inşallah canım kendinden bahsedermisin bize yaşın kilon işin vs.
hoşgeldin canım burda olarak bir adımı atmış oldun bilediyete birtürlü başlayamadım yarın öbürgün frdken günler geçiyor benide alın aranıza ya
20 yaşımdayım boy 1.65 kilo76.50 şuan çalışıyorum öğrenciyim ama bu ağustosun başında işi bırakıcam tatlım eylüldede bi problem çıkmazsa spor salonuna başlamıyor planlıyorum umarım aksilik çıkmazda:2:
hoşgeldin canım burda olarak bir adımı atmış oldun bile
20 yaşımdayım boy 1.65 kilo76.50 şuan çalışıyorum öğrenciyim ama bu ağustosun başında işi bırakıcam tatlım eylüldede bi problem çıkmazsa spor salonuna başlamıyor planlıyorum umarım aksilik çıkmazda:2:
gzl tekrardan hoş geldin canım bende dilara yardımcı kaptanım burada aklına ne takılırsa rahatlıkla sorabilirisn hergün menülerimizi paylaşıyoruz canım biz sende hergün aksatmadan yazarsan kendini daha iyi kontrol edersin hem böylelikle bizde sana daha faydalı olabilirizzz
hoşgeldin canım inşallah biran önce istediğin kiloya kavuşursun ama bu yolda sabırlı olman şart diyete başlayınca 2 günde gitmiyo bu kilolar
memnun oldum tanıştımıza canım benim :)tamam tatlım yarından itibaren başlıyorum ne tükettimi yazmaya ya bu arada doktorun verdiği listedeki şeyleri kimini tüketmeden dewam etsem olur mu ? mesela akşam yemeğinde 1 kase çorba 2 köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği vede salata var menümde ben köfteyle makarnayı tükenmeden diğerlerini uygulayarak yapsam bu diyeti olur mu canım?
ewet tatlım o yüzden sizle beraber birbirimizi motive ede eede bu diyet işini yaparım diye umut ediyorum bakalım şuan canım deli gibi yemek istesede yemiyorum of bi kesilemedi şu iştahımm
ya aslında bana makarna çorba ve ekmeği bir arada vermesi biraz mantıksız geldi çorba ekmek olursa menüde makarna yeme zaten canım yok makarna yiyeceksen çorba yeme onları dönüşümlü değişdir hepsi ekmek yerine geçenler zaten kolay gelsin tatlım...
bitki çayı iç canımmm bastırır
memnun oldum tanıştımıza canım benim :)tamam tatlım yarından itibaren başlıyorum ne tükettimi yazmaya ya bu arada doktorun verdiği listedeki şeyleri kimini tüketmeden dewam etsem olur mu ? mesela akşam yemeğinde 1 kase çorba 2 köfte kadar et 4 yemek kaşığı makarna 2 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim kepek ekmeği vede salata var menümde ben köfteyle makarnayı tükenmeden diğerlerini uygulayarak yapsam bu diyeti olur mu canım?
ewet tatlım o yüzden sizle beraber birbirimizi motive ede eede bu diyet işini yaparım diye umut ediyorum bakalım şuan canım deli gibi yemek istesede yemiyorum of bi kesilemedi şu iştahımm
açlık otu bağırsak çalıştırıcı etkisi var galiba canım sorunun yoksa kullanma derim ben bağırsak tembelliğine yol açar ilerde yeşilçay güzel onu iç canım yağ yakıcı özelliği varyeşil çay our mu ya açlık otu diye bir çay varmış içtim ama bi fayda görmedim kızlar duydunuz mu açlık otunu ?
makarnayı tüketmesen olur karbonhidratı çorbadan ve ekmekten alıyosun zaten ama protein önemli canım akşam yemesende öğle yemeğinde et, balık, tavuk, yumurta gibi hayvansal proteinleri tüketmelisin
tamam tatlı ya ton balığı tüketsem kilo aldırır mı ya :)
canım acıkıpta buzdolabına gittiğin zaman salatalık alıp ye benim doktorum önermişti benim iştahım hiç kapanmaz da
1 tam çok olur ama olur canım köfte büyüklüğünde tüket et türlerini ( güzel fikir bu arada :)
açlık otu bağırsak çalıştırıcı etkisi var galiba canım sorunun yoksa kullanma derim ben bağırsak tembelliğine yol açar ilerde yeşilçay güzel onu iç canım yağ yakıcı özelliği var
günde 3 4 fincan canımmm yeterli olacaktır sıkıldığın zaman limonla yada tarçınla renklendirebilirisn bizim kürlerimizde oluyor ara ara tanıtıyorum ben bitkileri bir süre grup olarak o bitkiyi tüketiyoruz sende ona katılırsın istersenpeki ne kadar tüketmeli bu yeşil çayı ne kadar tüketmeliyim tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?