80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni

başlangıç 85
geçen hafta 84
bu hafta 83.2
giden 0.8
toplam giden 1.80
spor yürüyüş

kızlar bugün nasılsınız? benim hiç keyfim yok valla
pc zor açtım sabahtan beri ö...z gibi yatıyom allahtan sabah biraz spor yaptım
yoksa kalmıştı gene. 3 gündür dikkat ediyoruz çok bir sonuç beklememek gerek onun için kg veremeyenler üzülmesin
artık önümüzdeki maçlara bakacağız...

Son düzenleme:
Yasli çift yataklarina girmisler, koca uykuya geçmek üzere... Ama hanimi aniden bastiran bir romantik dalganin tesirinde... Kocasiyla sohbet etmek istiyor...
Dudaklarinda hülyali bir gülümseme, gözleri uzaklardaki zamanlarda:
- Bana kur yapacaginda elimi tutardin...
Koca, gözleri hâlâ uykuda, elini uzatir, elini haniminin elinin üzerine koyar.
... Birkaç dakika geçer.
- Sonra beni öperdin...
Koca uykusu ile hanimi arasinda bocalar, uykusunu kaçirmaktan imtina ederek uzanir ve yanagina bir öpücük kondurur, ayni agir çekimle basini yastigina tekrar yerlestirir. Artik huzurlu bir uykuya geçmeye tamamen hazir...
- Sonra boynumdan hafifçe isirirdin...
- ?
Koca oyuncagi elinden alinmis çocuk huzursuzluguyla yorgani kaldirir, yataktan kalkar.
Hanimi sorar:
- Nereye gidiyorsun?
- Dislerimi takmaya.

ya ne desem bilemedim nerden bulursun bunları:44:

kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni

canım kepek ekmeği yerine tam tahıllı ekmekleri yemen daha doğru olur tam buğday, çavdar gibi kepek ekmeğini doktorlar pek önermiyo yiyeceklerden alınan demir gibi vitaminlerin emilimini engelliyo

bilmem ben olmadım valla sadece kahkaha attım :)
ohhhh hep böyle kahkaha at bitanem bende attım ama başka şeyler bekliyordum nasılda konsantre oldum anlatamam bu ara menümü yazayım sabah omlet yagsız denecek kadar azdı yağı
3 tane kepek ekmek
öglen makarna 3 tane salatalık
akşam tavuk nuget var patates kızarması var
domates kuruhasan :)
turşu olacak
bugün kolaya kaçtım akşam yemeginde
bende tavuk ve ekmek sebzelerden yerim patatesi yemem de ekmegi umarım ayarda tutabilirim

saol cnm benimn cümlemiz inş.... ya ben bugün çok acıktım (( inş. tutarım kendimi yemekde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…