80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gzl tekrardan hoş geldin canım bende dilara yardımcı kaptanım burada aklına ne takılırsa rahatlıkla sorabilirisn hergün menülerimizi paylaşıyoruz canım biz sende hergün aksatmadan yazarsan kendini daha iyi kontrol edersin hem böylelikle bizde sana daha faydalı olabilirizzz

hoşgeldin canım inşallah biran önce istediğin kiloya kavuşursun ama bu yolda sabırlı olman şart diyete başlayınca 2 günde gitmiyo bu kilolar

memnun oldum tanıştımıza canım benim :)tamam tatlım yarından itibaren başlıyorum ne tükettimi yazmaya ya bu arada doktorun verdiği listedeki şeyleri kimini tüketmeden dewam etsem olur mu ? mesela akşam yemeğinde 1 kase çorba 2 köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği vede salata var menümde ben köfteyle makarnayı tükenmeden diğerlerini uygulayarak yapsam bu diyeti olur mu canım?

hoşgeldin canım inşallah biran önce istediğin kiloya kavuşursun ama bu yolda sabırlı olman şart diyete başlayınca 2 günde gitmiyo bu kilolar

ewet tatlım o yüzden sizle beraber birbirimizi motive ede eede bu diyet işini yaparım diye umut ediyorum bakalım şuan canım deli gibi yemek istesede yemiyorum of bi kesilemedi şu iştahımm

ya aslında bana makarna çorba ve ekmeği bir arada vermesi biraz mantıksız geldi çorba ekmek olursa menüde makarna yeme zaten canım yok makarna yiyeceksen çorba yeme onları dönüşümlü değişdir hepsi ekmek yerine geçenler zaten kolay gelsin tatlım...

ya işte o makarna yerine pirinç bulgur pilavıda tüketebilirsin dedi dediğin gibi enteresan kontörele gidicim yakında bakalım ne dicik

makarnayı tüketmesen olur karbonhidratı çorbadan ve ekmekten alıyosun zaten ama protein önemli canım akşam yemesende öğle yemeğinde et, balık, tavuk, yumurta gibi hayvansal proteinleri tüketmelisin

ewet tatlım o yüzden sizle beraber birbirimizi motive ede eede bu diyet işini yaparım diye umut ediyorum bakalım şuan canım deli gibi yemek istesede yemiyorum of bi kesilemedi şu iştahımm

canım acıkıpta buzdolabına gittiğin zaman salatalık alıp ye benim doktorum önermişti benim iştahım hiç kapanmaz da

yeşil çay our mu ya açlık otu diye bir çay varmış içtim ama bi fayda görmedim kızlar duydunuz mu açlık otunu ?
açlık otu bağırsak çalıştırıcı etkisi var galiba canım sorunun yoksa kullanma derim ben bağırsak tembelliğine yol açar ilerde yeşilçay güzel onu iç canım yağ yakıcı özelliği var

peki ne kadar tüketmeli bu yeşil çayı ne kadar tüketmeliyim tatlım :)
günde 3 4 fincan canımmm yeterli olacaktır sıkıldığın zaman limonla yada tarçınla renklendirebilirisn bizim kürlerimizde oluyor ara ara tanıtıyorum ben bitkileri bir süre grup olarak o bitkiyi tüketiyoruz sende ona katılırsın istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…