80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tşk ederim iyiyim siz nasılsınız?

merhaba lavita ve yağmugözlü..bizden başka kimse yok sanırım..ben de kendime takım arıyordum cuma yarışması için....halim çok komik kızlar kimseler yok ya kendi kendime bişileri keşfetmeye çalışıyorum giriyorum çıkıyorum biyerlere valla beynim döndü...biraz da moralim bozuldu ben buraya motive olmak için geldim ama (..

elimphia;cım noldu canım moralini bozan nedir:uhm:

elimphia;cım noldu canım moralini bozan nedir:uhm:

burda kimsecikler yok sizler dışındaben bu sefer çok azimliyim kararlıyım ve ilk defa kısa sürei değil uzun zamanlı hedefler koydum kendime..ama bu uzun bir yol ..birlikte yol alalım istiyorum..moralim bozulduğunda destek görmek,birileriyle yarışmak,paylaşmak istiyorum..gerçi şimdi tatil herkes biyerlerde bunun da farkındayım da ne bileyim geliyorum yazan birkaç kişi var yalnız hissettim herhalde kendimi:)))

sana katılıyorum canım bende aynı düşünceler içindeyim ilk defa bu kadar azimli gidiyor 2 hafta oldu canım başlayalı dün akşamki yarım lahmacun dışında hiç kaçamağım olmadı ve yürümek spor yapmak için büyük çaba sarfediyorum ben sürekli pc başındayım kimse yok diye çıkıyorum topicten özelden mesaj yazdım sana almadınmı?:1hug:

sen bir takım üye misin ??kendime takım arıyorum ben...özelden sürekli msj atamıyormuşuz hata aldım:)

hayır canım değilim buraya giriyorum cuma günleri kilomuzu ve yaptığımız spor saatini bildiriyoruz hergünde yediklerimizi yazıyoruz bende ilk üye olduğumda kk ya senin gibiydim deli gibi bütün topicleri geziyordum gözlerim şaşı olmuştu okumaktankaydirigubbakcemile3çaylar dı ilaçlardı nerdeyse bazı ilaçları almak üzreydim ama ctesi dr gittim ve dr dan ben sormadan daha uyarı geldi geçmişi okuduysan eğer yazmıştım sakın diyor dr piyasada zayıflama ürünleri diye satılan ota çöpe hapa itibar etmeyin yediklerinize dikkat edin düzenli spor yapın hiçbişey yaapamassanız yürüyün dedi böbreklerini bozarsın dedi otlarla falan:kedi::kedi:

arkadaşlarrr rejime başalyalı 4 gün oldu bugün 83.0 çıktım:dance::teytey:ilk hafta .ol iyi ama sonra bi kilo bi kilo gidiyoo:çok üzgünüm:

kızlar bende buğun yürüyüşe başlıyorum bakalım haftaya kaç kıloya elveda dıyecegımzemuszemus

yok yok ben de o tarz ürünlerdne uzak duruyorum para tuzağı biliyorum ama bitkisel çayların faydasına inanıyorum...5 i biyerde çayı ve sandaloz sakızını denemk istiyorum bitkisel olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum...benim vermem gereken 22.4 kilo var...bu pazartesi başladım diyete bakalım yarın tartı günü verdim mi??yazarım size..
takımları da şöyle bir gezdim de analizler falan yapıyolar tatlı bir rekabet var ondna cazip geldi katılma isteğim oldu ya bakalım kendime takım bulabilecek miyim??şimdi onu araştırıyorum..

kızlar bende buğun yürüyüşe başlıyorum bakalım haftaya kaç kıloya elveda dıyecegımzemuszemus

kızlar en güzel spor aslında yürüyüş..vaktiniz varsa ondna güzeli yok ben salı günü yürüyüşe gittim akşam 20.30 da eve geldim çok zamanımı alıyor mutlaka vakit ayırmam gerek ben de evde cd den aerobik yapayım diyorum da daha bir düzene giremedim...bi alışsam bırakamıcam biliyorum..birkaç sene önce sigarayı bıraınca spora yazılmıştım 3 ayda 6 kg falan vermiştim ama 10 kg vermiş gibi incelmiştim..

süpersinnn tebriklerr :1hug:neler yaptın yediklerin yaptığın spor varsa paylaşırmısın bizimlekaydirigubbakcemile5

bu arada ben çizelgeleri göremiyorum da sekosum kaçtan kaça düştün 4 günde onu da söyler misin??
benim de yarın 4 gün bitmiş oluyor moralim bozulmasın diye tartılmadım ben de iyi haberler verebilecek miyim bakalım senin gibi:)

:çok üzgünüm:
tamam canım araştır bakalım ama bizi bırakma:çok üzgünüm:

CADIARZU
bende 5 yıl önce akupunktur ve yürüyüşle 8 ayda 30 kg vermiştim çalışmıyordum o zamanlar her sabah erkenden kalkıp semt parkında yürüyordum en az 2 saat kilo verdikten sonra kendime güvenim gelmişti görenler genç kız gibi olmuşsun diyordu kendimi kuşlar gibi hafif güzel hissediyordum sonra nazarmı oldum nedir dr bir süre gidemedim maddi sorunlarım oldu akupunktur dr o gidemediğim süre içide hastaneden ayrılmış ulaşaamadım bir dahasüprizzzzznazaramı geldim nedirCADIARZU2 ameliyat geçirdim bir yılın içinde sonra belimden raahatsızlandım kortizon tedavisi gördüm bunların hepsi bana kilo olarak geri döndü psikolojim bozuldu midem çöplük gibi olmuştu doymak bilmedimmafoldumbenyaşadığım özel sorunlarda cabası (zar zor giden evliliğim bitti)ve depresyon ilaçları kullanmaya başlamıştımmafoldumbenve işe girdim 5 yıldır çalışıyorum burda burası bana terapi gibi oldu önce depresyon ilacını bıraktım belimde fena değil dikkat edersem kendime iyiyim şimdi sıra kilomda gidecek inş:Saruboceq::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…