80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy sonunda çok duygulandım ya hikayemi bilmiyorum ama o fırıncı yerınde olsam o imkan bende varken komple bakımı üstlenirdim adamın. allahım kime ne veregini biliyo deneme dünyasında yaşıyoruz yoksulun halinden anlamak için önce yoksulluktan geçmek lazım zamanında bizde çok zor günler gecirdik şimdi ALLAHIMA şükürler olsun ama kimsede ekmek alamayacak kadar acıkta kalmasın YARABİM ramazanın anlamıda budur zaten aç olanları anlamak ve onlarla ekmegimizi paylasmak PAYLAŞİM İÇİN TEŞEKKÜRLER CANIM

inan bende çok duygulandım annem yanımda olmasa ağlardım herhaldee gerçekten çok garip bir dünyaaa olan vermiyor olmayan vermek istiyor ama imkanı yokkk

kızlar size eski halimden bir foto gösterimmi o halime dönsem kafi bana 1 bucuk sene önceki halim avatara yüklücem ama hemen kaldırmam lazım

kızlarben çok kötüyüm felaket başım agrıyor ense bölgem sol tarafı çok kötü uyudum biraz
ama yine geçmedi dünden beri devam ediyor ilaçda yok evde içemiyorum ne yapabilirim acaba evde imkanlarla
geçmiş olsun canım ,işallah geçmiştir şimdiye kadar..ama kahve iyi geliyor bana:26:
buranın çoğu bim ci zaten kuzum :))) bende oranın kazan dibini çok severimmm profiterol de güzelll offffffffff acıktım bennnnnnnnn :)
EVETTTT MİMM MİMM MİMM Benim ufaklık bim görünce sevinç çığlıkları atar böyle ..ailecek hayranıyız bimin
hahhhh ordan bahsedıyorum bende çok yerdim eskiden kazandibi profiterolün içindeki çikolata sosu çok güzel demek biz bunlardan almısız kiloları valla benimde canım istedi ama yok yemek yok
amannn ben o kadar mim e giderim ama hiç almadım hazır tatlı..hoş hazır gıda almam hiç ama canım çekti valla ,gidince alıyım bende

kızlar size eski halimden bir foto gösterimmi o halime dönsem kafi bana 1 bucuk sene önceki halim avatara yüklücem ama hemen kaldırmam lazım
hanisinnn kız göremedim snei
al kız al ben severimmmm hem yiyorsun bitiyorr evde yapsan bir tepsi bir tencere hepsini yemek durumundasın :)
ayrıca ben senşn o ufaklığı yerim tatlı niyetineee

hemencecik kaldırdınmı canım...ama ben gördümmmmmm....hatta şimdiki halin sandım da niye zayıflamaya çalışıyor bu hatun zaten fustık gibi diye düşünüyordum tam yazını gördüm.....işallah en kısa zamanda eski fıstıkk haline dönersin ..sen şimdide fıstıksındır ama olsun

kızlar nasılsınız hepinizi kooocamann öptümm
bu gün pek bir mutluyum ,benim kv oturma odasına halı aldım ona seviniyorum.belki diyceksiniz ülen sevincek bişey bulamamış kv halısına seviniyor ..ama olsunnnn ben sevindimm

menümm
sabah..öğlen
2 papatya ekmek.biraz tavuk.patlıcan közlemesi yoğurt
araaz üzüm
ikindin
2 galeta.çay
akşam
1 kepçe yoğurt çorba.4 kaşık taza fasulye 2 kşk patlıcan 1 dlm ekmk.yoğurt
ara
karpuz
bolll su

saol canım beni su an birşey hissetmiyorum geçti sanırım ama çok kötü birşey kimsede olmasın agrı falan
valla bak çok güzel tadı ama alışkanlık yapmasın senin menünüde alalım canım
hanisinnn kız göremedim snei
al kız al ben severimmmm hem yiyorsun bitiyorr evde yapsan bir tepsi bir tencere hepsini yemek durumundasın :)
ayrıca ben senşn o ufaklığı yerim tatlı niyetineee
canım baya bekledim görün diye yarın albüm yaparım arkdaslarıma özel arkads olarak ekleyelım birbirimizi ben gönderirim istek size zaten çok kücük gözüküyordu yarın kocaman bir şekilde görürsünüz

süpperrrrrrrrrrrrrr tek kusur sayılmaz ama kusur:) siyah ekmek yok yavru ceylanım

tamama cnaım benimmm

aminnn canım ya inş hep beraebr kurtulucaz bu kilolardan silkelenip her birimiz birer fıstık olacaz ama benim fıstıklım cok sürmz kısa zamn sonra bebek yapmayı düşünüyoz bu arada beni diğer gruba almadan kovacaklar ben söyleyim size
ayyyy canım benim iyi yürekli arkadsım kıyamam ben sana böşver en güzeli herşeyden mutlu olmak lazım hayırlı ugurlu olsun güle güle kullnsın kv:44:
menüdede bugün tarih yazıcaz sanırım herkes çok güzel digerleride gelsin bakalım seninkide harika canım

kızlar siz benim arkadslar olarak eklımısınız ekli olmayan varsa bana göndersin istek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…