- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
evet çok şükür ki :) bende bitirdiydim yarın ikinci üniteye bakarız önemli gördüğümüz yerleri de burada payşalım mı birbirimize???evet canım bitirdim zaten ilk ünite çok basitti ilkokul konusu
evet çok şükür ki :) bende bitirdiydim yarın ikinci üniteye bakarız önemli gördüğümüz yerleri de burada payşalım mı birbirimize???
Bıde su kılo cızelgesi nasıl yapılıyodu yardımmm
ayy şekerimm kendimi yavru ceylan sncam kız ,,o senin ceylan lıgın şekerimmsüpperrrrrrrrrrrrrr tek kusur sayılmaz ama kusur:) siyah ekmek yok yavru ceylanım
tamama cnaım benimmm
saol canım beni su an birşey hissetmiyorum geçti sanırım ama çok kötü birşey kimsede olmasın agrı falan
valla bak çok güzel tadı ama alışkanlık yapmasın senin menünüde alalım canım
canım baya bekledim görün diye yarın albüm yaparım arkdaslarıma özel arkads olarak ekleyelım birbirimizi ben gönderirim istek size zaten çok kücük gözüküyordu yarın kocaman bir şekilde görürsünüz
bizde seni çokk seviyoruz sevilcankızlar sahuru güzel saglıklı kilo aldırmayan menüler secin benden bugünlük bu kadar bacınız kaçar yavastan
hepinizi candan seviyorum iyi ki geldimde tanıdım sizleri diyet arkadslarıyız ama insan istese gercekte bu kadar güzellikleri yakalayamaz bu yüzden çok mutluyum ve isteğime dogru adım adım yaklasıyorum sizlerin sayesinde hepinizi öpüyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere ALLAHA emanet olun
canım ilk zamanlar bende uyurken bile kendimi alamazdım .uyanır hemen bi bakardım kızlardan gelen varmı diye.rüyalarıma bile giriyordu topik.bana bağımlılık yaptı ve çok memnunum bağımlılığımdan ..çümkü çoooooookkkk seviyorum bende hepiniziALLAH bagıslasın evlanızı öyle valla çok yerınde cümleler anneliği hiç bir kelime anlatmaya yetmez ayrıca güzel dileklerin için canı gönülden teşekkür ederim ALLAHIM sana ve ailene saglık sıhat mutluluk versin içlerindede topimizdeki kızları eylesin aminn yaw ne kötü baglandım ben size kafam yastıkta hala sizleri düşünüyorum acaba ne yaptılar ne konustular bizimki uyudu da bende bakayım dedim ama hüsrana ugradım hiç kimse kalmamıs bende gidiyoruman ozamn byby
eksik olma bitanem. ozamn senin yolunda ilerliyorum yakında desene rüyalarımada gireceksinizayy şekerimm kendimi yavru ceylan sncam kız ,,o senin ceylan lıgın şekerimm
bizde seni çokk seviyoruz sevilcansende iyiki geldin tanıştık burda .insanın iyiki şişmanım diyesi geliyor burda
canım ilk zamanlar bende uyurken bile kendimi alamazdım .uyanır hemen bi bakardım kızlardan gelen varmı diye.rüyalarıma bile giriyordu topik.bana bağımlılık yaptı ve çok memnunum bağımlılığımdan ..çümkü çoooooookkkk seviyorum bende hepinizi
ay inşallah öyle birşey yoktur canım ne yaptın varmı haber?:44:yaa uykum yoktu zatennnn şimdi bide karşı siteden çığlık sesleri yükseldi biri vefat etti sanırımmmmm şimdi hepten kaçtı uyku muyku kalmadı üstüne korku eklendi
2 sattir anca yatak odasını temizledim ama misssss oldu 2 oda mutfak banyo hol kaldl en zor kısmıda banyo pöfffff
yaa uykum yoktu zatennnn şimdi bide karşı siteden çığlık sesleri yükseldi biri vefat etti sanırımmmmm şimdi hepten kaçtı uyku muyku kalmadı üstüne korku eklendi
sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim sabah tartıldım 83.2 geldim
kocamda sabah tartılmış 83.1 gelmiş nasıl çagırıyor beni görseniz
neyse geldim baktım aaaa aynı kilodayız dedim
adam demezmi yok yaaaaaa
neyse hadi bismillah dedim çıktım tartıya
ve 83.1 geldim hiç birşey diyemedi ama bizimkisi diyet yapmıyor adam istediğini yiyor
ve bundan 1 ay öncesi 88 lerdeydi
boyda oldugu için şişman değilde kalıplı duruyor adam benden önce zayıfladı
ve evlendimizden beri oda en az 15 kg aldı
2 aydır iş değiştirmek zorunda kaldı
şimdiki işi birazdaha agır güzel kilolar veriyor
demekki sporda çok şeyler yatıyor
bugün devam spora önce evimi temizleyim sonra egzersizlerime dönerim
sabah sabah gene cozuttum
hayırlı güzel günler geçirirelim kızlar
2 sattir anca yatak odasını temizledim ama misssss oldu 2 oda mutfak banyo hol kaldl en zor kısmıda banyo pöfffff
eksik olma bitanem. ozamn senin yolunda ilerliyorum yakında desene rüyalarımada gireceksiniz
ay inşallah öyle birşey yoktur canım ne yaptın varmı haber?:44:
güle güle kirlet kuzummmm cidden bir ferahlık kaplıyor okuyunca insanın içini :)2 sattir anca yatak odasını temizledim ama misssss oldu 2 oda mutfak banyo hol kaldl en zor kısmıda banyo pöfffff
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün büyük gün
Bakalım nasıl atlatacağızİçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )
Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış
Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyimondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim
Allah her kim vefat ettiyse geride kalanlara sabırlar versin ...Aminnnnnnn
Rabbim ölene rahmet eylesin
Hadi gözün aydın canım enişteyle aynı kiloya gelmişsiniz
İnşallah eşinden çok daha zayıf olduğun günleride pek yakında görürüz ....Aminnnnn
Ohhhh ellerine sağlık
Mis gibi olmuş... Allah kolaylık versin sana canım inşallah akşama kadar hepsini halledersin
Bende geçen hafta yaptım ama yatak odasını önümüzdeki hafta yine bir tek yatak odasını tekrar bir elden geçireceğim
bende eşimden 6 kilo daha kilolu idimsevineyim mi üzüleyimmi bilemedim sabah tartıldım 83.2 geldim
kocamda sabah tartılmış 83.1 gelmiş nasıl çagırıyor beni görseniz
neyse geldim baktım aaaa aynı kilodayız dedim
adam demezmi yok yaaaaaa
neyse hadi bismillah dedim çıktım tartıya
ve 83.1 geldim hiç birşey diyemedi ama bizimkisi diyet yapmıyor adam istediğini yiyor
ve bundan 1 ay öncesi 88 lerdeydi
boyda oldugu için şişman değilde kalıplı duruyor adam benden önce zayıfladı
ve evlendimizden beri oda en az 15 kg aldı
2 aydır iş değiştirmek zorunda kaldı
şimdiki işi birazdaha agır güzel kilolar veriyor
demekki sporda çok şeyler yatıyor
bugün devam spora önce evimi temizleyim sonra egzersizlerime dönerim
sabah sabah gene cozuttum
hayırlı güzel günler geçirirelim kızlar
evet çok şükür ki :) bende bitirdiydim yarın ikinci üniteye bakarız önemli gördüğümüz yerleri de burada payşalım mı birbirimize???
olur şekerim şimdi türkçeden pek bişey çıkacağını sanmam ama yine de olursa paylaşırız hem tekrar etmiş oluruz hemde takıldığımız yerlerde birbirimize yardımcı oluruz
olsun canım hiç gitmemesindir iyidir gitsin de tek yavas gitsin yeterki üstümüze yapışıp kalmasın84,6 :) biraz yavaşladı ama iyi gidiyor :)
geçen hafta 85 ti sanırım
zumba ve walk at home 2 mils yapıyorum
haftaya görşmek üzere
teşekkür ederim canım saolay öyle güzel tarif etmişsin ki misss ibi temizlik kokusu geldi burnuma...bir de bizim eve el atan olsa:))
aman boşver büyüklük sende kalsın sen böyle olunca acsını almışsından daha çok acı verir ona emin ol bizim takımın hepsi birer cennetlik yahu iyi kalpliler grubuSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Bugün büyük gün
Bakalım nasıl atlatacağızİçimden bir ses baya çetrefilli geçecek diyor
İnşallah geldiklerinde ablası kaç senedir esen soğuk rüzgarın nedenini sorarda bende şöyle güzelce içimi dökerim
Tabi gönül güzel geçinip huzurlu olmayı isterdi ama maalesef öyle bir ortam hiç olmadı diyebileceğim kadar azdı ( iyi geçindiğimizi sandığım ilk zamanlar bile arkamdan ne filmler çevrilmiş :26: )
Ben herşeyi Rabbime biraktım nasılsa herşeyin iyisini bilir
Üstüme düşeni yapıp en iyi şekilde ağırlayacağım herkesi gerisi onlara kalmış
Şükür çok işim yok sadece bir süpürüp sileceğim sonrada öğleden sonra yemeklere girişirim geç saatte
Umarım herkes bu hafta eksilerde bildirimler yapar ve güzel bir haftasonu geçirir fazla kaçırmadan
Ben malum Bayram sonrasına kadar izinliyimondan sonra inşallah çok daha güzel bir başlangıç yapıp şu lanet kilolara bir daha görüşmemek üzerine veda edeceğim
Allah her kim vefat ettiyse geride kalanlara sabırlar versin ...Aminnnnnnn
Rabbim ölene rahmet eylesin
Hadi gözün aydın canım enişteyle aynı kiloya gelmişsiniz
İnşallah eşinden çok daha zayıf olduğun günleride pek yakında görürüz ....Aminnnnn
Ohhhh ellerine sağlık
Mis gibi olmuş... Allah kolaylık versin sana canım inşallah akşama kadar hepsini halledersin
Bende geçen hafta yaptım ama yatak odasını önümüzdeki hafta yine bir tek yatak odasını tekrar bir elden geçireceğim
ALLAH rahmet eylesin ölümlü dünya ALLAH geride kalanlarına sabır versin AMİNgüle güle kirlet kuzummmm cidden bir ferahlık kaplıyor okuyunca insanın içini :)
valla bilmiyorum kzılarrrr biraz zaman geçtikten sonraaa eme bir kaç kadın geldi vah vah ederek sonraaa taksi çağırdılarrr binip gitilerr sanırım evden çıkmadı ama haberi geldi
maşallah sanada canımbende eşimden 6 kilo daha kilolu idim
şimdi ise 10 kilo daha hafifim :)))
darısı başına mucx
abaaaaariiiiiii koptum ya vay be demek adamıda çoktan tanıyormuşEki Görüntüle 764743 ..................
# ikilemeler ayrı ayrı yazılır, ikilemeyi oluşturan sözcüklerin yeri değiştirilemez, ikilemelerin aralarına hiçbir noktalama işareti konmaz. ( yazım kuralları, anlatım bozukluğu, noktalama işaretleri 3 ünüde kapsayan not diye paylaşmadan geçemedim kzılar zamanı gelince kendi başlıklarında görebiliriz belki ama ikileme konusu altında not görünce paylaşayım dedim fazla bilgi göz çıkarmaz :)
#ad aktarmaların da benzetme ve kişileştirme yoktur.
kızlar kolay zor demeden dikkatimizi çeken notları paylaşalım ki soru kaçırma ihtimali kalmasın
anlaştık kuzummm, hadi inşallah bugün 2. üniteye de güle güle diyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?