:))))))))))) ay sen ölme emi ekmek arası ekmek :)))) valla yoğurt diyecektim ama bugün çok dedim o yüzden susdum :)))) olsun yarın düzenlersin dimi bebeğim
hadi şeker iyi gecelerrr kocaman öpüyommm senii
beyazımm canım inana nasıl olduğunu pek çözemedim yanlış var ama nerede onu çözemedim güzel de duruyor :))) kuzum hiç sebze yememişsin sanırım sorun orada :) aralarına da süt koy canım benim o zaman süper menü çıkar ortaya
afiyet olsun canım kilo olmasın inş...........
güzel bir ara olmuş afiyet olsun
evet canım kpss ufakdan ufakdan başlayalım dedik kendimizi zorlamadan büyük çalışmaya hazırlık istersen sende bize katıl böyle grup olunca daha bir hırslı oluyor insan hem rakip oluyoruz hem destekci bugün başladık zaten bizde
sanada yorum yapayım mı cecommmm genel olarak güzel, kusurunu sen zaten biliyorsun içecek fazladan kalori olmuş onun dışında güzel
Ben daha önce gırmedım sınava hıc kıtabım yok 2014 alıcam o zmn baslıcm turkceye internetten bakabılırım aslında
Ahhhh aptal kafam ahhhhh ne güzel aylardır o tür şeylerden uzak duruyordum eve inan sadece içecek olarak ayran giriyor ama işte bir yere gidince sapıtıyormuyum neyim bende anlamadım
İnan iftardan beri ona takıldım ulen nasıl içtin onu diyezaten artık midede alışmış uzak durmaya inan midem deliyormuş gibi hissettim bir an çok kötü oldum gazdan :26:
Bakalım cuma iftar için çok hafif bir menü hazırlamam lazım ( yine fazla kaçırmayacağıma eminim de ne yapacağıma karar veremedim ) Eşim baldızın yaptığı çorbadan ( erişteli yoğurt çorbası ) birde kremalı patates kesin yap diyor da yanına ne uyduracağımı şaşırdım. Tabi ben kız kardeşim gibi fazladan yok zeytinyağlısı, yok yoğurtlusu, yok biber kavurması falan diye ayrıntıya girmeyeceğim
Pilav yerine bulgur pilavı yapayım diyorum yanına bir protein tarzı olsun birde ortaya salata yeter diyorum ama henüz tam karar vermedim
Tek emin olduğum şey eve zararlı bir içecek girmeyecekkkkkkkkkksonra kalınca yine dayanamam içerim diye korkuyorum
et sote , tavuk sote , yada arap tava güzel olabilir :)
Tavuk sote olabilir aslında hem fazla maliyetli değil hemde uğraştırmaz
Arap tava ne bilmiyorum ama hemen netten bakayım görüntü göze hitap ederse oda olabilirFikir için sağ ol canım
kızlarben çok kötüyüm felaket başım agrıyor ense bölgem sol tarafı çok kötü uyudum biraz
ama yine geçmedi dünden beri devam ediyor ilaçda yok evde içemiyorum ne yapabilirim acaba evde imkanlarla
Tamam canım benim denicem saol bitanem.türk kahvesi yap iç canım sade olsun ama
canım kafamı yıkadım soguk suyla evde ilaç olsa bu kadar çekmezdim aspirin vardır bir yerlerdedeaaaaaaa
birde şakaklarına falan sirke sürenler varr ama kokuya bu sıcakta dayanılırmı bilmiorum
sen güzel ılık bir duş al mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?