80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:))))))))))) ay sen ölme emi ekmek arası ekmek :)))) valla yoğurt diyecektim ama bugün çok dedim o yüzden susdum :)))) olsun yarın düzenlersin dimi bebeğim

işallah şekerim ..çnceden uyanırken bile motive oluş kalkıyor, hemen yeşil çayımı içip en azından kahvaltılarımı düzgüm yapıp, sonrasınıda kaçırmamaya çalışıyordum ...ama şimdi saldım çayıra mevlam kayıra moduna ggirdim

Ben daha önce gırmedım sınava hıc kıtabım yok 2014 alıcam o zmn baslıcm turkceye internetten bakabılırım aslında

sanada yorum yapayım mı cecommmm genel olarak güzel, kusurunu sen zaten biliyorsun içecek fazladan kalori olmuş onun dışında güzel

Ahhhh aptal kafam ahhhhh ne güzel aylardır o tür şeylerden uzak duruyordum eve inan sadece içecek olarak ayran giriyor ama işte bir yere gidince sapıtıyormuyum neyim bende anlamadım
İnan iftardan beri ona takıldım ulen nasıl içtin onu diye zaten artık midede alışmış uzak durmaya inan midem deliyormuş gibi hissettim bir an çok kötü oldum gazdan :26:

Bakalım cuma iftar için çok hafif bir menü hazırlamam lazım ( yine fazla kaçırmayacağıma eminim de ne yapacağıma karar veremedim ) Eşim baldızın yaptığı çorbadan ( erişteli yoğurt çorbası ) birde kremalı patates kesin yap diyor da yanına ne uyduracağımı şaşırdım. Tabi ben kız kardeşim gibi fazladan yok zeytinyağlısı, yok yoğurtlusu, yok biber kavurması falan diye ayrıntıya girmeyeceğim
Pilav yerine bulgur pilavı yapayım diyorum yanına bir protein tarzı olsun birde ortaya salata yeter diyorum ama henüz tam karar vermedim
Tek emin olduğum şey eve zararlı bir içecek girmeyecekkkkkkkkkk sonra kalınca yine dayanamam içerim diye korkuyorum

Ben daha önce gırmedım sınava hıc kıtabım yok 2014 alıcam o zmn baslıcm turkceye internetten bakabılırım aslında

evet canım öyle yappp türkçeden günde 1 ünite bakıyorz 1 haftada onu bitirirz aşağı yukarı sponrada tarih e geçeceğiz sadece anayasaya bakmayacağız 2014 kitapları çkınca ona bakacağız dediğim gibi sıkmadan ön hazırlık sende bakabilirsne bu gece bakamazsan yarın bakarsın tatlım

et sote , tavuk sote , yada arap tava güzel olabilir :)

et sote , tavuk sote , yada arap tava güzel olabilir :)

Tavuk sote olabilir aslında hem fazla maliyetli değil hemde uğraştırmaz
Arap tava ne bilmiyorum ama hemen netten bakayım görüntü göze hitap ederse oda olabilir Fikir için sağ ol canım

tek tek alıntı yapamadım çok uzun olunca kafa kaldırmıyor yanlış yerlerine yazıyor olabiliyorum diye aklımda kalanları yazıcam
ahhh beyazcanım seni unutmak ne mümkün sanıyorum bu bütün kızlarda var koca sorunları napalım biraz kandırana kadar öyle devam edecek bende bugün girmicem bıraktım diyeti falan dicem bakalım bi kaç saat sonra nasıl elime verecek laptobu bugün olmazsa yarın
dün biraz şansımı zorladım ceconun dediği gibi yaptım ama yemedi çakaldır o ama ben bunun altınndan kalkmasını bilirim benim diyet yapıp saglıklı olmamı istiyorsa önce buna alışşa iyi olur ve bunu bugün belli edecegim ben birşeyini eksik etmiyorum sorumulumu yapıyorum yemegine ye keffini yap geç pes inin başına eglencende var kız eskiden kaldıramazdım basından sabahlara kadar oynardı şimdi ben akşamları yogun olunca boşlumu fark etti boşver bende çok sinir oluyordum ona oyuna dalınca aklıma geldi iyice keyfim yerine geldi bayramdan sonrada gidiyorum ablama iyice özlesin yanlız kalsın bakalım bir ne yapacak tabi ben ondan daha çok zorlanıcam ama napalım başa gelen çekilir... gene uzadıkça uzadı neyse öyle işte

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Henüz kendime gelemedim ama tek gözlede olsa sizlere bir bakayım dedim
Büyük kız hala uyuyor, küçük başımın etini yiyor dövme yap bana diye ( ablası almanyadan simli bir kalem seti almışt gecici dövme hesabı kalıplı malıplı bir set ve boya cilde zararsız üstelik yıkanınca çıkıyor )
Dün gece ablası yapmış ona bir iki tane eline oda uyanınca yok olduğunu görmüş ağlıyor dövmem gitti yenisini istiyorum diye anam benim bu çocuklarımın hepsi kafadan kontak

Birazdan ev işlerine girişmem lazım malum Kaynanatör ve çırakları yarın akşam iftara gelecekler
Öğleden sonrada kızlarla Forum istanbula alışverişe giderim artık hem çocuklarda bir dolaşmış olur ( büyük anında anne Gold'a da bakarmıyız diyiverdi hatun fotograf makinesi diye tuturuyor ya )
Akşama kadar yetiştiremediklerimide eşim ben gelince yaparız dedi hatta büyük kızda aaaaa baba iş kalmayacak tabi o yüzden öyle yardım ederim diyorsun dimi dedi bende merak etme kızım anan ona yeterince iş bırakacak nasılsa dimi kocacığım dedim Adam nasıl gülüyor sen yüzsüzlüğü iyice ele aldın diye

günaydın yavrucuklarrrrrrrrrrrr
güzel keyifli günleriniz olsun..
inşallah yemeyi kaçırmayız bugün
kilo aldırıcı şeyler tuu kakaa :))
hadi bakalım

kızlarben çok kötüyüm felaket başım agrıyor ense bölgem sol tarafı çok kötü uyudum biraz
ama yine geçmedi dünden beri devam ediyor ilaçda yok evde içemiyorum ne yapabilirim acaba evde imkanlarla

geçmiş olsun sevilcannnn
elma baş ağrısına iyi diyorlar ama
geçmiosa dayanılıcak gibi değilse önceden kullanıpta zararını görmediğin ağrı kesici iç istersen ben vermidon içiorum

aaaaaaa
birde şakaklarına falan sirke sürenler varr ama kokuya bu sıcakta dayanılırmı bilmiorum
sen güzel ılık bir duş al mucx

Sabah öğle menüm 12 de kalktığım için
1 orta boy muz
5 tane üzüm
Yarım su bardağı süt

Komşu :))
1 fincan şekeri türk kahvesi
1 soda

Ara yarım şişe activia fresh elmalı

Bugun meyvelerden gidiyorum bakalım

türk kahvesi yap iç canım sade olsun ama
Tamam canım benim denicem saol bitanem.
aaaaaaa
birde şakaklarına falan sirke sürenler varr ama kokuya bu sıcakta dayanılırmı bilmiorum
sen güzel ılık bir duş al mucx
canım kafamı yıkadım soguk suyla evde ilaç olsa bu kadar çekmezdim aspirin vardır bir yerlerdede
onuda içemiyorum adet düzenini degistiyor zaten başa da iyi gelmiyor valla biraz sanki hafifledi gibi kafamı yıkadıktan sonra ozamn birde kahve içim tam olur inş teşekkürler kızlar eksik olmayın

1. İstediğinizi yiyin ama porsiyonlarınızı küçük tutun.
2. Zayıf olduğunuzu düşünün. Ben 75 kiloyken kendimi 50 kilodaymış gibi incecik düşünüyordum. Böylece giydiğim her kıyafetin içinde kendimi iyi hissediyordum. Böyle düşündüğümde hareketlerim ve duruşum değişiyordu. Kendinizi zayıflayana kadar bu şekilde motive edebilirsiniz.
3. Her lokmanızı 20-22 defa çiğneyin. Yavaş yavaş yiyin. Ne kadar aceleniz olursa olsun ayaküstü atıştırmak kalp krizine yol açabilir. Ne kadar yavaş yerseniz, o kadar az yersiniz. Bu şekilde midenizin de daha rahat ettiğini ve yemeği daha iyi sindirdiğinizi hissedeceksiniz.
4. Bol bol yürüyün. Yaptığınız spor haricinde elinize geçen her fırsatta bol bol yürüyün. Ben kilo verme sürecimde işe hep yürüyerek gittim. Varacağım yere bir kilometre kala arabadan inip hep yürüdüm. Böylece 27 kilo verdim. Siz de bunu yapabilirsiniz. 10 dakikada yaklaşık 45 kaloriden kurtulacaksınız. Bacaklarınızın sıkılaştığını ve selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz.
5. Beyninize doyduğunuza dair sinyal 20 dakika sonra gittiği için, ikinci tabak konusunda acele etmeyin.
6. İş yerinde asansör yerine merdivenleri kullanın, merdiven çıkmak poponuzu sıkılaştırmanın en ideal yolu. 10 dakikada 88 kaloriyi bu şekilde yakabilirsiniz.
7. Takıntılı olmayın; sürekli ‘kilo vereceğim’ düşüncesiyle gezmeyin. Bu saplantıdan kurtulun. Unutmayın, kilo vermek zaman alan bir süreçtir. Özveri ve çaba ister.
8. Kendinize inanın! İnanmak başarmanın yarısıdır. Kendinize inanmak diyetinizin ismi olsun. Ne kadar güçlü, iradeli, iyi psikoloji içinde olursanız motivasyonunuz o kadar iyi olur. Asla umudunuzu yitirmeyin; ‘Ben bunu başaracağım!’ deyin.
9. Bir şey yemek istediğinizde; ‘Gerçekten aç mıyım?’ diye kendinize sorun. Belki de sadece susamışsınızdır. Yani şımarıklık açlığı yapmayın. Sadece acıktığınız zamanlar yerseniz, diyet yapmanın dünyanın sonu olmadığını ve ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.
10. Ellerinizi oyalayın. Sürekli atıştırıyorsanız, yapacak bir işiniz yok demektir. Evde sürekli abur cubur mu atıştırıyorsunuz? Canınız sıkıldığında resim yapın, dergileri karıştırın, eski fotoğraflara bakın, kitap ya da gazete okuyun ama lütfen çok fazla televizyon karşısında oturmayın. Bu, zamanınızı öldürmekten başka bir şey değil. Bunun yerine çıkın dışarıya gezin. Atıştırmalar genelde hep can sıkıntısından yapılıyor. Yemek saatlerinin dışında bir şey yememek için kendinizi oyalayın.

elmaşekerim ne kadar dogru seyler anlatmıs da anlamadım birsey var diyorki 10 dakikada yaklaşık 45 kaloriden kurtulacaksınız. Bacaklarınızın sıkılaştığını ve selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz. bbunun ney oldugunu anlamadım? ayrıca teşekkürler hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…