80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Gezenti ceco yine ancak geldi anam her gün aynı cümleyle başlamaktan ben sıkıldım
Gündüz biraz evi toparlayıp kızçelerimle dışarı attım kendimi
Birlikte 3 saate yakın Forum İstanbulu karıştırdık Büyük kızım inanılmaz memnun kaldı hangi mağazaya istediyse girdik almayacağı şeyin fiyatını bile sormak istediğinde amannn hadi gel girelim soralım sonuçta almak zorunlu değil ya dedikce hoşuna gitti Anneciğim çok teşekkür ederim çok güzel vakit geçirdim babamla hiç zevkli olmuyor hep işimiz bitti hadi gidelim diyor gezmiyor bile bizimle dedi

Onun uzun zamandır istedii ve ertelediğimiz Fotograf Makinesininde fiyatına bir bakalım mı dedi ve birlikte elektronik mağazasınada gittik şansımıza oradaki satıcı bir Fotograf makinesi gösterdi ki ben bile hayran kaldım makineye
Adamda kampanya sadece bu haftaya geçerli diyince bizim cadı kurtlandı babana yağcılık yapman lazım dedim sonuçta son söz ondan çıkacak hesabı
Neticede babamızın iş yerine Mertere gittik onu işten almaya ona okadar çok bahsettik ki makineden bir ara küçük cadı için ablamız bakkala gidince eşimi ikna ettim neticede eninde sonunda alacağız bari alalımda kızcağız sevinsin dedim
Eve geçmeden kızada hadi gidip alalım şu makineyi diyince büyük kızım havalara uçtu
İnanılmaz sevindi ve defalarca teşekkür etti
Bir dediğimizi iki etmedi geldiğinden beri hak etti cadı tabi kendi isteğiyle daha evvel sıraladığı diğer tüm isteklerinden vazgeçti bir sürü masraf yaptınız anneciğim diğerlerini almasanızda olur dedi o bile çok hoşuma gitti

Yarın için pek işim yok sadece süpürüp sileceğim Yemekler zaten yarım saatte olacak şeyler ama tabi ben öğleden sonra girişirim ki pek sanmasamda biraz erken gelme şansları var
Küçük görümce biz almanyadan döndüğümüzden beri hiç abisine gelmedi, büyük görümcede o açıdan kızmış kardeşine nasıl gelmez diye ama tabi eşime demiş sadece sen demiş davet et onu iftara eğer gelmezse elimden çekeceği var demiş
Aslında hepsi iki yüzlüde eğer ufağı gelmezde büyük benim yanımda lafı açarsa benimde söylecek şeylerim var şöyle güzelce saygısızlık yapmadan bende içimdekileri dökerim olur biter sonra hiç neden banu soğuk yapıyor ufak görümceye demesinler

kızlarben çok kötüyüm felaket başım agrıyor ense bölgem sol tarafı çok kötü uyudum biraz
ama yine geçmedi dünden beri devam ediyor ilaçda yok evde içemiyorum ne yapabilirim acaba evde imkanlarla

Canım çok geçmiş olsun tansiyonun mu düştü acaba
İnşallah şimdi çok daha iyisindir

Benimde çok sevdiğim bir hikayedir her okuduğumda duygulanırım.... Gerçekten olan olmayana vermiş olsa bukadar yoksulluk olmazdı diye düşünüyorum
Eskiden fırınlarda ekmek kumbarası gibi birşey vardı sen fazladan ekmek parası veriyordun fırıncıda ihtiyaç sahibine bedavaya veriyordu ama artık pek yok herhalde ( bir dönem yapıldı sonra herhalde insanlarda vazmı geçti yoksa hala yapan varda benmi görmüyorum )
Rabbim özellikle şu mübarek ayda biraz daha fazlasını yapacak kadar kazanç nasip etsin herkese ...aminnnnnnnnn

çok güzelsin canımmmm maşallahhhhh inşallah eski fıstık haline dönersin hemen yani eski fıstık halin derken zaten fıstıksın daaa çıtır hal,ine diyeyim ben :)
canımsın bitanem ya inş alıstım artık beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır teşekkür ederim birgün sizleride görmek isterim hemde çok

geçti canım çok şükür iyiyim şimdi bu arada iyi yapmısınız artık uzun bir süre birşey istemez güle güle kullnsın küçük fıstık ama evladın mutlulugu gibi birşey yoktur heralde henüz tadamadım o duyguyu tatmayı çok istiyorum artık küçük fıstık dedim ama yaşı kaç hiç bilmiyorum allah mutlulugunu hep daim etsin canım benim

bizimki hala gelmedi de rahat rahat takılıyorum burda çok sürmez 15 dk kadar çıkablirim arkadaslar

kızlar sahuru güzel saglıklı kilo aldırmayan menüler secin benden bugünlük bu kadar bacınız kaçar yavastan
hepinizi candan seviyorum iyi ki geldimde tanıdım sizleri diyet arkadslarıyız ama insan istese gercekte bu kadar güzellikleri yakalayamaz bu yüzden çok mutluyum ve isteğime dogru adım adım yaklasıyorum sizlerin sayesinde hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere ALLAHA emanet olun

sen de iyi ki gelmişsin iyiyki tanımışız seni canım benimmm iyi gecelerrr ummahhhhhh

Canım benim cadı 13 yaşına girecek ekimde Küçük fıstık falan ama maşallah benden boylu şimdiden ( selvi boylu ceco 1.54 boyunda )
Evet gerçekten evladın mutluluğu herşeyden önce gelir İnan kendime telefon alacaktım ( eşim verdiğini yine geri aldı uyuz ay başında sana alırız diye tabi bu durumda mecbur biraz daha ertelemem gerekecek )
Eve dönerken hatta sırf muzurluk olsun diye yahu neden ben bencil olamiyorum ki dedimde kızım gülüyor anne seni duyanda kendine hiç birşey almıyorsun sanacak diye eşimde o an yok gerçekten annen 14 senedir bir kere bile kendi için birşey almadı diyince şaşırdı ben olsam kesin bozulurdum diye dedim insan evladı olunca herşeyi seve seve erteliyor

İnan balayı dahil hiç eşimle baş başa tatil yapmadık hatta ailecek bile istediğimiz gibi herşey dört dörtlük bir tatil yapamadık Aslında okadar çok ihtiyacım var ki şöyle bir haftada olsa ayaklarımı uzatıp kafamı dinlemeye ama ne mimkin cadıların isteklerinden Canları sağ olsun ne diyeyim

Rabbim inşallah sizede en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşamayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Rabbim evladında hayırlısını versin tabiki Aminnnnn

( Şu an cadı babasıyla Güllaç yapıyor normalde hayatta iş yapmayı sevmez ama almanyadan geldiğinden beri zaten bir dediğimizi iki etmiyor ama bugün özelliklede daha bir çalışkan

ALLAH bagıslasın evlanızı öyle valla çok yerınde cümleler anneliği hiç bir kelime anlatmaya yetmez ayrıca güzel dileklerin için canı gönülden teşekkür ederim ALLAHIM sana ve ailene saglık sıhat mutluluk versin içlerindede topimizdeki kızları eylesin aminn yaw ne kötü baglandım ben size kafam yastıkta hala sizleri düşünüyorum acaba ne yaptılar ne konustular bizimki uyudu da bende bakayım dedim ama hüsrana ugradım hiç kimse kalmamıs bende gidiyoruman ozamn byby

Bende kahvaltı yapıyorum ama biraz değişiklik olsun dedım bugun

bizde iftardan kalan patates kızartması var onunla patatesli omlet yapıcam bazı günler menemen, sosis+patates kızartması, sosisli menemen, peynirli omlet gibi şeyler yapıyorum doğrusu pek diyet menüsü olmuyo ama ben çok yememeye çalışıyorum kardeşlerim istediği için yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…