- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
güzelllll semiz otunu 5 kaşık yap canım ilk günler için 3 çok az afiyet olsun k,lo olmasın inş. yoğurt sende ekleyebilirsin cnaımm ben böyle taktım yoğurt yoğurt diye ama çok yararı var inan ki sağlıklı beslenme aşamasında bizim en büyük yardımcımız yoğurt ve siyah ekmekİftar menüm
1 küçük kase tutmaç çorbası
2dilim çavdar ekmeği
3 kaşık semizotu yemeği
1 küçük bardak gazoz
1 litre su
Kalkamıyorum yeriimdenn bitki çayıı yapıcm şimdi inşallah :))
güzelllll semiz otunu 5 kaşık yap canım ilk günler için 3 çok az afiyet olsun k,lo olmasın inş. yoğurt sende ekleyebilirsin cnaımm ben böyle taktım yoğurt yoğurt diye ama çok yararı var inan ki sağlıklı beslenme aşamasında bizim en büyük yardımcımız yoğurt ve siyah ekmek
tamam tamam sen üzülme kıyamam ben sana yaptıgın birşeyden pişman olma gece uzun telafi edersin bir daha yapmayalım yeterkuzumm haklısında kalori hesabı yapmadan sadece neyle neyi yemen gerektiğini bilirsen inan kendiliğinden gidiyorrr düşün şimdi bütün gün boyunca karbonhidrat alıp 1000 kalori yapmakdansa 4 grupdan 1500 yapması daha yararımızaaa o zaman yapışıp kalıyor çünkü, her öğünde 4 besin grubundan alırsak yani ekmek grubu süt grubu et grubu sebze grubu bunlar zaten kendi kendini yakıyorrr mesela ara öğünde yediğimiz meyve azda olsa kalori ama onunla beraber süt içersek kalori almış gibi görünüyor ama süt ve meyve birbirini yakıyorrr haaa ben bunları kendini beğenmişlik olsun diye söylemiyorum ben yapıyormuyum yapmıyorum da ne yazık ki ama geçen yıl bunu dört dörtlük uyguluyordum kilo vemrediğim haftada yokdu o zaman diyetisyen kontrolündeydim ondan öğrendiğim şeyler bunlarr bana gelinceee istwdiğini söylee rencide etki yapmayayım daha benimde kahretsin ki zaafım bu yaa tatlıya dayanamıyorum ama şimdi köpekler gibi pişmanım inan ki
kızlarrrrrrrrr grubumuzu iyice saldıkkkkkk hiç kurallara uymaz olduk tabi en başda ben yapar oldummm bunuuu böyle yaptıkcada zayıflama grubundan çıkıp sohbet grubuna döndük kilo hakkında birbirimize yardım edemez olduk çünkü ne yiyip ne içtiğimizi bilmiyoruz bu yüzdendir ki çok azalmada var geçen yıl ki sohbetlerimize bir baktım da ne kadar kalabalıkdık şimdi 2 elin parmağını geçmiyoruz kişi olmayınca rakipde olmuyor haliyle ne uzayıp ne kısalıyoruzzz yani kısaca demek istiyorum kiii lütfen menü paylaşımlarımızı ve kilo bildirimlerimizi düzenli yapalımmmmm ben yapmazsam beni de uyarınnnn yapmayan görünce uyaralım birbirimizi düzene girelim lütfennnn
yapma canım lütfen şartlama öyle kendini senki en iradelimizdinnnn yarınn eski güzel listenle geri dön lütfennnn ramazanı avantaja çevirebiliriz yapabilirizzzzzşekerim ben menümü yazsam beni direk kilo almak isteyenlerin topiğine yollarsınız şimdiden 1 kilo aldımramazanın sonuna kadar biraz kısabilsem sonra eski diyet listelerime geri dönücem inşallah
gittt gitt gönlünü alll o rada tv seyret seyrederkende yormayacak hafifi hareketler yapp :) avantaja çevir sende bu durumu :)gene bizimkiyle tartıstık pc istedi vermedim küstü kızdı gitti
yapma canım lütfen şartlama öyle kendini senki en iradelimizdinnnn yarınn eski güzel listenle geri dön lütfennnn ramazanı avantaja çevirebiliriz yapabilirizzzzz
gittt gitt gönlünü alll o rada tv seyret seyrederkende yormayacak hafifi hareketler yapp :) avantaja çevir sende bu durumu :)
giitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyiceyapma canım lütfen şartlama öyle kendini senki en iradelimizdinnnn yarınn eski güzel listenle geri dön lütfennnn ramazanı avantaja çevirebiliriz yapabilirizzzzz
gittt gitt gönlünü alll o rada tv seyret seyrederkende yormayacak hafifi hareketler yapp :) avantaja çevir sende bu durumu :)
ahh kuzum sende mi bendensinnnnn yaz yaz ki bunun kontrolünü de ele alasınnn ben yoksa bugün halka tatlıyı 3 yiyecektim inan ki :)))uğraşıyorum canım ama tatlıyı azaltmaya çalıştıkça sanki daha da artırıyorum yemeklerde sorun yok ama tatlı işin içine girince herşey gidiyo yemiyim diyorum biraz sonra daha çok yiyorum ne olcak bilmem
giitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyice
canım ozamn tatlı yı menüden kaldır en kolay çözümü bu evde olmazsa yemeyiz zaten diyette en zor bölüm akşamları o sorunuda ortadan kaldırmakla çözebilirizuğraşıyorum canım ama tatlıyı azaltmaya çalıştıkça sanki daha da artırıyorum yemeklerde sorun yok ama tatlı işin içine girince herşey gidiyo yemiyim diyorum biraz sonra daha çok yiyorum ne olcak bilmem
allah iyiliğini versin yaparlar yaparlar onlardan herşey beklenir pc kalkmaya gelmiyor geçmişten acıyor sayfayı bende buldum çözümü geçmişi siliyorum ohhh misssss nerden bulacak koca kk bizi adını söylemeseydin bendemi adımı değiştirsemahh kuzum sende mi bendensinnnnn yaz yaz ki bunun kontrolünü de ele alasınnn ben yoksa bugün halka tatlıyı 3 yiyecektim inan ki :)))
geçen yıl erkek arkadaşımm seninle konuşmak için kk ya üyelik yapacam diyordu :))))
canım ozamn tatlı yı menüden kaldır en kolay çözümü bu evde olmazsa yemeyiz zaten diyette en zor bölüm akşamları o sorunuda ortadan kaldırmakla çözebiliriz
aynen bi bak bakalım durumlara göre davranırsın yarın tut kendini özelliklede suruplulardan uzak tutun kendimizi sütlü tatlılar yapabiliriz kendimize bayrama kadar yemesek hiç fena olmucakcanım ne yazık ki kaldıramıyorum normal zamanlarda evde bulundurmuyorum ama ramazanda iftardan sonra isteniyo olmadı evdeki bitince yapmam bakalım ses çıkaran olmazsa
allah iyiliğini versin yaparlar yaparlar onlardan herşey beklenir pc kalkmaya gelmiyor geçmişten acıyor sayfayı bende buldum çözümü geçmişi siliyorum ohhh misssss nerden bulacak koca kk bizi adını söylemeseydin bendemi adımı değiştirsem
ahh kuzum sende mi bendensinnnnn yaz yaz ki bunun kontrolünü de ele alasınnn ben yoksa bugün halka tatlıyı 3 yiyecektim inan ki :)))
aynen bi bak bakalım durumlara göre davranırsın yarın tut kendini özelliklede suruplulardan uzak tutun kendimizi sütlü tatlılar yapabiliriz kendimize bayrama kadar yemesek hiç fena olmucak
kızzzzzzzzzzz bumu gayet güzelllll bende ne çıkacak diyordummmmm sennn esrasınnn hakkını yeme lütfennnn o güzel menülerini eksik etme artıkkkk başarmış birilerini görmeye ihtiyacımız varrryazarım canım ama baştan söylüyorum menülerimde sebze yoksadece sahurda domates salatalık var
Sahur
çeyrek pide
2 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
domates-salatalık
1-2 kaşık kadar reçel
İftar
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak etli patates yemeği
3-4 kaşık kadar sebzeli pilav
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı
2. ara
1 kase yoğurt-2 kaşık yulaf-1 şeftali-yarım çay kaşığı tarçın karışımı yemeyi düşünüyorum ve son olur inşallah
yani başarabiliyorsan sorun yok canım ayrıca ço güzel kilolar vermişin sen istersen yaparsın belli. bugün ben 5 tane bisküvi yedim diye basıma gelmeyen kalmadı pestilim cıktıallaha şükür şerbetli tatlılarla o kadar aram yok olursa bir dilim yerim olmazsa aklıma bile gelmez sütlü tatlıları da çok sevdiğim söylenemez ama hafif oldukları için yerim benim sevdiklerim çikolatalı tatlılar ve çikolata ona engel olamıyorum normal diyet yaparken bile vazgeçmedim çok canım çektiğinde 2 küçük parça bitter çikolata yedim yoksa krize girerim kimse önümü alamaz midem bulanana kadar tatlı yiyebilirim ki yediğimide bilirim ama akıllandım krize girmemek için evde mutlaka çikolatam vardır
kızzzzzzzzzzz bumu gayet güzelllll bende ne çıkacak diyordummmmm sennn esrasınnn hakkını yeme lütfennnn o güzel menülerini eksik etme artıkkkk başarmış birilerini görmeye ihtiyacımız varrr
ozamn en kısa zamnda spora baslıyorsun canımkeşke tartı da senle aynı fikirde olsa hergün biraz daha fazla çıkıyorum anlamadım bu işi ama sürekli oturuyorum ondan büyük ihtimalle iş yok güç yok tek hareketim marketten pide almak o da 5 dakika sürmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?