80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende diyordum unuttular beni
kahvalti
haslanmis patates beyaz peynir zeytin vs
öglen yanlis ama canim bisey istemedi cay kahveyle gecistirdim
aksamda ispanak yemegi yogurt
öğle de olsa tam olurmuş güzel ama canım afiyet olsun kilo olmasın inş...unuturmuyuz hiç kuzummmmm biz bir takımız

sen nasilsin elma sekeri görüsmeyeli buraya girmiyordum inan özlmisim sizi
iyiym canım bende ne olsun bir yandan kilo vermeyl bir yandan kpss ye çalışmaya çalışmakla geçiyor zaman :)

selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Ve gecenin Assolisti geldi
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken tabi büyük kızım karşıladı onları )
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım ) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde bende tabiki geliriz dedim

Yaptığım tüm yemekleri herkes çok beğendi bir tek küçük görümcem yemekleri tuzsuz buldu eşimde anında biz sağlıklı besleniyoruz fazla tuz iyi değil zaten dedi
Her zamankinden fazla özen gösterdim bu sefer hatta bir ara netten peçete katlama tekniklerinden birini yaptım değişiklik olsun diye
Eşimin yaptığı güllaçada bayıldılar tabi ben yine yemedim hem sevmem hemde datlı bu güne kadar yaramadıda bugünmü yarayacak Sağ olsun eşim sofraları toplamama yardım etti ( Ablası bir kere iki üç bardak getirdi sonra oda diğerleriyle yapıştı koltuğa küçüğü hele abisi yardım ederken yarım ağızlada olsa abi biz dururken sana yakışmaz demedi Neyse bende yarın kom baba gibi otururum ödeşiriz

Şükür fazla kaçırmadım üstelik çok fazla yapmadığım halde bir sürüde yemek arttı bırakın Pazar akşamıda eşimin anannesine iftara davet edildik eşimin ablası gidecekmiş ille sizde gelin bari bir arada olalım dedi benimkide tabi anında tamam dedi Hemen dolaba koydum yemekleri nasılsa bozulmaz ısıtılmadığı sürece artık pazartesi birşey olmamışsa yeriz onlarıda sonuçta günah okadar yemek dökülmez olmadı pilavı buzluğa atarım en azından nasılsa gündüz küçük kuzuya çorba falan yediririm

gerçekten süpermiş hiç gülesim yoktu

Canım iyilik yap denize at demişler benimkide o hesap oldu
Rabbim görsün gerisi boş ama eşim sağ olsun elinden geldiğince bana yardım etmeye çalıştı ve her fırsatta yanlız yakalayıp Allah senden razı olsun dedi devamlı o bile bana yeter be güzelim varsın kıymet bilmesinler :34.

İnşallah hepimiz filinta gibi oluruz ve öbür dünyada da yapmaya çalıştıklarımızın ( her ne kadar dört dörtlük yaşamasakta ) karşılığını Rabbimden görürüz ....Amiiiiiiinnnnnnnnnn

Canım ne demek kafa şişirdim
Bizler birbirimize sırf kilo anlamında değil her anlamda destek oluruz
Gerçekten çok zor dönemleri geride bırakmışsın Rabbim inşallah bundan sonra sana geçmişteki acılarını bir nebzede olsa unutturmasa bile acısını azaltacak kadar güzelikler sunar karşına ve sen Allahın izniyle mükemmel bir anne olup evladına o eksik kalan duyguyu fazlasıyla verir evladında misliyle karışılık alırsın ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu arada ip atlamada acayip faydalı bilginiz olsun heleki sorununuz kalça ve basenlerdeyse

Onu bende duymuştum da ip uzun almayı hep unutuyordum bizim kız almanyadayken almış kendine ananneside valize koymuş bende bari arada atlıyayım belki bir faydası olur
Tabi holde atlamam lazım ki parkede daha fazla ses çıkar diye düşünüyorum
İnşallah işe yarar

Harikasın canım inşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin bu sayede

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn, valla canım acayip yarıyor işeee kalçam ve göbeğim acayip ağrıyor :)

ohh mis gibi olmuş evin güle güle otur..birde ben temizlesem şu evi hiçç halim yok allah bi gayret versede şu işleri bir yapsam
sevilcanımmm kafa şişirmek ne demek ,birbirimizin derdine ortak olucazki bi nebze de olsa hafiflesin dertler canım..ama sen çok güçlü çok dirayetli bir kızsın hem kendine hem kardeşine sahip çıkmışsın..hiç kolay deyil yaşadıkların allah mükafatını hem dünyada hem ahirette misliyle versimn canım..allah sana çok güzel bir aile çok mutlu bir yuva olmayı nasip etsin çoluk çocuğunla işallah
partimi var kızlarr ohh maşallahh ne güzel
bişey dicem kızmayın ama yarım ekmek döner diyetimizi bozarmı
kim kızar sana canımmm..bozmaz işallah dengelersin akşamla falan olur biter zaten arada kaçamak yapmak lazım senin haftalık kaçamağın olmuş döner
yani tereddütte kalmaktan iyidir en azından emin oluruz canlar cıkıyorum ben <3 yarın görüşürüz beyazcan cecoya slmlar görüşemedik onlarla bugün cümleten iyi akşamlar
Aleykümselamm canımmm hakkaten senle rast gelemiyoruz hiç :44:iyi geceler sanada

menüm
sahur
2 dlm börek su
iftar
1 hurma
1 krç yogut çorbası
6 kşk pilav
3 kşk et kavurma
salata
karpuz
ara
az kavun ,
2avuç çekirdek
çayyy:7bolll suuu
hiiiiiiiiiiiii unuttummm 1 dlm kek yemiştim arada

Son düzenleme:
kilo bildirimi
başlangıç..86
geçen hafta..73.8
bu hafta..73.8
giden .000
toplam giden.12.2
spor..yok

elma şekerimm Hani bildirim nerde:44:..benmi görmedim yoksa ..kızlarrrr siz gördünüzmüü

şekeriimmm dersmi çalışıyon ne ediyon Ne ses var ne solukk yaşıyonmu kızzzz ordamısınn

Ayrıcaaaaaaaa Benim apalotlerim çoğalmışşşş gördünmüüüü.....karütbem arttı sanırım kalplerim 3 olmuşş

küstüm gidiyomm kimse yokk Kendi kendime yazdn yazdım sayfayı doldurdumm ...eeeeeeee gidiyim garii iyi geceler

ne oluyo kızz coşmuşsunn yineeeee :)))) hoş geldinnnnnnnnnnnn bilrim yarın kuzum ama bugün bile fark yoktuuu veremiyorumben kilo filan yaaaaaaaa

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnn, valla canım acayip yarıyor işeee kalçam ve göbeğim acayip ağrıyor :)

Alt komşu o zaman kalçalarım ve göbişim için bir müddet katlanacak bana
Umarım fazla gürültü çıkmaz ama gündüz herhalde arada kaynar sonuçta dışarda inşaat gürültüsü falan derken çok fazla rahatsız olmayabilir

Hemen yarın bende başlıyorum o zaman hatta büyük kızmla yarışa çevireyim de oda o bahaneyle az kilo verir belki hem spor olur onada
Zaten karar vermiştik bayramdan sonra her gün spora gitmediğim günlerde epileptik bisikletimizide kullanacaktık sırayla yada bizim eve yakın parkta akşama doğru aletlerle spor yaparız arada dedik hem hava almış oluruz

amann şeker bu ay vermekden geçtik zatem almamaya çalışıyoz:18: baksana topik olarak dökülüyoz

İnşallah bayramdan sonra dökülenleri fazlasıyla toparlayıp bir daha gelmemek üzere göndereceğiz

oooo sen bu işi kıvırmışın canım artık gerisi gelir şimdiden tebrik ediyorum seni
saol cecom valla ALLAH eksikliğinizi göstermesin harika candan arkadşlarım oldu hepinizi bir birinizden fazla seviyorum bu arada en makbul DUA eşin agzından dökülenlerdir çünkü onlar bir irin olsa biz onları baştan sona yalasak yinede eşin hakkını ödenmezmiş dini konularla ilgili bir bölümden okumuştum eş üzerindeki haklardı aklıma gelince aktarayım dedim ne kadar teşekkür etsem azdır kızlar ne demek istedimi anlıyorsunuz
evet ya şen akşam geliyorsun bende akşam çokça giremiyorum sonuç bu:26: saol beyazcanım sende agzına yüregine saglık siz böyle dedikçe ev daha bir ferah gelmeye başladı
evet canım mesaj sayın 1000 geçince 3 lemişin kalpleri bende istiyorum 3 cüyü simge olarak orda dursada güzel yawww
küstüm gidiyomm kimse yokk Kendi kendime yazdn yazdım sayfayı doldurdumm ...eeeeeeee gidiyim garii iyi geceler
kız rengiden okunmuyorki pc nin içine düşecektim
ne oluyo kızz coşmuşsunn yineeeee :)))) hoş geldinnnnnnnnnnnn bilrim yarın kuzum ama bugün bile fark yoktuuu veremiyorumben kilo filan yaaaaaaaa
oruçsunuz ya kızlar tamemen ondan metobolizmanız yavaşlamış onu harekete geçirince kesinlikle değişecek durum
en güzeli park canım hem daha çok yaparsın parkta evdeyken bırakma ihtimalin olabilir ama dısardayken hemen eve gelmek istemezsin sana tavsiyem parkta başla canım benim ayyyy iyş canımcım o günlerde gelecek
kızlar yazım hatam olduysa kusura bakmayın biraz uzun oldu zor algıladım valla benim kafa çok işlemlerde zorlanıyorda

slm kızlar kaç gündür takipteyim ama bir türlü yazamıyorum buraya ya dün bildirim günüydü dimi ben unuttum hoş neyin bildirimini yapacam ödemden davul gibiyim. sanırsam preeklempsi başlıyo. eşimden tansyon aleti getirmesini istedim artık takip etmem gerekiyo.
cecooooo kaç gündür senin davetin nasıl geçeceğini merak ediyodum vallahi. şükür kazasız belasız atlatmışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…