80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilerde belki banada lazım olabilir gerçi seni biraz yoracak ama yazarken aklında daha güzel kalır
paylaşım için teşekkürler canım

ellerine sağlık canım bizim topiğin hatunları hamarat canım bi ben tembelim ne güzel uyuyodum annem kaldırdı kardeşim cumaya gitmiş o gelene kadar bilgisayarda işin varsa hallet diye bende size bakmaya geldim

hadi bakalım şekerim siftahı sen yaptın inşallah sınava kadar böyle devam ederiz
inş.. canım ya bitmesin gitmesin bu heves :)))

ilerde belki banada lazım olabilir gerçi seni biraz yoracak ama yazarken aklında daha güzel kalır
paylaşım için teşekkürler canım
ne demek canım benim faydam olursa ne mutlu bana sanırım yarar senin işine de kuzum lise dersleri çünkü notlarımızı sende takip et inş hepimiz fydasını görürüz

ellerine sağlık canım bizim topiğin hatunları hamarat canım bi ben tembelim ne güzel uyuyodum annem kaldırdı kardeşim cumaya gitmiş o gelene kadar bilgisayarda işin varsa hallet diye bende size bakmaya geldim
maşallah ne güzell annee :) umarım bugün ilk ve son olmazz ama sık sık uğra emi :)

bence de annem çok düşünür beni keşke bizde anne babamızı bizi düşündükleri kadar düşünüp anlayabilsek
kardeşim geldimi iftara kadar kalkmaz bilgisayarın başından ama arada telefondan girmeye çalışırım

gerçekten öyle hak ettikleri kıymeti vermiyoruz yada en azından ben veremiyorum (( aslında iyiyim hoşumda çok çabuk sinirlenip sesimi yükselte biliyorum buda onları kırıyor haliyle sonra kırk takla atıyorum ama ...:)

sende alısırsın canım evlenınce geliyor o hamaratlık artık mecburıtmi dersin yoksa hamaratmı dersin bilemedim saol canım benim seninde agzına yüregine saglık ohhh iyi yapmişin burda sık sık bulunalım motivemiz hiç düşmesin anammmm ben açlıga alıstım
valla zorla yiyorum artık mecburiyetten

aynen faydası olucaktır bende çalısıcam ama kızlar ben video olarak izliyorum öyle daha çok kafamda kalıyor lakin gel gelelim kafam eskisi gibi çalışmıyor hemen unutoryorum ayrıca kelimeleri telafuz ederkende dilim çok zorlanıyor bildigim kelimeleri bile unutur oldum artık neyden bilmiyorum bazen alzaymır mı olacam diye aklımdan geçmiyor degil

canım videonun yanında kitapta okursan daha çok aklında kalır bende denemiştim videoyu insan daha iyi anlıyomuş gibi geliyo ama kitapla pekiştirmeyince hepsi uçup gidiyo

aslında dün size bu konudan bahsedicektim bende içinizi karartmayım dedim vazgeçtim sonra ben anne ve babadan yoksundum hep 16 yasında falan babamı kaybettim evin en büyügüydüm annemden sonra annemde hayırsız çıktı gitti evlendi biriyle ben ve kardesim kaltık tek basımıza sürdürdük hayatımızı bir şekilde ama hep anne baba eksiklini yasıyorum halada öyle kapısına gidip anne ben evlendim demek bile gelmiyor içinden sadece nişanlandımdan haberi var neyse ALLAH korkum var onun bu yüzden yinede binde arda bir konusurum bazı hakları var üstümde sütü ve hamileliği diğer türlü zaten biz kendi halimize büyüdük neyse ya demek istedim sadece kaybedilince anlasılıyor kıymetler babamı çok severdim nurluk bir adamdı eminim simdi güzel ALLAHIM BAHŞETTİĞİ YERDE GÜZELLİKLER İÇİNDE BEKLİYORDUR ZAMNIN SONUNU ben onun kızıyım kızlar annenizin babanızın gerçekten kıymetini çok iyi bilin bir laf ettiklerinde ikiletmeyin kesinlikle aklınıza bir şey gelmesin ben bu yoksunlugu yasadım ve su an babam burda olmuş olsaydı ayaklarını altını binlerce kez öperdim çok kötü oldum kızlar ne olur kusura bakmayın kafanızı şişirdim daha snra gelirim

esra arkadaşımızın dediği gibi kuzum kitapla pekiştirirsen sonrasında test çözersen çok sağlam bir temle oturtmuş olursun allahın izniyle bende dil bilgisini filan önce izleyip sonra kitap test yapmayı düşünüyorum o konuda zayıfım ne yazık ki

canım bu konuda çok konuşup yaranı deşmek istemiyorum herşey insanlar için hepimiz bir sınavdayız rabbim bir yerden alıp bir yerden veriyorrr bak sevdiğin adamla evlenmişsinsin maşallah rabbim huzurunuzu mutluluğunuz daim etsin çocukla taçlandırsın inşallah, allah babanada rahmet eylesin yeri mekanı cennet olsun inş.

Bende eşimle aynı kilodaydım hatta o 81 lerde kalırken 82 yı gordugum bıle olurdu ama aslına bakılırsa ben ondan fazla kılolu oluyorum cunku eşim 184 ben 171 bugun ıtıbarı. Ile 79 dayım allahım bırakmazsam bu sefer en azından 70 e ınmeyı cok ıstıyorum cunku 70 bıle olsam baya zayıf oluyo sayılırım cunku yapı ıtıbarı ıle bıraz kemıklı ve sıkı etlıyım boy kılo ındeksı 62 normalı dıyo ama 62 kılo olunca hınt fakırı gıbı oluyorum cunku kemık agırlıgım 58 kılo

saol elma şekerim ALLAH senden ve ailenden razı olsun tamam ders işinide kafamı toplayınca yavaştan başlarım 8 sınıftan bi kaç dersim var ondan sonra liseye geçerim onuda kısa zamnda bitirisem kpss ye nasip olur inş sizlerde istediğiniz bölümleri alnınızın akıyla çıkarsınız inşallah
anammmm kemik agırlıgı 58 miiii ne yaptın sen kız benimde kemiklerim de iridir ve kemik agırlıgıda 28 kg idi kaç sene önce yani artık gelişmemiştir heralde canım bencede 70 orantılı olur boyun o kiloyu kaldırmaya müsait inşallah saglıklı bir şekilde ulasırsın istediğin kiloya

ayy inşallah canım benim allah sesini duysun, geçen yıl çok emek verdim nasip olmadı bu yıl inşallah boşa çıkmaz

ayy inşallah canım benim allah sesini duysun, geçen yıl çok emek verdim nasip olmadı bu yıl inşallah boşa çıkmaz
olur canım neden olmasın yeterki iste istemek yapmanın yarısı sen yaparsın o kabiliyeti sende hissediyorum birazdaha yogunlasmak dikkati vermek gerekiyor en son sınav dönemide bir kez daha üstünden geçersen hakkıyla çıkarsın bizde toplu parti düzenleriz burdan :13:

ayyyy ne güzel olur dimi hepinize pizza ısmarlarım bir günden birşeycik olmaz :)

elma şekerim napıosunnnnnnnnnnnnnnnnnnn??? seni görünce slm vermeden geçmeyim dedim.. aklıma geçtiğimiz yıl geldi ya hu:))

canım benimmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnn iyiym sen nasılsın nasıl gidiyorr hamilelikkkkk bebişimiz nasıl iyi mii gelmez oldun buralara e tabi hamileyken ne işin var zayıflama grubunda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…