80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yürüyüşden bahsediyor canımmmm, rica ederim faydalı olabilirsme ne mutlu bana :)

sabah 1 haşlanmış yumurta
2 zeytin biraz köy peyniri
2 dilim uno denge 220 kalori
ara diyet süt yarım su bardağı 35 kalori
öglen 100 gr kadar tavuk
6 yaprak matul 1 tane salatalık200 kalori
ara 1 armut 70 kalori
akşamada kuru fasülyem var onu yicem 5 kasık
2 dilim uno denge 300 kalori
ara ögün yaparmıyım henüz bilmiyorum
zaten 300 gr vermişim sabh tartılmıstım
toplam 900 ile 1000 kalori.
spor yapamadım başım çok agrıyordu

süperrrr menüyü çok güzel dengelemişsin canım bugünnn akşama marul salatalık yada yoğurtta eklersennn muhteşem bir menü çıkacak ortaya

2 yumurta haşlama varya yıllardır 2 yumurtayı üst üste yemişliğim yoktu :)
3dlm peynir
4 zeytin
3dlm ekmek
bide marul salatalık yemişdim

süperrrr menüyü çok güzel dengelemişsin canım bugünnn akşama marul salatalık yada yoğurtta eklersennn muhteşem bir menü çıkacak ortaya
ben aslında salatan eski yaptıgım diyetlerden dolayı gına gelmişti pek sevmem ama yinede şansımı zorluyorum
yemeye çalısıcam canım o maruluda muhabbet kusum için almıstım baktım nasıl zevle yiyor gaza geldim öyle yedim bende
bakalım sizin menüleri çok merak ediyorum ama gelemeyebilirim de

o zaman yoğurt ye kuzum onuda mı sevmeyenlerdensin senin de mi kuşun var :)

yogurt yerim tamam severim onu evet canım arada konuşmaya çalısıyor ama bir türlü ne dediğini anlamıyoruz cok sevimli sende de var sanırım:13:

evettttt çok şeker ama bize hiç yanaşmıyorrrr kendi kendine eğleniyorrr bıcır bıcır sesler çıkarıyor ama konuşma gayreti yok :) benim önceki kuşum çokkk insancıldı gelirdi kendiliğinden konardı üzerimize öper gibi ağzını yanaştırırdı bu yokkk çok mesafeli :)

2 yumurta haşlama varya yıllardır 2 yumurtayı üst üste yemişliğim yoktu :)
3dlm peynir
4 zeytin
3dlm ekmek
bide marul salatalık yemişdim
bencede çok güzel tok tutuyor yumurta iyiyki yemişin ayrıca saf protein sadece yumurta beyazında var
senin kide gayet güzel canım akşamıda böyle güzel bekliyoruz tatlı yok

ne kadar oldu sizde olalı küçükkenmi aldınız? ben netten çok arastırdım nasıl yetiştirebiliriz diye bizimkide yemek yerken bagırıyor öyle küfür ediyor sanki banada verin diye 2 gündür marul verdimde sustu bagırmıyor artık birde dişi kocamı çok seviyor onun başından inmiyor

bencede çok güzel tok tutuyor yumurta iyiyki yemişin ayrıca saf protein sadece yumurta beyazında var
senin kide gayet güzel canım akşamıda böyle güzel bekliyoruz tatlı yok

inşallah akşam güzel menü ile gelecem kuzummmm isyan bayrağını çektim zatennn atrık şerbetli tatlı almak yokkk eve sadece sütlü girecek diyeee benimde babam sütlü hiç sevmezzzz umarım ikna edebilirizzz arada olur ama bu ramazanda neredeyse hergün alır olduk oda sırf zarar yemesi çok güzel ama neyse :)))) keşke bende şerbetli tatlı sevmeyenlerden olsaydım

4 ay oldu cnmmm yavru almışdık bizimki erkek ama hiç sevmiyo beniii :))) sanırım onun içinde zayıflamam gerekecek :)

zamnla alışırsın canım ya reklam yapmış gibi olmayım ama ucuz bir market varya orda sütlaç var muhteşem birşey onu tavsiye ederim
ben çok severim ama bayadır yemiyorum 20 günü geçmiştir belki zaten 40 gün yemeksek onu unutuyormuş bedenimiz ona karşı istek olmuyormuş babana da az miktar ona göre alabilirsiniz seninde canın çok çekerse sadece bir ısırık al tadına bak bölelikle nefsini köreltebilirsin

Fırına geldiğimde ortalıkta ekmek görünmüyordu. Eski bir dostum olan fırıncı; “Biraz bekleyeceksin hocam. İki-üç dakikaya kadar çıkartıyorum.” dedi.

Kenardaki tabureye oturup beklemeye koyulurken, içeriye yaşlıca bir adamın girdiğini gördüm. Eskimiş ceketinin sol yakası altında bir madalya parıldıyor ve yürürken hafifçe topallıyordu.
...
Selâm verdikten sonra, fırıncının tezgâhına yaklaşarak; “Ekmeklerimi alayım! Benim ikizler acıkmıştır.” dedi.

Fırıncı, adamın kendisine uzattığı torbayı alarak tezgâhın altına eğildi ve bir gün öncesine ait olduğu anlaşılan ekmeklerden 4-5 tane çıkardı.

Ben o arada oturması için kendi yerimi o adama vermiş, tezgâhın yanına iyice yaklaşmıştım. Ekmeklerden birkaç tanesinin şekli değişmiş, katılaşmış, taş gibi olmuştu. Fırıncıya sordum:

- Neden taze ekmeği beklemesini söylemiyorsun? Biraz sonra çıkacak dedin ya!..

- Bayat ekmekleri kendisi istiyor. Çok fakir bir adam. Ona bayat ekmekleri yarı fiyatına veriyorum.

- Kim bu adam?

- Kendisi Kore gazilerinden. Oğluyla gelini bir trafik kazasında vefât edince, ikiz torunlarını yanına almıştı. Yıllardır onlara bakıyor, hem de çok az bir maaşı var.

Fırıncının anlattıkları karşısında içimin yandığını hissediyor ve ufak da olsa bir şeyler yapmak istiyordum. Fırıncıya yavaşca dedim ki:

- Aradaki farkı ben vereyim. Hiç olmazsa bugün taze ekmek yesinler.

Fırıncı, teklifimi kabul etti. Biraz sonra da, fırından yeni çıkan taze ekmekleri adamın torbasına doldururken şekli bozuk, bayat ekmekleri de tezgâhın altına koyarken ihtiyara takıldı:

- Bugün çok şanslısın hacı amca. Çocuklar için sana pasta gibi ekmek vereceğim.

Yaşlı adam, bir evlât sevgisiyle kucakladığı torbayı göğsüne bastırarak kapıdan çıkarken bana döndü ve dedi ki:

- Allah, senden razı olsun evlâdım. Bugün onların doğum günüydü...

Kaynak:Cüneyd Suavi /Hayatın İçinden Hikayeler

DÜNYADA BİNLERCE AÇ İNSAN VARKEN LÜTFEN İSRAFTAN KAÇINAIm

buranın çoğu bim ci zaten kuzum :))) bende oranın kazan dibini çok severimmm profiterol de güzelll offffffffff acıktım bennnnnnnnn :)

4 ay oldu cnmmm yavru almışdık bizimki erkek ama hiç sevmiyo beniii :))) sanırım onun içinde zayıflamam gerekecek :)
anladım canım biraz fazla zamn geçmiş ama biraz fazla uğrasırsan birşeyler cıkabilir üstelik erkek konusmaya daha yatkın ugras onla sevdiği seyleri elinde yedir ısırısada kacırma elini elinin ne oldugunu kesfetmeye calısırmış zamanla gecermiş biz böyle alıstırdık devamlı aynı kelimelerle konus ve bir kişi ilgilensin evde bunu sen yapabilirsin ben dişi aldıma pişman oldum çünkü çok zor konusurlamıs ve nadir oyüzden çok zorlanıyor tabi bilmeden gidip çok saglıklı gözüküyor diye aldık genede çok seviyorum onu

buranın çoğu bim ci zaten kuzum :))) bende oranın kazan dibini çok severimmm profiterol de güzelll offffffffff acıktım bennnnnnnnn :)
hahhhh ordan bahsedıyorum bende çok yerdim eskiden kazandibi profiterolün içindeki çikolata sosu çok güzel demek biz bunlardan almısız kiloları valla benimde canım istedi ama yok yemek yok

kızz bayağı da ilgileniyorumm ilgisiz değilim bşzde konuşsun diye erkek almışdık alışır inşallah ne diyeyim :)

hahhhh ordan bahsedıyorum bende çok yerdim eskiden kazandibi profiterolün içindeki çikolata sosu çok güzel demek biz bunlardan almısız kiloları valla benimde canım istedi ama yok yemek yok

evet yokkkk biz uslu insanlarızzz hem çocukda değilizzz kendimişze hükmedebiliriz ( umarım yani) :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…