80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bıde su kılo cızelgesi nasıl yapılıyodu yardımmm

yapmışsın cnm güle güle kullan yeni gördüm k.bakma, testi ben kitaptan çözeirm diyordum canım yaa ama çalışırken dikkatimizi çeken önemli gördüğümüz yerleri paylaşırsak bilgi paylaşımı olurrr güzel olur bence türkçe şimdi kolay ama diğer derslerde hele acayip yararımıza olur hatta türkçeden bile var not :) kitapta mor baloncuk içinde yazılmış :) hem yine oyun şeklinde sohbet şeklinde olur sohbet ederken ders tekrarı yapmış oluruz olur derseniz yarın dan itibaren ona da başlayalım

süpperrrrrrrrrrrrrr tek kusur sayılmaz ama kusur:) siyah ekmek yok yavru ceylanım

tamama cnaım benimmm
ayy şekerimm kendimi yavru ceylan sncam kız ,,o senin ceylan lıgın şekerimm

bizde seni çokk seviyoruz sevilcan sende iyiki geldin tanıştık burda .insanın iyiki şişmanım diyesi geliyor burda
canım ilk zamanlar bende uyurken bile kendimi alamazdım .uyanır hemen bi bakardım kızlardan gelen varmı diye.rüyalarıma bile giriyordu topik.bana bağımlılık yaptı ve çok memnunum bağımlılığımdan ..çümkü çoooooookkkk seviyorum bende hepinizi

yaa uykum yoktu zatennnn şimdi bide karşı siteden çığlık sesleri yükseldi biri vefat etti sanırımmmmm şimdi hepten kaçtı uyku muyku kalmadı üstüne korku eklendi

eksik olma bitanem. ozamn senin yolunda ilerliyorum yakında desene rüyalarımada gireceksiniz
yaa uykum yoktu zatennnn şimdi bide karşı siteden çığlık sesleri yükseldi biri vefat etti sanırımmmmm şimdi hepten kaçtı uyku muyku kalmadı üstüne korku eklendi
ay inşallah öyle birşey yoktur canım ne yaptın varmı haber?:44:

sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim sabah tartıldım 83.2 geldim
kocamda sabah tartılmış 83.1 gelmiş nasıl çagırıyor beni görseniz
neyse geldim baktım aaaa aynı kilodayız dedim
adam demezmi yok yaaaaaa
neyse hadi bismillah dedim çıktım tartıya
ve 83.1 geldim hiç birşey diyemedi ama bizimkisi diyet yapmıyor adam istediğini yiyor
ve bundan 1 ay öncesi 88 lerdeydi
boyda oldugu için şişman değilde kalıplı duruyor adam benden önce zayıfladı
ve evlendimizden beri oda en az 15 kg aldı
2 aydır iş değiştirmek zorunda kaldı
şimdiki işi birazdaha agır güzel kilolar veriyor
demekki sporda çok şeyler yatıyor
bugün devam spora önce evimi temizleyim sonra egzersizlerime dönerim
sabah sabah gene cozuttum
hayırlı güzel günler geçirirelim kızlar

2 sattir anca yatak odasını temizledim ama misssss oldu 2 oda mutfak banyo hol kaldl en zor kısmıda banyo pöfffff

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bugün büyük gün
Bakalım nasıl atlatacağız İçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )

Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış

Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyim ondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim

Allah her kim vefat ettiyse geride kalanlara sabırlar versin ...Aminnnnnnn
Rabbim ölene rahmet eylesin

Hadi gözün aydın canım enişteyle aynı kiloya gelmişsiniz
İnşallah eşinden çok daha zayıf olduğun günleride pek yakında görürüz ....Aminnnnn

2 sattir anca yatak odasını temizledim ama misssss oldu 2 oda mutfak banyo hol kaldl en zor kısmıda banyo pöfffff

Ohhhh ellerine sağlık
Mis gibi olmuş... Allah kolaylık versin sana canım inşallah akşama kadar hepsini halledersin
Bende geçen hafta yaptım ama yatak odasını önümüzdeki hafta yine bir tek yatak odasını tekrar bir elden geçireceğim

eksik olma bitanem. ozamn senin yolunda ilerliyorum yakında desene rüyalarımada gireceksiniz

ay inşallah öyle birşey yoktur canım ne yaptın varmı haber?:44:

güle güle kirlet kuzummmm cidden bir ferahlık kaplıyor okuyunca insanın içini :)

valla bilmiyorum kzılarrrr biraz zaman geçtikten sonraaa eme bir kaç kadın geldi vah vah ederek sonraaa taksi çağırdılarrr binip gitilerr sanırım evden çıkmadı ama haberi geldi

bende eşimden 6 kilo daha kilolu idim
şimdi ise 10 kilo daha hafifim :)))
darısı başına mucx

evet çok şükür ki :) bende bitirdiydim yarın ikinci üniteye bakarız önemli gördüğümüz yerleri de burada payşalım mı birbirimize???

olur şekerim şimdi türkçeden pek bişey çıkacağını sanmam ama yine de olursa paylaşırız hem tekrar etmiş oluruz hemde takıldığımız yerlerde birbirimize yardımcı oluruz

# ikilemeler ayrı ayrı yazılır, ikilemeyi oluşturan sözcüklerin yeri değiştirilemez, ikilemelerin aralarına hiçbir noktalama işareti konmaz. ( yazım kuralları, anlatım bozukluğu, noktalama işaretleri 3 ünüde kapsayan not diye paylaşmadan geçemedim kzılar zamanı gelince kendi başlıklarında görebiliriz belki ama ikileme konusu altında not görünce paylaşayım dedim fazla bilgi göz çıkarmaz :)

#ad aktarmaların da benzetme ve kişileştirme yoktur.

kızlar kolay zor demeden dikkatimizi çeken notları paylaşalım ki soru kaçırma ihtimali kalmasın

84,6 :) biraz yavaşladı ama iyi gidiyor :)
geçen hafta 85 ti sanırım
zumba ve walk at home 2 mils yapıyorum
haftaya görşmek üzere
olsun canım hiç gitmemesindir iyidir gitsin de tek yavas gitsin yeterki üstümüze yapışıp kalmasın
ay öyle güzel tarif etmişsin ki misss ibi temizlik kokusu geldi burnuma...bir de bizim eve el atan olsa:))
teşekkür ederim canım saol
aman boşver büyüklük sende kalsın sen böyle olunca acsını almışsından daha çok acı verir ona emin ol bizim takımın hepsi birer cennetlik yahu iyi kalpliler grubu he canım ya agzından bal damlıyor inş hepimiz birden filinta gibi olacaz ayyyy tutmayın beni
ALLAH rahmet eylesin ölümlü dünya ALLAH geride kalanlarına sabır versin AMİN
bende eşimden 6 kilo daha kilolu idim
şimdi ise 10 kilo daha hafifim :)))
darısı başına mucx
maşallah sanada canım agzına saglık darısı hepimizin başana
abaaaaariiiiiii koptum ya vay be demek adamıda çoktan tanıyormuş
çok şükür işlerim bitti sayılır tv ve sehba ların tozu kaldı onu yapttımmı deymeyin keyfime yoruldum ama içimede sindi eee kızlar sizler neler yapıyorsunuz?

anlaştık kuzummm, hadi inşallah bugün 2. üniteye de güle güle diyeceğiz.

hadi bakalım şekerim siftahı sen yaptın inşallah sınava kadar böyle devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…