- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
elmaşekerim ne kadar dogru seyler anlatmıs da anlamadım birsey var diyorki 10 dakikada yaklaşık 45 kaloriden kurtulacaksınız. Bacaklarınızın sıkılaştığını ve selülitlerinizin azaldığını göreceksiniz. bbunun ney oldugunu anlamadım? ayrıca teşekkürler hayatım
tamam canım saolyürüyüşden bahsediyor canımmmm, rica ederim faydalı olabilirsme ne mutlu bana :)
süperrrr menüyü çok güzel dengelemişsin canım bugünnn akşama marul salatalık yada yoğurtta eklersennn muhteşem bir menü çıkacak ortayasabah 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin biraz köy peyniri
2 dilim uno denge 220 kalori
ara diyet süt yarım su bardağı 35 kalori
öglen 100 gr kadar tavuk
6 yaprak matul 1 tane salatalık200 kalori
ara 1 armut 70 kalori
akşamada kuru fasülyem var onu yicem 5 kasık
2 dilim uno denge 300 kalori
ara ögün yaparmıyım henüz bilmiyorum
zaten 300 gr vermişim sabh tartılmıstım
toplam 900 ile 1000 kalori.
spor yapamadım başım çok agrıyordu
ben aslında salatan eski yaptıgım diyetlerden dolayı gına gelmişti pek sevmem ama yinede şansımı zorluyorumsüperrrr menüyü çok güzel dengelemişsin canım bugünnn akşama marul salatalık yada yoğurtta eklersennn muhteşem bir menü çıkacak ortaya
o zaman yoğurt ye kuzum onuda mı sevmeyenlerdensin senin de mi kuşun var :)ben aslında salatan eski yaptıgım diyetlerden dolayı gına gelmişti pek sevmem ama yinede şansımı zorluyorum
yemeye çalısıcam canım o maruluda muhabbet kusum için almıstım baktım nasıl zevle yiyor gaza geldim öyle yedim bende
bakalım sizin menüleri çok merak ediyorum ama gelemeyebilirim de
yogurt yerim tamam severim onu evet canım arada konuşmaya çalısıyor ama bir türlü ne dediğini anlamıyoruz cok sevimli sende de var sanırım:13:o zaman yoğurt ye kuzum onuda mı sevmeyenlerdensin senin de mi kuşun var :)
yogurt yerim tamam severim onu evet canım arada konuşmaya çalısıyor ama bir türlü ne dediğini anlamıyoruz cok sevimli sende de var sanırım:13:
bencede çok güzel tok tutuyor yumurta iyiyki yemişin ayrıca saf protein sadece yumurta beyazında var2 yumurta haşlama varya yıllardır 2 yumurtayı üst üste yemişliğim yoktu :)
3dlm peynir
4 zeytin
3dlm ekmek
bide marul salatalık yemişdim
ne kadar oldu sizde olalı küçükkenmi aldınız? ben netten çok arastırdım nasıl yetiştirebiliriz diye bizimkide yemek yerken bagırıyor öyle küfür ediyor sanki banada verin diye 2 gündür marul verdimde sustu bagırmıyor artık birde dişi kocamı çok seviyor onun başından inmiyorevettttt çok şeker ama bize hiç yanaşmıyorrrr kendi kendine eğleniyorrr bıcır bıcır sesler çıkarıyor ama konuşma gayreti yok :) benim önceki kuşum çokkk insancıldı gelirdi kendiliğinden konardı üzerimize öper gibi ağzını yanaştırırdı bu yokkk çok mesafeli :)
bencede çok güzel tok tutuyor yumurta iyiyki yemişin ayrıca saf protein sadece yumurta beyazında var
senin kide gayet güzel canım akşamıda böyle güzel bekliyoruz tatlı yok
ne kadar oldu sizde olalı küçükkenmi aldınız? ben netten çok arastırdım nasıl yetiştirebiliriz diye bizimkide yemek yerken bagırıyor öyle küfür ediyor sanki banada verin diye 2 gündür marul verdimde sustu bagırmıyor artık birde dişi kocamı çok seviyor onun başından inmiyor
zamnla alışırsın canım ya reklam yapmış gibi olmayım ama ucuz bir market varya orda sütlaç var muhteşem birşey onu tavsiye ederiminşallah akşam güzel menü ile gelecem kuzummmm isyan bayrağını çektim zatennn atrık şerbetli tatlı almak yokkk eve sadece sütlü girecek diyeee benimde babam sütlü hiç sevmezzzz umarım ikna edebilirizzz arada olur ama bu ramazanda neredeyse hergün alır olduk oda sırf zarar yemesi çok güzel ama neyse :)))) keşke bende şerbetli tatlı sevmeyenlerden olsaydım
zamnla alışırsın canım ya reklam yapmış gibi olmayım ama ucuz bir market varya orda sütlaç var muhteşem birşey onu tavsiye ederim
ben çok severim ama bayadır yemiyorum 20 günü geçmiştir belki zaten 40 gün yemeksek onu unutuyormuş bedenimiz ona karşı istek olmuyormuş babana da az miktar ona göre alabilirsiniz seninde canın çok çekerse sadece bir ısırık al tadına bak bölelikle nefsini köreltebilirsin
anladım canım biraz fazla zamn geçmiş ama biraz fazla uğrasırsan birşeyler cıkabilir üstelik erkek konusmaya daha yatkın ugras onla sevdiği seyleri elinde yedir ısırısada kacırma elini elinin ne oldugunu kesfetmeye calısırmış zamanla gecermiş biz böyle alıstırdık devamlı aynı kelimelerle konus ve bir kişi ilgilensin evde bunu sen yapabilirsin ben dişi aldıma pişman oldum çünkü çok zor konusurlamıs ve nadir oyüzden çok zorlanıyor tabi bilmeden gidip çok saglıklı gözüküyor diye aldık genede çok seviyorum onu4 ay oldu cnmmm yavru almışdık bizimki erkek ama hiç sevmiyo beniii :))) sanırım onun içinde zayıflamam gerekecek :)
hahhhh ordan bahsedıyorum bende çok yerdim eskiden kazandibi profiterolün içindeki çikolata sosu çok güzel demek biz bunlardan almısız kiloları valla benimde canım istedi ama yok yemek yokburanın çoğu bim ci zaten kuzum :))) bende oranın kazan dibini çok severimmm profiterol de güzelll offffffffff acıktım bennnnnnnnn :)
anladım canım biraz fazla zamn geçmiş ama biraz fazla uğrasırsan birşeyler cıkabilir üstelik erkek konusmaya daha yatkın ugras onla sevdiği seyleri elinde yedir ısırısada kacırma elini elinin ne oldugunu kesfetmeye calısırmış zamanla gecermiş biz böyle alıstırdık devamlı aynı kelimelerle konus ve bir kişi ilgilensin evde bunu sen yapabilirsin ben dişi aldıma pişman oldum çünkü çok zor konusurlamıs ve nadir oyüzden çok zorlanıyor tabi bilmeden gidip çok saglıklı gözüküyor diye aldık genede çok seviyorum onu
hahhhh ordan bahsedıyorum bende çok yerdim eskiden kazandibi profiterolün içindeki çikolata sosu çok güzel demek biz bunlardan almısız kiloları valla benimde canım istedi ama yok yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?