- 27 Aralık 2011
- 7.557
- 1.423
- 248
bişey dicem kızmayın ama yarım ekmek döner diyetimizi bozarmı
canım benimmmmmmmmmmmmmm hoş geldinnnnnnn iyiym sen nasılsın nasıl gidiyorr hamilelikkkkk bebişimiz nasıl iyi mii gelmez oldun buralara e tabi hamileyken ne işin var zayıflama grubunda :)
bişey dicem kızmayın ama yarım ekmek döner diyetimizi bozarmı
yogurtu öglen menümde yedimde kardesim beni aramıstı eve birşey lazımmı diye bende kolay yapılacak birşeyler al dedimyanında ayran yoğurt olacak mı :)
acıyı çok yerim 6 tane çin biberi ve pul biber serpiştirdim içine aslında kıyamadım birde morel bozukken gelince hayırda diyemedimBol yeşillikli ve acılı yersen ayranla beraber ve haftada 1 gün tuketırsen sadece bısey olmaz sanırım
erkek öylemi maşallahhh kuzumaaaa rabbim sağlık versin sıhhat versin onada sanada canım benimm gel tabiii kendi evine davet beklemiyorsundur herhalde :)hoş buldum cnm. iyiyimm tatlım çok saol bebişde iyi sana el sallıyor:)) sorduğun an tekmelemeye başladı oğluşum:) aslında gelmem lazım 4 gündür hamilelik diyeti yapıyorum. bir anda kilo aldım ama gitmeye başladı hemen şükür. arada takılırım size:))
kola olmasa daha güzel olurmuş ama olsun güzel canım bu haftanın kaçamağı olsun buda afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhhyogurtu öglen menümde yedimde kardesim beni aramıstı eve birşey lazımmı diye bende kolay yapılacak birşeyler al dedim
oda döner getirmiş artık yemiş oldum menümüde yazayım bari ona göre degerlendir
sabah 1 dilim kepekli ekmek
1 domates 4 adet marul
2 zeytin 2 çatal peynir 200 kalori
öglen 5 kasık bulgur 2 kaşık yogurt tahmini 250 kalori
birde döner var light kola tahminen 400 veya 450 kalori
birde aksam sütüm var 70 kalori
erkek öylemi maşallahhh kuzumaaaa rabbim sağlık versin sıhhat versin onada sanada canım benimm gel tabiii kendi evine davet beklemiyorsundur herhalde :)
kola olmasa daha güzel olurmuş ama olsun güzel canım bu haftanın kaçamağı olsun buda afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhh
maşşallah canımhoş buldum cnm. iyiyimm tatlım çok saol bebişde iyi sana el sallıyor:)) sorduğun an tekmelemeye başladı oğluşum:) aslında gelmem lazım 4 gündür hamilelik diyeti yapıyorum. bir anda kilo aldım ama gitmeye başladı hemen şükür. arada takılırım size:))
amin cnm çok saoll. darısı da sırayla sana inş.. ewt evim gibi saol cnm. sizle zayıfladım, sizle nikah yaptım, sizle düğün yaptım ee şimdi de sizle doğurmam gerek di mi ama:))
saol canım kalori olarak aşmadım ama karbonhitrat bol oldu dengelerim zaten aksamda birsey yemem salata türü atıstırırımerkek öylemi maşallahhh kuzumaaaa rabbim sağlık versin sıhhat versin onada sanada canım benimm gel tabiii kendi evine davet beklemiyorsundur herhalde :)
kola olmasa daha güzel olurmuş ama olsun güzel canım bu haftanın kaçamağı olsun buda afiyet olsun kilo olmasın inşallahhhhhh
acıyı çok yerim 6 tane çin biberi ve pul biber serpiştirdim içine aslında kıyamadım birde morel bozukken gelince hayırda diyemedim
valla aynen içimdekileri söyledin artık bizde çocuklarımıza aşılarız bütün sevgimizi ahhhhh bi ogünlerde gelse allahtan tek dileğim o kaldı isteyen herkese nasip etsin rabbimOhh bıberler ıyı olmus bende cok sevıyorumda yıyemıorum mıdemı yakıyo bıde bısey dıcem benım annemde evli oldugumu bılmıyyodur bıle kaç senelerdır gormuyorum ama bence hıc bozma moralını cunku var ya deymıyo o cok merak etse zaten bılırdı sen artık kendı aılenı ve dogacak cocuklarını dusun ben oyle yapıyorm sen nezmndr gormysun bılmıyorum ama ben 2 yasımdan berı yok yanımda en sonda 5 sene once fılan gordum ama benım ıcın bı duvardan farksız bızım cocuk olunca yandılar sevgı bunalımı gecırebılırler :)))
valla aynen içimdekileri söyledin artık bizde çocuklarımıza aşılarız bütün sevgimizi ahhhhh bi ogünlerde gelse allahtan tek dileğim o kaldı isteyen herkese nasip etsin rabbim
maşşallah canımallah tamamını erdirsin saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin aminnn
eee yaniii :) inş. o sıralamayı bende yaparımm hayırlısıyla :) özlemişim varya görünce çok mutlu oldum eskilerden pek kimsemiz kalmadıhoş sevinmem gerek zayıflayıp gitmişlerdir herhalde :) bi ben kaldım burda kök salan :)
tüp bebekmi yaptın sen birşey sormak istiyorum da o yüzden sordum:44:
aynen bende yaş gidiyor diye teretdütlüyüm benim yaşta 29 basıcam eylülde ozamn dün senin dogum günündü nice senelere canım inşallah bu sene bütün istediklerini gerçeklestirirsin güzel bir sene olsun senin için ama şuda var 28 de bütün güzellikleri bulabiliyorsun güzel bir yaş bende öyle oldu tam olgunlastım kendimi buldum ama kiloda aldımBen de cok ıstıyorumda eşim hiç istemiyo o istemeyınce dogal olarak bende ıstemıyorum ıkımızın de ıstıcegı gunu gorursem ıyı dun 28 den gun aldım yas gıdıyo valla
2011 ayrı kitaplar buldum tum kıtaptan bakıyodum bıraz zor oluyodu ve bunlar bıras daha acıklayıcı 1 unıteye tekrardan bakıyorum aksama spor dan once gelirim kızlar bıde pilates sıparıslerm gelıyo yarın pilates yapan varmı aranızdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?