canım sende leslie başlasana o zaman tv izlerken çok keyifli oluyor bak :)keşke tartı da senle aynı fikirde olsa hergün biraz daha fazla çıkıyorum anlamadım bu işi ama sürekli oturuyorum ondan büyük ihtimalle iş yok güç yok tek hareketim marketten pide almak o da 5 dakika sürmüyo
kızlar beyazcan niye gelmedi daha ceco biliyorum da beyazcanı merak ettim gözden mi kacırdım acaba
ozamn en kısa zamnda spora baslıyorsun canım
canım sende leslie başlasana o zaman tv izlerken çok keyifli oluyor bak :)
esracım derse baktın mı? ben spordan sonra banyo yapıp öyle bakayım dedim
başladım canım türkçeden gece bakabilirsem birazda matematiğe bakarım
İŞTE BEKLEDİĞİM HABERkızlarrrrrrrrr grubumuzu iyice saldıkkkkkk hiç kurallara uymaz olduk tabi en başda ben yapar oldummm bunuuu böyle yaptıkcada zayıflama grubundan çıkıp sohbet grubuna döndük kilo hakkında birbirimize yardım edemez olduk çünkü ne yiyip ne içtiğimizi bilmiyoruz bu yüzdendir ki çok azalmada var geçen yıl ki sohbetlerimize bir baktım da ne kadar kalabalıkdık şimdi 2 elin parmağını geçmiyoruz kişi olmayınca rakipde olmuyor haliyle ne uzayıp ne kısalıyoruzzz yani kısaca demek istiyorum kiii lütfen menü paylaşımlarımızı ve kilo bildirimlerimizi düzenli yapalımmmmm ben yapmazsam beni de uyarınnnn yapmayan görünce uyaralım birbirimizi düzene girelim lütfennnn
BRAVOO SEVİLCAN İLK MENÜ SENDEM GELMİŞ ,,AMA ŞEKERİN DEDİĞİ GİBİ KALORİYE ÇOK TAKMA ÇEŞİTLİ BESLEN DAHA ÇABUK KİLO VERİRSİNsabah 1 dilim uno denge ekmek 40 kalori
çeyrek sucuk ve 2 yumurta ile yapılmıs omletten çeyrek yedim 180 kalori
öglen kırmızı lahana salatası 5 adet tutku 300 kalori
akşam 5 kasık kuru fasülye 1 paorsiyondan az bulgur pilavı 500 kalori
toplam 1000, 1100 kalori arası
250 kalorilikte spor yaptım daha çok yapacaktım ama yorgun düştüm
bugünlük böyle
İŞTEE ÖZLEDİĞİMM ŞEKER ,İŞTEEEEE GURUBUN KAPTAN YARDIMCISI,İŞTEEEEE BİZİM EN BÜYÜK DESTEKCİMİZZ,İŞTEEEEE BENİM ELMAMŞEKERİM,İŞTEEEE BUUU İŞTE BUUU.NOLUUR BANADA YORUMLARINI YAP ŞEKERinş.. canım hele bi gitttt diğer takıldığın grubu dağıtırım ona göre :))))
evettttttttttttttttt geliyorrrrrrrrrrrr sabah peynir nerede kuzummmmmm sebzede olsa çok süper olur muş yavrum peynir kahvaltıda hem seni doyuracak hem yağ yakımını hızlandıracakkk ondan vaz geçme yavrum, öğle salata güzelll de tutku bozmuş işiii keşke yoğurt yeşeydinn 2 dlm de ekmek yeseydin daha faydalı olurmuş hem gözün doyardı hemde öğlende yoğurt sayesinde yağ yakmaya devam ederdin, akşam kuru fasulye ekmek grubu miktarı güzel ama pilav da ekmek grubu sanırım bunu bilmiyorsun bende ilk günler bilmiyordum aklında olsun canım patates çorba pilav makarna kuru fasulye nohut bunları ekmek yerine yiyebiliyoruz, kötü değilll menün yavrum sadece biraz hatalar varrrr onlarıda oturttun mu tadından yenmezz aaa bide aralarda sütt iççç hem metabolizma çalışır hemdeeeee süt de yağ yakar :))) afiyet olsun kilo olmasın inşallah canım benimmm
AABOOOOO KIZZ BU NEEEEEEEE...1 porsiyon çiğköfte
2 bardak ayran ( küçük bardakdı)
boll salata yeşillik
buraya kadar herşey güzel ama son dk gollerim geliyorar
2 tane halka tatlı bir yeseydim yine tutamadım boğazımıııı bitki çayımı yapıp içeyim bulaşık yıkayım spor yapayım belki dengelerim biraz(((
BENDE ALMIŞIM O 1 KİLODANNNşekerim ben menümü yazsam beni direk kilo almak isteyenlerin topiğine yollarsınız şimdiden 1 kilo aldımramazanın sonuna kadar biraz kısabilsem sonra eski diyet listelerime geri dönücem inşallah
EEE NOMAL BENİM KOCA EVDE YOKKEN RAHAT RAHAT GELİYORUMgiitim yüz vermiyor bide üstüne saydırdı aman ya kına geliyor bazen özür de diledim daha ne yapayım sizleri kıskanıyor sinirleirmi gerecek cıldıracam iyice
ALLAH CANINI ALMASIN SENİN KIZ E Mİ..yazarım canım ama baştan söylüyorum menülerimde sebze yoksadece sahurda domates salatalık var
Sahur
çeyrek pide
2 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
domates-salatalık
1-2 kaşık kadar reçel
İftar
1 kase mercimek çorbası
yarım tabak etli patates yemeği
3-4 kaşık kadar sebzeli pilav
1 bardak şekersiz limonata
Ara
1 dilim sütlü irmik tatlısı
2. ara
1 kase yoğurt-2 kaşık yulaf-1 şeftali-yarım çay kaşığı tarçın karışımı yemeyi düşünüyorum ve son olur inşallah
SEVİLCANIMM ÇOK SEVİNDİM BENİ HATIRLADIGINIZA VALLA ...kızlar beyazcan niye gelmedi daha ceco biliyorum da beyazcanı merak ettim gözden mi kacırdım acaba
YOK BE ŞEKERİM YEMEĞE FALAN GİTMEDİKcanım sende leslie başlasana o zaman tv izlerken çok keyifli oluyor bak :)
evet yok benimde dikketimi çektiiii sanırım iftar yemeğine felan gitti
oooooooooooo süpersin maşallahhhhhhh
İŞTE BEKLEDİĞİM HABER...VALLA ÇOKK İYİ OLUR ŞEKERİM YAA ,İYİCE SALDIK GURUPP KİLO ALMAYA BAŞLADI HİÇÇ TAKMAZ OLDUK KİLO İŞİNİ ..SONUMUZ İYİ DEYİL BÖYLE GİDERSEK..TOPLAYALIM KENDİMİZİ NOLURRRR BİRBİRİMİZİ UYARIM ESKİSİ GİBİ
BRAVOO SEVİLCAN İLK MENÜ SENDEM GELMİŞ ,,AMA ŞEKERİN DEDİĞİ GİBİ KALORİYE ÇOK TAKMA ÇEŞİTLİ BESLEN DAHA ÇABUK KİLO VERİRSİN
İŞTEE ÖZLEDİĞİMM ŞEKER ,İŞTEEEEE GURUBUN KAPTAN YARDIMCISI,İŞTEEEEE BİZİM EN BÜYÜK DESTEKCİMİZZ,İŞTEEEEE BENİM ELMAMŞEKERİM,İŞTEEEE BUUU İŞTE BUUU.NOLUUR BANADA YORUMLARINI YAP ŞEKERGEREKİRSE DÖVÜN BENİ ZATEN DAYAKLIK OLDUM ŞU ARALAR
AABOOOOO KIZZ BU NEEEEEEEE...AAAAA GÖRMEMİŞ OLUYUM BİDAHA CISSS SAKIN OKADAR TATLI YEME YARIM NEYİNE YETMEDİ GİTTİN 2 YEDİN
BENDE ALMIŞIM O 1 KİLODANNNEYVAHHH EYVAHH
EEE NOMAL BENİM KOCA EVDE YOKKEN RAHAT RAHAT GELİYORUM.AMA 1 HAFTADIR EVDE ADAM DELLENİYOR PC NİN BAŞINDA GÖRÜNCE BENİ. .SAKLI SKLI GİRİYORUM NETE.O GELİNCE BAŞKA İŞ YAPIYOR GİBİ YAPIYOM. ŞİMDİ KAHVEYE ARKADAŞLARIN YANINA GİTTİ BEN KIZARIM KAHVEYE GİTTİĞİNE YA HADİ SENDE KK BAK BEN GELENE KADAR DEDİ AĞAM ..AMAAAN DAHA İYİ PLDU VALLA 2 GÜNDÜR GİREMEMİŞTİM KK GİTSİNDE GEÇ GELSİN
ALLAH CANINI ALMASIN SENİN KIZ E Mİ....KIZ BİRDE ÇOK KÖTÜ MENÜLER DİYORDUN BUMU KÖTÜ GURUBUN MEDARI İFTARISIN SEN MENÜLERİN HER ZAMAN ÇOK İYİ AMAN YAZ İHMAL ETME
SEVİLCANIMM ÇOK SEVİNDİM BENİ HATIRLADIGINIZA VALLA ...2 GÜNDÜR KOCA PEKBİR BOZUK GELEMEDİM AKLIM SİZDE AMA
YOK BE ŞEKERİM YEMEĞE FALAN GİTMEDİK,EV KALABALIK OLUNCA ANCAK 2 GÜNDÜR BAHÇEDE HEP BERABER YAPIYOZ İFTARI ÇAY KAHVE DERKEN GECE OLUYOR
beyazımm canım inana nasıl olduğunu pek çözemedim yanlış var ama nerede onu çözemedim güzel de duruyor :))) kuzum hiç sebze yememişsin sanırım sorun orada :) aralarına da süt koy canım benim o zaman süper menü çıkar ortayaİYİ GECELER KIZLARR
MENÜM
SABAH
AZICIKKK bider kızartması,avuçiçi kadar tahinli pide
ara
1 avuç kiraz
ara
avuçiçi kdar tahinli pide
akşam
1,5 peynirli fırın böreği.1 dr vişne suyu,3 kşk nohut
ara
2 armut
4 lt su
güzel bir ara olmuş afiyet olsunLeslie 1 mil sonrası pert
Ara 3 tane kiraz
4 üZüm
1şeftali ve tarçınlı süt 150 ml
evet canım kpss ufakdan ufakdan başlayalım dedik kendimizi zorlamadan büyük çalışmaya hazırlık istersen sende bize katıl böyle grup olunca daha bir hırslı oluyor insan hem rakip oluyoruz hem destekci bugün başladık zaten bizdeKızlar kpss sanırım bende ortaöğretimden gircem lisans hala bıtmedı de erken degılmı daha sonra sıkılmazmıyız
beyazcanım gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sen geldin birden şenlendi bak buraalrrrrrrrrr, kızzz kim sana kıyabilirrrrr dövebilirrr artık böyle beyazcanımmm koy vermek yokk grubumuzu sahip çıkalım birbirimize patır patır düşüyoruz yoksa, sen istersin de ben yorum yapmazmıyım hiçççç beyazıum canımmmmmm,dimi kızz neyime yetmiyorduuu yuhh bana :))) yarın düzelteceğim sözzz :)ama biz seni çok özledikkkkk bizi sensiz bırakmaaaaaaa
gene bizimkiyle tartıstık pc istedi vermedim küstü kızdı gitti
İYİ GECELER KIZLARR
MENÜM
SABAH
AZICIKKK bider kızartması,avuçiçi kadar tahinli pide
ara
1 avuç kiraz
ara
avuçiçi kdar tahinli pide
akşam
1,5 peynirli fırın böreği.1 dr vişne suyu,3 kşk nohut
ara
2 armut
4 lt su
beyazımm canım inana nasıl olduğunu pek çözemedim yanlış var ama nerede onu çözemedim güzel de duruyor :))) kuzum hiç sebze yememişsin sanırım sorun orada :) aralarına da süt koy canım benim o zaman süper menü çıkar ortaya
afiyet olsun canım kilo olmasın inş...........
güzel bir ara olmuş afiyet olsun
evet canım kpss ufakdan ufakdan başlayalım dedik kendimizi zorlamadan büyük çalışmaya hazırlık istersen sende bize katıl böyle grup olunca daha bir hırslı oluyor insan hem rakip oluyoruz hem destekci bugün başladık zaten bizde
bende şekerime katılıyorum bide protein yok en azından bir yumurta yeseydin iyi olurdu
bende hem şekerime hem esrama katılıyorum.:13:.kızlar zay-ten ne yemişimde sırf ekmekne var hiç bişey ekmek arası ekmek yesem daha iyi olurmuş .ne sebze ne et ne yumurta nede yoğurt..:26:.ayyyyy yazmasam haberim yok ne yediğimden yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?