80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben tarçın çayı çok içerdim geçen yıl canım etkisi varrrr olmaz mı çokmgüzel yağ yakıyorr özellikle göbek bölgesi yeşil çayın içindfe de güzel oluyorrr

Yeşil çayı tek içemiyorum bıde oyle deneyım belki içebilirimm ben sıcak degılde soguk olarak tarçınlı suyu demledım sımdı surahıye koyup dolaba atıyorum bugun bunu içeyim dedim antalya cok sıcak çay türü pek içemiyorum

canımmm bide limon sıkmayı dene bence yakışır güzel olurrr hem oda yağ yakıyor

kızlar bugün dr a gittim ve sonuç yine hüsran benim bebiş çok namuslu çıktı bi türlü göstermiyo kendini. dra bide normal doğuramammı diye sordum kesinlikle olmaz dedi. offf offf bende birçok kadın gibi normal yollarla anne olmak istiyodum ama malesef yine sezeryan bu arada sürekli gittiğim bi dr vardı devlet hastanesinde. geçen bir arkadaşla görüştüm onada bi hemşire demişki o dr çok beceriksiz ve deneyimsiz sakın ona gitme çok şaşırdım halbuki o kadar da güzel ilgileniyor ve bilgilendiriyordu. eşimde diyo o hemşireyle belki arası bozuktur ondan öyle demiştir diye ama bilemedim napacağımı ya. aslında yan binada bi hemşire varmış orda çalışan ama samimiyetim yok kadınla sorim. neyse bi hal çaresine bakacaz artık. iki gündür eşimle aram bozuktu bu gün sanki buzlarımızı erittik. kapıdan girer girmez posta koyuyodu benimde iki gündür moral sıfırdı bu yüzden. sabah işe giderken benim uyuduğumu zannederek başımı okşadı öptü falan ulen dedim şu şefkati gözüm açıkken yapsan ya nolur. dr giderkende yanına uğramam gerekti sonra o da benimle geldi en azından susmadan konuşarak zaman geçirebildik. baş başa kalmayı özlemişim hastanede de olsa
şekerim bende bildirim yapayımmı menülerimi yoksa izinlimiyim. gerçi bişe yemiyorum iftar, sahur arada başka bişe tüketmiyom. o da iftarda genelde ekmek tüketmiyorum pilav var diye bide canım istemiyo. kuş kadar yiyom gerisi su. sahurda da peynir çok tüketiyorum e haliyle ekmekte. çeyrek ekmek kadar yiyorum sahurda sence çok mu ki. oyyy ben yine abarttım yazdıkça yazdım yaaaa

slm güzellerim nasılsınız bakalımmmm??? beni soracak olursanız dün spor yaptım bugün kendimi acayip şiş hissediyorummm ters etki yaptı bende :))))
ben kendi adıma iyiyim canım yorgun hissediyorum biraz kendimi hepsi o diyetimde güzel gidiyor canım çok sevindim spora başlamana
ilk adımı atınca arkası geliyor devamı bekliyoruz sporun
kesinlikle katılıyorum sana ben örnegim zaten şu an size.disiplinimizin olmadıgını fark ettim takım arayışına girdim ister istemez yani elimden geldiği kadar burdayım ama takım ruhu aradım kendimce
çünki gerçekten yapamıyordum görüyorum ki bu sizdede oluyor silkelenelim ve kendimize gelelim ayrıca şeker böyle bir durumu duyurup farkına vardımaya çalısman çok güzel birşey tekrardan teşekkür ederim

kuzum sende yappp nedne çünkü bilinçlisin yol gösteririsin en azından kimse senden diyet menüsü bekleyemez haliylee kuzum bu arada ara öğün yapmıyormusun süt meyvee bebişine de iyi gelirr hemmmm
aminn canım inşş bugün de yapacağım bayrama böyle girmeyeyim en azından bi 76 olsam şükredecem :) çok haklısın kuzummm iyice dağıldık koptuk amacımız şaşdııı faydamız kalmadı birbirimize en önemlisi kendimizeee bu işe bir dur demek lazımmmm amann sende bırakıp kaçma bizii iki taraf da da ol :)

İki defa pazara gıttım bırı ıkı saat bırı bır saat bugun spor yapamayacağım sanırım vücudumda su kalmadı

yapacağını yapmışsın zaten canım :) halin kalırsaa iftardan sonra tv seyrederken filan 1 mill leslie yaparsın ne gelse kar :)

ayyy canım inş ya valla bende bayrama kadar 4 kg cuk sende 2 kilocuk çok birsey istemiyoruz ki ama daha 2 haftaya veririz diye tahmin ediyorum canım tek temennim istersek yapmıcamız şey yok kısınca verebiliyoruz. beni kovsanızda gitmem canımcım başınızın biti oldum

bu arada menü listelerimizi bir dökelim kabak gibi ortaya çıksın senin lafındı tabi siz iftardan sonra yazacaksınız ben birazdan yazıyorum

sabah 1 dilim uno denge ekmek 40 kalori
çeyrek sucuk ve 2 yumurta ile yapılmıs omletten çeyrek yedim 180 kalori
öglen kırmızı lahana salatası 5 adet tutku 300 kalori
akşam 5 kasık kuru fasülye 1 paorsiyondan az bulgur pilavı 500 kalori
toplam 1000, 1100 kalori arası
250 kalorilikte spor yaptım daha çok yapacaktım ama yorgun düştüm
bugünlük böyle

inş.. canım hele bi gitttt diğer takıldığın grubu dağıtırım ona göre :))))

evettttttttttttttttt geliyorrrrrrrrrrrr sabah peynir nerede kuzummmmmm sebzede olsa çok süper olur muş yavrum peynir kahvaltıda hem seni doyuracak hem yağ yakımını hızlandıracakkk ondan vaz geçme yavrum, öğle salata güzelll de tutku bozmuş işiii keşke yoğurt yeşeydinn 2 dlm de ekmek yeseydin daha faydalı olurmuş hem gözün doyardı hemde öğlende yoğurt sayesinde yağ yakmaya devam ederdin, akşam kuru fasulye ekmek grubu miktarı güzel ama pilav da ekmek grubu sanırım bunu bilmiyorsun bende ilk günler bilmiyordum aklında olsun canım patates çorba pilav makarna kuru fasulye nohut bunları ekmek yerine yiyebiliyoruz, kötü değilll menün yavrum sadece biraz hatalar varrrr onlarıda oturttun mu tadından yenmezz aaa bide aralarda sütt iççç hem metabolizma çalışır hemdeeeee süt de yağ yakar :))) afiyet olsun kilo olmasın inşallah canım benimmm

1 porsiyon çiğköfte
2 bardak ayran ( küçük bardakdı)
boll salata yeşillik
buraya kadar herşey güzel ama son dk gollerim geliyorar
2 tane halka tatlı bir yeseydim yine tutamadım boğazımıııı bitki çayımı yapıp içeyim bulaşık yıkayım spor yapayım belki dengelerim biraz (((

Kızlar tarçınlı su içen var mı aranızda faydasını gören

tarçınlı su yada yeşil çay daha ii olur tarccınlı
eğer ki tatlı bir şeyin yanında içersen kanının şeker emilini azaltıyor...mükemmel birşey
ben yanında söylemesi ayıptır :))baklava ve şöbiyet ynında haftada 2-3 gün hem de yememe rağmen genede kilo verdimm
ama spor şart

bugünkü menüm

sabah: 2 hşlanmış yumurta, 1 dilm kara bğday ekmek, az peynir, zeytin, şekersiz çay

öğle: 1 dilm çikolata dolgulu kek, 2 mısır ((tuzsuz)) bol tarçınlı yeşil çay

akşam: 1 kase merc çorba, az kuru fasülye 1 tas pilav

yemekten 2 bçk saat sora 1 armut ,az siyah üzüm

3 lt su, 3 SAAT spor.
veeeeee 76.5 olmuşum çok mutlu oldummm
90lardan bu kilolara düşmek süper birşey
herkes daha güzel sağlıklı kilolar versin inşallahh
ama isteyince herşey olur alimALLAH

kahvaltı güzellll canım da öğlee keşke sade mısır olsaymış, akşamda sırf ekmek grubu olmuş çorba yeirne yoğurt pilav yerine salata olsaymış bugün varyaa acayip karda olurdun ama tbrk ederim cnm çok güzel vermişsin sen neden cetvel yapmıyorsun kilo cetveli yaparsan çok moral veriyor

haklısın ama canım ben herzamn salata yiyemiyorum yogurt yiyorum elimden geldiği kadar sütü bugun aldım bide ben işin kalori kısmını takip ediyorum herseyi yiyeyim ama gün sonun da 1500 geçmesin en son yani 1000 lerde baslıyorum kısmaya 1000 den sonra daha dikkat ediyorum oyzden karbonhidrat olması birazda sundan kaynaklı spor yapıyorum ve enerjı gerekiyor benide düşünün benide :18:
bana diyene bak seninkide almış başını gidiyor tatlılar havada uçusmus hele bide suruplu tatlılar ben basımı nerelere vurayım neyse gece dengelemeye çalışıcak ve spor vardı tam yırttın
tebrikler canım kız aynı şeyleri yemişiz gibi gibi maşallah yediklerini önemsemiyorum çünki dengeliyorsun sporla

kuzumm haklısında kalori hesabı yapmadan sadece neyle neyi yemen gerektiğini bilirsen inan kendiliğinden gidiyorrr düşün şimdi bütün gün boyunca karbonhidrat alıp 1000 kalori yapmakdansa 4 grupdan 1500 yapması daha yararımızaaa o zaman yapışıp kalıyor çünkü, her öğünde 4 besin grubundan alırsak yani ekmek grubu süt grubu et grubu sebze grubu bunlar zaten kendi kendini yakıyorrr mesela ara öğünde yediğimiz meyve azda olsa kalori ama onunla beraber süt içersek kalori almış gibi görünüyor ama süt ve meyve birbirini yakıyorrr haaa ben bunları kendini beğenmişlik olsun diye söylemiyorum ben yapıyormuyum yapmıyorum da ne yazık ki ama geçen yıl bunu dört dörtlük uyguluyordum kilo vemrediğim haftada yokdu o zaman diyetisyen kontrolündeydim ondan öğrendiğim şeyler bunlarr bana gelinceee istwdiğini söylee rencide etki yapmayayım daha benimde kahretsin ki zaafım bu yaa tatlıya dayanamıyorum ama şimdi köpekler gibi pişmanım inan ki

İftar menüm
1 küçük kase tutmaç çorbası
2dilim çavdar ekmeği
3 kaşık semizotu yemeği
1 küçük bardak gazoz
1 litre su

Kalkamıyorum yeriimdenn bitki çayıı yapıcm şimdi inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…