aynı benim de öyle o yüzden kaçırma şansımız yokBende yazarak çalışıyorum ezbere dayalı bıras zaten ben turkce tarıh coğrafya vatandaşlık full e yakın cıkarmam gerekıyo matematık 0 ortaokul ogrencısıyle kapışsak benı gecer
Leslie vidolarını nerden izleyebılırım ytbe da donuyo bulamadım baska
canım bağlntında sorun vardır bende ordan izliyorum indirebilirsin tatlım geçen yıl indirmişdim ama adresi unuttum google yazarsan bulabilirsin belki
Tabletten ındıremıom ki( tam 13.dk kalıyo sınır oldum
hımmmm anladım canım ne yapsan ki kaç mil olanı izlemeye çalışıyorsun?
muhteşem canım güzel olmuşBugünkü menüm
Sabah öğle
1 haşlanmış yumurta
2 ince dilim peynir
5tane yeşil zeytin
1kaşık süzme yoğurt
1salatalık
2 diim çavdar ekmeği
Ara
1şekerli türk kahvesi
1şeftali
1köfte pişirirken çaldım :)
Akşam
3tane köfte
Üç çatal makarna
Üç kaşık mayonezSİZ rus salatası bol naneli
Marul salatası
1 dilim çavdar ekmeği
Spor sonrası meyve yiyebilirim
yok canım ya açmı tutacaktın ozamn metobolizman daha çok yavaşlicaktı bence abartmadın için sorun olmaz akşama kadar ders çalısıyorsunuz kafa gidiyor buna üstelik metobolizmada aktif oluyr onun için takma kafana hem zaten iftarla telafi etmişinsahur: 3 dlm börek yedim ufak dilimlerdi ama biliyorum çok büyük hataydı
iftar: 3dlm ekmek
3 parça haşlama et
salata
bugün benimde yoğurdum yoktu arada yerim onuda inş.
kesinlikle faydalıdır ama ben evi yıkar aşagı çökerim ip atlarsamkızlar bu arada ip atlamada acayip faydalı bilginiz olsun heleki sorununuz kalça ve basenlerdeyse
bravo valla canım :)))muhteşem canım güzel olmuş
yok canım ya açmı tutacaktın ozamn metobolizman daha çok yavaşlicaktı bence abartmadın için sorun olmaz akşama kadar ders çalısıyorsunuz kafa gidiyor buna üstelik metobolizmada aktif oluyr onun için takma kafana hem zaten iftarla telafi etmişin
kesinlikle faydalıdır ama ben evi yıkar aşagı çökerim ip atlarsam
bu arada artık kaşıklarla yemek ölçmekten bıktım terazi alıcam en kısa zamnda gerçek kalori tespitim anca ozamn dogru sonuca ulasacak
spor da yaptım zar zor çok güzel kandırdım ama kendimi ilk başladım 40 kalori yaktım sabah ekmegi gitti dedim sonra peyniri erittim sonrada armut yedim akşam onuda erittim gönül isterdiki döneri eriteyim ama gözüm yemedi
yani tereddütte kalmaktan iyidir en azından emin oluruz canlar cıkıyorum ben <3 yarın görüşürüz beyazcan cecoya slmlar görüşemedik onlarla bugün cümleten iyi akşamlarbravo valla canım :)))
yani tereddütte kalmaktan iyidir en azından emin oluruz canlar cıkıyorum ben <3 yarın görüşürüz beyazcan cecoya slmlar görüşemedik onlarla bugün cümleten iyi akşamlar
selam kizlar kac gündür giremiyordum netim bozuktu nasilsiniz görüsmeyeli beni sorarsaniz iyim hatta cok mutluyum cünkü artik cayimi kahvemi sekersiz icmeye alistim hatta seviyorum beyaz ekmek hic yemiyorum ilk defa bukadar kendi irademe sasirdim hele dün aksam canim öyle bir tatli cektiki resmen kriz geciriyorum ama yemedim hicbirseyve sunu anladim hepsi beyinde bitiyor tatli krizimde su ictim ve sürekli düsünmedim ne yapacagim diye sadece 5 dakika sonrada unuttum uyumusum eee sizler nasilsiniz bakalim
çok güzel canım benim tbrk edeirm nenülerinide paylaş görelim inş. devamı gelir bu iradenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?