80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar beyazcan niye gelmedi daha ceco biliyorum da beyazcanı merak ettim gözden mi kacırdım acaba

benimde uykum geliyor kızlar sabah çok erken kalktım birazdan yatarım sahuru faydalı şeylerle geçiştirin yumurta ve suya çok önem verin... iiyi gecelr iyi sporlar

canım sende leslie başlasana o zaman tv izlerken çok keyifli oluyor bak :)

kızlar beyazcan niye gelmedi daha ceco biliyorum da beyazcanı merak ettim gözden mi kacırdım acaba

evet yok benimde dikketimi çektiiii sanırım iftar yemeğine felan gitti

İŞTE BEKLEDİĞİM HABER ...VALLA ÇOKK İYİ OLUR ŞEKERİM YAA ,İYİCE SALDIK GURUPP KİLO ALMAYA BAŞLADI HİÇÇ TAKMAZ OLDUK KİLO İŞİNİ ..SONUMUZ İYİ DEYİL BÖYLE GİDERSEK..TOPLAYALIM KENDİMİZİ NOLURRRR BİRBİRİMİZİ UYARIM ESKİSİ GİBİ
BRAVOO SEVİLCAN İLK MENÜ SENDEM GELMİŞ ,,AMA ŞEKERİN DEDİĞİ GİBİ KALORİYE ÇOK TAKMA ÇEŞİTLİ BESLEN DAHA ÇABUK KİLO VERİRSİN
İŞTEE ÖZLEDİĞİMM ŞEKER ,İŞTEEEEE GURUBUN KAPTAN YARDIMCISI,İŞTEEEEE BİZİM EN BÜYÜK DESTEKCİMİZZ,İŞTEEEEE BENİM ELMAMŞEKERİM,İŞTEEEE BUUU İŞTE BUUU.NOLUUR BANADA YORUMLARINI YAP ŞEKERGEREKİRSE DÖVÜN BENİ ZATEN DAYAKLIK OLDUM ŞU ARALAR
AABOOOOO KIZZ BU NEEEEEEEE...AAAAA GÖRMEMİŞ OLUYUM BİDAHA CISSS SAKIN OKADAR TATLI YEME YARIM NEYİNE YETMEDİ GİTTİN 2 YEDİN
şekerim ben menümü yazsam beni direk kilo almak isteyenlerin topiğine yollarsınız şimdiden 1 kilo aldım ramazanın sonuna kadar biraz kısabilsem sonra eski diyet listelerime geri dönücem inşallah
BENDE ALMIŞIM O 1 KİLODANNN EYVAHHH EYVAHH
giitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyice
EEE NOMAL BENİM KOCA EVDE YOKKEN RAHAT RAHAT GELİYORUM .AMA 1 HAFTADIR EVDE ADAM DELLENİYOR PC NİN BAŞINDA GÖRÜNCE BENİ..SAKLI SKLI GİRİYORUM NETE.O GELİNCE BAŞKA İŞ YAPIYOR GİBİ YAPIYOM.ŞİMDİ KAHVEYE ARKADAŞLARIN YANINA GİTTİ BEN KIZARIM KAHVEYE GİTTİĞİNE YA HADİ SENDE KK BAK BEN GELENE KADAR DEDİ AĞAM ..AMAAAN DAHA İYİ PLDU VALLA 2 GÜNDÜR GİREMEMİŞTİM KK GİTSİNDE GEÇ GELSİN
ALLAH CANINI ALMASIN SENİN KIZ E Mİ....KIZ BİRDE ÇOK KÖTÜ MENÜLER DİYORDUN BUMU KÖTÜGURUBUN MEDARI İFTARISINSEN MENÜLERİN HER ZAMAN ÇOK İYİ AMAN YAZ İHMAL ETME
SEVİLCANIMM ÇOK SEVİNDİM BENİ HATIRLADIGINIZA VALLA ...2 GÜNDÜR KOCA PEKBİR BOZUK GELEMEDİM AKLIM SİZDE AMA
canım sende leslie başlasana o zaman tv izlerken çok keyifli oluyor bak :)

evet yok benimde dikketimi çektiiii sanırım iftar yemeğine felan gitti
YOK BE ŞEKERİM YEMEĞE FALAN GİTMEDİK ,EV KALABALIK OLUNCA ANCAK 2 GÜNDÜR BAHÇEDE HEP BERABER YAPIYOZ İFTARI ÇAY KAHVE DERKEN GECE OLUYOR

İYİ GECELER KIZLARR
MENÜM
SABAH
AZICIKKK bider kızartması,avuçiçi kadar tahinli pide
ara
1 avuç kiraz
ara
avuçiçi kdar tahinli pide
akşam
1,5 peynirli fırın böreği.1 dr vişne suyu,3 kşk nohut
ara
2 armut
4 lt su

beyazcanım gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sen geldin birden şenlendi bak buraalrrrrrrrrr, kızzz kim sana kıyabilirrrrr dövebilirrr artık böyle beyazcanımmm koy vermek yokk grubumuzu sahip çıkalım birbirimize patır patır düşüyoruz yoksa, sen istersin de ben yorum yapmazmıyım hiçççç beyazıum canımmmmmm,dimi kızz neyime yetmiyorduuu yuhh bana :))) yarın düzelteceğim sözzz :)ama biz seni çok özledikkkkk bizi sensiz bırakmaaaaaaa

beyazımm canım inana nasıl olduğunu pek çözemedim yanlış var ama nerede onu çözemedim güzel de duruyor :))) kuzum hiç sebze yememişsin sanırım sorun orada :) aralarına da süt koy canım benim o zaman süper menü çıkar ortaya
afiyet olsun canım kilo olmasın inş...........
Leslie 1 mil sonrası pert

Ara 3 tane kiraz
4 üZüm
1şeftali ve tarçınlı süt 150 ml
güzel bir ara olmuş afiyet olsun

Kızlar kpss sanırım bende ortaöğretimden gircem lisans hala bıtmedı de erken degılmı daha sonra sıkılmazmıyız
evet canım kpss ufakdan ufakdan başlayalım dedik kendimizi zorlamadan büyük çalışmaya hazırlık istersen sende bize katıl böyle grup olunca daha bir hırslı oluyor insan hem rakip oluyoruz hem destekci bugün başladık zaten bizde

oyyyyy oyyyyyy oyyyyy yerimm kız seniikendimi aştım seni yiycem...ama asıl sizzz beni sizsiz bırakmayın canımmmmçokk özledim sizi

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Çok geçte olsa gelebildim
İftar geç olunca doğal olarak çay faslı falan derken geç oluyor eve gelmemiz
Ya çok azda yesem geç saatte yiyince sahurda bile acıkmamış oluyorum ve davul gibi hissediyorum kendimi yaaaa :26:

Kızkardeşim yine döktürmüş ama çoğunu ağzıma bile sürmedim
Hazır aklımdayken bende menü paylaşımımı yapayım dimi ama

1 kase erişteli yoğurt çorbası
1 YK tel şehriyeli pilav
3 tane köfte
2 - 3 YK kadar Patates Gratin ( kremalı patates yani )
Bol karışık salata ( çok az yağlı, tuzsuz ve bol limonlu )
2 bardak Portakallı gazoz ( işte onu içmeseydim tam süperdi ama içim yandı )

Bir saat sonrada çay faslında 1 ufak kase pudding yedim ama oda şekersiz denecek kadar tatsızdı
Çayı zaten şekersiz içiyorum ordan dengelemişimdir diye düşünüyorum

Bu arada Cumaki istenmeyen iftardan yırtacağımı düşünüyordum ama maalesef yırtamadım
YOğun pazarlık sonuçu temizliğin yarısını eşime kakalamayı başardım üstelik yeğenlerinin gece yatısına kalması iptal oldu Ramazanda kusura bakmasın ama uğraşamam onlarla eşimde biz baldızla cuma gecesi için sahur planı yapmıştık onu unutmuşuz baldız bugün hatırlattı diye kıvırmış eşim
Yani onlar iftardan sonra gece onları postaladıktan sonra bizim evden çıkacağımızı sanıyorlar
O tahammül edemediğim küçük kız kardeşinide iftara çağıracakmış beyimiz len dedim kendi ablasını iftara alıyor abi sen gel demiyor bide benmi ona hizmet edeceğim ama eşim ne olur idare et ayırmak olmaz söz sana bu iyiliğin karşılıksız kalmayacak dedi dedim bu kadar suratsıza aynı anda katlanıyorsam o zaman çok iyi bir şey çıkması lazım karşılığında ne istersen dedi tabi ben yine kıyamam istemem birşey daha sonra nasılsa başka türlü karşılığını alırım olmadı bayram temizliğine ortak olur
Adam bana yaptığı temizlik yerine gündeliğe gitse yeminle zengin olmuştuk ama kendi kaşındı onları çekeceksem oda katlanacak
Yarın artık kızlarla alışverişe giderim tabi önce bir menüyü belirlemem lazım

gene bizimkiyle tartıstık pc istedi vermedim küstü kızdı gitti

Boşver canım zamanla oda alışır
Benimkide arada yapar anında bilgisayarı kapatır zeytinyağ gibi üste çıkarım bir tane zevkim var içine ediyorsun yok işte kızlar bana iyi geliyor bak ne güzel kilo verdim onu bile baltalıyorsun falan diye hatta bir daha asla KKya girmiyeceğim diyorum ve hooooppp ertesi akşam eşim kendi laptobu elime veriyor hadi gir bak kızlar ne yazmış şimdi sen meraktan çatlıyorsundur diyor kendide oyun konsolunun başına geçiyor mutlu mesut geçiniyoruz işte

bende tükçemi bitirdimmmm bugünnnnn ilk üniteyi yani :)))) matematiğe bakarmıyım bugün bilmem yarın daha erken başlasam daha iyi olur sanırım yada ilk gün diye böyle yorgun hissettim :)

bende şekerime katılıyorum bide protein yok en azından bir yumurta yeseydin iyi olurdu

sanada yorum yapayım mı cecommmm genel olarak güzel, kusurunu sen zaten biliyorsun içecek fazladan kalori olmuş onun dışında güzel

bende şekerime katılıyorum bide protein yok en azından bir yumurta yeseydin iyi olurdu

bende hem şekerime hem esrama katılıyorum.:13:.kızlar zay-ten ne yemişimde sırf ekmek ne var hiç bişey ekmek arası ekmek yesem daha iyi olurmuş .ne sebze ne et ne yumurta nede yoğurt..:26:.ayyyyy yazmasam haberim yok ne yediğimden yaa :44:

:))))))))))) ay sen ölme emi ekmek arası ekmek :)))) valla yoğurt diyecektim ama bugün çok dedim o yüzden susdum :)))) olsun yarın düzenlersin dimi bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…