Başlangıç: 85.5
Geçen hafta: 82.4
Bu hafta: 83.5
Giden: +1100 gr
Toplam giden: 2000gr
kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni
ya ne desem bilemedim nerden bulursun bunları:44:Yasli çift yataklarina girmisler, koca uykuya geçmek üzere... Ama hanimi aniden bastiran bir romantik dalganin tesirinde... Kocasiyla sohbet etmek istiyor...
Dudaklarinda hülyali bir gülümseme, gözleri uzaklardaki zamanlarda:
- Bana kur yapacaginda elimi tutardin...
Koca, gözleri hâlâ uykuda, elini uzatir, elini haniminin elinin üzerine koyar.
... Birkaç dakika geçer.
- Sonra beni öperdin...
Koca uykusu ile hanimi arasinda bocalar, uykusunu kaçirmaktan imtina ederek uzanir ve yanagina bir öpücük kondurur, ayni agir çekimle basini yastigina tekrar yerlestirir. Artik huzurlu bir uykuya geçmeye tamamen hazir...
- Sonra boynumdan hafifçe isirirdin...
- ?
Koca oyuncagi elinden alinmis çocuk huzursuzluguyla yorgani kaldirir, yataktan kalkar.
Hanimi sorar:
- Nereye gidiyorsun?
- Dislerimi takmaya.
ya ne desem bilemedim nerden bulursun bunları:44:
kizlar biseysormam gerek simdi ben kepek ekmegi yiyorumya mesala sabahlari genelde iki dilim diyorlarya fazla yesem olurmu iki dilim kesmiyor beni
beğendim de sorun takma dişler bi an çok kaptırarak okuyunca sonunda bir ıyyyyy oldumbeğenmedin mi(((
beğendim de sorun takma dişler bi an çok kaptırarak okuyunca sonunda bir ıyyyyy oldum
ohhhh hep böyle kahkaha at bitanem bende attım ama başka şeyler bekliyordum nasılda konsantre oldum anlatamam bu ara menümü yazayım sabah omlet yagsız denecek kadar azdı yağıbilmem ben olmadım valla sadece kahkaha attım :)
ohhhh hep böyle kahkaha at bitanem bende attım ama başka şeyler bekliyordum nasılda konsantre oldum anlatamam bu ara menümü yazayım sabah omlet yagsız denecek kadar azdı yağı
3 tane kepek ekmek
öglen makarna 3 tane salatalık
akşam tavuk nuget var patates kızarması var
domates kuruhasan :)
turşu olacak
bugün kolaya kaçtım akşam yemeginde
bende tavuk ve ekmek sebzelerden yerim patatesi yemem de ekmegi umarım ayarda tutabilirim
sendemi ya bende güvenmiyorum bugün kendimesaol cnm benimn cümlemiz inş.... ya ben bugün çok acıktım(( inş. tutarım kendimi yemekde
sporla ilgli güzel bir makale buldum paylaşicam birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?