80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bebeğim bende biraz önce bitirdim akşam bi tekrar edeyim test çözeyim dedim önemli bir kaç notum da var onlarıda inşallah akşama paylaşacapım sizinleee yarın geçerim artık 3. üniye

tamam canım bende yarın başlarım 3. üniteye bugün bakabilirsem biraz matematiğe bakmayı düşünüyorum

sahur: 3dlm börek, 1 bardak da limonata gün geçtikce abartıyormuyum ne :)

iftar:1 yase yoğurt çorbası
3 kaşık civarı arap tava
biraz patates salatası
2dlm de ekmek keşke ekmek 1 olsaymış
son olarakda kavun

Sabah öğle
2 dilim çavdar ekmği
15 sap maydnoz
1t kasıgı bal
1 dilim peynir
1 kaşık süzme yoğurt
5 zeytin
1 şeftali

Ara
Yarım bardk süt 1 elma

Akşam
4 köfte
1 kase yoğurt
1 kase salata 2 dılım çavdar ekmeği

canım dikkatimi çekti kaçgündür sahurda börek yiyosun börek yaptın da senden başka yiyen yokmu genelde bizde öyle olur da

of nasıl olayım ya resmen yuvarlanıyom azıcık yürüyüş yapim diyom bu seferde her yerim şişiyo sancım başlıyo. hayırlısıyla geçseydi şu üç ay daha
canım aman dikkat et kafanada kiloyu takma dünyanın sonu depil ya bebeginin sağlıgını düşün yürüyüşte yapamıyorsan amacın kalori harcamaksa kitap oku bol bol sohbet et onlarda kalori harcıyor bir nebze olsun faydası olur hem kafanda dinlenmiş olur güzel bir kitap oku
offf bugün ne kadar halsizim kolum kalkmıyorrr
sende bendensin bugün sabahtan beri bende öyleydim suyunu ihmal etme canım kafanı dinlendirecek şeyler yap belki ders falan yorgun düşürmüştür seni bak sana bir vide tavsiye edeyim keyfin yerine gelsin video sitesine gir y..... şurda birşey konusuyoruz yaz izle mutlaka bende çozuttum bugün birşey sormayın lütfen

Tşkr ederim cnm ilk hafta ya 2 kilo gitti inşallah boyle gıderde bayrama 76 fılan olurumm ((
inş. canımmmm kilo bildirimi yapsana sende cnmmm

tamam canım tşk ederimmmmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…