aynı şeyi söyleyecektir
Bu arada Rabbim Dedeye acil şifalar versin vermeyeceksede çok çektirmesin ...Aminnnnnnnn
Allah onlarında yardımcıları olsun gerçekten ölümü beklemek çok zor bir durum
kızlarrrrrr irem kaptanımızın eşinin dedesi çok hastaymış ölüm döşeğinde dedio yüzden köye gitmiş kk ya gelemiyor listemiz çıkmıyor bu haftaaa yani çıkmasa sorun olur mu diyeyim irem bildiğin şekilde sen yap dedi ama bir daha ki listede başımızın çaresine baksak olur mu kızlar
hiç sorun olmaz canım
eceli gelmişse allah çektirmesin eceli gelmemişse allah biran önce sağlık sıhhat versin inşallah
daha yeni gördüm gözden kaçırdımışım ALLAH yardımcısı olsun dednin ya RABBİM şifasını versin yada acı çektirmesin BÜYÜK ALLAHIM SEN YARDIM EYLE YARABBİMkızlarrrrrr irem kaptanımızın eşinin dedesi çok hastaymış ölüm döşeğinde dedio yüzden köye gitmiş kk ya gelemiyor listemiz çıkmıyor bu haftaaa yani çıkmasa sorun olur mu diyeyim irem bildiğin şekilde sen yap dedi ama bir daha ki listede başımızın çaresine baksak olur mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?