80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzelllll semiz otunu 5 kaşık yap canım ilk günler için 3 çok az afiyet olsun k,lo olmasın inş. yoğurt sende ekleyebilirsin cnaımm ben böyle taktım yoğurt yoğurt diye ama çok yararı var inan ki sağlıklı beslenme aşamasında bizim en büyük yardımcımız yoğurt ve siyah ekmek

Uzun sure aclıiktan sonra sadece bu kadar yıyebılıyorum aslında 1 tabak koyuyorum bı kısıtlama yapmıyorum ama 3 kasık kadar yıyebılıyorum anca sut meyve fılan spordan sonra yıcem bugun yapabılırsem inşallah

tamam tamam sen üzülme kıyamam ben sana yaptıgın birşeyden pişman olma gece uzun telafi edersin bir daha yapmayalım yeter
söylediklerinde haklısın oyüzden birsey demicem bende diyetisyene gittim ekmek yemeyince sunu yiyebilirsin bürsürü sey ögrendim
ama önemsemiyorum ben zayıflarkende mutlu olmak istiyorummmmmmmmm

şekerim ben menümü yazsam beni direk kilo almak isteyenlerin topiğine yollarsınız şimdiden 1 kilo aldım ramazanın sonuna kadar biraz kısabilsem sonra eski diyet listelerime geri dönücem inşallah

şekerim ben menümü yazsam beni direk kilo almak isteyenlerin topiğine yollarsınız şimdiden 1 kilo aldım ramazanın sonuna kadar biraz kısabilsem sonra eski diyet listelerime geri dönücem inşallah
yapma canım lütfen şartlama öyle kendini senki en iradelimizdinnnn yarınn eski güzel listenle geri dön lütfennnn ramazanı avantaja çevirebiliriz yapabilirizzzzz

gene bizimkiyle tartıstık pc istedi vermedim küstü kızdı gitti
gittt gitt gönlünü alll o rada tv seyret seyrederkende yormayacak hafifi hareketler yapp :) avantaja çevir sende bu durumu :)

uğraşıyorum canım ama tatlıyı azaltmaya çalıştıkça sanki daha da artırıyorum yemeklerde sorun yok ama tatlı işin içine girince herşey gidiyo yemiyim diyorum biraz sonra daha çok yiyorum ne olcak bilmem

giitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyice

ahh kuzum sende mi bendensinnnnn yaz yaz ki bunun kontrolünü de ele alasınnn ben yoksa bugün halka tatlıyı 3 yiyecektim inan ki :)))

giitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyice

geçen yıl erkek arkadaşımm seninle konuşmak için kk ya üyelik yapacam diyordu :))))

canım ozamn tatlı yı menüden kaldır en kolay çözümü bu evde olmazsa yemeyiz zaten diyette en zor bölüm akşamları o sorunuda ortadan kaldırmakla çözebiliriz

allah iyiliğini versin yaparlar yaparlar onlardan herşey beklenir pc kalkmaya gelmiyor geçmişten acıyor sayfayı bende buldum çözümü geçmişi siliyorum ohhh misssss nerden bulacak koca kk bizi adını söylemeseydin bendemi adımı değiştirsem

canım ozamn tatlı yı menüden kaldır en kolay çözümü bu evde olmazsa yemeyiz zaten diyette en zor bölüm akşamları o sorunuda ortadan kaldırmakla çözebiliriz

canım ne yazık ki kaldıramıyorum normal zamanlarda evde bulundurmuyorum ama ramazanda iftardan sonra isteniyo olmadı evdeki bitince yapmam bakalım ses çıkaran olmazsa

canım ne yazık ki kaldıramıyorum normal zamanlarda evde bulundurmuyorum ama ramazanda iftardan sonra isteniyo olmadı evdeki bitince yapmam bakalım ses çıkaran olmazsa
aynen bi bak bakalım durumlara göre davranırsın yarın tut kendini özelliklede suruplulardan uzak tutun kendimizi sütlü tatlılar yapabiliriz kendimize bayrama kadar yemesek hiç fena olmucak

yok yok söylermiyim hiç belkiş arada girip bakıyordur bilemem ama yemin ettirdim zamanında :)

ahh kuzum sende mi bendensinnnnn yaz yaz ki bunun kontrolünü de ele alasınnn ben yoksa bugün halka tatlıyı 3 yiyecektim inan ki :)))

yazarım canım ama baştan söylüyorum menülerimde sebze yok sadece sahurda domates salatalık var
Sahur
çeyrek pide
2 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
domates-salatalık
1-2 kaşık kadar reçel
İftar
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak etli patates yemeği
3-4 kaşık kadar sebzeli pilav
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı
2. ara
1 kase yoğurt-2 kaşık yulaf-1 şeftali-yarım çay kaşığı tarçın karışımı yemeyi düşünüyorum ve son olur inşallah

aynen bi bak bakalım durumlara göre davranırsın yarın tut kendini özelliklede suruplulardan uzak tutun kendimizi sütlü tatlılar yapabiliriz kendimize bayrama kadar yemesek hiç fena olmucak

allaha şükür şerbetli tatlılarla o kadar aram yok olursa bir dilim yerim olmazsa aklıma bile gelmez sütlü tatlıları da çok sevdiğim söylenemez ama hafif oldukları için yerim benim sevdiklerim çikolatalı tatlılar ve çikolata ona engel olamıyorum normal diyet yaparken bile vazgeçmedim çok canım çektiğinde 2 küçük parça bitter çikolata yedim yoksa krize girerim kimse önümü alamaz midem bulanana kadar tatlı yiyebilirim ki yediğimide bilirim ama akıllandım krize girmemek için evde mutlaka çikolatam vardır

kızzzzzzzzzzz bumu gayet güzelllll bende ne çıkacak diyordummmmm sennn esrasınnn hakkını yeme lütfennnn o güzel menülerini eksik etme artıkkkk başarmış birilerini görmeye ihtiyacımız varrr

yani başarabiliyorsan sorun yok canım ayrıca ço güzel kilolar vermişin sen istersen yaparsın belli. bugün ben 5 tane bisküvi yedim diye basıma gelmeyen kalmadı pestilim cıktı
bir dahamı yemem keyifli keyifli takılırımburda bu arada bizimki uyumus uyuyunca kandırması daha kolay oldu kalk kalk dedim yerine yat oda geldi yattı yarın fazla gelemem ama şimdiden söyleyim

kızzzzzzzzzzz bumu gayet güzelllll bende ne çıkacak diyordummmmm sennn esrasınnn hakkını yeme lütfennnn o güzel menülerini eksik etme artıkkkk başarmış birilerini görmeye ihtiyacımız varrr

keşke tartı da senle aynı fikirde olsa hergün biraz daha fazla çıkıyorum anlamadım bu işi ama sürekli oturuyorum ondan büyük ihtimalle iş yok güç yok tek hareketim marketten pide almak o da 5 dakika sürmüyo

ozamn en kısa zamnda spora baslıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…